Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα Ριτάκι μου εσύ. Οχι ...ο Νικόλας δεν πάει ακόμα παιδικό. Θα τον κρατήσει η πεθερά μου και φέτος. Ελπίζω και του χρόνου για να πάει απευθείας στα προνήπια.

Ετσι είναι όπως τα λες. Καλά είναι να αποφασίζει ο καθένας μόνος του για τη ζωή του και να λείπουν οι επιρροές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα, να'μαι κι εγω!!!

βλεπω συμφωνειτε μαζι μου και πολυ χαιρομαι γι'αυτο!!!:tongue:

Ριτα, αυτο το "μην πυροβολειτε τη νυφη" το εχω διαβασει κι εγω... Ειναι ακριβως αυτο που λες! Με καλυψες απολυτα!

Αχ κοριτσια διαβαζω τις τελευταιες μερες ενα βιβλιο που εχω παθει πλακα... Ολη μερα με το βιβλιο στο χερι σερνομαι, τοοοοοοοοσο ωραιο! Αφηστε που αν δεν παει 2 το βραδυ δεν κοιμαμαι επειδη διαβαζω... Αν διαβαζα με ροση αφοσιωση και τα μαθηματα μου στο σχολειο, στη Nasa θα ημουνα τωρα (αυτο ειναι κλασικο χιουμορακι της μαμας μου)!!! Μπρουντζινος Καβαλαρης λεγεται, το εχει διαβασει καμια????

t7fQp3.png

Α εισαι πισω φιλεναδα....τωραααααααα?? 5 χρονια πριν το διαβασα χαχα

Ειναι τριλογια και τα εχω διαβασει και τα τρια.Το τριτο της σειρας...πολυ μουφα

Ειναι πολυ καλο το πρωτο που διαβαζεις αλλα αν σου αρεσει το στυλ αυτο εχω να σου πω και αλλα καλυτερα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α εισαι πισω φιλεναδα....τωραααααααα?? 5 χρονια πριν το διαβασα χαχα

Ειναι τριλογια και τα εχω διαβασει και τα τρια.Το τριτο της σειρας...πολυ μουφα

Ειναι πολυ καλο το πρωτο που διαβαζεις αλλα αν σου αρεσει το στυλ αυτο εχω να σου πω και αλλα καλυτερα..

Ναι ρε συ ειμαι πολυ πισω... Χαμπαρι δεν ειχα παρει, μου το εφερε μια φιλη μου, ως το πιο αγαπημενο της βιβλιο!

Το ξερω οτι ειναι τριλογια, ετοιμη ειμαι να παω να αγορασω τα αλλα δυο!

Αχ ναι αυτο το στυλ μου αρεσει, ειμαι του ρομαντικου τρομαρα μου! για πες καμια αλλη προταση! Ειχα να διαβασω 2 χρονια βιβλιο και μεσα σε ενα μηνα εχω διαβασει 4!!! χαχαχχαχαχαχχαχα (να αλλος ενας λογος που δε θελω να κανω τωρα αλλο παιδι - πανω που ξαναρχισα το διαβασμα)

t7fQp3.png

Καλησπέρα και από ‘μένα κοριτσάρες και σούπερ γιαγιάδες.

Λυσσάξατε μόλις είπα ότι δεν θα μπορώ πλέον να γράφω σεντόνια και αρχίσατε μία μία τα υπέρδιπλα παπλώματα. Θα το παλέψω όμως μέχρι τέλους , δεν πρόκειται να μου πάρετε τον τίτλο έτσι εύκολα.

Λοιπόν να ξεκινήσω με τα δικά μας , πήγαμε χθες στο γιατρό , ήταν κύριος το παλικαράκι μου , άνοιγε το στοματάκι του , κάθισε με άνεση και τον ζύγισε κάτι που μέχρι πρότινος για ‘μας φαινόταν όνειρο απατηλό. Λοιπόν είμαστε 94 πόντους και 13,500 κιλά , έχουμε βγάλει όλα τα δοντάκια (τους 20 δηλαδή νεόγιλους) και εκκρεμούν άλλα 2 εμβόλια tο μαντού και το εμβόλιο της ηπατίτιδας πριν τον παιδικό και μετά φινίτο, λίγο για το βάρος μας είπε ότι ναι μεν είναι πάνω από το φυσιολογικό αλλά είναι σταθερός εδώ και 4 μήνες. Μετά είπαμε να πάμε βόλτα Mall μπας και βρω τίποτα για το νέο μπεμπέ γιατί με προβλημάτισες Πετρούλα που δεν έχω ψωνίσει τίποτα ακόμα να πω την αλήθεια Jαλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το επαναλάβω αυτό το λάθος. Πήγαμε μαζί με τις ανιψιές μου και καταλαβαίνετε τι έγινε με 3 πιτσιρίκια σε ένα μεγάλο εμπορικό πολυκατάστημα, το αποκορύφωμα ήταν όταν αποφασίσαμε να φύγουμε στο πάρκινγκ ο μικρός χτυπιότανε επί 15 λεπτά και δεν ήθελε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, καλά μιλάμε όλα τα μάτια καρφωμένα πάνω μας και ο μικρός να ζητάει να μπει στο καρότσι ενώ σε όλη τη βόλτα χτυπιόταν να σηκωθεί από το καρότσι και να περπατάει μαζί με τα άλλα πιτσιρίκια. Ότι και να σας πω είναι λίγο , ομολογώ πως αυτή τη σκηνή δεν την είχα ξαναζήσει και είχα ταραχτεί πάρα πολύ , ευτυχώς βρήκαμε ένα παρκαδόρο του καταστήματος και του ζητήσαμε να πει στον μικρό πως πρέπει να μπει στο καθισματάκι του και όντως ο άνθρωπος να ‘ναι καλά του μίλησε και πες ότι ο μικρός τον φοβήθηκε και επιτέλους φύγαμε. Αχ τελικά κορίτσια χθες συνηδειτοποίησα πως δεν είναι να κοροϊδευείς τίποτα γιατί όλα τα λουζόμαστε. Κορίτσια σας εκλιπαρώ πείτε μου ότι και σε εσάς έχει τύχει αντίστοιχο σκηνικό γιατί αν δεν το ακούσω θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Λοιπόν να σχολιάσω τώρα και τα τελευταία τα δικά σας νέα γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά.χιχιχι

Βατραχάκι μου , σε νιώθω απόλυτα που αισθάνεσαι έτσι αυτό τον καιρό και μη νιώθεις τύψεις , να σου πω την αλήθεια μου είχα απορήσει όλο αυτό το διάστημα με τη ψυχική σου δύναμη αλλά προσπάθησε (όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό) να αφιερώνεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να δεις που τα συναισθήματα αυτά τα ψυχοπλακωτικά θα λιγοστεύουν ολοένα και περισσότερο.

kiko δυστυχώς η ευτυχώς τους βλέπουμε εμείς ρατσιστικά τους αλλοδαπούς και το περνάμε κ στα παιδιά μας πάντως εμείς με τα παιδάκια τον αποπανο μια χαρά παίζουν και η κοπέλα τελικά αποδείχτηκε χίλιες φορές καλύτερη από οποιαδήποτε ελληνίδα και νοικοκυρά αλά κ τακτική με τα παιδία της ειλικρινά την θαυμάζω ώρες ώρες

δεν ξέρω άμα αρχίσει να μιλεί πως θα συμπεριφέρεστε αλά νομίζω φυσιολογικά αφού πλέων πίνω καφέ με την ρονα και είναι πολύ ευχάριστη δεν σκάφτομαι καν την καταγωγής

Ηλιάνα μου να σου πω σχετικά με αυτό που έγραψες ότι δηλαδή δυστυχώς εμείς οι γονείς περνάμε το ρατσισμό και στα παιδιά μας για τις κουβέντες που έλεγε ο μικρός μου , συμφωνώ εν μέρει γιατί όντως τα παιδιά τα λόγια και τις πράξεις είναι πράγματα που ακούν από την καθημερινότητα και από τους δικούς τους ανθρώπους, εγώ ποτέ όμως δεν θέλησα να περάσω τέτοιο μήνυμα στο παιδί μου , ότι δηλαδή υπάρχουν οι Έλληνες και υπάρχουν και οι αλλοδαποί, όλοι είμαστε άνθρωποι ίσοι απλά τυχαίνει να άκουσε για τις εθνικότητες σε συζητήσεις μεγάλων και δυστυχώς το αποτύπωσε με λάθος τρόπο. Σε πληροφορώ ότι έχω μια γυναίκα που έρχεται και μου καθαρίζει μια φορά το χρόνο(σχεδόν) και πάντα όταν είναι να έρθει σπίτι εγώ λείπω γιατί ντρέπομαι και δεν θέλω να νιώσει ότι είμαι εγώ αφεντικό της και εκείνη υπάλληλος μου.

Σχετικά με τα παιχνίδια τώρα να πω ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια ο μικρός , αποφεύγω να του πάρω , τα πιο πολλά είναι δώρα εκτός και αν αυθόρμητα νιώσω ότι το έχει ανάγκη ο μικρός και του αγοράσω. Όσες φορές πάμε σε μαγαζιά με παιχνίδια ή τύχει να δούμε μικροπωλητές και να πλασάρουν διάφορα και μου ζητήσει πάντα θα του απαντήσω πως δεν το χρειάζεται και ότι έχει ήδη στο σπίτι. Γενικά δεν θέλω όταν είναι παρών ο Αναστάσης να του παίρνω παιχνίδια , προτιμώ να του το προσφέρω ως έκπληξη και όταν νιώσω ότι έχει εκτιμήσει τα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια που έχει σπίτι , μόνο τότε. Ίσως γιατί δεν μου αρέσει που όταν νευριάζει στο σπίτι θα πετάξει κάποιο παιχνίδι είτε από νεύρα είτε γιατί το βαρέθηκε.Ο δε πατέρας του όμως είναι το άλλο άκρο, όπου βρεθεί και όπου σταθεί θέλει να πάρει κάτι γι’αυτόν και παρόλο που έχει 15 μπάλες δεν έχει πρόβλημα να του τις πολλαπλασιάσει.

Αρμάκι σχετικά με τις αναγούλες κοπέλα μου δεν μπορώ να σε συμβουλέψω κοπέλα μου γιατί και στις 2 εγκυμοσύνες δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, προσπάθησε με φρυγανίτσα , ρυζογκοφρέτα να το καταπολεμήσεις αλλιώς μίλα με το γιατρό σου τώρα που θα σε δει για να σε συμβουλέψει περαιτέρω.

Νατασούλα παιδί μου μπήκες σαν σίφουνας και έχω να πω ότι συμφωνώ και εγώ απόλυτα μαζί σου , είμαι και εγώ από τις μητέρες που ερωτεύθηκαν το παιδί τους μετά τους 5 μήνες (βλέπεις μέχρι τότε υποφέραμε από τρελούς κολικούς και κοιμόμασταν 3-4 ώρες σύνολο ήμουν και εγώ η δικιά σου σούπερ καλομαθημένη) και επίσης δεν είμαι από τις μητέρες που λένε ότι πριν τα παιδιά τους δεν υπάρχει ζωή αλλά ούτε και μόλις είδα το παιδί μου το ερωτεύτηκα και δεν ένιωσα ουδεμία στιγμή ότι θα ήθελα να κοιμηθεί λίγο παραπάνω για να υσηχάσει το κεφάλι μου. όλα αυτά θα ήταν ψέματα , για ‘μένα υπάρχει η Κίκο προ και μετά παιδιού αλλά δεν μπορώ να πω όμως ότι το παιδί δεν ήρθε συνειδητά μόνο και μόνο επειδή μου λέγανε οι συγγενείς και οι φίλοι αν θα κάνω ένα, όλους αυτούς τους προσπερνώ αδιάφορα και δεν έδωσα ποτέ σημασία , ίσα ίσα επειδή με το σύζυγό μου είμαστε 10 χρόνια μαζί , το αμέσως επόμενο βήμα μετά από 8 χρόνια σχέση, 1 έτους γάμου και συμβίωσης ήταν η ολοκλήρωση της ευτυχίας μας (βρε πόσο ρομαντική είμαι η άτιμη) το παιδί. Το δεύτερο ήρθε και αυτό συνειδητά γιατί επειδή (ψιλοταλαιπωρήθηκα) για να αποκτήσω το 1ο και φοβήθηκα ότι θα ζήσω το ίδιο και στη 2η προσπάθειά μου να αποκτήσω ένα παιδάκι (γιατί ήθελα πολύ ο Αναστάσης να βιώσει το συναίσθημα του να έχει ένα αδερφάκι , εφόσον βέβαια ήμουν από τις τυχερές) και τσουπ ήρθε. Δεν έχω ρωτήσει ποτέ ζευγάρι αν έχουν παιδάκι ή αν σκέφτονται να κάνουν και ειλικρινά έτσι και ακούω κάποιον να ρωτάει μου γυρίζουν τα μάτια. Χιχι , δεν μπορείτε να πείτε σας έφαγα σήμερα για μια βδομάδα τουλάχιστον είμαι καλυμμένη.

Ναι ρε συ ειμαι πολυ πισω... Χαμπαρι δεν ειχα παρει, μου το εφερε μια φιλη μου, ως το πιο αγαπημενο της βιβλιο!

Το ξερω οτι ειναι τριλογια, ετοιμη ειμαι να παω να αγορασω τα αλλα δυο!

Αχ ναι αυτο το στυλ μου αρεσει, ειμαι του ρομαντικου τρομαρα μου! για πες καμια αλλη προταση! Ειχα να διαβασω 2 χρονια βιβλιο και μεσα σε ενα μηνα εχω διαβασει 4!!! χαχαχχαχαχαχχαχα (να αλλος ενας λογος που δε θελω να κανω τωρα αλλο παιδι - πανω που ξαναρχισα το διαβασμα)

Το δευτερο εχει μια ελαφρια εξελιξη αλλα κυριως αναπαραγει κομματια του πρωτου ,το τριτο δε ,καμμια εξελιξη...

Οποτε κατα τη γνωμη μου μην τα παρεις.

Εχω να πω πολλααααααα βιβλια ορεξη να εχεις να διαβαζεις.

Σε αυτο το στυλ ειναι μια αλλη τριλογια ''το τριανταφυλλακι''' φ ο β ε ρ ο!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=1130.msg28593;topicseen#msg28593

Αν θες ελληνες και πιο συγχρονη λογοτεχνια.Μαντα,δημουλιδου,οικονομου κτλ κτλ εχω να σου πω ουοουουου!Ολα τα εχω παρει.

Μιλαμε βιλβιοφαγος!

Επισης φοβερο ειναι ''το παιδι της αγαπης''Μαρια Τζιριτα και το ματια μου της ιδιας.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=3363.0

Αν θες σασπενς παρε το ''Ηλεκτρα''

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=693.msg4951;topicseen#msg4951

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το ιδιο σκηνικο Κικο ειχαμε και εμεις εξω απο το Anthens heart περισυ μια φορα...

Και ο λογος ?Για να φυγουμε επρεπε να οδηγηησει ο μικρος...ντοινγκκκκκ

Αλλιως επρεπε να μην φυγουμε....αστααααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κίκο μου, μην ανησυχείς... Δεν είσαι η μόνη...

Εμένα η Σοφία μου το κάνει συχνά αυτό! Όπως επίσης και το να μπαίνει στο αυτοκίνητο, αλλά να μην θέλει να κάτσει στο καρεκλάκι της. Αρχίζω κι εγώ τα "καλοπιάσματα" κι αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά τότε μπαίνει σε δράση η "σκληρή" απειλή: Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Το ιδιο σκηνικο Κικο ειχαμε και εμεις εξω απο το Anthens heart περισυ μια φορα...

Και ο λογος ?Για να φυγουμε επρεπε να οδηγηησει ο μικρος...ντοινγκκκκκ

Αλλιως επρεπε να μην φυγουμε....αστααααα!

Ρίτα μόλις έσωσες μια εγκυμονούσα απο βέβαιη αυτοκτονία. Χαίρομαι πολύ που έχεις ζήσει κάτι αντίστοιχο γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι το εμβόλιο που έκανε δεν ήταν η 3η δόση πνευμονιόκοκκού αλλά αυτό της μύγας τσεσε.

Εδω είμαι και εγω..

Το μικρο το αισθανομαι απο τον θωρακα μέχρι και πιο κτ απο την περιοχη του αφαλου...μα τι κανει??Με εχει σαπισει στην κλωτσια!

Αληθεια βρε κοριτσια τωρα, υπάρχει κοσμος που έχοντας ηδη ενα διχρονο σας ρωτανε ποτε θα ξεκινησετε για το δευτερο??Εμενα γιατι ολοι μου λένε "πολύ γρηγορα δεν το αποφασισες", "χαρα στο κουραγιο σου" και αλλα τετοια που πολύ με εκνευριζουν!!!Σημερα στη λαϊκή με συναντησε ενας πανηλιθιος προμηθευτης (εκει που δουλευω) και μου λέει "ετσι ετσι να κανεις παιδια!!Για αυτο δεν σε βλέπω??Καλα τους κανεις, παιρνεις και αδειες...." και η απαντηση που του εδωσα ηταν "και 3 και 5 και 10 θα κανω, εσυ με πληρωνεις ή μηπως εσυ θα τα μεγαλώσεις???"

Γενικα ειναι αδιακριτος και θρασυτατος, οποτε δεν σκεφτηκα καθολου να του απαντησω διακριτικα...

Απο την άλλη να πω οτι και εμεις εχουμε πολλές υποχρεωσεις (οικονομικες, επαγγελματικες και αλλες), όπως και καθε ζευγαρι (φανταζομαι) και στην τελικη οπως εμμεσως πλήν σαφως ολες το θεσατε, ειναι θεμα προτεραιοτητων!!Κι η δικη μου προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν ηταν καθολου καλή, ο Αναστασης μεχρι 4 μηνων ηταν ενα παιδι που μονο αγκαλια το ειχαμε γιατι εκλαιγε συνεχως, κοψαμε τον βραδυνο θηλασμό τον 10ο μηνα (μεχρι τοτε καθε 3ωρο ειχαμε εγερτηριο) και αποθηλασε μονος του στους 14 μηνες, απο βοηθεια, την απαραίτητη (τα ξερετε, ειμαστε και μακρια με παπουδογιαγιαδες), απο ζωηραδα δε και ενεργεια αλλο τπτ!!!Ομως θελαμε και δευτερο παιδακι σε κοντινη ηλικια με αυτη του πρωτου, αυτο θεωρουσαμε και οι δυο ως ιδανικο..και ναι δεν παιζει κανενα ρόλο η ηλικια των παιδιων για τον γονεα ομως για το παιδι παιζει πιστευω γιατι κρινοντας απο τα κοντινα μου παραδειγματα (αδερφη, ξαδερφια, συναδελφοι) τα παιδια που ειχαν διαφορα ηλικιας απο 4 χρονια και πάνω πολύ λίγο επαιξαν και μοιραστηκαν πραγματα και καταστασεις μεταξυ τους, τα ενδιαφεροντα - οπως και να το κανουμε- ειναι διαφορετικα οταν ενα παιδακι ειναι 5 ετων και το αδερφακι του ειναι 10 (μιλάω πως το βιωνω εγω)..

Επίσης καθολου δεν σκεφτηκαμε αντε να ξεμπερδευουμε μιας και μικροι ειμαστε αλλα και γεροι να ειμαστε εχουμε μελλον ακομη για νεες περιπετειες!!

Για τις αντιδρασεις των πρωτοτοκων δεν θα μιλήσω γιατι θεωρω πως αυτες ειναι πανω κατω ιδιες ανεξαρτητως ηλικιας..και ζηλια θα νοιωσουν (ειναι υγιες αλλωστε) και δυσαρεσκεια, ίσως και παραμεληση αλλα ολα αυτα περα απο θεμα χρονου και συνειδητοποιησης της καταστασης ειναι και στο χερι των γονιων πως θα το χειριστουν..

Γενικα η απόφαση ειναι δυσκολη και αν ρωτησουμε 10 γυναικες θα παρουμε πιστευω δεκα διαφορετικες απαντησεις..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπερα κοριτσια....:)

πανμαρ μου καλως ηρθες

η κορη μου πραγματικα φαγωθηκε με το skype με εβαλε και εμενα να γραφτω και τωρα περιμενω σαν την χαζη :) να με παρουν απο αυστραλια τηλ....χτενιστηκα κιολας, βαφτηκα, εβαλα και μια ωραια μπλουζιτσα...:lol::lol::lol: ετσι για να με δουνε περιποιημενη.....γελαω μονη μου

Κίκο μου, μην ανησυχείς... Δεν είσαι η μόνη...

Εμένα η Σοφία μου το κάνει συχνά αυτό! Όπως επίσης και το να μπαίνει στο αυτοκίνητο, αλλά να μην θέλει να κάτσει στο καρεκλάκι της. Αρχίζω κι εγώ τα "καλοπιάσματα" κι αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά τότε μπαίνει σε δράση η "σκληρή" απειλή: Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ!!!!

άντε μπράβο βρε Μαράκι , άντε να αυξάνονται και να πληθύνονται τα περιστατικά αυτά.χιχι

κοριτσια γιατι μου βγαζει εκεινο το εικονιδιο επανω δεξια με το δαχτυλο κατα κατω...εκανα κατι που δεν πρεπει?? ρωτω εγω η ασχετη πουμπορει να μπενω στο ιντερνετ αλλα δεν κατεχω και πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...