Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα...

Σημερα εστειλα τον μικρο σχολειο με τον μπαμπα του και ξεκινησα εγω μετα απο λιγο να ερθω γραφειο.

Με ζητουσε λεει στο αυτοκινητο αλλα μολις εφτασαν ουτε γυρισε πισω...για να δουμε.

Εχουν και μακαρονια σημερα οποτε ευκαιρια να κατσει και στην τραπεζαρια.

Κατα τα αλλα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.Σιγα μη δουλεψω...ολοι προσαρμογη κανουμε μου φαινεται...

Εσεις τι νεα?

Νατασσα μου εννοειται αν η γυναικα ειναι ανεπαρκης καλα κανεις και την αλλαζεις.Ξερεις επειδη ζουσα και τον δικο μου καθημερινα και ο Σωτηρακης ειναι εξισου ζωηρο παιδακι καταλαβα οτι η καθημερινοτητα τους δε θελει μετριες καταστασεις διοτι δεν ικανοποποιουνται.Να βρεις καποια αλλη καλυτερη ευχομαι.Εψαξες καθολου?

Οσο για το γυναικολογο ετσι ακριβως και ο δικος μου.Καντηλες εβγαζε με το τσιγαρο(ο ιδιος καπνιζει ε?το εμαθα αργοτερα αλλα θεωρει κακιστη τη συνηθεια αυτη για τις γυναικες).Εγω εντωμεταξυ δεν χρειαστηκε να πω τιποτα γιατι το ειχα ηδη κοψει οταν πηγα αλλα μου το ειπε απο μονος του.Το μονο που μου τονισε δλδ ηταν αυτο.

Για τις αντιβιωσεις θα ξαναπω οτι τα παιδακια ασς δεν εχουν κανει ωτιτιδες προφανως...αν η ευαιασθησια τους ηταν στα αυτακια θα βλεπατε αλλη εικονα των γιατρων.Εμεις παντως οτι αρρωστησαμε ηταν τον πρωτο χρονο και πηραμε αντιβιωση για τις ωτιτιδες και μια φορα περσυ που παθαμε αλλεργια και την κοψαμε.Δεν ειδα καμμια ευαισθησια να του προκαλειται παντως απο αυτο ισα ισα θα ελεγα μετα αργουσε πολυ να ξαναρρωστησει.Ισως ειναι και σχετικα βεβαια ολα αυτα...

βατραχακι οπως εχω πει περσι ο μικρος αρρωστησε μονο εκεινη τη φορα μαζι με την υμενιτιδα οποτε και γενικα ηταν χαλια δε ξερω να σου πω γενικως πως ηταν σε ιωσεις γιατι ο πρωτος χρονος ηταν δυσκολος ετσι και αλλιως απο αποψη γκρινιας.Νομιζω ομως μια γκρινια γενικοτερη την εχουν ολα.

Αναμεινατε στους δεκτες σας και θα σου απαντησω εν καιρω...

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Ριτακι, ολα καλα θα πανε! Μια χαρα θα ειναι ο Γρηγορακης, θα σου ερθει και φαγωμενος σημερα!

Οσο για τη γυναικα... Δεν ειναι τοσο πολυ το θεμα παιχνιδι γιατι το αναπληρωνει και μαζι μου το απογευμα και πολλα πρωινα ειναι και ο πατερας του στο σπιτι και παιζουνε μαζι. Ο μικρος την αγαπαει τη γυναιακα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τον απασχολει δημιουργικα... Επισης ειναι οτι οταν λειπει η μανα μου απο το σπιτι εγω καθομαι σε αναμενα καρβουνα... Δεν ειναι οτι δεν τον προσεχει αρκετα, ειναι οτι εγω δεν μπορω να την εμπιστευω ακομα... Το ενστικτο της μανας... Απο την αρχη ηταν ετσι αλλα πιστευα οτι θα φτιαξει με τον καιρο... Δεν μπορω να το εξηγησω, απλα δε μου κανει κλικ... Και επειδη ενας φιλος μου ειχε μια γυναικα που του μεγαλωσε το παιδι και της ειχε τυφλη εμπιστοσυνη και μιας και δεν τη χρειαζεται πια επειδη το παιδι παει σχολειο, μου προτεινε να τη δω... Ε, και ενθουσιαστηκα! εκεινος κοβει το κεφαλι του για την κυρια αυτη, οποτε θα τον εμπιστευτω... Το θεμα ειναι οτι ειναι μεγαλης ηλικιας, γυρω στα 50, αλλα απο τις μικρες που ειχα, που ηταν ολη μερα στο τηλ και ειχαν το μυαλο τους στην εξοδο και στο πως δε θα κουραστουν, η εν λογω κυρια μου φαινεται χιλιες φορες πιο δραστηρια και "ταμενη" σε αυτο που κανει... Ειδωμεν! Μακαρι να ειναι καλη γιατι αλλη αλλαγη δεν αντεχει το παιδι! Συν τοις αλλοις η κυρια αυτη μιλαει και τελεια ελληνικα!

Οσο για τις αντιβιωσεις δεν το συζητω στην ωτιτιδα... Εγω ειπα απλως για κοκκινα αυτακια! Η ωτιτιδα δεν το συζηταμε, δεν περναει χωρις αντιβιωση... Παντως επειδη κι εγω σαν παιδακι ημουνα συνεχεια με αμυγδαλιτιδες και η αντιβιωση πηγαινε συννεφο, στα εξι μου τις εβγαλα τις αμυγαδαλες και ησυχασα κι εγω, ησυχασαν και οι γονεις μου!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα!

t7fQp3.png

Καλημεραααααααα

Δευτερα...καλη αρχη στα παιδακια που ξεκινανε σχολειο σήμερα..

Εγω κοριτσια sm παντα ο Χρηστος στο καροτσι του sm..Μια φορα το καναμε το λαθος και ποτε ξανα...εριξε τρια γιαουρτια , ηθελε να αγορασει αυτοκινητακια και χτυπιοταν στο πατωμα,ετρεχε και τον κυνηγουσα ,εκλαιγε ..Οποτε ποτε ξανα !!!

Το ΣΚ ηταν ησυχο ..Την Παρακευη με εβγαλε ο συζυγος σε ενα γκουρμε εστιατοριο και περασαμε υπεροχα και το ΣΚ την βγαλαμε σε παιδοτοπους και βολτες γυρω στο σπιτι ..Εμας εβρεξε πολυ οποτε παιδικη χαρα δεν ειχε αυτο το ΣΚ ..

Νατασσακι καλα εκανες και αλλαζεις κοπελα ...Με το παιδι μας παντα εχουμε αυστηρα κρητηρια..

Ηλιαννα μου αντε λιγες μερες εμειναν και ο μπεμπουλης θα βγει στην ωρα του ..μπραβο κοπελα μου ..

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια ...Εχουμε και εμεις ραντεβου αυτη την εβδομαδα για εμβολιο ..

Εμεις αντιβιωση εχουμε παρει οσες φορες εχουμε κανει ωτιτιδα (3 φορες)+ 1 ακομη με το εγκαυμα που ειναι βεβαια ασχετος λογος αλλα τοτε κρινοταν απαραιτητο ....,αμυγδαλιτιδα δεν εχουμε κανει οποτε δεν εχω πειρα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ομελετιτσα φουρνου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5000&Itemid=49

Πανευκολη και χωρις αυγουλιλα.Ο μικρος ξετρελαθηκε!Την περασε για πιτσα.

Μαρινακι ξεχασα να σχολιασω.Αρεσαν οι φτερουγες?Αντε μπραβο!Πολυ χαιρομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αρε θαυμαστρια μου ξεχασες τις φτερουγες?

Χαχαχα!

Εγω τις κανω και με μπουτακια παντως γιατι την φτερουγα δεν την πολυπαω.Ο ανδρας μου παλι τρελενεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα Βίκυ ξεκίνησες δουλεία ? η όχι

ναι ναι ξεκινησα.καλημερα κουκλα μου.

εγω ξερω "κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο.σε καταλαβαινω απολυτα.γι'αυτο και εγω δεν δανειζω παρα μονο σε πολυ δικους μου ανθρωπους(ξαδελφη-συνυφαδα και στην αδελφη μου οταν με το καλο...)αλλα και δεν δανειζομαι.μονο η κουμπαρα μου(που δεν της τα ζητησα κιολας) μου εδωσε περπατουρα καλαθουνα κ καθισμα φαγητου που ελαχιστα τα χρησιμοποιησα(μερες μονο)και το καθισμα συγκεκριμενα καθολου αλλα απο την υγρασια μαλλον, εσπασε κατι και της ειπα να της παρω αλλο αλλα δεν ηθελε.ας κανει εκεινη τριτο παιδι και θα της το παρω δωρο!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα Βικακι!!!!

Ηλιανα δανεικα και αγυριστα που λενε...και εγω την εχω πατησει οπως σας ειπα.Οταν ερθει η ωρα για δευτερο θα τα ζητησω και βλεπουμε...

Παντως την αλλη Δευτερα γενναει η φιλη μου τα διδυμα της!!!!Εχω εκστασιαστει!Εχθες βγηκαμε και μου φαινοταν απιστευτο πως περασε ο καιρος.

Ετοιμαζομαι να της παω αρκετα πραγματα.Δευτερο κουνακι του Ικεα που εχω,αποστειρωτη δευτερο γιατι θα της χρειαστει και ενα σωρο αλλα πραγματα.

Μακαρι να τα ευχαριστηθει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ξυπνησε ο τιμος κι εχει βηχα σαν να καπνιζε ολο το βραδυ :mad:

ουφ θα δω πως θα παει και θα παρω τηλ την γιατρο να δω τι θα μου πει δεν ξερω καθολου απο βηχα δεν εχει κανει ποτε ουτε ακροαστηκα.

Ηλιανα μου τι να πω για την γειτονησα το πεταξε κιολας;αυτο ειναι που με νευριασε :mad:

Νατασα μου καλα κανεις και αλλαζεις γυναικα αφου δεν σου εκανε κλικ ;)

ριτα εννοητε οτι και οι γονεις κανουν προσαρμογη χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ρε βατραχακι αφου πινει αντιβιωση και ακροαστικα να ειναι που δε θα ειναι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος και σας δωσει μασκες(???) νομιζω...

γιατι οταν εχει ακροαστηκα δινουν αντιβιωση;

δεν ξερω νομιζω ανιβηχικο η μασκες δινουν ε;

δεν ξερω καθολου κι εμεις μην νομιζεις δεν εχουμε αρρωστησει πολλες φορες δευτερη φορα ειναι που περνει αντιβιωση και ειναι χαλια

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτα εκτυπωνω τις συνταγες σου για να τις κανω μολις μεινω ανεργη!

τοτε θα σου πω να κανεις κατι εσυ για μενα γιατι εγω βαριεμαι απιστευτα και να σκεφτω ακομα.

αν μπορεσεις να μου πεις 10-15 φαγητα με πολυ ευκολη συνταγη και εκτελεση για να εχω να φτιαχνω γιατι αν δεν δουλευω και δεν μαγειρευω ποιος ακουει μαμα και πεθερα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Νομιζω τα ακροαστικα αν οντως ειναι ακροαστηκα και οχι φλεμματακια θελουν αντιβιωση για να μην εξελιχθουν σε κατι αλλο αλλα και να μην θελουν αφου την περνει ηδη θα του περασουν τα φλεμματα.

Καλα δε ξερω και σιγουρα....που ειναι η dr j?(Ιωανναααα!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...