Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε κοριτσια δεν ειναι ασπρο μαυρο η υποθεση με τα παιχνιδια...

Δηλαδη αν αγοραζεις παιχνδια το επιβραβευεις μονο με αυτον τον τροπο και δεν του λες μπραβο?Δεν του κανεις αγκαλιες?δεν το πας βολτες? δεν κανεις κωλοτουμπες τελοσπαντων σε καθε του κατορθωμα?

Ειδικα εγω οχι μονο επιβραβευω και κωλοτουμπες κανω αμα τυχει ....εδω με λετε κουκουβαγια εδω μεσα ειναι δυνατον να μην καμαρωνω και να μην επιβραβευω το παιδι μου με χιλιους δυο τροπους?

Το θεμα με τα παιχνιδια ειναι αλλο...και ξαναλεω δεν γινεται συστηματικα αυτο ,γινεται οταν εμεις νιωθουμε οτι θα χαρουν,οτι το εχουν αναγκη και οταν φυσικα νιωθουμε και εμεις την αναγκη να ξοδεψουμε για ενα αγαπημενο προσωπο.

Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ο ανδρας σας σας κανει ενα δωρο οχι ακριβο εστω μια σοκολατα σε ανυποπτο χρονο σημαινει οτι δε σας κανει χαδια,αγκαλιες και φιλια σε αλλες ωρες?Η κινηση του δλδ ειναι περιττη? και τοτε γιατι χαιρομαστε και κανουμε ''σα μωρα'' αν μας χαρισει ή χαρισουμε κατι στο ετερον ημιση?

Αν οι αγκαλιες και τα φιλια ,τα μπραβο και τα ζητω ειναι δεδομενα δεν χρειαζεται σε καποιες φασεις και η υπερβολη?

Και θα μου πειτε τωρα ναι αλλα οχι καθε μερα...συμφωνω!

Τεσπα οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι δεν ειμαι και το πλεον καταναλωτικο ον.Αρα οτι κανω το κανω με μετρο.

Επισης συμφωνω απολυτως οτι οι παιδοτοποι και τα παιχνδια με τα κερματα κτλ φτιαχτηκαν για τους γονεις πιο πολυ και οχι για τα παιδια.

Και εγω σε παιχνιδια με κερματα δε δινω ουτε μισο ευρω πλεον ουτε και εδωσα ιδαιτερα ποτε.

Ο Γρηγορης μεγαλωσε και εχει χιλια δυο μερη δοξα το Θεο η Αθηνα για να εκτονωθει.Το να πηγαινω το παιδι μου να κανει τρενακια ειναι σα να το κοροιδευω και πειθω τον αυτο μου οτι επαιξε.

Οι παιδοτοποι μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο ειναι ομως ειναι μια λυση.Ειδικα σε συνοικιες οπως η δικη μου (κεντρο μεγαλουπολης)και για μαμαδες που δεν οδηγουν οπως εγω.

Τελος, να πω οτι πλεον ολα τα παιδακια παιζουν περισσοτερο με τα παιχνιδια τους οχι επειδη τους τα κρυβουμε(και εγω το κανω) και τα ξαναεμφανιζουμε,αλλά απλα επειδη επιτελους ηρθε η ηλικια τους να αυτοαπασχολουνται.

Εμεις βιαστηκαμε και τα φλομωσαμε σε παιχνιδια οταν ακομα ηταν βρεφη ενω θα επρεπε να καθομαστε κατω μαζι τους και να τα απασχολουμε ,να τα ενθαρρυνουμε για χιλια δυο πραγματα και γκρινιαζαμε και απο πανω οτι δεν τα παιζουν ενω αυτα μια χαρα ικανοποιημενα ητανε και με τα ταπερ και τα τηλεκτοντρολ,με τα σκαρφαλωματα ,την εξερευνηση και ολαα τα επικινδυνα και αγχωτικα για εμας που μπορει να εκαναν.

Τωρα ομως ηρθε η ωρα τους και μου αρεσει που το ευχαριστιουνται.Τωρα ειναι ηλικια τους που θα ζηλεψουν και θα ζητησουν πραγματα.Τωρα ειναι η φαση που θα φωτιστει το προσωπακι τους οταν τους παρουμε κατι που ειχε το αλλο παιδακι και το ηθελαν.Τωρα θα δουν μια διαφημιση και θα το ζητησουν.Τωρα θα μας πουν ευχαριστω και θα τα βλεπεις να επεξεργαζονται καλα καλα το νεο αποκτημα.Τωρα θα σου δειξουν και θα σε ρωτησουν ξερεις τι κανει αυτο μαμα?Ως τωρα τους το εδειχνες εσυ και απορουσες γιατι δεν πολυ ενδιαφεροταν.Μα δεν εντυπωσιαζετε με τιποτα? ελεγες...

Τωρα θα τα ακουσεις να τρυπανε με το τρυπανι τους και να μιλανε(αυτοσχεδιαζουν) κανοντας το μαστορα και ας εχουν αλλα 5 τρυπανια απο 1 ετους...Χαλαλι τους λοιπον οσα και να εχουν.Εγω προσωπικα το ευχαριστιεμαι.Να διευκρινισω οταν λεω ''τωρα'' εννοω ''απο εδω και περα'' αλλά ειπαμε με μετρο...!Δε σκοπευω να το συνεχισω αυτο επ απειρον αλλα δε θα του στερησω κιολας τη λαχταρα για παιχνιδια σε μια τετοια ηλικια επειδη απλα εμεις βιαστηκαμε και τον μπουκωσαμε οταν δε χρειαζοταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σας πριζω αλλο σταματαω :mrgreen:
Mη λες βλακείες, χαζούλα. Αλλά, νομίζω ότι είναι απλά τα πράγματα. 5 μηνών είναι ο μπεμπάκος σου, λογικό είναι, είναι ένα μικρούλι που το θηλάζεις κιόλας, τώρα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να στρώνουν τα πράγματα. Θα δεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια χαχ ! Τι κανετε?

Του δινετε και καταλαβαινει το μεσημερι και αντε να σας διαβασω τωρα .

Αυτο που συζητατε τωρα με τα δωρα τι να πω , εξαρταται και απο το παιδι . Εγω γενικα ειμαι πολυ φειδωλη , ο αντρας μου παλι το αλλο ακρο ! Η Χριστιάννα δεν εχει πολλα παιχνιδια (σε σχεση με αλλα παιδια της ηλικιας της ) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα παιζει κιολας . Μπορει να δειξει ενδιαφερον για κατι αλλα αν το αποκτησει αντε το πολυ να ασχοληθει 5 λεπτα μαζι του . Οταν ειμασταν Ελλαδα ηθελε τσαντα και κολιε και τετοια . Ε η χαζοθεια της (αδερφή μου ) της πηρε τσαντακι και κολιε παιδικο αλλα μονο μια μερα τα καμαρωσε . Μετα παλι ηθελε τη δική μου τσαντα ή της αδερφής μου.

Γιοβάνα μου πανακριβα δεν ειναι αυτα τα ρουχαλάκια ??? Εγω κοριτσια με 100 ευρω αγορασα σχεδον ολη τη χειμερινη γκαρνταρομπα της Χριστιάννας . Εδω βεβαια ειναι και πιο φτηνα αλλα οχι μαρκες . Δεστε αυτο το μπλουζακι , οικολογικο υφασμα , απλο, τετοια της παιρνω http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Babies%27&l2=%27Specials%27&l3=%27Bio%20Cotton%27&l4=%27Kollektion%27&pId=%2745290%27&pClr=%271%27&cid_ba=549

Στο θεμα των αντιβιωσεων παλι , δεν εχω εμπειρια αλλα σαφως υπάρχουν γιατροι που χορηγουν πιο ευκολα αντιβιωσεις απο αλλους . Θα ηθελα ομως να πω κατι πανω στο θεμα των ιωσεων και το ποσο ευκολα αρρωσταινει ενα παιδακι . Εμενα δεν μου φαινετε λογικο να αρρωσταινει συνέχεια παρολο που παει παιδικο . Κατι συμβαινει , ισως κακη διατροφή , ισως εχει αδυναμο ανοσοποιητικό και τσιμπα ολες τις ιωσεις . Το βαφτιστηρι μου μεχρι τα δυο εκανε συνεχεια ωτιτιδες . Πολυ πονος , πυρετος ,αντιβιωσεις κλπ . Στα 2.5 πηγε παιδικο και αρχισε με αμυγδαλιτιδες και φαρυγγιτιδα . Μιλαμε καθε δευτερη βδομαδα το παιδι ήταν αρρωστο . Δυστυχως καποια στιγμη εκανε και πυρετικους σπασμους και η κουμπαρουλα μου τα ειχε παιξει . Κοβοταν τα ποδια της καθε φορα που αρρωσταινε ωσπου το πηρε αποφαση να δει τι συμβαινει , να παρει και μια αλλη αποψη . Ξεκινησαν παραλληλα με την συμβατική παιδιατρο να βλεπουν και ομοιοπαθητικό γιατρο . Επισης παραλληλα μειωσε και το γαλα που επινε ο μικρος (εφτανε 1 λιτρο τη μερα ) και εδωσε περισσοτερη εμφαση στη σωστή διατροφή. Κοριτσια μου λεει οτι ειναι παρα πολυ καλυτερα , εχει μηνες να αρρωστησει ή και να τσιμπησει καμια ιωση την περναει στο ποδι πολυ ευκολα χωρις πυρετους κλπ .

Λαμπρινουλα το αδυναμο ανοσοποιητικο που λες ειναι φαυλος κυκλος.Οταν ενα παιδι αρρωσταινει συχνα τοσο καταβαλει το ανοσοποιητικο του αρα και κολλαει πιο ευκολα και φτου και απο την αρχη.Ολο το κλειδι ειναι το ανοσοποιητικο και ποσο συχνα βαλεται απο ασθενειες.

Φυσικα συμφωνω για τη διατροφη και ισως για το γαλα...και εμας η παιδιατρος αν και δεν αρρωστησαμε περσυ μας ειπε να το μειωσουμε...και να τρεφεται περισσοτερο με στερεες υγιεινες τροφες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρϊτα μου έχεις δίκιο σε όσα λες, απλά πιστεύω σε όλα χρειάζεται μέτρο! Δεν είμαι εγώ η κατάλληλη να πω ποιό είναι αυτό, αφού πρώτη με πιάνει μανία με τα παιδικά ρουχαλάκια και ψωνίζω χωρίς να σκέφτομαι αν όντως το χρειάζομαι. Απλά έρχονται δύσκολες εποχές και καλό είναι τα παιδάκια μας να συνηθίζουν και με λιγότερα! Μεγάλη συζήτηση όντως ανοίξαμε!

Λαμπρινούλα, αν το παιδί αρρωσταίνει συχνά και κυρίως σοβαρά καλό είναι να ψαχτούμε περισσότερο. Πάντως αν πάνε μικρά σταθμό σπάνια δεν αρρωσταίνουν συχνά τον 1ο χρόνο. Να σου πω ότι ο δικός μου μέχρι πρόσφατα τρεφόταν μόνο απόλυτα υγιεινά αλλά και πάλι είχαμε τρελά θέματα, αφου σε κάποια φάση αναρωτιόμουνα αν φταίνε τα πολλά φρούτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πάντως νομίζω ότι όταν παίρνουμε κάτι στα παιδιά μας -ειδικά σε αυτές τις ηλικίες- το κάνουμε για να καλύψουμε δικές μας ανάγκες, τώρα αν αυτό είναι σωστό ή λάθος τι να πω, ο χρόνος θα δείξει.
Μμμμμμμμ, έχει μεγάλη βάση αυτό που λες, μόνο που τα παιδιά θέλουν εμάς κι όχι τα παιχνίδια, δεν το έχετε καταλάβει πολλές φορές; Σαν την παρέα μας δεν βάζουν κανένα παιχνίδι. Λιώνω όταν τα σκέφτομαι αυτά. Μαρίνα, στα αυτοκινητάκια, τη βάζω σε ένα κι ύστερα της εξηγώ πως δεν έχω άλλα λεφτά... Δακρύβρεχτο αλλά αληθινό, χιχιχι! Τώρα θέλω να της πάρω μια κουζίνα από το ELC και κάνει 200 ευρώ.......................... Θα σας στείλω κι εγώ τον τραπεζικό μου λογαριασμό, τα καλά της μαμαλευτερακι!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι Ριτακι εχεις δικιο οτι μετα απο καποια φαση γινετε φαυλος κυκλος . Γιαυτο λεω οτι πρεπει να δουμε τι συμβαινει και να κανουμε οτι περνα απο το χερι μας οπως πχ η διατροφή .

Εγω να σας πω ειμαι "κατα" των παιδοτοπων οπως τους εχω δει -λιγο- στην Ελλαδα . Εδω δεν εχει παιδοτοπους , εναν εχει εξω απο την πολη . Καμια φορα ομως οταν δεν εχουμε τι αλλο να κανουμε και εξω βρεχει σκεφτομαι πως θα ταν μια καλη λυση για μια φορα στο τοσο .

Εννοειται οτι το αγαπημενο τους παιχνδι ειναι η μαμα τους!Κια εγω το ειπα τις προαλλες αν θυμαστε.Οσο η μαμα κινειται γυρω τους αυτο θελουν!Και καλα κανουν!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όσο για τα...ομορφόλογα, το γλυκό μου κι αθώο παιδάκι και κατά τα άλλα ολιγόλογο, μαντέψτε τι έμαθε την πρώτη του μέρα φέτος στο σχολείο: Πούτσ, πούτσ έλεγε και ξανάλεγε δείχνοντας την τσουτσούνα του όταν έκανε τσίσα! Καλά αρχίσαμε ε? 1η μέρα στο σχολείο εποικοδομητική! Αν το πει μπροστά σε άλλον, θα νιώσω να ανοίξει η γη να με καταπιεί!
Χα! Ξεφτέρι θα σου γίνει μέχρι το καλοκαίρι, άντε και καλή πρόοδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Οι παιδοτοποι ειναι λυση αναγκης κακα τα ψεμματα.Θες γιατι δεν εχουμε παντα τις αντοχες να τρεχουμε στις κουνιες?Θες γιατι πρεπει καποια στιγμη να πουμε καμμια κουβεντα σα ζευγαρι ή με ενα φιλο?

Θες γιατι τους αρεσει?Ναι ναι τους αρεσουν.

Θες γιατι η Αθηνα ειναι δυσκολη πολη αν δεν οδηγεις?

Για ολα αυτα ειναι μια λυση.Οχι η καλυτερη αλλα ειναι μια σχετικα καλη λυση για τα παιδια των πολεων.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινακι σιγουρα ενα βρεφακι ενος ετους ειναι πιο "αδυναμο" και λογικο ειναι να αρρωσταινει ευκολα .

Φιλακι εμεις της πηραμε αυτη την κουζινιτσα (ειμαι μικρη αλλα καλη) και μας ταιζει ολη μερα !!! Ηθελα και γω ξυλινη κλπ αλλα τα 180 ευρω μου φανηκαν υπερβολικά !!!

http://www.mytoys.de/Smoby-K%C3%BCche-Pro-Cook/K%C3%BCchen/K%C3%BCche-Kaufladen/KID/de-mt.to.ca02.08.01/1870573

Βίκη, αλήθεια;;; Για πες. Γιάμι-γιάμιιιιιιιιιιι.

ναι ναι!!!το ειχαμε ξαναπει γιατι το τελευταιο βραβειο το πηραμε πριν το καλοκαιρι.νομιζω ειναι το τεταρτο στη σειρα που παιρνουμε.

ηλιανα νομιζω οτι δεν θελεις να ασχοληθεις.εχεις δυνατοτητες να τα καταφερεις.εξυπνη γυναικα εισαι.θα σε βοηθησει να βοηθησεις και τα παιδια σου στο σχολειο.απλα διαβαζε ξανα τι εχεις γραψει.δεν σου λεω τιποτα αλλο,μονο να σε βοηθησω ηθελα.

μαρινακι εχουμε τηλεπαθεια και μολις ψαχνω παρεα με ακους και ερχεσαι.

γεια σου λαμπρινουλα μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...