Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χτενιστηκα κιολας, βαφτηκα, εβαλα και μια ωραια μπλουζιτσα...:lol::lol::lol: ετσι για να με δουνε περιποιημενη.....γελαω μονη μου

χαχαχα

Γεια σου βρε Φωτεινη!!!Αντε καλομελετα και.. χτυπάει!!!!

Μαρινα μολις ειδα και τις φωτο!!Ειστε ολοι υπεροχοι!!Για την μαμα τι να πουμε, μοντεελοοοο!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια γιατι μου βγαζει εκεινο το εικονιδιο επανω δεξια με το δαχτυλο κατα κατω...εκανα κατι που δεν πρεπει?? ρωτω εγω η ασχετη πουμπορει να μπενω στο ιντερνετ αλλα δεν κατεχω και πολλα

Φωτεινη δες μηπως εχεις τσεκαρει καταλάθος το 2ο εικονιδιο απο τη μπαρα εικονιδιων που βρισκεται στο κατω μερος του μηνυματος που πληκτρολογεις...

Κικο μου και αλλες φορες με εχει ξεφτιλισει ετσι...αλλα πλεον του κοψαμε λιγο τον τσαμπουκα...δεν του αφηνουμε περιθωρια να κανει το δικο του και ετσι καπως ηρεμησε.Δηλαδη πριν λιγο καιρο τον εχουμε παρει με το ετσι θελω και εχουμε φυγει απο κουνιες επειδη ηταν τοσο αντιδραστικος.

Βλεπω παντως οτι εχουν πεσει αυτες οι αντιδρασεις του και μαλιστα πολυ.

Πετρουλα εγω δε συμφωνω για τη διαφορα. Με την αδερφη μου εχουμε 3,5 χροναι διαφορα κα κανενα προβλημα δεν ειχαμε ποτε ουτε στο να παιξουμε ουτε στο να κανουμε παρεα.Ξερω αδερφια με ακομη μεγαλυτερη διαφορα που ειναι ακομα πιο δεμενα.

Εχω ξαναπει θεωρω οτι ειναι μια σχεση ζωης.Θα μοιραστουν πολλες χαρες και λυπες στο μελλον και πρεπει να υπαρχουν σωστες βασεις.Αν ο γονιος νιωθει κουρασμενος,δεν εχει τις αντοχες ή ειναι ανετοιμος δεν θα καταφερει να τις χτισει,θελει δουλεια αυτο το πραγμα σε καθημερινη βαση,το βλεπω συνεχως γυρω μου.Αν δεν μπορουμε να ειμαστε σε εγρηγορση θα δημιουργηθουν ανταγωνισμοι και συγκρουσεις αναμεσα στα αδερφια απο το πουθενα.Δεν ειναι τυχαιο οτι σε πολυτεκνες οικογενειες συνηθως υπαρχει μεγαλυτερο δεσιμο μεταξυ των πρωτων και μικροτερων παιδιων και οχι μεταξυ πρωτου ας πουμε και δευτερου.

Σας εχω ξαναναφερει το παραδειγμα του ανδρα μου νομιζω.Που ενω ειναι μια πολυ αγαπημενη οικογενεια και τα παιδια αλληλουποστηριζονται πολυ το μεγαλυτερο δεσιμο υπαρχει μεταξυ των μεσαιων ή μεταξυ του πρωτου και του 4ου ή του 3ου και του 5ου...ισως ετυχε.. αλλα το εχω δει και σε αλλες πολυτεκνες οικογενειες να συμβαινει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινη δες μηπως εχεις τσεκαρει καταλάθος το 2ο εικονιδιο απο τη μπαρα εικονιδιων που βρισκεται στο κατω μερος του μηνυματος που πληκτρολογεις...

ελα Πετρουλαααααα!!!!! σε ειδε και εφυγε...:lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχει ...τωρα το που πηγε και πως εξαφανίστηκε :confused:δεν ξερω:)

οσο για την μπαρα και το 2ο εικονιδιο κτλ...ολα αυτα μου ακουγοντε λιγο κινεζικα:lol::lol::lol::lol:....ΜΗΝ γελας σε βλεπω:tongue:

Πετρουλα εγω δε συμφωνω για τη διαφορα. Με την αδερφη μου εχουμε 3,5 χροναι διαφορα κα κανενα προβλημα δεν ειχαμε ποτε ουτε στο να παιξουμε ουτε στο να κανουμε παρεα.Ξερω αδερφια με ακομη μεγαλυτερη διαφορα που ειναι ακομα πιο δεμενα.

Ριτα αυτο ακριβως ειπα, αν ρωτησουμε δεκα γυναικες θα λαβπυμε 10 διαφορετικες απαντησεις...δεν χρειαζεται να συμφωνουμε..Και εγω με την αδερφη μου ακριβως 3,5 χρονια διαφορα εχουμε και διατηρουμε τις σχεσεις μας σε πολύ καλό επιπεδο αλλα σαν παιδια δεν θυμαμαι να παιξαμε ποτε..Το λέω αληθεια!!Οταν εγω επαιζα με τις κουκλες εκεινη ετοιμαζοταν να βγει για καφε με τις φιλες της και οταν εγω ημουν 14 και ηθελα παρεα το απόγευμα στο σπίτι εκεινη πάλι μιλουσε στο τηλ. και κανονιζε εξοδο με τον τοτε φιλο της και νυν αντρα της..Μιλησα πως το βιωνω εγω, επίσης τα ανιψια μου με 4 χρονια διαφορα ποτε δεν τα ειδα να παιζουν μαζι και ας ειχαν μεχρι προτινος κοινο δωματιο..Ο ενας στο σαλονι και ο αλλος στο παιδικο, ουτε τον ιδιο χωρο αντεχαν να μοιραζονται και αυτος ηταν ο λογος που μολις πριν δυο μηνες εκαναν προσθηκη οροφου και απέκτησαν πλέον ξεχωριστα δωματια τα παιδια..

Διαφημίσεις

αν και δεν σας διαβασα πολυ αναλυτικα η αληθεια ειναι αυτη.

η αδερφη μου εχει κανει τρια μωρα και την κατηγοτρουνε γιατι εκανε τρια.

εγω εχω ενα και λεω δεν θελω ακομα και με κατηγορουνε γιατι μονο ενα?

η μαμαμου εκανε 6 και την κατηγορουσανε γιατι εκανε 6.

μαλλον μονο να λεμε ξερουμε γιατι ετσι ειμαστε οι ανθρωποι.κοιταμε τους διπλαονους κι οχι τον εαυτο μας.

και να σας πω γιατην διαφορα ηλικιας.

με την μεγαλη μου αδερφη εχω 8 χρονια διαφορα ,με την αλλη 7 και με τον αδερφο μου 6 κι εχουμε απιστευτα καλη σχεση και περναμε υπεροχα.

και μου αρεσει πολυ που εχω μεγαλυτερα αδερφια γιατι με συμβουλευουν και με στηριζουν.

παντα εχουμε παρεα και παντα ξερω οτι ενας ανθρωπος θα με ακουσει.

μικρα ναι ειχαμε διαφορες και μαλωναμε αλλα μεγαλωνοντας ηταν υπεροχα.

με την συνομιληκη αδερφ μου δεν εχουμε τοσα κοινα και δεν παιζαμε τοσο μαζι.

οποτε ολα ειναι σχετικα:wink:

1654096yn4fep17z7.gif

Πετρούλα μου, να συμπληρώσω κι εγώ την Ρίτα (στο θέμα της διαφοράς) ότι κι εγώ με τον αδερφό μου (που έχουμε σχεδόν 5 χρόνια διαφορά) έπαιζα πολύ περισσότερο απ'ότι η αδερφή μου με τον αδερφό μου (που έχουν ένα χρόνο διαφορά). Απλά βρίσκαμε κοινά ενδιαφέροντα... (δεν έπαιζε εκείνος με "κούκλες", έπαιζα εγώ ξύλο μαζί του!)

Πιο πολύ έχει να κάνει με τα παιδιά και λιγότερο με την διαφορά!

Γεια σας κα Φωτεινή! Είστε η απόλυτη γιαγιά της τεχνολογίας!!!

mrdIp3.png

Καλησπέρα σε όλες δεν διαβασα ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Χτες δεν μπορούσα αν ξανά μπω και δεν είπα καν καληνύχτα

βατραχάκι σου έφτιαξα λίγο το κεφι με τα χαζά ?

γύρισα από γιατρό απίστευτα ταλαιπωρημένη

με τα μηχανήματα και με τις εξετάσεις

αύριο πάλι ουρά και αίμα την Πέμπτη

είχαμε κάποιες συσπάσουμε

την αλη τρίτη θα κανονίσουμε για τοκετό μάλλον στις 28 θα βάλουμε τεχνητούς και βλέπουμε

ελπίζω να πάμε στις 5 Οκτωβρίου αν δεν κάνω λοίμωξη

34 και 1 σήμερα

βάρος δεν μου είπε του μικρού

φίλια πάνω να κάνω καφέ ελληνικό να πιω να ξελαμπικαρω με την πεθερά στην βεράντα φιλιααααααααααααα

:tongue::tongue:

Εγώ...τι να πω, τα πράγματα μιλούν από μόνα τους! 1,5 χρόνο έχουν διαφορά τα παιδιά μου και δεν έτυχε, έτσι το θέλαμε! Κακεντρεχείς και άνθρωποι που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα υπάρχουν παντού και πάντα! Μα δεν έκανες ακόμα παιδί, άντε περνάνε τα χρόνια, καλά γιατί τα έκανες τόσο κοντά, για να καθίσεις από τη δουλειά τυχερή ε?, ααα θέλατε να ξεμπερδεύετε! Τι να πω...βαθιά νυχτωμένος όποιος πιστεύει κάτι από τα παραπάνω! Πιστεύω σίγουρα ότι τα παιδιά δεν έρχονται όποτε τα θέλουμε και οι ιδανικές συνθήκες δε θα υπάρξουν ποτέ, ωστόσο ο κάθε ένας ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά που ισχύουν για τη δική του οικογένεια και αποφασίζει! Όσο για το κορυφαίο τα κάνεις για να ξεμπερδεύεις κοντά, μάλλον τα λένε όσοι δεν έχουν φιλοσοφήσει καθόλου τι σημαίνει γίνομαι γονιός και όπως λέει μια γνωστή η καρδιά μου θα ταξιδεύει πάντα έξω από το σώμα μου!

Αυτάααα κι απο μένα! Τι συζητήσεις κάνουμε τελευταία, μάλλον περνάμε όλες μαζί διάφορες κρίσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρετε τι συνηδειτοποίησα τώρα και γελάω μόνη μου? Κάθε μα κάθε φορά που ανακοινώνεται μία εγκυμοσύνη στο καφέ αναλύουμε τις απόψεις μας περί δεύτερου παιδιού. Πόσες μένουν ακόμα άραγε και πόσες φορές θα το ξανααναλύσουμε??? :lol: :lol: :lol:

Όντως πάντως η καθεμιά έχει τη δική της άποψη αλλά νομίζω ότι στο κομμάτι που συμφωνούμε όλες είναι πως το παιδί πρέπει να έρθει όταν αισθανόμαστε έτοιμες. Άλλες αισθάνονται πιο γρήγορα, άλλες πιο αργά. Είναι θέμα πως βιώσαμε το πρώτο, θέμα χαρακτήρα, θέμα αντοχών, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Για μενα τίποτα δεν είναι δεδομένο ειδικά με την διαφορά ηλικίας. Εγώ έχω με τη μεγάλη μου αδερφή 8 χρόνια διαφορά, με τον αδερφό μου 5 και με την αδερφή μου 4. Έπαιξα μόνο ,με την αδερφή μου που είχαμε 4 χρόνια και είμαστε πιο δεμένες αλλά ταιριάζουμε και πιο πολύ σαν χαρακτήρες. Πάντως κατά τα 20-21 μου δέσαμε και με τα μεγάλα μου αδέρφια και αν δεν είχαν γίνει κάποιες ψιλοβλακείες που μας έκαναν να απομακρυνθούμε λίγο θα είμασταν κολλητοί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όσες διαφωνίες και να έχουμε στα δύσκολα είμαστε πάντα μαζί.

Πάντα όμως απορώ..πως κατάφερνε η μάνα μου μόνη της να τα βγάζει πέρα με 4 παιδιά χωρίς καν την παρουσία του συζήγου? (ναυτικός..). Καλά, οι γιαγιάδες ανύπαρκτες..Και οκ θα μου πείτε παλιά δεν ασχολιόντουσαν και τόσο όσο εμείς στο να ''δώσουν'' στα παιδιά πολλές ώρες παιχνιδιού κλπ. Αλλά μόνο να βάλεις ότι κάθε καλοκαίρι τσουβάλιαζε 4 παιδιά και μας πήγαινε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για μπάνιο με το πούλμαν παρακαλώ το θεωρώ άθλο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αχ Αρμάκι πραγματικά είναι να τις θαυμάζεις αυτές τις γυναίκες! Εμείς κάνουμε μόνες μας τη ζωή μας δύσκολη! Πραγματικά όμως κάθε που ανακοινώνεται εγκυμοσύνη τα ίδια συζητάμε, πόσες ακόμα φορές μας μένει να το συζητήσουμε, ε όχι και πολλές! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια ξέρετε τι συνηδειτοποίησα τώρα και γελάω μόνη μου? Κάθε μα κάθε φορά που ανακοινώνεται μία εγκυμοσύνη στο καφέ αναλύουμε τις απόψεις μας περί δεύτερου παιδιού. Πόσες μένουν ακόμα άραγε και πόσες φορές θα το ξανααναλύσουμε??? :lol: :lol: :lol:

εγώ θα μείνω τελευταία να τα αναλύω όλα μόνη μου χαχαχα :-P:-P

ή μάλλον με την φίλη μου την Βίκυ διότι τα συμφωνήσαμε εμείς περί 2ου :tongue:

m57Zp2.png

Μαρινάκι νομίζω 5-6 φορές έμειναν ακόμα! :lol:

Σαρδελάκι αποκλείεται! Άλλωστε συμμετέχουν όλες και αυτές που έχουν και αυτές που δεν έχουν 2ο. Οπότε θα το αναλύσουμε μέχρι τελικής πτώσεως!!!!! χαχαχαχα!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρακι μου μας παρεξηγησες νομιζω.Η συζητηση δεν εγινε επειδη ανακοινωσες την εγκυμοσυνη εσυ πριν τοσες μερες.Εγινε με αφορμη το σαρδελακι που αναρωτηθηκε μηπως το βλεπει πολυ εγωιστικα το θεμα οπως της ειπαν...και απλα απαντησαμε.

Εγω προσωπικα διολου δεν επηρεαζομαι απο επερχομενες εγκυμοσυνες και γεννες θελω να σας πω...οποτε γεννατε ελευθερα!:tongue:

Οσο για το πως τα καταφερναν παλια και αυτο σχετικο ειναι...η πεθερα μου που οπως εχω ξαναπει ειναι νεοτατη εκανε 5 παιδια και ολα αγορια.Λοιπον δε θεωρω ειλικρινα οτι ασχοληθηκε με κανενα ιδιατερα.Και τα ιδια το λενε και η ιδια το παραδεχεται.Σαφως κουραστηκε πολυ σωματικα κανεις δεν το αμφισβητει αυτο και μονο τις εγκυμοσυνες να βαλεις φτανουν αλλα οκ τα ηθελε και τα εκανε.Δεν τα εκανε κατα λαθος.Αν τη ρωτησεις θα σου πει ποτε επιασε το καθενα.Αρα ηξερε μια χαρα...

Εγω παλι και να εβλεπα οτι αντεχω, 5 παιδια δεν θα εκανα.Για πολλους λογους παλι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...