Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

vatraxaki

μονο ποπ κορν δεν ειχαμε εδω.μαζευτηκαμε ολες και χαζευαμε τον κουκλο σου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ δεν σας προλαβαίνω σήμερα...ως συνήθως το ΣΚ λείπω στο χωριό και μένουνε πίσω οι δουλειές μου...οπότε σήμερα τρέχω σαν τρελλή να σφουγγαρίσω, ψώνια, να καθαρίσω το μπάνιο και σε καμιά ώρα να φύγω για δουλειά και θα γυρίσω το βράδυ κατά της 8.30...ουυυυυυυυυυυυφ!

Συμπεθερούλα Χρόνια Πολλά στον συμπέθερό μου...

κωνκωνάκι μου κι εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Φιλάκια

m57Zp2.png

Βατραχάκι ο Τίμος είναι καταπληκτικός!!!! Δεν έχω λόγια!;)

Πικουλινάκι και μένα το έκανε μια φορά και μπορώ να φανταστώ την τρομάρα σου.... αφού δεν χτύπησε το παιδί...όλα καλά!

Λοιπόν τα νέα μας για το κρεβάτι...

Όλα πήγαν μια χαρά! Με το που το είδε ανέβηκε πάνω και κυλιόταν, της είχα πει βέβαια ότι αυτό είναι το καινούργιο μεγάλο κρεβάτι που θα κοιμάται κτλ... πήρε και την κουβέρτα της και καμάρωνε μέχρι και φωτό καθισε να τη βγάλω...:D:D:D

Το Σάββατο το βράδυ όλα καλά, την καληνυχτίσαμε, τη σκεπάσαμε και αυτό ήταν... :rolleyes:

Βέβαια χθες το βράδυ κατέβηκε δυο τρεις φορές απο το κρεβάτι και έπαιζε αλλά καθόταν ήσυχη και όταν μας φώναξε απλά την ξαναβάλαμε στο κρεβάτι χωρίς καμία διαμαρτυρία...:shock::shock::shock::shock: Ήταν το κάγκελο και δεν μπορούσε να βγει απο το δωμάτιο αλλά ούτε και αυτό φάνηκε να την ενοχλεί...κατά τη διάρκεια της ημέρας το βλέπει σαν παιχνίδι και κλείνεται μέσα και μας διώχνει...:D:D

Το μόνο "κακό" είναι ότι τώρα φτάνει το δεύτερο διακόπτη για το φως του δωματίου και το ανοίγει...αλλά μπορεί και κοιμάται και με το φως αναμμένο οπότε προς το παρόν δεν επιμένω...

όπως καταλαβαίνετε απο το Σάββατο φτύνουμε τον κόρφο μας μη ματιαστούμε....:lol::lol::lol::lol: τόσο ευπροσάρμοστο παιδί...:confused:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο deleni μου κι εμεις μια χαρα τα παμε στο καινουριο μας κρεβατι τελικα μονο εμεις ειχαμε αγχος αυτα το πηραν μια χαρα!

σας ευχαριστουμε ολες για τα καλα σας λογια!!!

στονε μου με σκλαβωσες με τα λογια σου αλλα καλυτερα να μην με δεις τωρα που ειμαι σαν φαλενιτσα χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηρθα για λιγο..

Ο μικρος παιζε με τον παππου του..

Βατραχακι ο Τιμουλης ειναι κουκλι!!!Φτου φτου!Καλε jumbo ειναι αυτη η ωραια στολη?

Deleni μπραβο!!Αχ κοριτσια ειδατε?Τελικα μια αποφαση δικη μας ειναι ολα.Οτι περνουμε αποφαση νωρις καλο ειναι τελικα. Πολυ χαιρομαι με τα νεα σας διοτι θα κανω και εγω την αλλαγη τα Χριστουγεννα εχω αρχισει την προετοιμασια ηδη.

Πικουλινακι μου φανταζομαι την τρομαρα σας..

Εγω απο το Καλοκαιρι που ξεκινησε να μου ανοιγει την εξωπορτα εχω δεινοπαθησει αν τυχει και ξεχασω και δεν κλειδωσω καταβαινει τη μιση σκαλα της πολυκατοικιας για τη γιαγια του μεχρι να τον παρω χαμπαρι.

Τελευταια τον μαλωασα πολυ για αυτο και καπως το εχει σταματησει αλλα στη γιαγια που ηταν τις προαλλες ανοιξε την πορτα και ξεκινησε να ανεβαινει....ανεβοκαταεβαινει και τελεια ρε παιδι μου πλεον..

Εντωμεταξυ εχε το νου σου διοτι αν το κανουν μια φορα το κανουν συνεχεια.Μπορει να μη σου ανοιξε την πορτα αλλα απο τη στιγμη που ειδε οτι μπορει να παει μονος του εκει θα βρει τροπο να στην ανοιξει ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου δεν εχω προλάβει να διαβασω τιποτα.

Είμαι χάλια πέρασα ολο το Σ/κο με δέκατα και βήχα και από χθες η μικρή μου εχει ανεβάσει 39 πυρετό.

Εχω φρικαρει τελειως.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου δεν εχω προλάβει να διαβασω τιποτα.

Είμαι χάλια πέρασα ολο το Σ/κο με δέκατα και βήχα και από χθες η μικρή μου εχει ανεβάσει 39 πυρετό.

Εχω φρικαρει τελειως.

soulitsa , ξέχασα να αναφέρω ότι είδα και τη δική σου κοράκλα και είναι και αυτή μια κουκλα.

περαστικά σας βρε , ά μωρε το κοριτσάκι θα ταλαιπωρείται.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, σκέφτομαι και εγώ σιγά σιγά να αφαιρέσω τα κάγκελα από την κούνια μιας και είναι κούνια - παιδικό κρεβατάκι , τουλάχιστον μέχρι τα 3-4 αλλά διστάζω γιατί ο μικρός όλο το βράδυ χοροπηδάει στο κρεβάτι του και κοπανιέται στα κάγκελα και φοβάμαι μη τον βρίσκω συνέχεια στο πάτωμα. Τι λέτε να κάνω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...