Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο τον ενθουσιασμο σου και εσυ οτι το μενου εχει μακαρονια τον παραπληροφορησες!!Αλλα εκεινος δεν μασαει...:D:D

Τα βοηθανε καθολου στο φαγητο ή οτι φανε απο μονα τους ?

Κικη με το καλό και περιμενουμα τα νεα του Τατση!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα τοσες μερες εφαγε στον παιδικο ή τρωει στο σπίτι??

Κικη μηπως η τυπισσα θελει να σου υπενθυμισει οτι ειναι καιρος να ψωνισεις για το μπεμπε?Αληθεια εχεις παρει τπτ??

Πετρούλα μου το πιστεύεις ότι δεν έχω ψωνίσει τίποτα πέρα απο 3 ολόσωμα φορμάκια - πιτζαμάκια γιατί ακόμα δεν έχω κάνει εκκαθάριση στα ρούχα του Αναστάση. Άσε τίποτα δεν έχω κάνει , ούτε δωμάτιο δεν έχω φτιάξει , ούτε κούνια έχω μεταφέρει ούτε τίποτα....

Ρίτα επιτρέπεται να του δίνεις εσύ φαγητό του Γρηγοράκη ή δεν θέλεις προκειμένου να μάθει να τρώει απ'όλα.

Τι να σου πω...εχω μεγαλο ερωτηματικο στο πως τα ταιζουν τοσα παιδια...

Στην αρχη τους βαζουν το φαι μπροστα για να προσπαθουν μονα τους.Αυτο το ξερω σιγουρα γιατι μου ειπε και ο μικρος οτι εχει μπλε πιατο,κοκκινο ποτηρι και κιτρινο κουταλι...χαχα ενω ο φιλη του η ταδε ειχε αλλο χρωμα.

Υποτιθεται οτι μετα τα βοηθανε ή τα ταιζουν αλλα για να ειμαι ειλικρινης νομιζω οτι πιανουν ενα κουταλι και ενα πιατο και τους δινουν απο μια κουταλια στο καθενα και τελειωνουν...

Δικια μου εκτιμηση αυτη...

Κικη οχι δεν επιτρεπεται τιποτα δικο μας.Εχουν αυτοι την ευθυνη του φαγητου.Μονο γαλα για οσα πινουν ας πουμε το μεσημερι πριν τα βαλουν για υπνο ή το πρωι αν τα πηγαινουν πολυ νωρις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

...ΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ!

μαμαλευτερακι κι εμείς στους πυρετούς πολύυυυυυ στήθος, και σε καταλαβαίνω το ίδιο κι εγώ αναρωτιέμαι τί κάνεις όταν δεν έχεις το στήθος!

Κορίτσια ψάχνομαι για καμιά δραστηριότητα για το απόγευμα, εσείς πού θα είστε;

Yπέροχο καιρό έχει πάντως, δροσερό αλλά καλοκαιρινό.

ana, KAI o Σωτήρης μια από τα ίδια... Αχ, ήθελα να στο πω καιρό τώρα, πολύ μου άρεσαν τα παπούτσια σου, που φόραγες στη συνάντηση μας. Συγγνώμη είναι κάποια μάρκα; Πολύυυυυ ωραία!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Αχ έχω αράξει στη βεραντούλα μου, πίνω ένα φρέντο και διαβάζω τα νέα σας από το λάπτοπ που μου έδωσε το αδερφάκι μου. Μιλάμε για απόλαυση. :D:D:D Τι έχανα όλο το Καλοκαίρι και κλεινόμουν στο γραφείο σαν τον ποντικό;;;

Επειδή είδα ότι είχατε συνέχεια της αντιβιωσοκουβέντας, να σας πω και εγώ ότι η Αλεξάνδρα μόνο στις ωτίτιδες έχει πάρει αντιβίωση. Αυτά. Σήμερα είναι απύρετη και ορεξάτη.

Βίκυ αυτό το σκηνικό με το φαί της Φωτεινής το έχω ζήσει και εγώ με την Αλεξάνδρα άπειρες φορές και είναι πάρα πολύ κουραστικό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλενάδα.

Ηλιάνα φοβερή η γειτόνισσά σου. Μάλλον θέλει να σου δείξει ότι δεν σε έχει ανάγκη, ότι την πρόσβαλλες κλπ. Επίσης παίζει και να έχει χαρίσει τη φόρμα αλλού.

Ρίτα κάθε μέρα τον πας jumbo; Χωρίς να θέλω να σε κρίνω νομίζω ότι δεν κάνεις καλά. 1ον του δίνεις την εντύπωση ότι {η μαμά έχει τύψεις και μου παίρνει συνέχεια παιχνίδια} και 2ον στο τέλος θα το θεωρεί δεδομένο. Καλά τον κορεσμό που θα πάθει και μετά δεν θα τον ευχαριστεί τίποτα. Εμείς, ευτυχώς συμφωνούμε με τον άντρα μου σε αυτό και το περάσαμε και στους άλλους, παιχνίδια μόνο σε γιορτές, Χριστούγεννα κλπ παίρνουμε. Το μόνο που αγοράζουμε που και που είναι παραμύθια και αυτοκόλλητα που έτσι και αλλιώς τελειώνουν :tongue::tongue::tongue: Όσο για το τάϊσμα στον παιδικό, σε εμάς περσι που ήταν όλα μικρότερα τα τάϊζαν σε δόσεις. Φέτος τα βάζουν όλα μαζί και βοηθάνε μόνο όσα το χρειάζονται, π.χ. Αλεξάνδρα και κάνα - δυο άλλα.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Joa είμαι γαϊδούρα μεγάλη.:oops::oops: Να ζλησετε κορίτσι μου και να γεράσετε μαζί.

Πετρούλα τι κάνεις; Σου πέρασαν τα νεύρα και οι μαυρίλες; Ανέβηκε η διάθεση;

Μαελένη θα μας τρελλάνεις κοπελιά; Μία λες ότι ο Γρηγόρης σου δεν τρώει και μία ότι τρώει τα πάντα; Διχασμένη προσωπικότητα και εσύ.:tongue::tongue::tongue:

Κα Φωτεινή είδα τα έργα σας στο φβ και είναι τέλεια. Είστε άξια και χρυσοεχέρα. Έχω ένα στεφάνι έτοιμο για στόλισμα, και καλά θα το στόλιζα εγώ αλλά δεν έγινε ποτέ. Το θέλετε; Δεν κάνω πλάκα. Στείλτε μου τη δ/νση σε π.μ. να σας το στείλω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μαελένη θα μας τρελλάνεις κοπελιά; Μία λες ότι ο Γρηγόρης σου δεν τρώει και μία ότι τρώει τα πάντα; Διχασμένη προσωπικότητα και εσύ.:tongue::tongue::tongue:

Giovanna μου καλησπέρα. Πολύ ωραία που η μικρή σου το ξεπέρασε! Περαστικά και μακριά από σας κι απο μας κι από τα παιδάκια μας.

Το θέμα του να μην τρώει ο μικρός το ξεπεράσαμε στις διακοπές. Απο τότε άνοιξε ο κ$%*ς και θα μας φάει κι εμάς! Ούτε το ένα καλό, ούτε και το άλλο όμως. Αν τον δείτε τώρα έχει γίνει σα γιουβαρλάκι το μωρό μου, χώρια του ότι είναι ασήκωτος!!!!

Τρώει στους παππούδες, έρχεται εδώ, ζητάει κι από μας! Μια ψωμί, μια τυρί, μια γιαούρτι ή ότι άλλο, ήρθε και ζουμπούρλεψε! Να αφήσουμε λίγη όρεξη και για κανένα άλλο παιδάκι ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γιοβαννα μου δε σε παρεξηγω καλε ουτε θεωρω οτι με κρινεις αλοιμονο και εγω συνεχεια δε σας λεω τη γνωμη μου?

Ο ανδρας μου συμφωνει μαζι σου οτι δεν πρεπει δλδ να του περνουμε παιχνιδια στο ξεκαρφωτο.

Εγω ομως θελω να του περνω κατι οταν το θελησω.Δεν μπορω να καταπιεζομαι ,δε βρισκω και το λογο εξαλλου εφοσον δε γινεται εκβιαστικα ουτε συστηματικα.

Φυσικα εχω ξαναπει δεν του περνω τιποτα αν κανει νουμερα.Δηλαδη επειδη εκλαψε ,φωναξε κτλ.Τα περνω παντα σε ανυποπτο χρονο.

Επισης

1.δεν του το συνδιαζω σε καμμια πειρπτωση με το σχολειο.Δηλαδη δεν του λεω θα πας σχολειο και θα σου παρω αυτο κτλ κτλ απλα τον επιβραβευω με τον τροπο μου χωρις να του πω τιποτα για αυτο και παμε μετα και οχι πριν.

Ειναι και διπλα το ατιμο και το περιμενει...

2.Ξερω οτι οι γνωμες διιστανται σε αυτο το θεμα αλλα εγω προσωπικα οπως εχω ξαναπαραδεχτει ,καλως ή κακως σε ολαααα τα θεματα:Γιογιο,βραδινο υπνο και σε ολα τα υπολοιπα πιπιλα κτλ εκανα τη δουλεια μου με το να επιβραβευω το παιδι χαριζοντας του κατι που ξερω οτι θελει.Φυσικα παντα κουβεντιαζαμε και εξηγουσα πραγματα (αλλωστε πως θα μαθαινε αλλιως?)..απλα του εδινα και λιγη ενθαρρυνση παραπανω με το να τον επιβραβευω.

Ειλικρινα ειμαι πολυ προσεχτικη στο χειρισμο μου γιατι δε θα ηθελα να γινει απαιτητικος.Παντα του αφηνω να καταλαβει οτι αν θελω εγω του περνω κατι.Ειλικρινα δε ξερω αν κανω καλα ή οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι το παιδι συνεργαζεται με αυτον τον τροπο πολυ καλα μαζι μου και εγω απλα το ευχαριστω τιποτα παραπανω.

3.Δεν ειναι παντα παιχνιδια αυτα που περνουμε. Εσεις καθημερινα δεν περνετε τιποτα?

Να προχθες ηταν απλα ενα γλειφιτζουρι.Τις προαλλες ενα μπαλακι με 50 λεπτα μια αλλη φορα ενα στυλο με spiderman.Και δε νομιζω οτι θα μας γινει συστημα.Αφενος γιατι πλεον οταν του πω δεν εχω λεφτα δεν ξαναζηταει το οτιδηποτε(του το εχουμε χιλιοπει αυτο) και αφαιτερου γιατι απο βδομαδα εγω θα γυρναω αργοτερα απο τη δουλεια οποτε και θα τον περνει ο ανδρας μου να τον φερνει στη γιαγια του για μια ωριτσα μεχρι να γυρισω οποτε δεν παιζει να σταματησει ,να διπλοπαρκαρει και να τον παει :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εσας λενε τετοια?
Ναι δυστυχώς ότι ακούνε λένε... μια από τα ίδια, μπήκε ο μπαμπάς της προχτές και το λέει γεια σου μλκ. Κρύφτηκα πίσω από το πάσο, κι έπεσα κάτω από τα γέλια. Του λέω δε σου το είπε καλά, ξέχασε το "ρε", αύριο μεθαύριο θα το τελειοποιήσει. Επίσης, Ρίτα, και σε εμάς αυτή η λέξη έχει κυρίως συνδεθεί με την οδήγηση και με την κόρνα, κόρνα-μλκς πάνε μαζί. Πρέπει να προσέχουμε λίγο λέω εγώ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

θα σταθώ στα τελευταία ποστ Ρίτα μου εγώ δεν του παίρνω τίποτα καθημερινά τελευταίο δώρο παιχνίδι που έλαβε ήταν η μπουλντόζα της μαμαελινη Ελένη ποτέ ήσουν διακοπές?

τότε πηρέ κ την μπουλντόζα

α ναι στις διακοπές μας 1 Αύγουστου του πήρα ζωγραφιές κ χρώματα και ένα που κάνει μπουρμπουλήθρες αυτά είναι υπέρ αρκετά για μένα

δεν ξέρω αν κάνει καλά η όχι απλά σου λέω τι κάνω εγώ :D:D:D

:tongue::tongue:

Κικη οχι δεν επιτρεπεται τιποτα δικο μας.Εχουν αυτοι την ευθυνη του φαγητου.Μονο γαλα για οσα πινουν ας πουμε το μεσημερι πριν τα βαλουν για υπνο ή το πρωι αν τα πηγαινουν πολυ νωρις.
Άκου ρε. Μόνο στο δικό μας σχολείο επιτρέπεται να φέρνει ο καθένας όοοοοοοοοτι του κατέβει, πρωινά, δεκατιανά, μεσημεριανά, όλα... αχ τί έχω πάθει ρε γμτ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

vatraxaki περαστικά σας καλό μου

joaαχ πολύ όμορφο ακούγετε το φαγητό χόρτασα που το διάβασα και ας είναι μικρή η μερίδα μου αρέσει να είναι στολισμένο το πιάτο

ριτα79 ο δικός μου δεν λέει τα άλλα θα πει το μλκ τι ρωτάς τώρα

kiko δυστυχώς η ευτυχώς τους βλέπουμε εμείς ρατσιστικά τους αλλοδαπούς και το περνάμε κ στα παιδιά μας πάντως εμείς με τα παιδάκια τον αποπανο μια χαρά παίζουν και η κοπέλα τελικά αποδείχτηκε χίλιες φορές καλύτερη από οποιαδήποτε ελληνίδα και νοικοκυρά αλά κ τακτική με τα παιδία της ειλικρινά την θαυμάζω ώρες ώρες

δεν ξέρω άμα αρχίσει να μιλεί πως θα συμπεριφέρεστε αλά νομίζω φυσιολογικά αφού πλέων πίνω καφέ με την ρονα και είναι πολύ ευχάριστη δεν σκάφτομαι καν την καταγωγής Stone δεν θες να γράψω χωρίς γορτ άκρη δεν θα βγάλεις χιχιχι όσο για την γειτόνισσα πάει πέρασε δεν βαριέσαι ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ

GiovannaXA ΖΗΛΕΒΩ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ θα κεράσεις όταν έρθουμε

Μπράβο στην κούκλα σου που είναι οκ σήμερα

Για την γειτόνισσα όταν θε έρθει να ξανα κλαφτεί τότε θα μπω να σας γράψω γιατι θα ξαν έρθει

ασε τώρα που την πιασαν οι ψεφτοπερηφάνιες άκου εκεί τιν ενοχλούσαν στην ψυχολογία η παντόφλες τα άλλα δεν τις καθόταν στον λαιμό?

α δεν το χωραει ο νους μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα, καλά πήγε γενικά αλλά πάλι περνάω ''προσαρμογή αποχωρισμού της Εύας!'' :lol: Την πήγαμε εμείς στην μαμά μου σήμερα, την ξυπνήσαμε και πρωί πρωί την καημένη και ήθελα να κλαίω..βέβαια η Εύα μες την τρελλή χαρα, ειδικά όταν γυρίσαμες, μας είπε όλα τα νέα(ότι έφαγε όλο το φρουτο, όλο το φαί πήγε κουνιες πήρε πλαστελίνες) και στο τέλος μας λέει ''πέρασα πολύ ωραία''. Οπότε εκεί μου έφυγαν όλα! Κατα τ'άλλα καλά. Την Τετάρτη θα πάμε να δούμε το σπορίδιο και είμαι πολύ χαρούμενη! Ανυπομονώ!!!!

Νατάσα μου ελπίζω αυτή η γυναίκα να σου κάνει. Ξέρεις η πιο μεγάλες γυναίκες πιστεύω ότι τα καταφέρνουν καλύτερα, αν κρίνω από τη μαμά μου που έκανε αυτή τη δουλειά. όσα παιδάκια είχε(ξεκινησε να δουλεύει στα 45) την λάτρευαν στην κυριολεξία και όλα μα όλα ακόμα της τηλεφωνούν τώρα που έχουν μεγαλώσει. Βέβαια είναι παιχνιδομηχανή έτσι? Ακόμα και η γειτόνισσα μου μου έλεγε ''δεν μπορώ να καταλάβω πως σκαρφίζεται τόσα παιχνίδια και πως έχει το κουράγιο να παίζει όλη μέρα με την Εύα η μαμά σου'' Αν έρχεται και συστημένη νομίζω θα πάει μια χαρά.

Ηλιάνα σκέφτομαι το σκηνικό με την γειτόνισσα να σου φέρει κανα φορτηγό ζαρζαβατικά και πεθαίνω στα γέλια. Μάλλον πάντως θα ένιωσε ότι την πρόσβαλες γι'αυτό στις έφερε πίσω. Όσο γι ατα δόντια της Εύας(μάλλον εσύ δεν το ξέρεις), να σου πω ότι έχει μόλις 11 γιατί το πρώτο της δοντάκι το έβγαλε 18 μηνών!

Ρίτα η Εύα γενικά δεν λέει τέτοια(δεν έχουμε πει ποτέ μπροστά της) αλλά προχτές μου έπεσε κάτι και μου ξέφυγε και είπα ''όχι ρε που**η μου'' και για μί αολόκληρη μέρα όταν της έπεφτε κάτι το έλεγε. Δεν της έδωσα καμία σημασία(εννοώ δεν της είπα μην το λες κτλ) και μετά της έλεγα πχ ''όχι το μούσι? '' (και καλά δεν καταλάβαινα τι έλεγε και έλεγα άλλη λέξη. Ε, το ξέχασε και δεν το ξαναείπε.

Λαζαρένια βγήκαν οι εξετάσεις?

Για τα παιχνίδια που λέτε είχα τον ίδιο προβληματσμό πριν 2 βδομάδες(αν πρέπει να πέρνουμε συνέχεια κάτι) και το έλεγα στην πικουλίνα. Γιατί και σε εμάς το τζάμπο θα παίξει συχνά όχι κάθε μέρα αλλά 2-3 φορές το μήνα. Και λέω οκ, τώρα δεν ζητάει και τις πιο πολλές φορές της πέρνω πολύ φτηνά πραγματα για να την ευχαριστήσω που είναι τόσο καλό παιδί. Αν όμως συνεχίσουμε φοβάμαι ότι μετά μπορεί να γίνει συνήθεια και δεδομένο και να της κακοφανεί αν εμείς μια φορά δεν έχουμε να της πάρουμε κάτι...:roll:

Κίκο, Πετρούλα, Σαρδελάκι, Βατραχάκι, Φιλάκι, Μαρίνα, Βίκυ, Φωτεινή, Μαελένη, Σούλα, joa και όποια άλλη ξεχνάω, τα φιλιά μου!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...