Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

κατ'αρχην σας ευχαριστω παρα πολυ ολες που με στιριζεται με τα γλυκα σας λογια!

ολες εχετε δικιο σ'αυτα που μου λετε θα κοιταξω να κανω κατι για μενα εστω ενα καφε μια στο τοσο με μια φιλη ενα σινεμα να αλλαζω λιγο τον αερα μου.

και παλι σας ευχαριστω που ξερω οτι εισαστε εδω για μενα ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

σορρυ που σας αφησα εχθες ετσι κι εφυγα αλλα προτεινε να μου κανει μασαζακι ο καλος μου να χαλαρωσω και δεν το αρνηθηκα :tongue:

Ηλιανα γιατι καλε να μην υπαρχουν εσωρουχα για παχουλες;

δες εδω http://www.khl.gr/index.php/cPath/682?itCommerce=95bff99636c67462064c450b290f6813 σουπερ σεξυ :tongue:

και το μεγεθος ειναι plus size ;)

οσο για τα παιχνιδια κι εγω στις αρχες του επαιρνα παρα πολλα το παραδεχομαι τωρα του περνω οποτε θελω εγω πχ εχθες πηγαμε σ/μ και του πηρα πλαστελινες επειδη το ηθελα χωρις κανενα λογο ουτε για επιβραβευση

το καλοκαιρι ομως οι παππουδες μου τον χαλασαν κι οποτε βγαιναμε βολτα ολο ζητουσε απο αυτα τα χαζα που πουλανε τις φουρφουρες κτλ και οι παππουδες του τα αγοραζαν τους λεγαμε οχι καθε μερα αλλα τι να πεις να αφησουν το παιδι να κλαει;απαπαπα :lol:

για τους παιδοτοπους εγω να σας πω τους αποφευγω μονο το καλοκαιρι παμε στους ανοιχτους

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πωπω βρε τσαούσες!!!!!!!!Καλημερα!!!

Δεν ειναι να κανεις καμια απουσια, μετα σου βγαινουν τα ματια να διαβασεις όσα εχασες!Τωρα απο που να ξεκινησω... Ας ξεκινησω απο την Ηλιανα..

συγγνώμη και τι κάνει ο άντρας ανοίγει το κ@λ@ρ@κ@

να βρει το βρακακι?

Τι να το κανει μωρε Ηλιανα το βρακακι?Με αυτο θα "παλεψει"???:tongue:

Βατραχακι σε καταλαβαίνω και εγω και ολες μας μιας και ολες λίγο πολύ εχουμε περασει αντιστοιχη φαση..Εσυ με δυο παιδια και με το θηλασμο που τον βιωνεις πρωτη φορα σιγουρα νοιωθεις πολύ πιεσμένη..Ειναι θεμα ημερων πάντως, τη μια μπορει να εισαι λίγο καλύτερα και την άλλη θα αισθανεσαι πλακωμενη..Αν δεν βολευει να κανονισεις για καφε, μπορεις να βγεις μια βολτιτσα -οχι αποκλειστικα για καφε- εστω και να χαζεψεις 5-6 βιτρινες, να παρεις ενα παγωτο και σε μιση ωρα να επιστρεψεις, θα δεις ποσο οξυγονο θα παρεις απο αυτη τη μικρη εξοδο!!Πάρε ενα περιοδικο και ξεφυλλισε το εστω και μονη σου σε μια καφετερια αν δεν μπορεις να οργανωθεις με παρεα..Ακομη και ενα χαλαρωτικο μπανιο να κανεις- χολλυγουντιανο που το λέω εγω, οχι "του λεπτου"- το βραδυ που θα τα βαλεις για υπνο ή θα τα κρατησει ο συζυγος 10 λεπτα, θα σε αναζωογονήσει πολύ!Και οχι δεν βαζεις τα παιδια δε δευτερη μοιρα οταν σκεφτεσαι ετσι..ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τα ορια μας και καμια φορα λυγιζουμε..

Κι εγω προχτες δεν σας τα ελεγα???Ξερω οτι εκεινο που αισθανθηκα και αισθανομαι που & που ειναι ενα δειγμα απο αυτο που θα ακολουθησει το χειμωνα..Αν εχουμε την υγεια μας- σωματικη και ψυχικη- όλα θα τα καταφερουμε, εχουμε τοσες δυναμεις που καμια φορα χρειαζεται να πέσουμε και τοτε βρισκουμε τη δυναμη να ξανασηκωθουμε!!

Περαστικα για το συναχακι σου και ολα θα πάνε καλά!!

Μαρια, περαστικα καλή μου!Τα συμπτωματα δε λέν' να σταματησουν βλέπω..Για τις αναγουλες δεν μπορεις να παρεις κτ?Επίσης- θα στο πει και ο γιατρος- για τον πονοκεφαλο επιτρεπονται καποια παυσιπονα..Κι εγω τα απευφεγα αλλα το βραδυ ειναι κριμα να ταλαιπωρησε απο εντονο πονοκεφαλο και να μην μπορεις να ξεκουραστεις..Το πρωί φανταζομαι πως θα σηκωθηκες..

Πανμαρ με το Σοφακι μια χαρα!Οπως τα ειχες σχεδιασει!Μπραβο, μενει τωρα η βαλίτσα και οι ετοιμασιες για το ταξιδι ;)

Φιλακι εσεις τελικα τι θα κανετε τελικα??

Για τα παιχνιδια να σαας πω οτι στη δικη μας οικογενεια εκεινος που εχει κολλημα και αγοραζει ειναι ο μπαμπας μας..Ειδικα στα jumbo εχουμε πλάκα..εκεινος βαζει στο καροτσι οτι του γυαλισει ή οτι ζητησει ο μικρος και εγω απο την αλλη διακριτικα τα ξαναβαζω στα ραφια...χαχαχα

Παρόλο που κι εγω πιστευω οτι το παιχνιδι συνδέεται άμεσα με την ψυχοσωματικη αναπτυξη του παιδιου προσπαθω να μην ειμαι καθολου υπερβολικη στις αγορες μου και του παιρνω πλέον μονο πραγματα που πιστευω οτι θα τα χαρει και οτι δεν εχει..Απο την αλλη προτιμω να του τα παιρνω σε μεγαλη συσκευασια και του τα δινω ενα - ενα πχ ξυλομπογιες, αυτοκινητακια,μικροεργαλεία, αυτοκολλητα κλπ και δεν του τα εμφανιζω κατευθειαν παρα μονο οταν δω οτι πχ εχουν καταστραφει καποια απο αυτα που εχει ή ακομη και οταν με εκπλήσσει με καποια πραξη του..(Δεν ειμαι κατα της επιβραβευσης και την κανω με τετοιο τροπο χωρις να την επιδιωκει και να την περιμενει)

Ειμαι κατα του καταιγισμου των δωρων, τα πιο μεγαλα και ακριβα παιχνιδια που εχουμε ειναι αυτα που του εχουν φερει παπουδογιαγιαδες στις γιορτες και ειναι ουκ ολιγα!!!Πιστευω οτι τα παιδια ερχονται σε συγχιση και πολλές φορες συνδεουν και μπερδευουν το συναισθημα με την προσφορα υλικων αγαθων δλδ των δωρων.

Επίσης οταν δει κατι (σε βιτρινα, στα jumbo ή και σε διαφημιση) και του γυαλισει λέει "μαμα κοιτα!!", καθεται το χαζευει , το παρακολουθει και μετα το ξεχναει..Νομιζω πως ακομη το ελεγχουμε και δεν εχουμε ξεφυγει σε αυτο το θεμα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κι οποτε βγαιναμε βολτα ολο ζητουσε απο αυτα τα χαζα που πουλανε τις φουρφουρες κτλ

Αμ αυτο που το βαζεις?Αυτοι οι μικροπωλητες το ποσοοο με εκνευριζουν.Πας το παιδι σου στην παιδικη χαρα τσουπ ερχονται αυτοι που πουλανε σαπουνοφουσκες..Πας στην πλατεια ,να τα μπαλονια και ολη η πραματια αραδιασμενη μεσα στη μεση της πλατειας.Ειναι φοβερο τα πας να τρεξουν και να παιξουν και στο τελος καταληγουν ολα να αρπαζουν σπαθια και μπαλονια και να τρεχουν γυρω απο τον μικροπωλητη..

Τετοια πηραμε,ξαναπηραμε και τωρα τελος.Εχουμε πολυυυ καιρο να παρουμε.

Για αυτο η Σικινος ηταν ιδανικη για διακοπες.Ουτε τετοια ουτε τιποτα αλλο.Ουτε τσιχλα δεν περναμε που λεει ο λογος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ολα καλα?

Αρμακι μου κανε λιγο υπομονη και θα περασουν σιγα σιγα και οι αναγουλες.

Κατσε να ξεκουραστεις οσο μπορεις και να τρως ελαφρια.

Μακαρονακια,φρυγανιτσες,ψωμακια.. τετοια.Εισαι και αδυνατουλα εσυ δεν εχεις αναγκη απο αποψη διατροφης!Μονο το κρεατακι σου μην ξεχνας.

Παν μαρ ολα καλα λοιπον ε?Με το καλο να πατε και να περασετε τελεια.

Και μη λες βρε τον εαυτο σου ''ασπλαχνη'' για ονομα του Θεου αφου αισθανθηκες την αναγκη να φυγεις καλα εκανες και το πραγματοποιησες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα φιλεναδες μου.πανμαρ καλως μας ηρθες.

τελεια βλεπω περνατε κι ετσι να περνατε.

να σε ρωτησω?ισχυει οντως οτι τον σεπτεμβρη ειναι οι καλυτερες διακοπες και η καλυτερη θαλασσα?

η σοφια τελεια παντως.........!!!!

κοριτσια θιξατε το θεμα μου με τα παιχνιδια και γενικως με τα υλικα αγαθα.

δεν μου αρεσουν καθολου τα παιχνιδια εκτος καποια εκπαιδευτικα που οντως τα βρισκω απαραιτητα.

(πχ παραμυθια,κουτακι με σχηματα,παζλ κλπ)

δεν της αγοραζω καθολου εκτος απο γιορτες που της εχω παρει πραγματικα χρειαζουμενα αντικειμενα.

κι ομως ολο το σπιτι ειναι γεματο απο παιχνιδια με λιγα λογια τζαμπο καταντησα ,κι ο λογος?

οι νονοι της!καθε φορα που θα βρεουμε γεματοι απο δωρα!(τυχερη το ξερω)

ερχομαι σε λιγο.......

1654096yn4fep17z7.gif

Παντως για τις ιωσεις και εγω οσες φορες πηγα σε ραντεβου σε παιδικο τοτε που εψαχνα και ελεγα τη γνωστη ατακα..''ε θα αρρωσταινει και συνεχεια...το ξερω..'' ολες οι υπευθυνες μου ειχα απαντησει το ιδιο παραγμα.Οτι δεν ειναι απολυτο και οτι οσο μεγαλωνει η ηλικια βλεπουν και οι ιδιες οτι τα παιδια ειναι καλυτερα.

Επισης καναδυο πιο ψαγμενες μου ειχαν πει και για τη διατροφη και τον υπνο.Οτι δλδ παιζει σημαντικο ρολο το ποσο καλα και σωστα σιτιζεται ενα παιδι και ποσο ξεκουραζεται...

Τωρα να πω οτι πιστευω οτι ολαααα τα παιδακια που αρρωσταινουν συνεχεια στα σχολεια δεν τρεφονται σωστα?Ψεμματα θα πω μαλλον...αμα συναντηθουν με τον ιο δυσκολα ξεφευγουν.Και εκει μεσα η μυξα παιει συννεφο...(πικπα που λεει και η φιλη μου...με τις σαλιαρες τα εχουν καποια για να μην βρεχονται απο τη μυξα τους... μπρρρ τραγικο!)απλα αλλα αρρωσταινουν με τον αερα και αλλα λιγο πιο δυσκολα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα στις γλυκιές μανούλες...

δεν σας προλαβαίνω η γυναίκα τι να κάνω!

Ο Αστέρης μου έχει και μυξούλες τώρα κάτι που το περίμενα μετά την αμυγδαλίτιδα, αλλά οι μυξούλες δεν με αγχώνουν καθόλου. Εμένα μόνο ο πυρετός με αγχώνει. Το μεσημέρι θα τον πάω στον γιατρό να μας ξαναδεί το λαιμό. Σήμερα δεν είμαι κι εγώ πολύ καλά...μιά ατονία, τίποτε άλλο!

Βατραχουλίνα μου ένα καφεδάκι με μιά φίλη, ένα κομμωτήριο, ένα μανικιούρ, ένα σπα όλο και μας αφήνουν να νιώθουμε καλύτερα. Εσείς οι μανούλες με τα δυο παιδάκια είστε πολύ περισσότερο στην πίεση.

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου...ακόμη όταν μου λένε για 2ο ούτε να το ακούω. Δυστυχώς κορίτσια μου, αλλά δεν είμαι έτοιμη να κάνω κι άλλο παιδάκι (ακόμη τουλάχιστον). Είμαι λίγο καλοπερασάκιας χαχα και ξέρω ότι θα ζοριστώ πολύ και με το 2ο και με το μαγαζί μου. Οπότε ακόμη είναι κάτι πολύ μελλοντικό, δεν το σκέφτομαι καν!

m57Zp2.png

ειναι και θεμα οργανισμων ριτακι ..και το βλεπω και σε μας τους "μεγαλους" ο ανδρας μου περσι πηγε και αυτος παιδικο μαζι με τον χρηστο ..συνεχεια αρρωστος εγω παλι 2 φορες που και για μενα ειναι ρεκορ ...μικρη ειχα αρρωστησει συνολο μεχρι την 6η δημοτικου 4 φορες ...και να πεις οτι σπιτι δεν ειχαμε αρρωστιες ..ο αδελφος μου καθε μερα αρρωστος ...Το αλλο με την αναπτυξη και τις ιωσεις αααααλλος μυθος ...ο αδελφος παρολο αρρωστιαρης ειναι 1.94 ..πολλα ειναι θεμα dna..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλε ναι εγω σαν παιδι ημουν συνεχεια αρρωστη.Βεβαια μας ετρεχε παντα η μητερα μου σε παιδακια,σε κοινωνικες συναναστροφες και γενικα δεν με φυλαγε ιιδιατερα απο ιωσεις.Με τα μικροατυχηματα ειχε και εχει ακομα θεμα...φοβητσιαρα...χαχα

Απο το δημοτικο και μετα και μεχρι ενα εξαμηνο μετα που γεννησα δεν αρρωσταινα ποτε.Δε θυμαμαι να εχω λειψει ποτε απο σχολειο δουλεια ή σχολη γιατι η ημουν αρρωστη,Μεχρι και στην εγκυμοσυνη που ο ανδραςμου αρρωστησε καποιες φορες εγω ημουν ακεραιη.Ουτε συναχι.

απο εκει και μετα με πηρε η κατω βολτα...Η κουραση,η κλεισουρα,η διατροφη...πολλα παιζουν ρολο αλλα στα παιδια ειναι αλλιως..δεν εχουν ακομα αναπτυγμενο ανοσοποιητικο αυτο ειναι ολο.

Οσον αφορα την αναπτυξη...δεν ειναι μονο η σωματικη...η φιλη μου που σας ελεγα οτι πηγε τον μικρο σε αναπτυξιολογο επειδη δε μιλουσε στελνει το παιδι απο πολυυυ μικρο στον παιδικο.Απο μηνων ,μιας και δεν ειχε αλλη επιλογη.

Η αναπτυξιολογος λοιπον ηταν απο τα πρωτα που την ρωτησε.Αν δλδ αρρωσταινε συχνα και απο τι ηλικια.Της εξηγησε οτι εν μερη ο λογος και γενικα ολααα τα επιτευγματα πανε λιγο πισω αν το παιδι ειναι συνεχεια αρρωστο.Θα εχετε παρατηρησει και εσεις οτι οταν αρρωσταινουν κανουν ''συντηρηση'' οποτε και τα παει λιγο πισω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αμ αυτο που το βαζεις?Αυτοι οι μικροπωλητες το ποσοοο με εκνευριζουν.Πας το παιδι σου στην παιδικη χαρα τσουπ ερχονται αυτοι που πουλανε σαπουνοφουσκες..Πας στην πλατεια ,να τα μπαλονια και ολη η πραματια αραδιασμενη μεσα στη μεση της πλατειας.Ειναι φοβερο τα πας να τρεξουν και να παιξουν και στο τελος καταληγουν ολα να αρπαζουν σπαθια και μπαλονια και να τρεχουν γυρω απο τον μικροπωλητη..

Τετοια πηραμε,ξαναπηραμε και τωρα τελος.Εχουμε πολυυυ καιρο να παρουμε.

Για αυτο η Σικινος ηταν ιδανικη για διακοπες.Ουτε τετοια ουτε τιποτα αλλο.Ουτε τσιχλα δεν περναμε που λεει ο λογος.

αυτο ειπα χθες.τα κοιτουσε και δεν ζητησε τιποτα μονο το καλαμποκι της γυαλισε!!!μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση

οσες εχετε κοσμοτε,σημερα εχετε συνδεση?εμεις εδω στην θεσσαλονικη κανεις δεν εχει.τουλαχιστον στο κεντρο.μας ειπαν οτι κανουν αναβαθμιση απο τα ξημερωματα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σαρδελινα μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα αλλο τωρα....

Οσο για το δευτερο...τα εχουμε ξαναπει.. νομιζω εμεις οι μανουλες που κλειστηκαμε τοσο το αποφασιζουμε λιγο πιο δυσκολα.

Βικυ εγω δεν εχω κοσμοτε...

χαζευω εδω και κανα μισαωρο..παω να εργαστω επιτελους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εγώ ριτάκι μου έτσι ελπίζω...πέμπτη τελειώνει η αντιβίωση και σήμερα θα πάω να του ρίξει μιά ματιά γιατι πέμπτη θα φύγει στο χωριό και θέλω να είμαι ήσυχη (όσο γίνεται τελοσπάντων χαχα)

φυσικά και το αποφασίζουμε δυσκολότερα, αλλά μήπως το βλέπω πολύ εγωιστικά; Το έχω ακούσει κι αυτό όταν είπα πως δεν είμαι ακόμη διατεθιμένη να κάνω δεύτερο και να ζοριστώ ακόμη περισσότερο.

βικάκι δεν έχω cosmote

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...