Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλακι εμεις της πηραμε αυτη την κουζινιτσα (ειμαι μικρη αλλα καλη) και μας ταιζει ολη μερα !!! Ηθελα και γω ξυλινη κλπ αλλα τα 180 ευρω μου φανηκαν υπερβολικά !!!

http://www.mytoys.de/Smoby-K%C3%BCche-Pro-Cook/K%C3%BCchen/K%C3%BCche-Kaufladen/KID/de-mt.to.ca02.08.01/1870573

Aχ, εγώ αυτή λέω http://www.earlylearningcentre.gr/ELC%20Spring%20Summer%202010%20LowRez.pdf δεν είναι θαύμα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέσα σε όλα ξέχασα να σας πω ότι σήμερα γρατσούνισα κάμποσο το αμάξι σε έναν κάδο σκουπιδιών! Καλά λέω εγώ ότι δεν το έχω με την οδήγηση!

Σας καληνυχτίζω κοριτσάκια μου φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Όχι εδώ στο προφίλ μου αλλά χμμμ πρέπει να είμαστε φίλες εδώ για να τη δείτε μάλλον!
Α, Μαρινάκι, καληνύχτα αλλά δεν ξέρω τί εννοείς! Όνειρα γλυκά κοριτσάκι. Ωραία ώρα αυτή για χαλάρωμα, να μην είχαμε και το πρωινό ξύπνημα...

Σήμερα στη δουλειά... δε δούλεψα, όλο ήμουν στα e-mail με τις φίλες μου και σχολιάζαμε διάφορα για το Ναύπλιο που λέμε να πάμε.... αλλά αρχίζουμε σιγά-σιγά και λακίζουμε οι μάνες, οι 3 από τις 7 έχουμε παιδιά. Τέλος πάντων, παραλίγο να απολυθώ από τα γέλια με αυτά που διάβαζα στα e-mail.

Κορίτσια, μάλλον λέω να πάω για ύπνο. Φιλιά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μέσα σε όλα ξέχασα να σας πω ότι σήμερα γρατσούνισα κάμποσο το αμάξι σε έναν κάδο σκουπιδιών! Καλά λέω εγώ ότι δεν το έχω με την οδήγηση!
Άψυχα πράγματα Μαρίνα μου, μη σε νοιάζει, 4 ρόδες να έχει να κάνεις τη δουλειά σου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βατραχακι μου...δεν ειμαι και ο πλεον καταλληλος ανθρωπος για να σε συμβουλευσω μιας και εχω παραδεχτει οτι δισταζω να μπω στη διαδικασια για δευτερο ακομα διοτι απλα θελω να χαλαρωσω...ειπαμε ειμαι δειλη.

Ομως φανταζομαι πως ειναι και ξερω πολυ καλα πως θα ειναι πολυ δυσκολο.

Τη φαση σου οπως σας εχω πει την περασα και εγω και μαλιστα πολυ εντονη μεχρι τους 6-7 μηνες του Γρηγορη.

Ποσο μαλλον αν ειχα και δευτερο...

Θελω να σου πω ομως, περα απο το οτι σε καταλαβαινω και ξερω πως αυτη τη στιγμη νιωθεις να πνιγεσαι, οτι σε θαυμαζω.Εισαι ενα πολυ μικρο κοριτσι που εχεις καταφερει να εχεις μια υπεροχη οικογενεια και να τα κανεις ολα σχεδον μονη σου.

Ειπαμε εισαι αγορομανα προτυπο!χαχα!

Σιγα σιγα θα στρωσουν τα πραγματα το λεω και το εννοω.

Θα δεις μολις αποδεσμευτεις λιγακι και αρχισεις να βγαινεις θα βγεις απο την πιεση και το αδιεξοδο που νιωθεις αυτη τη στιγμη.

Προσπαθησε το οσο μπορεις γιατι η τοση κλεισουρα δεν κανει καλο στην ψυχολογια σου.

Ενα σου λεω ομως...οταν εσυ θα ερχεσαι οι αλλες θα πηγαινουμε!!!Αυτο να θυμασαι!

Μια αγαντα ακομα να ξεπεταχτει και ο μικρος και ολααααααα θα ειναι υπεροχα!

Φιλια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κολυμβητηριο γιοκ.Μας τελειωσε...απο 3,5 ετων τα περνουν στην πισινα που σας ελεγα.Οποτε θα το αφησουμε για το χρονου δεδομενου οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να τον πηγαινω καπου αλλου.

Κιριμα και ηταν τοσοοοοοο ωραια.Ο Γρηγορης ξετρελαθηκε.Ζηταγε το μαγιω του και τα μπρατσακια του να μπει μεσα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άκου ρε. Μόνο στο δικό μας σχολείο επιτρέπεται να φέρνει ο καθένας όοοοοοοοοτι του κατέβει, πρωινά, δεκατιανά, μεσημεριανά, όλα... αχ τί έχω πάθει ρε γμτ.

Τι λες τωρα??????Σοβαρα?

Αυτο ειναι λοιπον που σου δημιουργει προβλημα?

Αν κοιταζεις για αλλον σταθμο.Ξερω ειναι δυσκολο να την ξεβολευεις ρε γμτ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.

μαρινακι μου εσυ να εισαι καλα και το αμαξι δεν πειραζει ας εχει κατι να μη το πιανει το ματι!!!

εκανε αναβαθμιση η κοσμοτε και μολις τωρα επανηλθε το σημα μου.αν και εσεις δεν εχετε σημα μη πεταξετε το κινητο.θα ερθει...

το πρωι ο λουκας "μα προχθες το αγορασα το παλιο κινητο τι επαθε?"ετοιμος ηταν να το πεταξει και εγω με μια αποχη απο διπλα τσουπ να το πιασω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια μου! Δύσκολο το χτεσινό απόγευμα...Είχα τρελλή ανακατοσούρα και κάποια στιγμή με έπιασε και πονοκέφαλος. Τελικά τα έβγαλα όλα,ο πονοκέφαλος συνεχίστικε μέχρι τις 2 το βράδυ και η ανακατοσούρα δεν έχει φύγει ακόμα..Βέβαια καλά να πάθω γιατί η μαμά μου μου έδωσε λίγους γίγαντες εχτές και μόλις ξύπνησα είπα να δοκιμάσω έναν. ήταν τόσο νόστιμοι που τελικά έφαγα 5-6 και στα καπάκια μια πιατάρα πένες με τυρί και μετά μια τουίξ. Ε, τα έμπλεξα εδώ που τα λέμε..τεσπα, γενικά χαίρομαι να έχω αναγούλες γιατί δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω το τσιγάρο αλλά με τον εμετό τραντάχτηκα πολύ και μ'έπιασε η μέση μου.

Βατραχάκι μου γλυκό είναι φυσικό να νιώθεις έτσι...και άργησες μπορώ να σου πω κιόλας!:mrgreen: Το να περνάμε φάσεις που νιώθουμε ότι θέλουμε λίγο χρόνο για εμάς δεν σημαίνει ούτε ότι δεν αγαπάμε τα παιδιά μας, ούτε ότι δεν είμαστε καλές μανούλες. Είμαστε άνθρωποι! Θέλουμε κι εμείς μια στιγμή χαλάρωσης που υποθέτω ότι όταν έχεις και 2 παιδιά αυτή η ανάγκη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Ζήτα λίγη βοήθεια να βγεις λίγο, να πας για ένα καφέ ή κομμωτήριο και σίγουρα η διάθεσή σου θα αλλάξει. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα!

Φιλάκι τέλεια η κουζινούλα αλλά πανάκριβη βρε παιδι μου! Εμείς της έχουμε πάρει αυτή http://www.smoby.com/en/roleplay/kitchen/kitchens/liste/tefal-studio-kitchen αν θυμάμαι καλά γύρω στα 60 ευρώ έκανε. Βέβαια τα ξύλινα όντως έχουν άλλη χάρη...!

Προς το παρόν σας αφήνω γιατί πάλι δεν αισθάνομαι καλά, πάω να ξαπλώσω λίγο και να μπορέσω θα ξαναμπω αργότερα. Δεν πήγα για δουλειά σήμερα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέραααααα!

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Δεν θέλω να εκφέρω γνώμη για το θέμα παιχνιδιών, μιας κι ο δικός μας είναι γεμάτος, αλλά κυρίως με αυτοκινητάκια τα οποία εννίοτε κουβαλάμε και μαζί μας. Δεν μπορώ να πω ότι αγοράζουμε συχνά, ούτε ότι πηγαίνουμε στο εν λόγω παιχνιδάδικο συνέχεια, απλά κι εμείς σαν τη Ρίτα, όσο ήταν μικρότερος, το φλομώσαμε και γκρινιάζαμε που δεν παίζει!

Τώρα όμως ήρθε η ώρα και απασχολείται μόνος του με κάποια παιχνίδια και το πουλάκι μου το μόνο που ζητούσε με πάθος ήταν ο macqueen. Ε τι να πω ενδώσαμε και τον αγοράσαμε. Και μη φανταστείτε, μικρός, της χούφτας, για να χωράει στην τσάντα μου!

Φιλάκι μου κι εγώ δεν ξέρω κάπου να επιτρέπεται να φέρνουν τα παιδάκια από το σπίτι πράγματα. Μήπως να κοιτούσες και για κανέναν άλλο σταθμό?

Vatraxaki μου κι εγώ πέρασα από τη φάση σου και με ένα παιδί μάλιστα, τότε που είχαμε κλειστεί στο σπίτι, χωρίς ούτε μια επίσκεψη, χωρίς ούτε ένα ξεπόρτισμα. Το μόνο που με έσωσε ήταν μετά το εξάμηνο που έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά! Τότε ένοιωσα ότι έχω κάνει την "έξοδο του Μεσολογγίου". Αλλά εσείς μεγαλώσατε τώρα, οπότε θα σου είναι πιο εύκολο σε λίγο καιρό να ασχοληθείς με τον "παραμελημένο" εαυτό σου ;)

Μαρινάκι καλημέρα! Που είναι η φωτο οεο?????

Οσο για τους παιδότοπους που συζητούσατε, πράγματι είναι λύση ανάγκης. Εμείς εδώ που μένουμε πχ δεν έχει ούτε μια παιδική χαρά για δείγμα, ούτε έναν παιδότοπο της προκοπής. Ε πόσο να βγάλω το παιδί βόλτα στην παραλία???? Πόσο να το κρατήσω μαζί μου να παίξει, όταν έχει ανάγκη κι άλλα παιδάκια της ηλικίας του? Οπότε θέλοντας και μη κάποια στιγμή θα πάμε στον παιδότοπο. Δυστυχώς το διακινδυνεύουμε, μιας και από τις 10 φορές που πήγαμε τις 8 αρρωστήσαμε, αλλά......τι άλλο μπορώ να κάνω.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια που δεν σχολίασα και τι να πω για μένα. Πάει ο λαιμουδάκος μου. Δεν μπορώ να μιλήσω κορίτσια!!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημεραααα

Πωπω θεμα παιχνιδιων ανοιξατε ..μεγααααλο θεμα ....Εμεις ειμαστε στην μεση ..του παιρνουμε 1-2 φορες μικροπαιχνιδια ..μεγαλα ποσα για παιχνιδια (εκτος απο τις μηχανες )δεν εχουμε δωσει και το θεωρω δωρο αδωρον μιας και προτιμα να σκαρφαλωνει...

Οσο για θεμα ιωσεων Λαμπρινη θα διαφωνησω μαζι σου ..Ποσο φαινεται που η μικρη σου δεν παει παιδικο ..Ο Χρηστος ετρωγε απολυτα υγειινα (πρωτη φορα γλυκο εφαγε 18 μηνων, μια κουταλια ,σοκολατα δεν εχει φαει ποτε ..)παρολο αυτα μετα το 2 μηνα παιδικου αρρωσταιναμε συχνα ..Της φιλης σου το μικρο απλα μεγαλωσε , ανεπτυξε αντισωματα και ετσι αρρωσταινε λιγοτερο...μακαρι να ηταν μονο θεμα διατροφης ή γαλακτος οι ιωσεις..

Βατραχακι μου θα μεγαλωσει και ο θοδωρακος σου και θα αρχισεις και εσυ σιγα σιγα να απελευθερωνεσαι απο την πιεση ..ειναι λογικο να νοιωθεις ετσι ...Πολλυ συντομα θα ακους εμενα να γκρινιαζω που θα εχω 2 πιτσιρικια μαζι ..

Αρμακι μου αρχισαν οι αναγουλες ε ??υπομονη μεχρι τελος του τριτου ..μεχρι τοτε λενε κρατανε ..εγω παλι απο τετοια δεν γνωριζω...η διαφορα στις εγκυομσυνες απο κανονικα ειναι μονο το πρησμενο στηθος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η "άσπλαχνη" μάνα, που παρατάει το παιδάκι της για να κάνει διακοπές, επέστρεψε!!! (μέχρι να ξαναφύγει...).

Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά. Και οι μανούλες και τα παιδάκια σας!!! (Εννοείται πως αποκλείεται να διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει από την Τετάρτη μέχρι σήμερα...)

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν? Όλα καλά?

Εμείς μια χαρά! Στην Σέριφο ήταν τέλεια! Η μικρή δεν φεύγει από την θάλασσα με τίποτα!

Κάθετε περισσότερο απ'ότι το καλοκαίρι. Προφανώς επειδή δεν είναι πολύ ζεστός ο ήλιος, το ευχαριστιέται περισσότερο. Ανοίγει την πόρτα μόνη της και φεύγει για την παραλία με τα ρούχα... Κι εγώ από πίσω να τρέχω με μαγιώ και κουβαδάκια! Τρεις φορές, είχε ήδη μπει με τα ρούχα!!!

Κατά τ'άλλα (στο θέμα του αποχωρισμού), μέχρι στιγμής τα πάει καλά!

Της έλεγα "η μαμά θα φύγει με τον μπαμπά για μια δουλειά. Πόσο θα λείψει?" και η απάντησή της ήταν "ουουουουου, πολλές μέρες " , "δηλαδή πόσες?" και μου απαντούσε " πέντε! όχι πέντε, δεκαπέντε!!!" Βέβαια, είχαμε μια μικρή κρίση την Κυριακή το απόγευμα, λίγο πριν φύγω, ότι θέλει να έρθει και εκείνη μαζί μου, αλλά της είπε η μαμά μου κάτι "μαγικό" και μετά με χαιρετούσε και μου έστελνε και φιλάκια για τον μπαμπά!

Αυτά, εν ολίγης. Δεν σας κουράζω άλλο.

Πολλά φιλιά και την καλημέρα μου σε όλες σας!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...