Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμάν! Λύσσαξες! Το έβαλες καθυστερημένα τι να σου κάνω???

εσυ το σταματησες νωρις κοπελια....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκη είσαι εδώ? Να προσπαθήσουμε λίγο μαζί να δω τι κάνω λάθος! Είσαι ήδη στις φίλες μου λέει, μπορείς να μπεις στο προφίλ μου να δεις αν έχω κανένα άλμπουμ?

mGKop3.png60Jvp3.png

κατσε σαρδελα γιατι θα μου πεσουν τα μαλλια.

ειπε ο αστερης "υπερασπιζομαι"?????

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεεεεε τώρα έχει λάπτοπ η φιλενάδα μας, έβαλε και skype και έγινε πολύ προχώ :-P

αμ το νομιζες. αντε βαλε εσυ

Α ωραια τα ειπες Νατασσουλα!Εννοειται πως συμφωνω αλλα εχω αρθρογραφησει πολυ τις τελυταιες μερες και βαριομουν να πλατιασω...:tongue:

ειναι φοβερο ο κοσμος να ρωταει συνεχεια αυτο το πραγμα αγνοωντας βασικα οικογενειακα θεματα και συνηθως χωρις να εχει βρεθει στη θεση σου.Ειναι ακομα χειροτερο οταν ρωτανε κοπελες που δεν εχουν παιδακια γιατι δεν κανουν.Και ειναι τρις χειροτερο οταν αφου τους εξηγεις οτι δε θες ακομα, να σου πετανε...το ανεκδιηγητο και κακεντρεχες ''ναι αλλα οταν το θελησεις μπορει να μην ερθει...''Αυτο το τελευταιο το ακουω και τωρα ,αλλα το ακουγα και οταν παντρευτηκα επειδη το αποφασισαμε μετα απο 2 χρονια για πολλους λογους και δεν το μετανιωνω καθολου.

Ε ας μην ερθει στην τελικη αν δεν το αξιζουμε.Δεν τα κανονιζουμε εμεις αυτα αλλα ο Θεος αλλά να ειμαστε και ετοιμοι ετσι?Οχι να σκασουμε....Δεν ηξερα να ξεκινησω να κανω παιδια απο τα 20 μου μηπως και δεν μπορω μετα...

Εγω εχω βαλει βουλοκερι στα αυτια μου.Ξερω για ποιους ακριβως λογους περιμενω και δεν ειπα ποτε οτι δε θα κανω αλλο παιδι.Αλλα ελεος δλδ με την αδιακρισια.

Παω να παρω το μονακριβο μου αγορι!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βίκη είσαι εδώ? Να προσπαθήσουμε λίγο μαζί να δω τι κάνω λάθος! Είσαι ήδη στις φίλες μου λέει, μπορείς να μπεις στο προφίλ μου να δεις αν έχω κανένα άλμπουμ?

μπηκα.εμενα δεν με εχεις.τωρα σου εστειλα εγω φανταζομαι θα το δεις

Βικάκι μεσα εισαι καρδια μου?

Γεια σας ειπα? Δεν ειπα...

Καλησπέρα λοιπόν σε όλες

γεια σου κοριτσακι.καλη σχολικη χρονια στην κουκλα σου.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σε όσες είχα το mail έστειλα κάτι εκ μέρους της Πανμαρ που την ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Δεν ξέρω πώς μπορώ να το βάλω να το δουν και οι υπόλοιπες. Ψάχνω τρόπο.......

Για τις υπόλοιπες το έστειλα στο FB στα μηνύματα.

Αξίζει τον κόπο να το δείτε. Ετσι για να έχουμε το νου μας ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας κορίτσια!

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα σήμερα με το δίκτυο... Σέρνεται, κολλάει, δεν ανοίγει όλες τις σελίδες...

Κατά τ'άλλα... βαριέμαι πολύ... Έχω τόοοοσες δουλειές να κάνω (και έλεγα ότι τώρα που λείπει και η Σοφία θα τα κάνω πιο άνετα) και δεν έχω κέφι να κάνω τίποτα!

Σε σχέση με τα λίγα που διάβασα από αυτά που λέγατε, πρώτον, για δεύτερο παιδί ούτε κι εγώ το συζητάω! Και δεν μ'ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί! Ούτε αντοχή έχω αυτή τη στιγμή για δεύτερο, ούτε και τα οικονομικά μας είναι σε καλή φάση. Και, ειλικρινά σας μιλάω, προτιμώ να έχω ένα παιδί και να του προσφέρω κάτι παραπάνω, παρά να έχω δύο παιδιά και να τους προσφέρω μόνο τα απαραίτητα και με ζόρι... Και στο κάτω κάτω, εγώ που έχω διαφορά από τα αδέρφια μου 4 και 5 χρόνια τι έπαθα? Μια χαρά μεγαλώσαμε, και παίζαμε και παρέα κάναμε...

Τώρα σε σχέση με τα παιχνίδια που λέγατε, η Σοφία έχει, κατά τη γνώμη μου, πάρα πολλά παιχνίδια τα οποία τα βαριέται αμέσως. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι ελάχιστα από αυτά της τα έχουμε αγοράσει. Σχεδόν όλα μας τα έχει δώσει η ξαδερφούλα μου (η οποία τώρα είναι γύρω στα 10 και είναι από τα παιδάκια που είχαν τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό), οπότε κι εγώ, τα έχω κρυμμένα στην αποθήκη και ανά διαστήματα της εμφανίζω κάποιο, της κρύβω κάποιο άλλο κι έτσι ανανεώνονται! Επίσης, έχω φροντίσει κι έχω εξοπλίσει τα σπίτια των γιαγιάδων της, το Λουτράκι και την Σέριφο με παιχνίδια έτσι ώστε όταν πηγαίνουμε να μην κουβαλάμε και την προίκα μας!

Εγώ το μόνο που της αγοράζω είναι βιβλία γιατί πιστεύω πως όσα κι αν έχει, καλό της κάνει!

Αυτά... πάω να διαβάσω κι άλλα (αν τα καταφέρω...)

mrdIp3.png

Α ωραια τα ειπες Νατασσουλα!Εννοειται πως συμφωνω αλλα εχω αρθρογραφησει πολυ τις τελυταιες μερες και βαριομουν να πλατιασω...:tongue:

ειναι φοβερο ο κοσμος να ρωταει συνεχεια αυτο το πραγμα αγνοωντας βασικα οικογενειακα θεματα και συνηθως χωρις να εχει βρεθει στη θεση σου.Ειναι ακομα χειροτερο οταν ρωτανε κοπελες που δεν εχουν παιδακια γιατι δεν κανουν.Και ειναι τρις χειροτερο οταν αφου τους εξηγεις οτι δε θες ακομα, να σου πετανε...το ανεκδιηγητο και κακεντρεχες ''ναι αλλα οταν το θελησεις μπορει να μην ερθει...''Αυτο το τελευταιο το ακουω και τωρα ,αλλα το ακουγα και οταν παντρευτηκα επειδη το αποφασισαμε μετα απο 2 χρονια για πολλους λογους και δεν το μετανιωνω καθολου.

Ε ας μην ερθει στην τελικη αν δεν το αξιζουμε.Δεν τα κανονιζουμε εμεις αυτα αλλα ο Θεος αλλά να ειμαστε και ετοιμοι ετσι?Οχι να σκασουμε....Δεν ηξερα να ξεκινησω να κανω παιδια απο τα 20 μου μηπως και δεν μπορω μετα...

Εγω εχω βαλει βουλοκερι στα αυτια μου.Ξερω για ποιους ακριβως λογους περιμενω και δεν ειπα ποτε οτι δε θα κανω αλλο παιδι.Αλλα ελεος δλδ με την αδιακρισια.

Παω να παρω το μονακριβο μου αγορι!χαχα!

μην ακους κανέναν.. Ολοι σου λένε κάνε παιδί να είναι κοντά..να..να..να.. κουβεντες και κουβέντες αλλά όταν τρώς την ταλαιπωρία μόνη σου την τρώς. Τουρίστες όλοι..

Εγω έκανα 2ο παιδάκι όταν ήμουν εγω έτοιμη και κανείς άλλος!!!!

Ηρθαμε και εμεις!

Σημερα καναμε και κακα και τσισα στο σχολειο μονοι μας εντελως!Ουαου!

Ολα καλα!

Νικακη τι κανεις?Που εισαι βρε?Τι νεα?Καλη αρχη στη μικρη.Εστειλες και τον Νικολα σχολειο ?Θυμησε μου..

Καλε εχετε διαβασει το ''ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ''με την κοπελα που την επρηζε ο περιγυρος φιλοι και γνωστοι να παντρευτει ,να κανει παιδια και τι τρελη ευτυχια ζουσαν και τελικα ολοι τα ελεγαν για να τα λενε?

Σου λενε ολοι για την τρελη ευτυχια του να εχεις παιδια λες και δεν ξερουμε τι ευτυχια προσφερουν επειδη ειναι μονο ενα...ή λες και δε ξερουμε τι δυσκολιες εχουν τα δυο...

Κακιες...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...