Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!

δεν ειμαι πολυ καλα για να μην λεω ψεματα δεν ειμαι καθολου καλα ουτε σωματικα ουτε ψυχολογικα δεν ξερω τι μ'επιασε κι εχω πεσει παρα πολυ

ειμαι και χαλια απο την γριππη κι ολο μαζι ηρθε κι εδεσε!

ουφ νιωθω οτι εχω κλειστει παρα πολυ οτι δεν εχω καθολου προσωπικο χρονο κι ολα αυτα εχω να βγω για ενα καφε δεν ξερω κι εγω απο ποτε εννοω με μια φιλη

για διασκεδαση καλυτερα να μην σας πω απο ποτε

δεν θελω να γκρινιαζω μωρε τα παιδια μου τα λατρευω αλλα καμια φορα με πιανει κατι δεν ξερω σορρυ που σας γκρινιαζω αλλα εισαστε οι κολλητες ετσι σας νιωθω πλεων!

σιγουρα δεν την αλλαζω την ζωη μου ετσι οπως ειναι τωρα με τα παιδακια μου

εχω βγει πολυ κι εχω διασκεδαση παρα πολυ απλα νιωθω οτι εχω παραμελησει τον εαυτο μου δεν λεω πανω απ'ολα βαζω τα παιδια μου και μετα ολους τους υπολοιπους.

δεν σας πριζω αλλο σταματαω :mrgreen:

εχεις κουραστει κοριτσακι μου και γι'αυτο νοιωθεις ετσι.

εδω εγω πολλες φορες το νοιωθω που και υπαρχει παντα ανθρωπος να την κρατησει και ειναι και μονο μια.

δεν μας πρηζεις καθολου,εδω ειμαστε για να σε ακουμε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί όποτε ρωτάς Βικάκι πού είστε, πετιέμαι εγώ? Χα,χα,χα!

Από πού να αρχίσω! Από το Βατραχάκι! Συμπάσχω στα έγραψα και χτες, εδώ και μια εβδομάδα που ξεκίνησε ο μικρός σταθμός νιώθω άλλος άνθρωπος! Καμία σχέση να έχεις να κάνεις με ένα παιδί αντί για δύο, όταν είχα μόνο το Γιώργο μου φαινόταν βουνό και τώρα παιχνιδάκι! Εξάλλου είναι απείρως πιο δύσκολο να πρέπει να αφήσεις έστω και για μισή ώρα τα δύο παιδιά σε κάποιον απ' ότι το ένα! Τουλάχιστον εγώ σε κάποια φάση είχα κολλήσει ότι κανείς δε μπορεί να τα βγάλει πέρα και με τα δύο αν δεν είμαι και εγώ εκεί! Όλα ήταν στο μυαλό μου και εγώ είχα βάλει τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση, πού και πού πια στον άντρα μου τα αφήνω και τα δύο και το πρωί όταν ο μικρός είναι σχολείο αφήνω και τη μικρή στη μαμά μου για μια ωρίτσα! Νομίζω ότι είναι απαραίτητο για εμάς Βατραχάκι μου να έχουμε ελάχιστο προσωπικό χρόνο, ακόμα κι αν δεν κάνουμε τίποτα εκείνη την ώρα, έτσι για να χαζέψουμε τα σύννεφα. Δε θα ξεχάσω ότι κάποια στιγμή στις διακοπές είδα στον καθρέφτη του αυτοκινήτου το πρόσωπό μου και τρόμαξα χωρίς υπερβολή! ΓΙα μέρες έπλενα το πρόσωπό μου τελείως μηχανικά και δεν το κοίταζα, όταν συνειδητοποιήσα πόσες μέρες είχαν περάσει χωρίς καν να βάλω αντιηλιακή και είχα γίνει μαύρη σαν το γύφτο, τα μάτια μου κομμένα από την αυπνία και κυρίως το άγχος για την υγεία των παιδιών κόντεψαν να με μαζέψουν τα κλάματα! Τώρα σιγά-σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. ΝΟμίζω κι εσύ έχεις καταβληθεί τώρα γιατί πρώτον είσαι άρρωστη και γιατί αρρώστησαν και τα παιδιά (αυτό από μόνο του σε κάνει κομμάτια) αλλά είναι και το γεγονός ότι το μικράκι σου έγινε 5 μηνών και από εδώ και πέρα οι απαιτήσεις του αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Μακάρι να μπορέσεις να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αν μπορεί κάποιος να σε βοηθάει. Για το σταθμό τι σκέφτεσαι να κάνεις? Σας ζάλισα κορίτσια αλλά χτύπησε ευαίσθητο σημείο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Να σας πω και για τις αγορές γιατί σαν πρώτη κουτσομπόλα δε μπορώ να το αφήσω κι αυτό ασχολίαστο! Εγώ προσπαθώ να είμαι αρκετά μαζεμένη και για να είμαι ειλικρινής ούτε στα γενέθλιά του, του πήρα δώρο! Τον 1ο χρόνο της ζωής του δε μαζευόμουνα από το να του αγοράζω παιχνίδια, κάποια φάση συνειδητοποίησα ότι τα παίζει ελάχιστα! Τώρα του έχω εξαφανίσει κάμποσα και τα εμφανίζω ανυποψίαστα και τρελαίνεται, παίζει με τις ώρες σαν να μην τα είχε ξαναδεί. Ο άντρας μου πάλι δε μαζεύεται αν δεν του βάλω χέρι, εντάξει δεν παίρνουμε ακριβά παιχνίδια αλλά όποτε πάμε σούπερ του παίρνει ένα μικρό ανθρωπάκι σε κάτι σακουλάκια disney! Τα νεύρα μου λέμε! Πια δε γκρινιάζω γιατί τα παίζει πολύ, αλλά κυρίως γιατί βαρέθηκα να τσακώνομαι, απλά βλέπω ότι στη Μαριαλένα έχουμε άλλη συμπεριφορά! Πολύ αδικημένο το έχουμε το κοριτσάκι μας στα παιχνίδια, της έχουμε πάρει ελάχιστα έως καθόλου από όταν γεννήθηκε αφού έχουμε τα άπειρα από το Γιώργο τα οποία χρησιμοποίησε ελάχιστα. Πάντως νομίζω ότι όταν παίρνουμε κάτι στα παιδιά μας -ειδικά σε αυτές τις ηλικίες- το κάνουμε για να καλύψουμε δικές μας ανάγκες, τώρα αν αυτό είναι σωστό ή λάθος τι να πω, ο χρόνος θα δείξει. ΣΙγά-σιγά πάντως προσπαθώ να περιορίσω κι εγώ τους παιδότοπους και τις βόλτες στα αυτοκινητάκια κλπ που βάζεις τα ευράκια και εξαφανίζονται όχι γιατί πιεζόμαστε τόσο οικονομικά, όσο γιατί από εδώ και πέρα τα βλαστάρια μας ακόμα και αν δεν το κάνουν ακόμα, θα αρχίσουν να το απαιτούν και μία βόλτα δε θα είναι ποτέ αρκετή, συνέχεια θα θέλουν περισσότερα. Γι αυτό ξενέρωσα και με την παιδική χαρά στο Φλοίσβο, εκεί που είχε δύο τεράστιες παιδικές χαρές για παιδιά όλων των ηλικιών, πήγαν και κότσαραν ανάμεσά τους ένα σωρό παιχνίδια που πρέπει ο γονιός να τα ακουμπήσει για να ανέβει το παιδί! Έλεος πια, επίτηδες το κάνουν και τα βομβαρδίζουν ακόμα και στις κουνιες με τη μανία του υπερκαταναλωτισμού από νήπια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελα βρε Γιοβαννα...εσυ τι λες ολα αυτα να μην τα κανουμε?Αγκαλιες,φιλια,παιχνδιδια,τραγουδια ,σοκολατακια,καραμελες και δε ξερω εγω τι αλλο.

Ολη μερα μαζι την περνουσαμε.

Δεν είπα εγώ ότι δεν τα κάνεις/κάνουμε. Εγώ αυτό που προσπαθώ μόνο να πω είναι ότι η επιβράβευση δεν χρειάζεται να είναι πάντα υλικά αγαθά. Δεν έχει σημασία αν το παιχνίδι είναι μεγάλο ή μικρό ακριβό ή φτηνό, τα μικρά μας δεν ξέρουν ακόμα την έννοια του χρήματος. Σημασία έχει η πράξη, η κίνηση......αυτό τους μένει. Η επιβράβευση μπορεί να είναι και μία βόλτα, μια επίσκεψη σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, να φτιάξουμε το αγαπημένο τους φαγητό κλπ. Ίσως δεν γίνομαι εγώ κατανοητή. Τεσπά, καθεμιά μας ακολουθεί αυτά που πιστεύει στην ανατροφή του παιδιού ή των παιδιών της.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω γλυκες που παντα εισαστε εδω να με ακουτε και να με βοηθατε!

δεν ξερω μου επεσαν ολα μαζι κλειστηκαμε αποτομα μεσα και ηρθε κι εδεσε.

Μαρινα μου παιδικο θα τον στειλω απο Ιανουαριο δεν τον περνουν μικροτερο

εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα ειπες κι εγω πολλες φορες κοιταζομαι στον καθρεφτη και απελπιζομαι δεν ειμαι αυτη που ημουν εχω παχυνει εχω αφησει γενικα πολυ τον εαυτο μου και δεν μου αρεσει αυτο πρεπει να ξαναπαρω τα πανω μου

ανθρωποι υπαρχουν να με βοηθησουν και μαμα και πεθερα απλα εως τωρα δεν μπορουσα να αφησω και τον μικρο πολυ ωρα λογο θηλασμου

πρεπει να ξεκινησω να βρισκω κι εγω το εαυτο μου σιγα σιγα να κανω πραγματα για μενα μια βολτα ενα καφε ενα κομμωτηριο κατι τελος παντων να βγαινω απο την ρουτινα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα ααααααααα

GiovannaXA κλείνω προς την δική σου άποψη και όχι προ της Ρίτας ακολουθώ την τακτική τις marina28 κρύβω και εμφανίζω παιχνίδια σε ανυποψίαστο χρόνο μας φέρνουν πολλά σε δώρα οπότε εγώ δεν του αγοράζω όπως είπα κ ποιο πάνω

vatraxaki μου σοπα

πες ότι θες εγώ και αν γκρινιάζω εδώ γιατί είμαστε ?

μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσς

vickypap είναι λίγο κάπως το θέμα μου με την ορθογραφία και δεν θέλω να πω περεταίρω ευχαριστώ για το ενδιαφέρων αλά δεν αλλάζει και δεν είναι θέμα βιασύνης δεν κρατώ μούτρα άλλα δεν θέλω να απολήγουμε κιόλας συγγνώμη αν δεν μπορείς να καταλάβεις

:tongue::tongue:

βατραχακι Αγαπούλα μου μην σκέπτεσαι όλα αυτά είσαι μητέρα και αποπλεύσατο πέρασα την φάση σου πέρσι τον χειμώνα πολύ δύσκολα ας ε καταλάβενω καλό μου χαλάρωσε τώρα είχατε κ τιν ίωση θα ξανά μπίτι σε ρυθμό

αλήθεια τι έγινε με το χρώμα του κορε το πηρές ?]

για πεσσσσσσσσσσσσσσσς ελα να αλλάξουμε θύμα και σήμερα με είδε η πεθερά με το βραυκκκκκκκκκκκκιχιχι

ΉΤαν τουλάχιστον στρινγκάκι????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!

Καλέ υπάρχει στρινγ για τον απαυ το μου?

αλήθεια υπάρχει ?

καλά τώρα η χοντρέσ φωραν στρινγ ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Όσο για τα...ομορφόλογα, το γλυκό μου κι αθώο παιδάκι και κατά τα άλλα ολιγόλογο, μαντέψτε τι έμαθε την πρώτη του μέρα φέτος στο σχολείο: Πούτσ, πούτσ έλεγε και ξανάλεγε δείχνοντας την τσουτσούνα του όταν έκανε τσίσα! Καλά αρχίσαμε ε? 1η μέρα στο σχολείο εποικοδομητική! Αν το πει μπροστά σε άλλον, θα νιώσω να ανοίξει η γη να με καταπιεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιατί?????Απ' αυτόν δεν έχουμε και 'μεις οι παχουλοδροσάτες? Να 'σαι καλά βρε Ηλιάνα βραδυάτικα!

συγγνώμη και τι κάνει ο άντρας ανοίγει το κ@λ@ρ@κ@

να βρει το βρακακι?

πλακά μου κάνεις,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλήθεια φωραν ε η χοντρές στρινγ ?

λέω για της χοντρές τώρα κατάλαβες τις βαρέων κυβικών

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΑΡΙ Η ΤΖΑΜΠΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΙ

Είσαι μουρλοκομείο! Πάει και τέλειωσε!

Λοιπόν προσπαθώ να σας σκανάρω μία φώτο που έχω από τη βάφτιση, πριν μπούμε δηλαδή στον κυρίως ναό, αν τα καταφέρω θα το βάλω στο προφίλ μου εδώ σε ένα άλμπουμ που προσπαθώ να φτιάξω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Είσαι μουρλοκομείο! Πάει και τέλειωσε!

Λυπών θα σοβαρευτώ αλά προτου θα σου κάνω2-3 – 5 ερωτήσεις

πόσο μεγάλα στρινγ είναι αυτα? δεν είδα πουθενά τεράστια η τα φωρανε στενά και τις κόβουν τα λάστιχα στα πλαϊνά ?

ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος ?

πχ εγω τώρα πηρα χλ για το νοσοκομείο

δηλ πάει η χοτροκολα και ζητά χχχχχχχχχλαρσς

στρινγγγγγγγγγγγγ

και το βρίσκει σε όλα τα χρώματα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...