Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κια εμειος κικο την κουνια κρεβατι θα κανουμε και θα βαλω και ενα προστατευκιο λεω..

Επειδη εχει ερθει ηδη μια φορα στην κουζινα να με βρει και καναδυο φορες εχει βγει μπροστα στα ματια μου ευκολα μεν αλλά δεν μπορω αλλο να αγχωνομαι για αυτο.

Ξερω οτι ισως του την σπασω μιας και του αρεσει το κρεβατι του και κοιμαται πολυ καλα αλλά δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα πεσει..

Θα δοκιμασουμε και το πολυ πολυ ξανακανουμε την κουνια κρεβατι δε χαθηκε και ο κοσμος..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγώ κορίτσια θα τον αφήσω ακόμη στην κούνια του όσο πάει...το καλό είναι ότι έχω κι άλλο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιό του οπότε πλέον κολλάω την κούνια του με εκείνο...σκαρφαλώνει και βγαίνει, πέφτει στο άλλο κρεβάτι κι έρχεται!

m57Zp2.png

εγώ κορίτσια θα τον αφήσω ακόμη στην κούνια του όσο πάει...το καλό είναι ότι έχω κι άλλο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιό του οπότε πλέον κολλάω την κούνια του με εκείνο...σκαρφαλώνει και βγαίνει, πέφτει στο άλλο κρεβάτι κι έρχεται!

Α ενταξει σαρδελακι μου ετσι δεν ειναι τοσο επικινδυνο απλα εγω εχω φοβια..

Οταν επεσε 5μιση μηνων ηταν 8 κιλα και παλι μας ειπαν οτι ηταν εξαιρετικα επικινδυνο βασικα μας τη χαραχτηρισαν σαν την πιο επικινδυνη πτωση ...φαντασου οτι και το παρκοκρεβατο απο οπου βγηκε το ιδιο υψος με το κρεβατι ειναι σχεδον..

τωρα που ειναι 14 κιλα ομως ειναι ακομα μεγαλυτερο θεμα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια γιατι πέφτουν τα μικρα πο το κρεβατι;;Τι υψος εχουν τα κρεβατακια σας;;

Ο Αναστασης όταν είναι μεσα στο κρεβατακι του μονο το κεφαλι του προεξεχει..Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκαρφαλώνουν...

Σούλα περαστικα σας και στην Ανδριάνα μας πολλά φιλάκια, να πάρουν τον πυρετό...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κορίτσια...αυτό που έλεγε η Βίκυ για να δώσουμε κάποια πράγματα (ρούχα, παιχνίδια κτλ.) σε κάποιο ίδρυμα να το οργανώσουμε εμείς οι Σαλονικιές και οι Αθηναίες το ίδιο εάν θέλουν. Εγώ πάντως είμαι μέσα, αλλά προτείνω κάποιο ορφανοτροφείο π.χ.

m57Zp2.png

Βατραχάκι μου δεν πρόλαβα την φωτογραφία αλλά το πιστεύω ότι θα ήταν σκέτη μούρλια ο Τιμουλης

Σούλα περαστικά σας κούκλα μου τι να πω δεν ξέρω τα μικρούλια ταλαιπωρούντε

Πικουλινακι μου, δεν μπορώ να σου περιγράψω τι ένοιωθα που το διάβαζα, το λιγότερο ήταν που με κόπηκε η ανάσα, ασύλληπτη λαχτάρα

Την τάισα τη Φωτεινή με τα χίλια ζόρια, αναρωτιέμαι όταν θα βγάλει και τα 2 τελευταία ματόδοντα θα την άνοιξη η όρεξη η όχι?798147gy479m9bj4.gif

Διαφημίσεις

Stone δε ξερω να σου παντησω πως επεσε ο Γρηγορης 5μιση μηνων απο το παρκοκρεβατο ξαφνικα ακουσα ενα δυνατο γδουπ και ειδα το παιδι φαρδυ πλατυ στο πλακακι(τοτε βεβαι ηταν το παρκοκρεβατο στην πανω θεση)..εε δε σου περιγραφω απο εκει και περα..

Ουτε οι γιατροι στην Ευρωκλινικη δεν πιστευαν πως το εκανε αυτο..

Τωρα ομως ξερω πως βγαινει απλα ανεβαζει το ποδι του καθεται πανω στο καγκελο και κατεβαινει.Ειναι και ψηλος και το εχει πολυ ευκολο.

Μπορει να μην πεφτει αλλά αν το επιχειρησει μεσα στη νυχτα και παραπατησει?Αυτο ειναι το αγχος μου..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α η κουνια η δικια μας ειναι απο το πατωμα στους 80 ποντους.

Μονο το καγκελο ειναι 65 ποντοι αν αφαιρεσεις ομως το στρωμα που ειναι 12 ποντοι πανω στο οποιο παταει μενουν δλδ 53 ποντοι ο Γρηγορης ειναι 93 εχει δλδ 40 ποντους περιθωριο δλδ ο μισος προεξεχει..οποτε καταλαβαινεις..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εγω στην κουνια το ιδιο αχγος ειχα ριτα μου εμενα επεσε και μια φορα αν και δεν ειναι τοσο ψιλος οσο ο δικος σου αλλα μαλλον ειναι θεμα ζωηραδας κι οχι υψους!!!:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ενταξει ειναι και η ζωηραδα ενα θεμα..χαχαχα

Μωρε την καλυτερη δουλεια κανατε εσεις αντε να δω και εγω τι θα κανω διοτι ετσι και τον ακουσω να ξυοναει τρεχω σαν την παλαβη..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...