Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελειωσα και το διαβασμα

Ναι Ηλιάννα μου, μάλλον κατάλαβα. Η ρήξη που έπαθες δεν έχει να κάνει με τον θηλασμό γιατί δεν προκαλείται από συσπάσεις. Παρόλαυτά ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις άρα στη φάση αυτή εσύ δεν έπρεπε να έχεις καθόλου και αν συνέχιζες να θηλαζες ίσως να είχες συσπάσεις πράγμα επικύνδινο. Σωστά?

ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ έχω ένα θέμα στον γραπτό λόγο φανίζομαι το έχετε καταλάβει όλες γράφω στο γορτ και πολλές φόρες παρεξηγούμε γιαυτο τα γράφω αναλυτικά όσο μπορώ

Όσο για τα μικρόβια το εχω ακούσει από πολους αυτό αλά θα σου περάσει

Συγγνώμη πόσα δοντάκια έχετε σύνολο? εμείς 20 από άντε εγκύουλ;α μου με τιν μικρή κοιλίτσα σου φτου φτου σκορδααααααααααα

GiovannaXA πως είναι σήμερα η μικρή σου ?

τέλεια τα ρούχα από ραξεφσκι εμείς δεν έχουμε εδω κρίμα

marina28 προσκυνώ το πανωσέντονο έχεις δουλεία όμως να φτάσεις τα σεντόνια της ΚΙΚΟ ΙΧΙΧΧΙ

Θα ξαναπω για μια ακομα φορα αυτο που πιστευω για τις αντιβιωσεις.Οτι δλδ εγω δε θελω το παιδι μου να ειναι αρρωστο απο ωτιτιδα με κινδυνο να επιβαρυνθει αν κολλαει συνεχως και κατι αλλο..Αν ειναι να το ταλαιπωρω για να αυτοιαθει προτιμω να περνει την αντιβιωση του και να ειναι καλα.

.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ………………

ana08 ΜΡΑΒΩ στον σωτηρακο μας κοινωνικότατο παιδάκι

και καλή επιλογή στην καινούργια κοπέλα ελπίζω να είναι καλύτερη και να τον απασχολεί δημιουργικά

joa καλημέρα κούκλα κορφιιιιιιιιιιιιι ήθελα να γράψω αλά γράφω στο γορτ χιχιι

έτσι θα είναι τα στρουμφμας

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tσα γυρισαμε!!!

Καλα εχω ξεπαραδιαστει μιλαμε.Δεν επρεπε αυτο το σχολειο να ειναι διπλα σε jumbo...αλλο ενα μπλακ εντ ντεκερ πηραμε σημερα και ας εχουμε αλλα 5...

Ολα τελεια κοριτσια μου στο σχολειο!!!Μου ειπε και τα παιδακια που ειναι φιλοι του με τα ονοματα τους.Μου εκανε και δηλωση οτι δεν εκλαιγε γιατι τα παιδακια κλαινε μονο οταν χτυπανε!!!(μαλλον κατι τετοιο τους ειπαν εκει).Οτι επαιξε πολυ,οτι ο Ηλιας ηταν σπιτι του γιατι ηταν αρρωστος και ρωτησε τη δασκαλα μονος του που ειναι...οτι επαιξε με μπαλες,πλαστελινες και τσουληθρες ,οτι δεν ζωγραφισε,οτι δεν εφαγε,οτι δεν εκανε τσισα...

χαχα!

Λοπον τα μακαρονια λεει τα κοιταζε καλα καλα και δεν εφαγε καθολου μου ειπαν και δεν τον πιεσαν.Οταν τον ρωτησα γιατι δεν εφαγε μου λεει ''ειπες καρμποναρα ατα ηταν κοκκινα με ντοματούλα '' του λεω και τι εγινε? μου λεει ''ηταν σαν ατα κανει γιαγια κομματι ''

Προφανως ηταν κατι σα σουφλε φουρνου και δεν του γυαλισε...βρε το χαμενο εχει και αποψη....

Μετα μου λεει ''(δ)ε εχουν πηρουνια μονο κουταλια''μεγαααλο πληγμα...χαχα

Και μετα μου λεει ''που ηταν χυμος?ειπες εχει χυμο'' και δεν ειχε ....καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω τελικα!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

έχω ένα θέμα στον γραπτό λόγο φανίζομαι το έχετε καταλάβει όλες γράφω στο γορτ και πολλές φόρες παρεξηγούμε γιαυτο τα γράφω αναλυτικά όσο μπορώ

θελεις να σου πω κατι που θα σε βοηθησει να μη κανεις τουλαχιστον τοσα λαθη?η θα το παρεις προσωπικα και μετα θα μου κρατας κακια!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ρε ΙΩΑΝΝΑ μου συγνωμη το ξεχασα.χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα.με το καλο να ερθει το νεο σας μπουμπουκακι και να ειστε γεροι να τα καμαρωνετε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

χωρίς μισθό καλέ :mrgreen:

κάτσε ακόμη ούτε εγώ δεν έχω πάρει μισθό, θέλεις κι εσύ; :mrgreen::mrgreen:

κατι δεν θα παρω και εγω?

Μια χαρα Μαργαριτακι !!!σιγα σιγα θα αρχισει και να τρωει μην ανησυχεις!!!θα σου κανει εντυπωση που θα τρωει μεχρι και φακες!!!

Βικακι σε ευχαριστω κοριτσακι μου να σαι καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλα λιγο με νοιαζει αφου θα τον περνουμε νωρις αλλα μακαρι να μαθει και κανα αλλο φαγητο γιατι μιλαμε ειναι πολυυυ περιεργος.Μονο στις διακοπες ξεθαρρεψε με τα αλλα τα φαγανα...ας ελπισουμε κολλητος του στο σχολειο να γινει κανα φαγανο παιδακι και να επηρεαζεται...χαχα

Αλλιως...καταπλασμα θα τους τα κανει ολα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικη οταν μεινεις ανεργη θα πας στον μπαμπα να γινεις γκαρσονα

...η πιο καλη γκαρσονα ειμαι εγω λα λα λα λα λα λα...πλακα κανω καλε στην υποδοχη πελατων θα σε βαλει με τετοιο χαμογελο ο πελατης θα γινει δικος μας for life:D:D:D ντοκουμεντα στο λαπτοπ να τα σβηνει:roll::) δε ξερεις δεν ξερεις:wink:

maeleni μου ..MHN παραπονιεσε που τρωει πολυ θα σε κανω ντα ντα ντα.... τι να πουμε και εμεις:):)παρεπιπτοντος η Φωτεινη σημερα εφαγε καλααααα:D:D αυγοφετες γινονται και στο φουρνο

ηθελα και αλλα να πω αλλα ξεχασα........

Διαφημίσεις

Ριτακι θα δεις και δεν θα το πιστευεις οτι θα αρχισει να τρωει τα παντα ..Κατσε να αρχισει να κανει παρεες να μπει τελειως στο mood και θα τρωει στανταρ κοτοσουπα και φακες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Tσα γυρισαμε!!!

Καλα εχω ξεπαραδιαστει μιλαμε.Δεν επρεπε αυτο το σχολειο να ειναι διπλα σε jumbo...αλλο ενα μπλακ εντ ντεκερ πηραμε σημερα και ας εχουμε αλλα 5...

Ολα τελεια κοριτσια μου στο σχολειο!!!Μου ειπε και τα παιδακια που ειναι φιλοι του με τα ονοματα τους.Μου εκανε και δηλωση οτι δεν εκλαιγε γιατι τα παιδακια κλαινε μονο οταν χτυπανε!!!(μαλλον κατι τετοιο τους ειπαν εκει).Οτι επαιξε πολυ,οτι ο Ηλιας ηταν σπιτι του γιατι ηταν αρρωστος και ρωτησε τη δασκαλα μονος του που ειναι...οτι επαιξε με μπαλες,πλαστελινες και τσουληθρες ,οτι δεν ζωγραφισε,οτι δεν εφαγε,οτι δεν εκανε τσισα...

χαχα!

Λοπον τα μακαρονια λεει τα κοιταζε καλα καλα και δεν εφαγε καθολου μου ειπαν και δεν τον πιεσαν.Οταν τον ρωτησα γιατι δεν εφαγε μου λεει ''ειπες καρμποναρα ατα ηταν κοκκινα με ντοματούλα '' του λεω και τι εγινε? μου λεει ''ηταν σαν ατα κανει γιαγια κομματι ''

Προφανως ηταν κατι σα σουφλε φουρνου και δεν του γυαλισε...βρε το χαμενο εχει και αποψη....

Μετα μου λεει ''(δ)ε εχουν πηρουνια μονο κουταλια''μεγαααλο πληγμα...χαχα

Και μετα μου λεει ''που ηταν χυμος?ειπες εχει χυμο'' και δεν ειχε ....καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω τελικα!:tongue:

μπραβο σας τρομερος ο Γρηγορης χαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ριτακι θα δεις και δεν θα το πιστευεις οτι θα αρχισει να τρωει τα παντα ..Κατσε να αρχισει να κανει παρεες να μπει τελειως στο mood και θα τρωει στανταρ κοτοσουπα και φακες..

γιατι καλε τι εχουν οι φακες του τιμου ειναι το αγαπημενο του φαγητο οποτε τον ρωτησεις τι να μαγειρεψω λεει φακες και τις τσακιζει χαχα αναποδο παιδι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...