Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αστα...μας εχει στολισει κανονικα κ απεχθανομαι να λενε τα παιδια τετοια...

Α κ το αλλο?Στο χωριο το καλοκαιρι οποτε το ελεγε οι αλλοι γελουσαν...ειχε γυαλισει το ματι μου...πολυ θυμωσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις σπιτι εχουμε απαγορευσει να λενε τετοια ...και μαλιστα καποια στιγμη που πηγε να μαθει στον μικρο κατι παρεμφερες ο πεθερος μου ο ανδρας μου του εβαλε χοντρο χερι ..Δεν το βρισκουμε ευτυχως καθολου αστειο και οι 2 τα μωρα να βριζουν ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα σε όλη την κομπανία. Τι κάνετε; Σήμερα δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα από το ΣΚ , να πω μόνο περαστικά στα αρρωστούλικα Τιμάκος και Αλεξάνδρα και να σχολιάσω την τελευταία ερώτηση της Ρίτας σχετικά με τα "καλά λογάκια" Λοιπόν ο δικός μου έχει ακούσει αρκετές φορές το μπαμπά του να λέει αυτή τη λέξη αλλά ευτυχώς κάνουμε όλοι τους κινέζους και μέχρι στιγμής δεν την έχει ξεστομίσει , αυτό όμως που με προβληματίζει και δυστυχώς δεν μπορώ να του το κόψω είναι ότι έμαθε το αλβανός και πακιστανός και κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα με το που τους δει τους δείχνει και λέει μαμά ατός παστανός, ατός αβανός. Ενώ του έχω συζητήσει ότι όλοι είμαστε ίδιοι και όλοι είμαστε άνθρωποι μέχρι στιγμής δε λέει να αλλάξει τακτική μάλιστα κάνει το αντίθετο με κοιτάζει στα μάτια και το λέει γιατί ξέρει ότι διαφωνώ αλλά αυτός συνεχίζει. Παπαγάλος τελείως τι να πω.. κατα τ'αλλα σήμερα μου φορτώθηκε ένας νέος συνάδελφος ακριβώς απο πίσω μου και έχω κάνει τόσο minimaze το παράθυρο για να σας γράψω που μετά απο μια λέξη δεν βλέπω ούτε την τρύφλα μου , συνεπώς αν δεν βγάζεται νόημα απο αυτά που γράφω μη με παρεξηγήσετε. Που μου έτυχε γ@##@ μου.

Καλά μιλάμε αυτή η Tickerwoman πέρα απο τα ψώνια που κουβαλάει στα χέρια , έχει βάλει και κάτω απο τη μασχάλη της, δεν ξέρει δηλαδή που να τα πρωτοβάλει. Θα την αφήσω όμως την άτιμη να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Διαφημίσεις

μέχρι στιγμής δε λέει να αλλάξει τακτική μάλιστα κάνει το αντίθετο με κοιτάζει στα μάτια και το λέει γιατί ξέρει ότι διαφωνώ αλλά αυτός συνεχίζει.

Αυτο ακριβως κανει κ εμας!Μονο που κρυφογελαει κιολας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά μιλάμε αυτή η Tickerwoman πέρα απο τα ψώνια που κουβαλάει στα χέρια , έχει βάλει και κάτω απο τη μασχάλη της, δεν ξέρει δηλαδή που να τα πρωτοβάλει. Θα την αφήσω όμως την άτιμη να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Γεια σου ρε Κικο!:D:D:D:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kαλησπερα!!!

Ρε Κικη τερμα τα σεντονια??Πρεπει να κανεις κομμα με τον συναδελφο, αλλιως τριζει ο θρόονος!!χαχα

γράφω στο γορτ και πολλές φόρες παρεξηγούμε γιαυτο τα γράφω αναλυτικά όσο μπορώ

Ρε Ηλιανα μηπως να εκοβες το γορτ?Κανε μια δοκιμη σε παρακαλώ γιατι πιστευω πως χωρις αυτο καλύτερα θα σε διαβαζουμε...Ασε που θες και πόσο χρονο ;)

Οσο για τη γειτονισσα, τελικα δεν αντεξες...

Μετα μου λεει ''(δ)ε εχουν πηρουνια μονο κουταλια''μεγαααλο πληγμα...χαχα

Και μετα μου λεει ''που ηταν χυμος?ειπες εχει χυμο'' και δεν ειχε ....καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω τελικα!:tongue:

Εσυ πάλι γιατι καθεσαι και του τα λές ολα???Το μενου θα λές Γρηγορη ειναι εκπληξη!!!Η κυρια με ρωτησε τι τρως κι αυτο θα μαγειρεψουν για σενα!!!

Θα χει γέλιο να μου φέρει ντομάτες πpipeριες και τσίπουρο ιιχιχ μια νταλικα θα ξεφορτώσει 5 χρόνια τώρα

Μια χαρα μου ακουγεται!Αφου φορμα δεν θα παρεις τουλάχιστον να εχεις το ψυγειο γεματο!!!:)

Ελένη φτου-φτου σκορδα στον Γρηγορη!!!:D

Κι ο δικος μου σημερα εφαγε οτι ακριβως φαγαμε κι εμεις, δλδ 3 πιπερια γεμιστα, αρκετη φετα, ντοματουλα-αγγουρακι και μιση φετα ψωμακι

Αααα και στον παιδοτοπο που τον πηγε η αδερφη μου μετα τον αγιασμο, ενα τοστακι και φυσικο χυμό.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αυτο ακριβως κανει κ εμας!Μονο που κρυφογελαει κιολας.

Εμένα κάνει το άλλο Ρίτα , με ρωτάει κι 'όλας μαμά ατός παστανός έ;;; συνέχεια μέχρι να του απαντήσω. Στο τέλος αφού με κουράζει και του λέει ότι δεν είναι σωστό και ότι έχουμε πει πως είναι κύριος και ότι όλοι είμαστε ίδιοι , χτυπιέται και λέει όχι παστανός, παστανός.Αβυσσος η ψυχή των παιδιών.

Εμένα κάνει το άλλο Ρίτα , με ρωτάει κι 'όλας μαμά ατός παστανός έ;;; συνέχεια μέχρι να του απαντήσω. Στο τέλος αφού με κουράζει και του λέει ότι δεν είναι σωστό και ότι έχουμε πει πως είναι κύριος και ότι όλοι είμαστε ίδιοι , χτυπιέται και λέει όχι παστανός, παστανός.Αβυσσος η ψυχή των παιδιών.

χαχαχαχα ειναι μεγαλος μουργος!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!!!

Ρε Κικη τερμα τα σεντονια??Πρεπει να κανεις κομμα με τον συναδελφο, αλλιως τριζει ο θρόονος!!χαχα

Άστα μωρέ Πετρούλα και έτυχε να έρθει στη χειρότερη εποχή , τώρα δηλαδή που οι περισσότερες απο εσάς πάτε να με εκτοπίσετε.χιχι

Μπράβο στον Αναστασούλη με τα γεμιστά, εμένα δυστυχώς ο δικός μου ούτε να τα δει δεν θέλει και να σου πω την αλήθεια όσο θέλω να τα μαγειρέψω γιατί εγώ τρελαίνομαι τόσο το αποφεύγω γιατί σκέφτομαι ότι θα πρέπει να φτιάξω άλλο φαγητό για τον μικρό. Μου έχει γίνει και εμένα πολύ δύσκολος με τα φαγητά , θέλει να τρώει μόνο μακαρόνια , πουρέ, κριθαράκι και οτιδήποτε έχει σχέση με κρέας , άα και φακές και φασολάδα , όλα τ'αλλα ούτε να τα μυρίσει ο άτιμος.

Kαπως ετσι και εμεις Κικο...Αν κανουμε οτι δεν τον ακουσαμε θα το λεει μεχρι να του δωσουμε σημασια...

Πετρουλα δεν με ρωτησε για να του πω το μενου...απλα φευγοντας το πρωι εγω η εξυπνη του λεω.Αντε Γρηγορη μου σημερα πηγαινε και στην κουζινα με τα αλλα παιδακια μου ειπε η δασκαλα σου οτι εχει μακαρονια καρμποναρα που σου αρεσουν.

Για τον χυμο μαλλον μπερδεψε που του ειχα πει οτι τα παιδακια το πρωι στο σχολειο πινουν πορτοκαλαδα και τρωνε ψωμακι με μελι κτλ..

Ολα αυτα τα λεγαμε συνεχεια το καλοκαιρι ...

Τεσπα σιγα το πραγμα!Πλακα ειχε!

Γεμιστα τρωμε με τρελα.Και τεραστια ποσοτητα.Αλλα δεν τα εχω δει στο μενου αυτου του μηνα στο σχολειο καθολου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχαχα ειναι μεγαλος μουργος!!!!

μούργος δε λες τίποτα.

Σας φιλώ κορίτσια καλό απόγευμα να έχετε , πάμε για εμβόλιο σήμερα (επιτέλους) θα σας πω νέα απο τις μετρήσεις μας αργότερα.

φιλιά

Ριτα τοσες μερες εφαγε στον παιδικο ή τρωει στο σπίτι??

Κικη μηπως η τυπισσα θελει να σου υπενθυμισει οτι ειναι καιρος να ψωνισεις για το μπεμπε?Αληθεια εχεις παρει τπτ??

Μπα οχι μπουκια δεν εχει φαει στον παιδικο.

Τις πρωτες μερες δεν τον πηγαιναν τραπεζαρια ετσι και αλλιως το ειχαμε συμφωνησει αυτο ηταν στα πλαισια της προσαρμογης για να μην στραβωσει.

Τις τελευταιες μερες ειχαν τη μια μπριαμ,την αλλη σουπα και σημερα πονταρα στα μακαρονια...αλλα μας βγηκαν κοκκινα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...