Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τι να το βλεπεις εσυ εγωιστικα Σαρδελινα μου και να μην το βλεπουν οι αλλοι που βιαζονται για να τελειωνουν...πολλοι το λενε αυτο ετσι?

Λοιπον εχω ξαναπει για να πρσφερεις τα μεγιστα στο παιδι σου πρεπει να εισαι καλα ψυχολογικα,σωματικα για να μην πω και οικονομικα τη σημερον ημερα.

Οποτε αναλογα τις αντοχες και τα στανταρτ του καθενος περνεται και η αποφαση.

Εγω ας πουμε θελω να προσφερω στο δευτερο οτι και στο Γρηγορη.Θελω να εχω τις ιδιες αντοχες αρα πρεπει πρωτα να ανακτησω δυναμεις και μετα να προχωρησω.Ειμαι σε καλο δρομο παντως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Στα γρηγρα σημερα δεν προλαβαινω σεντονια... και επειδη το θεμα ειναι τα δευτερα παιδια, εγω ειμαι της αποψης οτι τα παιδια καλο ειναι να ερχονται οταν το ζευγαρι τα θελει πραγματικα... Και το λεω αυτο επειδη εγω πιεστηκα απο το περιβαλλον να κανω τον Σωτηρη και ειλικρινα δεν ημουν τοοοοοσο ετοιμη ουτε εγω ουτε ο αντρας μου! Ελπιζω να μην το παρεξηγησετε αυτο, το παιδι μου το λατρεψα απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος και η χαρα μας ηταν απεριγραπτη, αλλα αμα γυριζα τον χρονο πισω ισως να περιμενα αλλο ενα εξαμηνο, ισως και χρονο...

Οσο για το δευτερο, στο δικο μου το μυαλο ειναι κατι πολυ μακρινο. Και οι λογοι ειναι πολλοι. θελω να βελτιωθουν τα οικονομικα μας, νουμερο 1! Επειδη εμεις τα καναμε ολα πολυ γρηγορα (αραβωνιαστηκαμε στον ενα χρονο σχεσης, παντρευτηκαμε στα δυο, φτιαξαμε ολο το σπιτι απο την αρχη, καναμε ενα επαγγελματικο ανοιγμα, πηραμε αυτοκινητο, εμεινα εγκυος κτλ κτλ και ολα αυτα μεσα σε 2,5 χρονια). Τα αγχη λοιπον ηταν παααααααρα πολλα και ειλικρινα αρνουμαι να περασω μια εγκυμοσυνη και την περιοδο της λοχειας μεσα στην αβεβαιοτητα... θα μου πεις, θα πλουτυνεις μεσα στα επομενα 2-3-4 χρονια? Οχι, αλλα θα εχω βαλει τα πραγματα σε μια σειρα...

Επειτα εγω δεν ειμαι ανθρωπος με πολλες αντοχες απο τη φυση μου. Εμενα το παιδι με κουρασε πολυ και ειδικα το πρωτο τερτραμηνο με τους κολικους ενιωθα να εχω χασει τελειως τη Νατασα και να βουλιαζω στην καταθλιψη... Επισης ντρεπομαι που το λεω αλλα το παιδι μου το χαρηκα μετα το πρωτο τεραμηνο... Αλλες δεν τις επηρεαζουν οι αντιξοοτητες, εμενα παλι με επηρεαζουν πολυ...

Ενας ακομα λογος ειναι η δουλεια μου, που απο τη στιγμη που αλλαξα θεση, δεν το συζητω να παω να μεινω εγκυος μεσα στον επομενο χρονο. Το εκανα με πληρη επιγνωση και πραγματικα δεν το εχω μετανιωσει καθολου.... Ηταν μεγαλη ευκαιρια για μενα και δε θα την αφησω να χαθει...

Και επειδη δεν ειμαι 40 να πεις οτι με πηραν τα χρονια λεω να το αφησω μεχρι να το θελησω πραγματικα... Και δεν αναφερω τον αντρα μου επιτηδες γιατι εκεινος ειναι πιο ονειροπολος απο εμενα (αμα του πω οτι θελω θα ειναι ετοιμος), συν του οτι το αγγουρι το τρωει η μανα, αντικειμενικα...

sorry που τα λεω ετσι αποτομα αλλα με ενοχλει παρα πολυ οταν ο περιγυρος με ζαλιζει με αυτο το θεμα... Γι'αυτο και οταν με ρωτανε ποτε θα κανω το δευτερο, λεω ενα "ΠΟΤΕ" και τους αφηνω παγωτα.. Δεν καταλαβαινω τι τον κοφτει τον καθενα και ρωταει συν του οτι δεν μπορω εγω τουλασχιστον να μπω στη λογικη του να τα κανω και τα δυο καπακι για να ξενοιασω πιο νωρις... Μα ξενοιαζεις ποτε? Και τι εγινε αμα ξενοιασω στα 45 μου και οχι στα 50 μου? Θα μου κανει διαφορα? η στα 45 μου θα ξαναγινω εφηβη επειδη θα εχω "ξενοιασει"?

επισης να σημειωσω οτι ο μονος λογος να κανω εγω δευτερο παιδι ειναι επειδη θεωρω οτι το χρωσταω στον Σωτηρη. Επειδη εγω ειμαι πολυ δεμενη με την αδερφη μου, θελω και το παιδι μου να νιωσει καποτε αυτο το δεσιμο... Το αισθημα της μητροτητας πιστευω οτι το καλυπτει εξισου και το ενα και τα 10 παιδια...

Αυτα απο μενα, παω να συνεχισω... Φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρμακι παρε τον γιατρο σου μηπως σε αφησει να παρεις λιγο primperan... Ειχα παρει σε φασεις που δεν αντεχα αλλο (μια - δυο φορες) και ειχα ανακουφιστει...

t7fQp3.png

Καλημέρα σας κοριτσάρες μου! Έχει ωραία μέρα σήμερα και έχει φτιάξει πολύ η διάθεσή μου! Δε θέλω κρύο και βροχές, γίνεται να είναι πάντα καλοκαίρι?

Έκανα σε καμία αίτημα φιλίας? Για δείτε λίγο τα π.μ. σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια μου εγώ την έχω ξαναπεί την γνώμη μου. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κρίνει μία γυναίκα αν θέλει ή δεν θέλει 2ο παιδάκι ή αν θέλει να κάνει 15. Και όπως έχω ξαναπεί το παιδί δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να έρχεται όταν το θέλουμε πραγματικά (για τους δικούς της λόγους η καθεμιά μας) και όχι γιατί ''πρέπει'' να κάνουμε 2ο.

Νατασούλα φαίνεται ότι ζορίστικες πολύ με τον Σωτήρη. Πιστεύω όλες το περάσαμε λίγο πολύ στην αρχή αυτό που περιγράφεις...Εμένα δεν κράτησε πολύ γιατί η Εύα μπήκε στο νοσοκομείο και μετά μου φύγαν όλα αλλά πιστεύω ότι αν δεν είχε γίνει αυτό κι εμένα κανα 3μηνο θα μου έπαιρνε να συνέλθω..Και δεν τα λες απότομα, την άποψή σου λες και όντως όταν σε πρήζουν οι γύρω είναι πααααααααααααρα πολύ σπαστικό!

Σαρδελάκι μου εγώ νομίζω ότι πιο εγωιστικά σκέφτομαι εγώ παρά εσύ. Εγώ ήθελα να κάνω τώρα γιατί πιστεύω έτσι όπως με ξέρω ότι αν ξεπεταγόταν κι άλλο η Εύα δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναχάσω την βολή μου και να μπω στη διαδικασία. Και ο κύριος λόγος που ήθελα δεύτερο ήταν για να έχει η Εύα αδερφάκι. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι τώρα που το έχω στην κοιλίτσα μου νιώθω όπως και στην Εύα..δεν το περίμενα!

Πετρούλα και Νατάσα δεν έχω κάθε μέρα ναυτίες. Τις τελευταίες δυο μέρες είναι πολύ έντονο(σήμερα ας πούμε δεν μ'έχει αφήσει καθόλου..) αλλά αντέχω ακόμα. Δεν είμαιτόσο χάλια για φάρμακο..Και για τον πονοκέφαλο θα ρωτήσω τον γιατρό για παυσίπονο αν και αυτός σε σχέση με τις ημικρανίες που είχα δεν ήταν τίποτα. Και πέρασε από μόνος του.

Βατραχάκι είσαι μεγάααααααααλο σούργελο! Που τα ανακάλυψες αυτά τα εσώρουχα???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοριτσάρες μου! Έχει ωραία μέρα σήμερα και έχει φτιάξει πολύ η διάθεσή μου! Δε θέλω κρύο και βροχές, γίνεται να είναι πάντα καλοκαίρι?

Έκανα σε καμία αίτημα φιλίας? Για δείτε λίγο τα π.μ. σας!

δεν με εκανες εμενα.

ας βαλει καμια skype ρε παιδια.εχω κολλησει με αυτο τελευταια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αρμακι μου αρχισαν οι αναγουλες ε ??υπομονη μεχρι τελος του τριτου ..μεχρι τοτε λενε κρατανε ..εγω παλι απο τετοια δεν γνωριζω...η διαφορα στις εγκυομσυνες απο κανονικα ειναι μονο το πρησμενο στηθος..

Γιατί εγώ το γνώριζα νομίζεις??? Στην Εύα δεν είχα τίποτα από αυτά! Ήμουν μεν ξάπλα αλλά τίποτα άλλο. Ούτε αναγούλες, ούτε εμετούς, ούτε νεύρα! Τώρα τα έχω όλα! :lol:

νατασα που να ειχες και χρονο για σεντονια!!!

συμφωνω απολυτα

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πανμαρ καλά να περάσετε!

Μαελένη περαστικούλια!

Ρε κορίτσια μιλάω με μία κοπέλα από το πάρεντς για τον γιατρό. Εχουμε κάτι μέρες διαφοράς στις εβδομάδες και θα πάει κι εκείνη σ'αυτόν που θα πάω κι εγώ(εκείνη μου έδωσε το κιν του). Ε, λοιπόν την είχα χάσει λίγες μέρες και μου έστειλε σήμερα ότι έχει κι αυτή αύριο ραντεβού την ίδια ώρα με μένα! :lol: :lol: Ωχ!Βλέπω τον γιατρούλη να έχει κλείσει σε όλες την ίδια ώρα!

Νατάσα μου τα είπες πολύ ωραία και με κάλυψες...

γιατι και για εμένα υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι που ακόμη δεν έχω βάλει μπρος! Και είναι όλοι οι λόγοι που αναφέρεις. Ζορίστηκα κι εγώ 4 μήνες με τον Αστέρη...δεν κοιμόμουν πάνω από 2 ώρες καθημερινώς οπότε μπορείτε να φανταστείτε πως ήμουνα (οι παλιότερες ξέρουν) και βοήθεια δεν είχα.

Μαράκι μου αυτό με το να χάσεις την βολή σου το σκέφτομαι κι εγώ ειλικρινά...το να ξαναρχίσεις από το μηδέν είναι ζόρι, αλλά τελικά το 2ο θα έρθει αν πραγματικά το θελήσουμε κάποια στιγμή κι αυτήν την στιγμή δεν το θέλω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο άντρας μου! Ο Αστέρης θέλει χαχα...μου λέει "μανούλα να κάνουμε ένα κοριτσάκι θέλω" χαχα λέω κι εγώ "μαζί θα το κάνουμε καλέ; εγώ θα τα τραβάω πάλι χαχα" απάντηση "όχι μανούλα εγώ σε βοηθάω...εγώ υπερασπίζομαι μαμά μου γιατι είναι το αζύναμο πλάμα" (αδύναμο πλάσμα) χαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι Ο Αστέρης θέλει χαχα...μου λέει "μανούλα να κάνουμε ένα κοριτσάκι θέλω" χαχα λέω κι εγώ "μαζί θα το κάνουμε καλέ; εγώ θα τα τραβάω πάλι χαχα" απάντηση "όχι μανούλα εγώ σε βοηθάω...εγώ υπερασπίζομαι μαμά μου γιατι είναι το αζύναμο πλάμα" (αδύναμο πλάσμα) χαχα

χαχαχαχα!!!! Θα τρελλαθώ! Φοβερός ο Αστέρης! Εμένα πάλι η Εύ αόταν της λέμε αν θέλει αδερφάκι λέει ''όχι μωράκι, ζε σέλω, μόνο Εύα'':roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...