Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

για την αθηνα ακομη δεν ειναι σιγουρο.θα γινει μια εκθεση στην ιταλια και θα πρεπει να κανονισει η φιλη μου με τον μπαμπα της αν θα μπορεσει να ειναι ο μπαμπας της εκει για να παμε εμεις αθηνα μυκονο τηνο.μου ειπε οτι θα μου απαντησει σημερα.εισητηρια δεν εχουμε ακομα οποτε ολα αλλαζουν

αν ομως δεν ερθουμε θα ερθω μονη μου.ξερετε οτι το λεω και το κανω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ειπα οτι εβαλε η μαμα μου σκυπε και μιλαμε καθε μερα με καμερα και της τραγουδαει η φωτεινη?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλα ηλιανα δεν μπορει να σου επιστρεψει αυτα που εχει φαει αλλα οτιδηποτε αλλο σιγουρα θα προσπαθησει να στο δωσει

παντως να πεταξει ρουχο χωρις να σου το πει?εγω δεν θα το εκανα ποτε

μωρέ δεν με νοιάζει δεν την θέλω πίσω την φόρμα εξόδου η συμπρόφερα με νευρίασε ποιος χεζη τα αυγά κ ότι τις έδωσα έχει φαι όλοι η γειτονιά απλά ξέρω ότι δεν εχει φράγκο και μου το παίζει ανώτερη σε εμένα?

ας πάει Άλου να το παίξει καμπόσα

αυτό με πυραξε έβαλε τις φορεμένες παντόφλες στην πόρτα δεν χτύπησε καν κουδούνι

5 χρόνια που ζητούσε τα χίλια μιρια ερχόταν σαν την γάτα

:tongue::tongue:

α και κατι ακομα.

το σαββατο εσκασα πραγματικα με το μεσημεριανο φαγητο της και (μη με πυροβολησετε)την εβαλα "τιμωρια"σε μια καρεκλα στο χωλ και δεν την αφησα να σηκωθει μεχρι που ανοιξε το στομα της και εφαγε μισο μακαρονι(πεννα)μια ωρα μετα.

και μολις εφαγε αυτο το μισο πηγαμε και εφαγε τα υπολοιπα στην τηλεοραση.

εννοειται πως πριν την τιμωρια ειχα εξαντλησει καθε πιθανο μερος και αντικειμενο που θα μπορουσε να την κανει να φαει

κάρφη λέμε εγώ πάλι καφέ φαίνομαι? τι στο διάολο με αυτές της ρύθμιση πάω να γίνω σαύρα πάλι

ναι δεν φαινεσαι συνδεδεμενη.

αχ εξηγησε μου τι ειναι το καρφη που ειπες

και αυτο με την σαυρα δεν το πιασα.για βοηθα λιγο

Εγώ θηλάζω τη μικρή και σας διαβάζω! Σε περιμένουμε Βικάκι!

θα σας ερθω σιγουρα

Διαφημίσεις

Βικούλα ευχαριστώ για τις ευχές.

Πάει να γίνει σαύρα, εννοεί μάλλον να πρασινίσει το status της(online-πράσινο). Το άλλο δεν το κατέχω :)

Εμείς παλεύουμε να μη φάει ο Γρηγόρης.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ναι δεν φαινεσαι συνδεδεμενη.

αχ εξηγησε μου τι ειναι το καρφη που ειπες

και αυτο με την σαυρα δεν το πιασα.για βοηθα λιγο

καλέ και το σαύρα να είμαι πράσινη κάθε μέρα κάνω επιλογή ορατός χρηστής και μόλις αποσυνδέομε γίνομαι καφέ:twisted::twisted::twisted::twisted:

καλά τιμωρία για να φαί έλεος

και εσύ

είμαι και εγω αλά και εσύ

σε καταλαβαίνω

εμείς ζούμε με αέρα πλέων χορταστικότατος :(:(:(:(

. Το άλλο δεν το κατέχω :)

Εμείς παλεύουμε να μη φάει ο Γρηγόρης.

που τέτοια τύχη παναγία μου σήμερα έφαγε 1 κουταλιά αυγό μισό γιαουρτάκι τώρα πήγαν να πάρουν κουλούρι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α αυγό δεν τρώμε! Το κόλπο είναι οι αυγόφετες με μελάκι ;)

Αλλά όλα τα άλλα δόξα το Θεό του τα κρύβουμε για να σταματήσει να τρώει! Ειδικά με πατάτες βρε κορίτσια τρελαίνεται!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Α αυγό δεν τρώμε! Το κόλπο είναι οι αυγόφετες με μελάκι ;)

Αλλά όλα τα άλλα δόξα το Θεό του τα κρύβουμε για να σταματήσει να τρώει! Ειδικά με πατάτες βρε κορίτσια τρελαίνεται!

καλά άμα πει οσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο Λευτέρης δεν παρά είναι και σοκολάτα είναι οσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...