Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εννοείς ότι είσαι σινεμά και γράφεις και στο καφέ;;;;;;;;;;;;;;; Δεν κατάλαβα.

Άχαχαχα! Όχι ρε τρελή είμαι? Προχθές πήγαμε σινεμά, το μηνυματάκι για τη γερμανική ταινία το έγραφα χτες που το πήρα σε dvd!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Φιλάκι μου σε έβγαλε εκτός εαυτού το Ναταλάκι χτες? Τι να πω έχει συμβεί σε όλες μας φαντάζομαι, αλλά κι εγώ δυσκολεύομαι κάποιες φορές να ελέγξω τα νεύρα μου και μετά το μετανιώνω που του φώναξα. Η καλύτερη τακτική ήταν αυτό που έκανες με το παιχνίδι κι εγώ πιστεύω!

Ηλιάνα μου ελπίζω να είσαι ξάπλα κοριτσάκι! Έχεις πολύ χρόνο να τρέξεις μετά και με τα δύο παιδάκια σου, ξεκουράσου όσο μπορείς!

Άρμα μου συμφωνώ με αυτά που σου έγραψε η Πετρούλα για το τσιγάρο, ήδη έκανες ένα μεγάλο βήμα το καταλαβαίνω παρόλο που δεν κάπνισα ποτέ, αλλά κι εμένα αν μου έλεγαν ότι πρέπει να κόψω μαχαίρι π.χ. τα γλυκά θα είχα σοβαρότατο θέμα!

Κάπου εδώ να μην ξεχάσω να συγχαρώ τη μαγείρισσα του καφέ μας, που άλλη μία φορά με κατέπληξε και εμενα αλλά κυρίως τους καλεσμένους μας με την νοστιμότατη συνταγή της για τις φτερούγες κοτόπουλου! Γλύφαμε τα δάχτυλά μας!

Πετρούλα μου δε μου έδωσε τίποτα ακόμα ηλεκτρονικά, τελευταία στιγμή και τελείως χαριστικά! Πού θα πάει ελπίζω καμιά φίλη μου να φιλοτιμηθεί να ποστάρει καμιά φώτο και να σας βάλω!

Τελικά σήμερα ανακάλυψα ότι ο Γωγούλης τους έβγαλε τους δύο κάτω τραπεζίτες και όπως σωστά μου έλεγε τόσες μέρες αλλά εγώ δεν τον πίστευα τον πονάνε πολύ οι πάνω! Άντε να βγουν κι αυτά να ησυχάσουμε, τρόπος του λέγειν, αφού με τη Μαριαλένα τώρα αρχίζουμε αυτή την ιστορία!

κ. Φωτεινή την έχετε στο κρεβάτι τη Φωτεινούλα ή σε κούνια και φοβάστε μην πέσει, δεν κατάλαβα! Πάντως αυτά τα προστατευτικά κάνουν δουλειά αν και εμείς από όταν αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε κρεβάτι αντί για κούνια ο ύπνος του ειδικά τον πρώτο καιρό ήταν χάλια! Και τώρα κοιμάται τόσο άτσαλα που 2-3 φορές που έχει κοιμηθεί στο δικό μας, ένας από εμάς δεν κοιμάται να τον προσέχει αφού σας είπα ότι την 1η φορά που είχε τη λοιμώδη και τον είχα μαζί μου ενώ δεν έπρεπε να πεσει για κανένα λόγο από το κρεβάτι σωριάστηκε και έκτοτε με τίποτα δε θέλω να κοιμάται μαζί μας! Αφήστε που μου έπεσε και το Μαριαλενάκι κάμποσες φορές! Δεν μας πάει καθόλου το να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι όλοι!

Γιοβανάκι πολύ χαίρομαι που είναι καλυτερα η Αλεξάνδρα σου! Όσο για την αντιβίωση νομίζω ότι κάθε γιατρός πράττει διαφορετικά! Δεν κατάλαβα βρε Ρίτα μου γιατί να δώσουν σε κόκκινο αυτάκι αντιβιωση αφού όπως γράφεις δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα κάνει ωττίτιδα και να μην περιμένουμε πρώτα να κάνει και μετά να δώσουμε, αφού πάλι η θεραπεία θα είναι η ίδια, αλλά αν μία στις τόσες δεν κάνει γιατί να πάρει το παιδί τζάμπα αντιβίωση? Επίσης καθόλου δεν κατάλαβα και γιατί τα παιδιά που δεν έχουν ολοκληρώσει το λόγο πρέπει να παίρνουν σε οποιαδήποτε φλεγμονή. Πώς σχετίζεται αυτό? Σας είπα ότι η 1η παιδίατρος που μας είδε στις διακοπές πριν επιβεβαιώσουμε τη λοιμώδη είπε ότι μάλλον έχει αυτό, αλλά άσχετα με αυτό επειδή είχε λίγο κόκκινο λαιμό ας πάρει αντιβίωση! Ευτυχώς μίλησα με τη δική μας και όπως επιβεβαιώσαμε και μετά και μόνο με την υποψία της λοιμώδους απαγορεύεται η χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου, τι να πω κάποιοι δίνουν με το σακί και για να είμαι ειλικρινής κανέναν γιατρό δεν εμπιστεύομαι απόλυτα, όταν έχω έντονες αμφιβολίες παίρνω 2η γνώμη αλλά κυρίως ψάχνω γιατρούς που ταιριάζουν με τη δική μου φιλοσοφία! (Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε εσάς Γιοβαννάκι, ξέρω ότι στις ωττίτιδες δίνουν όλοι οι γιατροί)

Τι διαβάζω και ο Πανούλης πυρετό? Γρήγορα περαστικά, τελικά άρχισαν από πολύ νωρίς τα όργανα και φέτος! Κι εμείς το φτέρνισμα και τις μυξούλες τις ξεκινήσαμε!

Αρμάκι μου επειδή είσαι πολύ αδύνατούλα ίιιιισως άρχισε να φαίνεται κάτι, αλλά μήπως η κυρία έριξε άδεια να πιάσει γεμάτα? :D

Βατραχάκι μου πολύ χαίρομαι που είστε καλύτερα! Δυστυχώς πήρες μια γεύση πώς πέρασα όλον τον προηγούμενο χρόνο με το Γιώργο άρρωστο...τι να σου λέω, αυτό με κούρασε πολύ περισσότερο και όχι το ότι ήταν δύο τα μωρά στο σπίτι.

Εντάξει μις σεντόνι για μία εβδομάδα είμαι εγώ., αντίρηση καμία????????Ποια θέλει να με συναγωνιστεί?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα για τα αυτακια εγραφα πιο πανω οχι για οποιαδηποτε φλεγμονη.Ξαναδιαβασε το.

Εχετε κανει ωτιτιδα ποτε?

Ή μαλλον να το θεσω διαφορετικα εχετε αφησει ποτε πολυ κοκκινα αυτακια και γιατρευτηκαν?

Εχετε ακουσει καποιον που δεν εχει δωσει αντιβιωση σε ωτιτιδα?(οχι υγρο το τονιζω)

Λοιπον η ρηξη τυμπανου που μπορει να δημιουργηθει απο ωτιτιδα ειναι πολυ επιπονη και δεν περναει απο μονη της.Συν τοις αλλοις επαναλαμβανομενες φλεγμονες επηρεαζουν την ακοη του παιδιου αρα και το λογο του σε αυτες τις ηλικιες.

Επισης αν δεν δωσεις αντιβιωση σε κοκκινο αυτακι θα οδηγηθεις οπως λες σε ωτιτιδα κατα πασα πιθανοτητα αλλά θα κονομησεις και ενα ωραιοτατο 40αρι και φρικτους πονους.Εμεις αν και μετραμε ηδη 3 ωτιτιδες στον πρωτο χρονο, τις προλαβαμε και δεν ειχαμε τετοια.Εγω ειλικρινα δε ξερω γιατι πρεπει να αφησω το παιδι μου να φτασει εκει για να λεω οτι δεν πηρε αντιβιωση.

Επειδη και με ωρλ στο παιδων το ψαξαμε και με 2 παιδιατρους εχω να πω οτι με τα αυτακια δεν παιζουμε και κανενας μα κανενας δεν εχει πει οτι ισως θα μπορουσαμε να αποφυγουμε την αντιβιωση σε ωτιτιδες.Το μονο που εχουν πει ειναι οτι θα πρεπει να το βλεπουμε κατα περιπτωση μηπως και το παλευουμε με σταγονες.

Θα ξαναπω για μια ακομα φορα αυτο που πιστευω για τις αντιβιωσεις.Οτι δλδ εγω δε θελω το παιδι μου να ειναι αρρωστο απο ωτιτιδα με κινδυνο να επιβαρυνθει αν κολλαει συνεχως και κατι αλλο..Αν ειναι να το ταλαιπωρω για να αυτοιαθει προτιμω να περνει την αντιβιωση του και να ειναι καλα.

Σας εχω ξαναπει νομιζω το παραδειγμα της ξαδερφης μου που δεν ηθελε να δινει τις αντιβιωσεις που της ελεγαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε οποιαδήποτε φλεγμονή! Όσο για την ωτίτιδα δεν λέω ότι θα περάσει χωρίς αντιβίωση, αλλά για κόκκινα αυτάκια που έγιναν καλά χωρίς αντιβίωση, ναι έχω ακούσει. Τέλος, ποιός είπε ότι θέλει να είναι άρρωστο το παιδί του και να το ταλαιπωρεί για να αυτοιαθεί? Όταν χρειάζεται η αντιΒΙΩΣΗ πρέπει να δίνεται, αλλά σε καμιά περίπτωση προληπτικά ή όταν υπάρχει μια απλή ίωση απλά και μόνο για να δούμε πιο σύντομα (και αν δούμε) αποτελέσματα, μακροπρόθεσμα αυτό έχει συνέπειες!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα.

σας διαβαζα κατα διαστηματα αλλα επειδη η μνημη μου εγινε σαν του χρυσοψαρου δεν θυμαμαι να σχολιασω.

φανταστειτε οτι ακουσα μια ομιλια και με το που εφυγα απο εκει ειπα σε μια φιλη μου "θυμισε μου τι ακριβως ειπε εκεινος?"

για την αντιβιωση που λετε να σας πω (αν και τα ξερετε)οτι η φωτεινη θα παιρνει μεχρι 5-6 ετων καθε μερα.και οταν ειναι αρρωστη και χρειαζεται αυξανουμε την δοση.

ειναι απαραιτητη σε καποιες αρρωστειες και σωτηρια τις περισσοτερες φορες αλλα και επικινδυνη οταν την παιρνουμε χωρις να μας εξετασει γιατρος.

περαστικα στα μικρακια μας

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ωραια μερα σημερα ηλιολουστη!!!!

Μαρινα μου αρα δεν ειναι μονο το δικο μου το παιδι ετσι ε;

για πειτε και οι υπολοιπες πως συμπεριφερονται τα δικα σας οταν αρρωσταινουν;

παντως πολλες ιωσεις κυκλοφορουν και της κουμπαρας μου και τα 3 αρρωστα χαμος δεν ξερει πιο να πρωτοκοιταξει!

πικουλινακι μου περαστικα σας κριμα που χαλασε το σ/κ ας γινει ομως καλα ο πανουλης και ξανακανονιζεται αλλη φορα!

γιοβαννα μου πως πατε εσεις;

εμενα αρχησε να μου ποναει το αυτι μου αν δω οτι συνεχιζει θα παω στο γιατρο μμμ νομιζω δεν την γλυτωσω τελικα την αντιβιωση.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα κ καλη βδομαδα κουκλες:)

βατραχακι μου τι ωραιος καφες μμμμμ ευχαριστω!!!:D:D

Μαρινα μου στο σπιτι βαζω την Φωτεινη ακομα στο παρκοκρεβατο, και επιδη εχω προσθεση και στρωμα κανονικο, ειναι πλεον επικινδινο για να μην τουμπαρει. Ομως πολλες φορες και αυτη τη στιγμη που κοιματε μεσα μονη της εχω ανοιξει το φερμουαρ που εχει απο την μια ακρη εβαλα και μια μεγαλη μαξιλαρα στο πατωμα και οταν ξυπνησει θα βγει απο την τρυπα:):)..εχω και προστατευτικο στο κρεβατι και αν θελω την βαζω και εκει να κοιμηθει, πραγματικα τα προσταυτευτικα ειναι σωτηρια.

την βαζω στο παρκοκρεβατο ακομα γιατι ειναι πιο ζεστα οπτικα και χουχουλιαζει στον περιορισμενο χωρο:) ασε που οταν δεν εχω την μικρη ειναι χωρος για τα ασιδεροτα ρουχα ;);)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΩ ο Λευτέρης αυτές τις λίγες φόρες που αρρώστησε έκανε βυζοκατάληψη

Δεν ξέρω τώρα αν αρρωστήσει τι θα κάνω ?

Κορίτσια ανέβει κάτι σήμερα που με έκανε να νιώσω μ@λ@κ@ςςςςςςςςςςςς

Πείτε λίγο την γνώμη σαας

Λιπών Πέρσι είχα δανιση στην γειτονιά την φόρμα εξόδου του Λευτέρη για το εγγονάκι της νόμιζα πως μου την είχε επιστρέψει τώρα που έπλενα κ έψαξα είδα πως δεν μου την είχε επιστρέψει και ευγενικά σήμερα πρωί τις λέω θηματςε την άσπρη φόρμα με τα κουνελοαυτακια?

Πριν προλάβω να ολοκληρώσω την φράση μου απαντά

αυτήν που μας έκανες δώρο την πετάξαμε

Λέω πότε σας την έκανα δώρο κ δεν το θυμάμαι?

Μας είπες ότι δεν την χρειάζεσαι να να το θηματα κ η κόρη μου

να τις λέω δεν την χρειαζόμουν τότε γιατί ήταν μικρή για τον Λευτέρη και σας είπα να την κράτησε όσο την θέλετε και οταννννννννννν την χρειαστώ μου τιν δίνετε πισω δεν σας την έκανα δώρο …………

Άντε μου λέει δεν θυμάσαι αφού μας τιν έκανες δώρο

να μην τα πολύλογο

στην συγκεκριμένη γειτόνισσα έχω πολλά πράγματα

πχ δάνεισα θήλαστρο μου το έφερε χαλασμένο δεν είπα τίποτα

έχω δανησα παλιό κινητό έχασε τον φορτιστεί δεν έφερε ούτε το κινητό ακόμη

δανησα σίδερο για λίγο το κράτησε ένα χρόνε και συνέχεια κάτι ζητά μα ζάχαρη μα απορρυπαντικό για τα πιάτα κτλ

τις δίνω ζαρζαβάτια –αυγά και ότι έχω από το χωριό περίσσευμα μιας και είναι πολύ δυσκολεμένη οικονομικά και δεν το κάνω γιατι ψάχνω αντάλλαγμα

αλά σήμερα με έβγαλε από τα ρούχα μου το ύφος της θα απαιτήσω να μου αγοράσει καινούργια αλήθεια σας λέω η καλοσύνη έχει και όρια εσείς τι θα κάνατε?

:tongue::tongue:

βατραχακι μου,αν δεν εχει πυρετο ειναι σαν να μην εχει τιποτα αλλα αν εχει πολυ πυρετο ειναι σαν μαραμενο λουλουδακι.εκτος αν την ποναει κατι(λαιμα για πχ)που και παλι λιγες φορες την θυμαμαι να γκρινιαζει.

απλα το βραδυ ειναι λιγο πιο δυσκολο και μολις ξυπναει που ειναι ξεραμενος ο λαιμος και φανταζομαι την γρατζουναει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Αχ απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... Θα πρεπει να γραφω μερες!

...για το τσιγαρο... Και ο δικος μου γιατρος που ειναι υπερcool το μονο πραγμα που μου ειχε απαγορεψει ρητα ηταν το τσιγαρο! και κυριως το πρωτο τριμηνο που γινεται η οργανογεννεση... Δεν το διαπραγματευοταν καν... Εμενα με βοηθησαν πολυ και οι ναυτιες και το εκοψα μαχαιρι...

...για τα κακομαθημενα μας παιδακια... Φιλακι τα ιδια ακριβως μου κανει και ο δικος μου στο σουπερ μαρκετ! Δε δεχεται να κατσει στο καροτσι με τιποτα κι ετσι ειτε παω μονη μου, ειτε παμε με τον αντρα μου και τον μικρο μαζι. Ενας ψωνιζει, ενας τρεχει! Ξυλο ριχνω κι εγω...Ειτε στον ποπο, ειτε στο χερακι... ντρεπομαι, εχω τυψεις, αλλα οταν τον πιανει το κακο του δεν ακουει! Και ειναι ικανος να βγει στον δρομο τρεχοντας και να εχει λιωσει απο τα γελια! Χθες δοκιμαζε τις αντοχες μου! Ο,τι εβρισκε το εβαζε στο στομα (που γενικα την εχει ξεπερασει αυτη τη φαση)! Το εβαζε και ετρεχε να τον πιασω... Παιχνιδι δλδ. Στο τελος αρπαξε ενα φυλλο απο μια γλαστρα, το εβαλε στο στομα του και αρχισε να τρεχει και να κακαριζει απο τα γελια!! Ετρεχα κι εγω η δολια απο πισω του! Οσο ετρεχα εγω, τοσο επιταχυνε αυτος και δωστου γελια!!! Ειναι να μην τις φαει??? Να του κολλησει το φυλλο στο λαιμο και να εχουμε αλλα...

Φιλακι μεγαλη αποφαση πηρες, αλλα απο την αλλη ειναι η ιδανικη λυση δεδομενου του προβληματος της Ναταλιτσας... Εγω ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Ριτα αχ σαν κι εμενα κι εσυ! κουρουμπελο γινομαι αμεσως! Ελεος!!!

Αχ κοριτσια και κατι αλλο! Το Σαββατο πηγαμε σε ενα παρτυ! εγω με τον μικρο, οι δυο μας και περα απο το παιδακι που εκανε το παρτυ δεν ξεραμε κανεναν αλλο. Αχ κοριτσια το χαρηκα το παιδακι μου! Χωρις να ξερει κανενα (το κοριτσακι που εκανε το παρτυ, 2 ετων δεν κατεβηκε απο την αγκαλια της μαμας του και ηταν συνεχεια με την πιπιλα στο στομα) επαιξε τοσο ωραια, εφαγε, χορεψε! Αγκαλιαζε ολα τα παιδακια! μα ειναι πολυ κοινωνικος ο ατιμος! Ετσι λεει η μανα μου ημουν κι εγω μικρη! Αφου οι κοπελες που τα απασχολουσαν τον εσκασαν στα φιλια! Και ερχοντουσαν και μου ελεγαν ποσο καλο παιδακι ειναι και ποσο γλυκο και τρυφερο! Αντε κουκουβαγισα παλι!!!

Και το τελευταιο νεο και θα ξαναρθω αργοτερα! Αλλαζω κοπελα για τον Σωτηρη! Τριτη φορα σε εξι μηνες, το ξερω ειναι τραγικο, αλλα ρε κοριτσια ειναι πολυ ανεπαρκης αυτη που εχω τωρα... Δε μου αφηνει επιλογη!

Α και για τις αντιβιωσεις.... Εγω εχω εναν παιδιατρο που ειναι τοσο κατα... Για σκεφτειτε ποσες φορες εχει αρρωστησει ο μικρος! και με αμυγδαλιτιδες και με κοκκινα αυτια... Ποτε δεν εχουμε παρει, παντα τις περναμε ετσι... Εχουμε φτασει σε σημειο να τον παρακαλω εγω μετα απο 6 μερες πυρετου και εκεινος απλα να μη δινει... Δεν ξερω τι να πω... ο καθενας με την ιστορια του!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...