Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααα!!!Καλη εβδομαδα!!

Για αλλη μια φορα περαστικα στα μικρα μας..Απ'ότι φαίνεται πάντως αρχιζουν και συνερχονται.Κι εμεις αντιβιωση πήραμε μετρημενες φορες και ευτυχως πυρετους κανουμε συντομους και χαμηλους..Η δε διαθεση ειναι αρκετα καλή και δεν με εχει ζορισει ιδιαιτερα μεχρι τωρα..Ωτιτιδα δεν εχουμε κανει και μονο μια φορα θυμαμαι πήραμε προληπτικα κτ σταγονιτσες γιατι ειδε ο παιδιατρος ερεθισμενα τα αυτακια του

Με τον υπνο χτες ηταν η 4η νυχτα που κοιμηθηκε εντελως μονος του, μολις μπήκε στο κρεβατι δωσαμε φιλακι και εφυγα χωρις να διαμαρτυρηθει..και πως αλλιως να γινοταν αφου πήγαμε σε γαμο στο μαγαζι απο τις 7.30 ως τις 11 και εκει δεν εκατσε λεπτο σε καρεκλα!!Εγω πάλι εβγαλα ριζες στην καρεκλα μου, ετρεχε απο πίσω του όλο το σόι (πεθεροι, ξαδερφια, θειοι κλπ)..Νομιζω πως και εκεινοι κοιμηθηκαν σαν πουλάκια!!:D:D

Νατασα αφου εχεις ηδη βρει γυναικα για το παιδι και μαλιστα συστημενη απο φιλο καλά κανεις και προχωρας σε αλλαγη..Ευχομαι να ειναι η καταλληλη και η τελευταια πριν τον παιδικό.

Μαρινα καλοριζικα τα δοντακια και με το καλό να ξεμπερδεψετε και με της Μαριαλένας!

Ηλιανα τι να πω για τη γειτονισσα, νομιζω πως ακομη κι αν ειχε καταλάβει λάθος και νομισε πως της χαρισες τη φορμα, πριν την πεταξει (κτ χαρισμενο δεν τοπεταμε οταν δεν το χρειαζομαστε, εκτος κι αν το εχουμε καταστρεψει) θα επρεποε να σε ρωτησει μηπως τη χρειαζεσαι..Εγω της αδερφης μου την φυλαω και την προσεχω και μολις δεν θα τη χρειαζομαι πλέον θα της την επιστρεψω και ας εχει μεγαλα παιδια και δεν εχει σκοπο να κανει αλλο...

Αν η κυρια ηταν λίγο πιο ευγνωμων και ειχε καταλάβει το λάθος της θα σου επαιρνε μια καινουρια..Πιστευω οτι ακομη και να της πεις να σου παρει αλλη, πάλι τη χαζη θα κανει κι ας μην ειναι!Ασε που πιστευω οτι δεν την εχει πεταξει..

Στα υπολοιπα κοριτσια Ιωαννα, Ριτα, Βικυ, Φωτεινη & Βατραχακι πολλές καλημερες και τα φιλια μου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α καλα ρε βικυ...νομιζω ολες τα περασαμε αυτα στα πρωτα παιδια τον πρωτο καιρο...ολοι τα ξερουν ΟΛΑ.

Εγω τους ειχα βαλεις τις φωνες και τους ειχα πει ''ενας θα ασχολειται με το φαγητο του μωρου και αυτη θα ειμαι εγω''...τελεια και παυλα.Τους εδιωξα ολους και ησυχασα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι μου αν εχει εντονο βηχα το βραδυ ξερο και κοφτο σαν γαυγισμα σκυλου μπορει να ειναι λαρυγγιτιδα ..Αν παλι ειναι παραγωγικος (με φλεμματα )θα σας δωσει κατα πασα πιθανοτητα μασκουλες ...

Προσαπθησε να αεριζεις καλα τον χωρο που κοιμαται ..Γενικως ο βηχας θελει πολυ οξυγονο ..

Αν εχει κανει τωρα ακροαστικα θελει αντιβιωση αλλα εμεις δεν εχουμε φτασει σε αυτο το σταδιο?(φτου φτου φτου)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κορίτσια sokkkkkkkkkkk:shock::shock::shock::shock::shock:

άνοιξα την πόρτα να μπουν τα πεθερικά μου

και είχε αφήσει η γειτόνισσα κ

άτι παντόφλες που της πήρα από λαϊκή πριν 4-5 εβδομάδες κ τις τις χάρισα ειχα παρει εγώ για την Βεράντα πλαστικές με 1 ευρω καις άρεσαν και τις πήρα κι εκείνης

και τωρα τις άφησε στην πόρτα γιατι ?

Δεν χτύπησε κουδούνι τι πάει να δήξει με αυτό?

α δεν πάμε καλά

τώρα εγώ τι να κάνω ? παω να σας διαβάσω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυ όταν μείνεις άνεργη θα σε περιμένω κάθε μέρα για καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχα

με τι μισθο???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α καλα ρε βικυ...νομιζω ολες τα περασαμε αυτα στα πρωτα παιδια τον πρωτο καιρο...ολοι τα ξερουν ΟΛΑ.

Εγω τους ειχα βαλεις τις φωνες και τους ειχα πει ''ενας θα ασχολειται με το φαγητο του μωρου και αυτη θα ειμαι εγω''...τελεια και παυλα.Τους εδιωξα ολους και ησυχασα.

αυτο το εκανε ο αντρας μου στην πεθερα μου.ειδε μια μερα που τα ειχα παιξει με ολα αυτα που ακουγα και πατησε κατι φωνες.αφου την λυπηθηκα την καημενη.

για μενα το σωστο ειναι να καθονται απο μακρυα και οταν τους ζητηθει η βοηθεια να ερθουν και να κανουν μονο οτι θελησει η μανα.ακουγεται ασχημο αλλα τοτε ειχα χασει και την μπαλα αλλα και το γηπεδο χαχαχα με ανθρωπους που χωθηκαν αναμεσα μας.οποτε ζητησα την βοηθεια της μαμας μου στις 2 μαστιτιδες που επαθα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια sokkkkkkkkkkk:shock::shock::shock::shock::shock:

άνοιξα την πόρτα να μπουν τα πεθερικά μου

και είχε αφήσει η γειτόνισσα κ

άτι παντόφλες που της πήρα από λαϊκή πριν 4-5 εβδομάδες κ τις τις χάρισα ειχα παρει εγώ για την Βεράντα πλαστικές με 1 ευρω καις άρεσαν και τις πήρα κι εκείνης

και τωρα τις άφησε στην πόρτα γιατι ?

Δεν χτύπησε κουδούνι τι πάει να δήξει με αυτό?

α δεν πάμε καλά

τώρα εγώ τι να κάνω ? παω να σας διαβάσω

σου επιστρεφει οτι εχει απο αυτα που της εδωσε και θα κοψει καθε επαφη μαζι σου.σκασιλα σου μεγαλη

μη κατσεις και δωσεις σημασια στο θεμα.εισαι ανωτερη της

Αχ ρε Ηλιάνα ακόμα γελλάω με τη γειτόνισσά σου! Εγώ οτι δίνω σε ρούχα δεν περιμένω να μου το επιστρέψουνε για να είμαι ειλικρινής, στα υπόλοιπα πράγματα δεν έτυχε ακόμα, θέλουμε κανένα 6μηνο μέχρι να γεννηθεί το πρώτο "κοντινό" μας μπεμπέ και του έχω ολόκληρη πρίκα! Ας τα χαρεί κι εκείνο κι αν δεν έχουν φθαρεί μου τα επιστρέφουν να τα δώσω κι αλλού. Εντάξει βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί δεν ξέρω αν θα τα χρειαστώ εγώ ξανά, σίγουρα πάντως όχι άμεσα, οπότε είναι αλλιώς.

Βατραχάκι μου θα πάρει μέρες να περάσει ο βήχας, μάλλον θα σας πει κι εσάς για μασκούλα, εκτός κι αν είναι έντονος ξηρός βήχας από λαρυγγίτιδα που θα χρειαστεί soldesanil μόνο όμως ο γιατρός ξέρει τι από τα δύο συμβαίνει! Αν έχει πολλά ακροαστικά θα πάρει αντιβίωση, εγώ είχα πάει με τη Μαριαλένα 4-5 μηνών αν θυμάμαι καλά, είχε αλλά λίγα, οπότε μόνο με τη μάσκα σιγά-σιγά καθάρισε, μας είχε πει όμως ότι αν επιδεινωνόταν θα έπαιρνε αντιβίωση. Για παράδειγμα τις βρογχιολίτιδες που δημιουργούν ίσως ακροαστικά, μας είπε ότι σε ήπια μορφή δε δίνουμε τίποτα, άντε καμιά μασκούλα, σε μέτρια αντιβίωση και σε σοβαρή νοσοκομείο όταν είναι κάτω των 6 μηνών τουλάχιστον.

Ρίτα σου λέω ανάρπαστες οι φτερούγες! Η ξαδέρφη μου δεν έφευγε αν δεν έγραφε τη συνταγή!

Βικάκι τελικά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να σας κρατήσουν? Εϊσαι σε αναζήτηση νέας δουλειάς?

Φιλάκια σας αφήνω κοριτσάρες!

mGKop3.png60Jvp3.png

σου επιστρεφει οτι εχει απο αυτα που της εδωσε και θα κοψει καθε επαφη μαζι σου.σκασιλα σου μεγαλη

μη κατσεις και δωσεις σημασια στο θεμα.εισαι ανωτερη της

καλα για να μου επιστρέψει ότι της χάρισα θέλει κοντά στα1000 ευρώ λάδια αυγά κότες κτλ 5 χρονια κατι μου ζητα και ισ εδινα μεεγαλη χαρα απλα σπαστικα τωρα μετην συμπεριφωρα που θα τα βρει εδώ δεν έχει μαλακτικό για τα μαλιάς πλακά μου κανείς ?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα.

Ο internetικός ιός χτύπησε κι εμένα :( Λαρυγγίτιδα, δεν μπορώ να μιλήσω κλαψ κλαψ.

Ευτυχώς ο μικρός καλά, ελπίζω να μην κολλήσει ότι έχω....

Ηλιάνα μάλλον η γειτόνισσα κάνει αυτό που είπε η Βίκη. Αλλά προσωπικά, αν μου δάνειζαν κάτι, ακόμα κι αν μου έλεγαν να το κρατήσω, δεν θα το κρατούσα και θα ρωτούσα για την επιστροφή του μόλις δεν θα το χρειαζόμουν άλλο.

Μάλλον το κατέστρεψε η εν λόγω κυρία.....

Joa ωραία περάσατε δηλ την Παρασκευή!!!

Ρίτα, αλήθεια με το παιδάκι απέναντι από το γραφείο τι γίνετε, μιας και είσαι εκεί σήμερις κι έχεις διάθεση για παρακολούθηση ;)

Ana καλά θα κάνεις να την αλλάξεις αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά. Το ένστικτο μας μερικές φορές είναι αλάνθαστο!

Πετρούλα κι ο δικός μου ξεράθηκε νωρίς και χτες και προχτές, μιας και δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι, αλλά βρε παιδιά μας ζάλισε να ξυπνάει και να κλαίει όλο το βράδυ!

Τι είναι αυτό το κακό! Ε στο τέλος δεν κατάφερα να πάω, μιας και ήμουν κομμάτια πια!

Στο SM κι εμείς πάντα στο καροτσάκι του καταστήματος, όπως και στα Jumbo, γιατί διαφορετικά θα τον χάσουμε μέσα στο μαγαζί!

Νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να καθήσει, ειδικά ότι τον τρέχω σπρώχνοντας τον και χαίρεται!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

μου

Αχ ρε Ηλιάνα ακόμα γελλάω με τη γειτόνισσά σου! Εγώ οτι δίνω σε ρούχα δεν περιμένω να μου το επιστρέψουνε για να είμαι ειλικρινής, στα υπόλοιπα πράγματα δεν έτυχε ακόμα, θέλουμε κανένα 6μηνο μέχρι να γεννηθεί το πρώτο "κοντινό" μας μπεμπέ και του έχω ολόκληρη πρίκα! Ας τα χαρεί κι εκείνο κι αν δεν έχουν φθαρεί μου τα επιστρέφουν να τα δώσω κι αλλού. Εντάξει βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί δεν ξέρω αν θα τα χρειαστώ εγώ ξανά, σίγουρα πάντως όχι άμεσα, οπότε είναι αλλιώς.

ι ς!

μα δεν της το χάρισα μουτο ζήτησε γιατί φιλοξενούσε το εγγονάκι της και τις και δεν είχε σάκο να το βάλει έκανε κρύο πέρσι τον χειμώνα ]

το δανησα απλά δεν θυμόμουν να μου το επιστρέψει και τώρα είδα ότι δεν το επέστρεψε

οχι δεν ψαχνω δουλεια.ελπιζουμε να μας κρατησουν μεχρι 1/1/11 για να βγει ο προυπολογισμος και να καταλαβει το κρατος οτι εμεις πληρωνομαστε απο ιδιους πορους και δεν επιβαρυνουμε τον προυπολογισμο του κρατους οποτε κανονικα δεν θα επρεπε να μας διωξουν.

καλα ηλιανα δεν μπορει να σου επιστρεψει αυτα που εχει φαει αλλα οτιδηποτε αλλο σιγουρα θα προσπαθησει να στο δωσει

παντως να πεταξει ρουχο χωρις να σου το πει?εγω δεν θα το εκανα ποτε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...