Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν σας ειπα για το εστιατοριο ..

Στο εστιατοριο περασαμε πολυ ωραια αλλα ρε παιδι σε αυτα τα γκουρμε εστιατορια μικρη η μεριδα ...ενα τεραστιο πιατο ,ενα κομματακι κρεας στην μια μερια ενα πρασσο στην αλλη ,λιγη σαλτσουλα παρα διπλα ..ωραια μεν αλλα δεν χορτιανεις..

ενα τετοιο τραπεζι μας ειχε κανει ο μπαμπας μου στην αθηνα.ειχαμε παει στο β______ο.στην ομονοια διπλα σε ενα ξενοδοχειο.σε τετοια περιοχη βραβευμενο εστιατιριο!!!εσεις που πηγατε?

καλα ριτα ο γρηγορης ειναι τελειος

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι και διπλα το ατιμο και το περιμενει...

Αυτό λέω και εγώ......και τώρα έχεις την οικονομική δυνατότητα και το κάνεις, αν, κούφια η ώρα, τύχει μια στραβή;;

Δεν στο είπα για κανέναν άλλο λόγο, απλά γιατί εσύ είχες πει ότι πήγατε jumbo και την Παρασκευή. Έχεις σκεφτεί να τον επιβραβεύεις με κάποιον άλλο τρόπο και ίσως κάτι πιο μακροπρόθεσμο; Π.χ ''αν είσαι καλό παιδί στο σχολείο όλη την εβδομάδα, το Σάββατο θα πάμε......, θα κάνουμε......κλπ'' Δεν είναι δικά μου λόγια αυτά, είναι της ψυχολόγου που μας μιλούσε το Χειμώνα στις συναντήσεις.

Σκέψου το λίγο και ίσως βρεις μια βάση.

Πριν από χρόνια, ο μικρός ενός ζευγαριού που κάναμε τότε παρέα, είχε τόσα παιχνίδια που ερχόνταν γιορτές και δεν είχες τίποτα να του πάρεις γιατί τα είχαν ήδη πάρει οι γονείς του. Φοβερό πράγμα. Και ο μικρός σου την έλεγε κιόλας ''αααα αυτό μου πήρες; αυτό το έχω'' :twisted::twisted::twisted: Απο εκεί έχω μάλλον τρομάξει :tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια το θέμα βρισιές το έχει και η Αλεξάνδρα. Χαζοβρίζει ο καλός μου και τα ξεσηκώνει όλα αυτή. Το μοναδικό που έλεγε για κάποιο διάστημα ήταν το your madonna. Δεν δώσαμε όμως σημασία και το έκοψε. Τώρα προσπαθεί και ο καλός μου να σκέφτεται λίγο πριν μιλήσει :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

πηγαμε σε ενα στην αγια Παρασκευη ...το φαγητο ηταν πολυ καλο ..καλοψημενο , νοστιμο ..τα γλυκα πολυ καλα οπως και η εξυπηρετηση ..αλλα 2 πιατα φαγητο ,1 σαλατα και 2 γλυκα 80 ευρω..

ελα ρε καλα ειναι.

εμεις 1 ριζοτο με αχινο

πεσκανδριτσα και ισως να μου ξεφευγει ενα πιατο ακομα,ισως και οχι

σαλατα

και φρουτοδες κρασι

120 ευρω το 2004.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ενα τετοιο τραπεζι μας ειχε κανει ο μπαμπας μου στην αθηνα.ειχαμε παει στο β______ο.στην ομονοια διπλα σε ενα ξενοδοχειο.
Α, κατάλαβα ποιο λες. Όντως το καλύτερο ήταν. Χρυσοί σκούφοι για σειρά ετών κτλ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γιοβαννα μου μαλλον δεν το εχω εκφρασει σωστα.

Ναι την παρασκευη πηγαμε τζαμπο(που πηραμε τα αυτοκινητακια) και ξαναπηγαμε σημερα.

Την περασμενη βδομαδα του πηρα μονο αλλη μια μερα ενα κρανος που μου ζητουσε αλλά πηγα μονη μου οσο περιμενα να τον παρω.Νομιζω σας το εγραψα.

Και σε σ/μ να πηγαιναμε διπλα στο τζαμπο παλι θα περιμενε μετα να μπουμε μεσα...παιδι ειναι...

Σου ξαναλεω δεν τον επιβραβευω με το να του λεω αν κανεις αυτο θα σου παρω αυτο.Αν εισαι καλο παιδι στο σχολειο θα σου παρω εκεινο κτλ.

Δεν το λεω καν αυτο.Πιστεψε με.Απλα οταν νιωθω οτι ειναι καλο παιδι,οτι ειναι πιεσμενος για κατι,οτι ειναι κακοκεφος,οτι τελοσπαντων το αξιζει του περνω κατι για να χαρει,να τον ευχαριστησω....μαλλον δεν το εκφραζω σωστα...να δω στα ματακια του την ικανοποιηση.Αν δεν μπορω απλα δεν θα το κανω...ειλικρινα σημερα μου ζητησε μια μηχανη του μαστορακου που εχει 50 ευρω ε δεν ειχα καν τοσα πανω μου.Του ειπα δεν εχω λεφτα Γρηγορη μου και βολευτηκε με το τρυπανι με τα 4,99.

Νομιζω εννοω το ιδιο με αυτο που λεει η Αρμα...

Και φυσικα εχουμε μακροποροθεσμους στοχους οχι μονο υλικους και μαλιστα πολλους.

Ολοκληρο κατεβατο για την ακριβεια....χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ηλιανα οταν γραφεις στο γουορντ πριν το μεταφερεις εδω ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ .

αν αυτα που διαβαζεις τα καταλαβαινεις ολα και θεωρεις οτι ειναι σωστα τοτε ναι μπορει να εχεις καποια μορφη δυσλεξιας.αν ομως καταλαβαινεις οτι εχεις κανει λαθη και τα διορθωνεις τοτε το προβλημα σου ειναι η βιασυνη σου.

δεν σου μιλαω για τα ορθογραφικα λαθη,αλλα θα σου πω ενα παραδειγμα. υπαρχει η λεξη (αυτη μου ηρθε τωρα) "διάβαση" και υπαρχει και το θα "διαβάσει"αν λοιπον προσεξεις τον τονο που μπαινει και ξερεις τι ακριβως θελεις να πεις τοτε σιγουρα θα το διορθωσεις.

α ας πουμε το αλλο.θυμασαι που ειχες πει "θετικη ανεργια"???αν το ειχες διαβασει θα το καταλαβαινες και θα το διορθωνες πριν το γραψεις εδω.

ολοι κανουμε λαθη.λιγη καλη θεληση χρειαζεται για να τα διορθωσουμε.θα βοηθηθεις και πολυ οταν θα πανε τα παιδια σχολειο.

με αγαπη στα λεω.

Ρίτα μου μια χαρά το έχεις εκφράσει. Κατάλαβα απολύτως τι θες να πεις. Δεν στα ζητάει ο Γρηγόρης αλλά το κάνεις εσύ όταν νιώθεις ότι ''πρέπει''. Ο.Κ. Απλα νομλίζω ότι το βλέπουμε διαφορετικά. Εγώ προτιμώ να την επιβραβεύσω διαφορετικά. Να της δώσω ένα σοκολατάκι, να την πάρω αγκαλιά να χορέψουμε, να καθήσω μαζί της να ζωγραφίσουμε ή να παίξουμε με τις κούκλες, να της διαβάσω παραμύθι κλπ. Και μην νομίζεις ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει παιχνίδια. Δεν έχουμε που να τα βάλουμε :tongue::tongue::tongue:

Ελα βρε Γιοβαννα...εσυ τι λες ολα αυτα να μην τα κανουμε?Αγκαλιες,φιλια,παιχνδιδια,τραγουδια ,σοκολατακια,καραμελες και δε ξερω εγω τι αλλο.

Ολη μερα μαζι την περνουσαμε.

Τι να πω...ισως ειμαι η μονη που αγοραζει πραγματακια ασκοπα.

Κανονιστε να σας διαβασει ο ανδρας μου!!!χαχαχα!

Πλακα κανω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τρώει στους παππούδες, έρχεται εδώ, ζητάει κι από μας! Μια ψωμί, μια τυρί, μια γιαούρτι ή ότι άλλο, ήρθε και ζουμπούρλεψε! Να αφήσουμε λίγη όρεξη και για κανένα άλλο παιδάκι ;)

Για εμάς για εμάς!!!!! Έχει γίνει τόσο κακόφαγο παιδί που δεν ξέρω τι να κάνω...

Καλησπέραααα!!!!

Απο το πρωί διαβάζω και προσπαθώ να γάψω αλλά...τζίφος...:cool::cool::cool:

Μεγάλη συζήτηση ανοίξατε με τα παιχνίδια... και εγώ κάνω όπως η Ρίτα ορισμένες φορές...δεν υπάρχει περίπτωση αν είμαι χαρούμενη εγώ (και για άσχετο λόγο δεν τίθεται θέμα.. )να μην της πάρω κάτι... συνήθως είναι βιβλία βέβαια ή αυτοκόλητα αλλά αν δεν πάρω κάτι θα σκάσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και έχω τον άντρα μου να με βρίζει...:tongue::tongue::tongue: Απλά νομίζω ότι τα κάνω λίγο αψυχολόγητα δηλ εκεί που δεν περιμένει της παίρνω κατι αλλά μετά παο τις "τύψεις" που μου δημιουργεί ο καλός μου μετά για κανένα μήνα δεν παίρνω τίποτα....:mrgreen:

Αύριο έχω ραντεβού με τον οφθαλμίατρο για την τελευταία εξέταση πριν την επέμβαση...δεν νομίζω πάντως να την κάνω την Πέμπτη γιατί νομίζω ότι πρέπει να έχω μια ψιλοφλεγμονη...:confused::confused:

Σας αφήνω, πάω να συμμαζέψω το ιατρείο και να πάω σπίτι, ελπίζω να καταφέρω να τα πούμε απο κει...

Φιλιά σε όλες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

δεν ειμαι πολυ καλα για να μην λεω ψεματα δεν ειμαι καθολου καλα ουτε σωματικα ουτε ψυχολογικα δεν ξερω τι μ'επιασε κι εχω πεσει παρα πολυ

ειμαι και χαλια απο την γριππη κι ολο μαζι ηρθε κι εδεσε!

ουφ νιωθω οτι εχω κλειστει παρα πολυ οτι δεν εχω καθολου προσωπικο χρονο κι ολα αυτα εχω να βγω για ενα καφε δεν ξερω κι εγω απο ποτε εννοω με μια φιλη

για διασκεδαση καλυτερα να μην σας πω απο ποτε

δεν θελω να γκρινιαζω μωρε τα παιδια μου τα λατρευω αλλα καμια φορα με πιανει κατι δεν ξερω σορρυ που σας γκρινιαζω αλλα εισαστε οι κολλητες ετσι σας νιωθω πλεων!

σιγουρα δεν την αλλαζω την ζωη μου ετσι οπως ειναι τωρα με τα παιδακια μου

εχω βγει πολυ κι εχω διασκεδαση παρα πολυ απλα νιωθω οτι εχω παραμελησει τον εαυτο μου δεν λεω πανω απ'ολα βαζω τα παιδια μου και μετα ολους τους υπολοιπους.

δεν σας πριζω αλλο σταματαω :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι μου δίκιο έχεις. Είσαι και εσύ κλεισμένη όλη μέρα με τα παιδιά και αυτό είναι κουραστικό. Κουραζόμαστε εμείς με ένα , πόσο μάλλον εσύ με 2 μωράκια. Όσες βόλτες και όσους καφέδες και αν πας με τα παιδιά μαζί δεν τους ευχαριστιέσαι όταν πρέπει συνέχεια να σκέφτεσαι, ''που είναι, μην κλάψει, μην φύγει, χτυπήσει, πεινάσει κλπ''. Δεν γίνεται να στα κρατάνε μιας στις τόσες για να πας μια βόλτα με μια φίλη να κουτσομπολέψεις με ησυχία;

βαυτραχακι μου αν εσυ γκρινιαζεις μια φορα και με το δικιο σου,τι να πω κι εγω?οεο?

που σας εχω πρηξει??

και φυσκα εχεις δικιο να νιωθεις ετσι,ανθρωπος εισαι και εσυ οχι μηχανη ρομποτ.

να προσπαθησεις να βγεις λιγακι να ξεσκασεις.

1654096yn4fep17z7.gif

Α, κατάλαβα ποιο λες. Όντως το καλύτερο ήταν. Χρυσοί σκούφοι για σειρά ετών κτλ.

και εμεις ειμαστε σκουφατοι κοπελια!!!

Ελα βρε Γιοβαννα...εσυ τι λες ολα αυτα να μην τα κανουμε?Αγκαλιες,φιλια,παιχνδιδια,τραγουδια ,σοκολατακια,καραμελες και δε ξερω εγω τι αλλο.

Ολη μερα μαζι την περνουσαμε.

Τι να πω...ισως ειμαι η μονη που αγοραζει πραγματακια ασκοπα.

Κανονιστε να σας διαβασει ο ανδρας μου!!!χαχαχα!

Πλακα κανω!

οοοοοοοχι δεν εισαι η μονη,ειμαι και εγω!!!απλα ποτε δεν της παιρνω οταν θελησει εκεινη η ο,τι θελησει εκεινη.της παιρνω οταν εγω θελω και μπορω,αυτο που πρεπει.

στη χαλκιδικη φετος καναμε βολτα στην παραλια.πουλουσαν τα παντα.ροδες,κοκκαλακια,φωσφορουχα χρωματιστα διαφορα που κινουνται η πετανε.ενα σωρο χαζα και τα κοιτουσε και εγω με τον λουκα περιμεναμε να δουμε τι θα ζητησει.και τι ζητησε????καλαμποκι!!! ωωω ναι και το εφαγε κιολας.γιατι να της την αλλαξω την συνηθεια?ετσι και αλλιως δεν της λειπουν τα παιχνιδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...