Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα μου θέλω να πιστεύω ότι τώρα πια δνε υπάρχει γονιός που να το κάνει αυτό. Να δίνει δηλαδή αντιβίωση ψωρίς π΄ρωτα να της έχει συυστήσει γατρός.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιάνα μου θέλω να πιστεύω ότι τώρα πια δνε υπάρχει γονιός που να το κάνει αυτό. Να δίνει δηλαδή αντιβίωση ψωρίς π΄ρωτα να της έχει συυστήσει γατρός.

Καλέ κ τις μάνας μου γιατρός τισ την έγραφε

αλά

έδινε και λίγο στης υπόλοιπες χιιχιχ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντός θηρία είμαστε όλες και οι 4

ζωή να έχουμε

τίποτα δεν έχουμε

:tongue::tongue:

Ηλιανα μου σιγουρα η πληροφοριηση σημερα δεν ειναι οπως παλια αλλα και παλι εμεις δεν μεναμε επαρχια(δε νομιζω οτι εχει να κανει με αυτο εξαλλου...) και η μητερα μου ειναι αρκετα μορφωμενη γυναικα.

Για τα αυτια μου με ετρεχαν ατελειωτες φορες ακομα και μεσα στη νυχτα στο παιδων για να με δουν.

Τεσπα η ουσια ειναι πως οταν ο γιατρος κρινει οτι πρεπει να χορηγηθει αντιβιωση και φυσικα του εχουμε εμπιστοσυνη, αυτο πρεπει να κανουμε.Δε χρειαζονται ουτε τυψεις, ουτε στεναχωρια.Ολα λυνονται αν εχουμε σωστη επικοινωνια με τον γιατρο.

Παλιότερα δεν εξέταζαν τόσο πολύ την αντιβίωση ούτε τη φάρμακα θα δώσει ο γιατρός

κ όχι μονό στην επαρχία αλά κ στις πόλης

ούτε μπλεκόταν στα πόδια των γιατρών οι ασθενής

γιατρός είναι έλεγαν και ακολουθουσών πιστά της οδηγίες τους γιαυτο πολύ κομπογιαννίτες βασίλεψαν:evil::evil::evil::evil:

τώρα πλέων όλοι έχουμε πολλές γνώσεις και το ψάχνουμε πιο πολύ σε όλα

Μπαίνουν δύο σε μια τράπεζα για να ληστέψουν.

Λέει ο ένας στον άλλο:

- Ψάξε τους όλους.

- Όλους ;;

- Ναι ρε μ@λ@κ@, όλους...

- Και τη γριούλα ;; (ήταν και μια γριούλα 80 ετών)

- Ναι ρε μ@λ@κ@, και τη γριούλα.

Μετά του λέει:

- Ρίξε τους όλους στο πάτωμα.

- Όλους ;;

- Ναι ρε μ@λ@κ@, όλους.

- Και τη γριούλα ;;

- Ναι ρε μ@λ@κ@, και τη γριούλα.

Και γδύσε όλες τις γυναίκες για να τις βιάσω.

- Όλες ;;

- Ναι ρε μ@λ@κ@, όλες.

- Και τη γριούλα ;;

Οπότε πετάγεται η γριούλα:

- Ναι ρε μ@λ@κ@, και τη γριούλα!!

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Αντιβιωσυζήτηση ε? Καλά κι εγώ έχω πάρει πααααααααρα πολύ αντιβίωση γιατί έκανα συνέχεια αμυγδαλύτιδες. Τώρα αν έπρεπε ή όχι δεν ξέρω...

Πάντως επειδή πλέον οι γιατροί δεν δίνουν συχνά, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάρει. Το μόνο μου πρόβλημα θα ήταν πως θα της την δώσω μιας και δεν πίνει τα φάρμακα..:mrgreen:

giovanna μου μην αγχώνεσαι και πάνω απ'όλα να της την δώσεις όλες τις μέρες γιατί αν δεν πάρει πλήρη κύκλο θα είναι σαν να μην την έχει πάρει..Αυτό το λάθος έκανε η κουνιάδα μου που σου έλεγα γιατί δεν ήθελε τις αντιβιώσεις με αποτέλεσμα το παιδί να ξανακυλάει..

Ηλιάνα μου, συμφωνώ ότι πλέον είμαστε πιο ενημερωμένοι αλλά διαφωνώ κάθετα στο να βγάζουμε τους γιατρούς άχρηστους επειδή εμείς διαβάζουμε πράγματα στο ίντερνετ. Αυτο έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία και νομίζω ότι είναι εξίσσου επικύνδινο. Αν δεν εμπιστεύεσαι έναν γιατρό, ψάξε άλλον, πάρε άλλη γνώμη, το να ακολουθούμε όμως συμβουλές διαβάζοντας είναι λάθος. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι γιατροί επειδή διαβάσαμε κάτι παραπάνω από τους γονείς μας:wink:

Άσχετο να σε ρωτησω κάτι? Εφόσον αυτό που έπαθες δεν είχε σχέση με τον θηλασμό γιατί σου είπαν να αποθηλάσεις άμεσα μόλις έγινε?

Πετρούλα και λαζαρένια κι εγώ πιστεύω ότι πολύ σύντομα το τσιγαράκι θα είναι παρελθόν....σας ευχαριστώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Αντιβιωσυζήτηση ε? Καλά κι εγώ έχω πάρει πααααααααρα πολύ αντιβίωση γιατί έκανα συνέχεια αμυγδαλύτιδες. Τώρα αν έπρεπε ή όχι δεν ξέρω...

Πάντως επειδή πλέον οι γιατροί δεν δίνουν συχνά, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάρει. Το μόνο μου πρόβλημα θα ήταν πως θα της την δώσω μιας και δεν πίνει τα φάρμακα..:mrgreen:

giovanna μου μην αγχώνεσαι και πάνω απ'όλα να της την δώσεις όλες τις μέρες γιατί αν δεν πάρει πλήρη κύκλο θα είναι σαν να μην την έχει πάρει..Αυτό το λάθος έκανε η κουνιάδα μου που σου έλεγα γιατί δεν ήθελε τις αντιβιώσεις με αποτέλεσμα το παιδί να ξανακυλάει..

Ηλιάνα μου, συμφωνώ ότι πλέον είμαστε πιο ενημερωμένοι αλλά διαφωνώ κάθετα στο να βγάζουμε τους γιατρούς άχρηστους επειδή εμείς διαβάζουμε πράγματα στο ίντερνετ. Αυτο έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία και νομίζω ότι είναι εξίσσου επικύνδινο. Αν δεν εμπιστεύεσαι έναν γιατρό, ψάξε άλλον, πάρε άλλη γνώμη, το να ακολουθούμε όμως συμβουλές διαβάζοντας είναι λάθος. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι γιατροί επειδή διαβάσαμε κάτι παραπάνω από τους γονείς μας:wink:

Άσχετο να σε ρωτησω κάτι? Εφόσον αυτό που έπαθες δεν είχε σχέση με τον θηλασμό γιατί σου είπαν να αποθηλάσεις άμεσα μόλις έγινε?

Πετρούλα και λαζαρένια κι εγώ πιστεύω ότι πολύ σύντομα το τσιγαράκι θα είναι παρελθόν....σας ευχαριστώ!

τσαααααααααααα εδω ειμαι ακομηηηηηηηηηηη τρωωω γρανιταααααααα ο φηλακασ του καφε για σημερα

Καλά εννοείτε ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς άλλα καλό είναι να είμαστε κ λίγο υποψιασμένες όχι και κουτουρού όλα

Όσο για τον θηλασμό η γιατρός μου είχε πει αν ήθελα να τον θήλαζα μια φορά το βράδυ

Δεν έχει σχέση η ρίξει με τον θηλασμό …………………

Απλά όταν γίνετε θηλασμός ενεργοποιούνται καπιες ορμόνες και συσπάτε η μήτρα οπότε

εμείς είχαμε σαν δεδομένο τα σπασμένα νερά

αλά δεν είχαμε συσπάσεις

εγώ φοβήθηκα μήπως από τον θηλασμό κάνουμε έντονες συσπάσεις και σε συνδυασμό αυτόν τον δυο ίσως προκαλούσαμε έναν πρόωρο τοκετό γιαυτο και αποφάσισα να αποθηλάσω για παράταση της εγκυμοσύνης αν κάτι δεν το γράφω σωστά κ δεν το καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω

Ναι Ηλιάννα μου, μάλλον κατάλαβα. Η ρήξη που έπαθες δεν έχει να κάνει με τον θηλασμό γιατί δεν προκαλείται από συσπάσεις. Παρόλαυτά ο θηλασμός προκαλεί συσπάσεις άρα στη φάση αυτή εσύ δεν έπρεπε να έχεις καθόλου και αν συνέχιζες να θηλαζες ίσως να είχες συσπάσεις πράγμα επικύνδινο. Σωστά?

Ρε κορίτσια ξεκινήσαμε να βγούμε και έπαθα μικροβιοφοβία. Μιλήσαμε με τις αδερφές του άντρα μου και τα δυο τα παιδιά τους άρρωστα με πυρετό. Μετά μιλάω με την πικουλίνα μόλις γυρίσανε από το σκ και ο Πανούλης μας είχε πυρετό..ε, είπα ας κάτσουμε μέσα να είμαστε σίγουροι...πολύ ίωση βρε παιδί μου...

Τα αρρωστούλικά μας πως είναι?

Και ο Πανούλης μας άρρωστος;;; Τελικά τα μικρόβια με εμάς κολλάνε διαδικτυακά.

Πικουλινάκι μου τι κάνετε; Πώς περάσατε το ΣΚ; Περαστικά στον Πανούλη. Εύχομαι να μην κολλήσει και η Βένια σου.

Η Αλεξάνδρα είναι καλύτερα. Μετά το 38 που είχε στις 15.00 δεν έχει ξανακάνει. Μάλλον ο πυρετός μας χαιρετά, αλλά ........μας χαιρέτησε και η όρεξη γμτ.

Κορίτσια τα έχετε δει αυτά;

http://www.mini-raxevsky.com/shop-by-collection/disney/disney-girls.html

Σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω για την Αλεξάνδρα. Υπάρχει και εδώ MINI RAXEVSKY αλλά από το ιντερνετ φαίνονται πιο φτηνά.

Ρε κορίτσια ξεκινήσαμε να βγούμε και έπαθα μικροβιοφοβία. Μιλήσαμε με τις αδερφές του άντρα μου και τα δυο τα παιδιά τους άρρωστα με πυρετό. Μετά μιλάω με την πικουλίνα μόλις γυρίσανε από το σκ και ο Πανούλης μας είχε πυρετό..ε, είπα ας κάτσουμε μέσα να είμαστε σίγουροι...πολύ ίωση βρε παιδί μου...
arma ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΕΙΕΙΕΙΣ, αλλά αν πήγαινε η κόρη σου σταθμό θα τα είχες ξεπεράσεις αυτά εδώ και καιρό.

Καλησπέρα σε όλες! Από ότι διαβάζω υπάρχουν κι άλλα ΚΑΛΟπαιδα σαν την κόρη μου... Κορίτσια πάντα έτσι είναι το παιδί μου αλλά χτες το παράκανε. Γιοβάνα εγώ δεν πιστεύω ότι την επόμενη φορά στο σούπερ μάρκετ θα είναι καλύτερη η συμπεριφορά της... Επίσης, και στο καρότσι που τη βάζω προβλήματα μου δημιουργεί, απλώνει τα χέρια στα ράφια να κρεμαστεί, το καβαλάει κι είναι η μισή μέσα η μισή έξω... όλοι μου φωνάζουν το παιδί θα πέσει και μου σπάνε τα νεύρα. Και μια φορά πάλι στο ταμείο, πήδηξε από το καρότσι στο ταμείο, σε χρόνο dt. Κορίτσια και για να την πιάσω να μη βγει στο δρόμο την έπιασα από τα μαλλιά αλλά κι από τα νεύρα μου, να μη λέω ψέματα...

μαμαλευτερακι, πώς πάει ο αποθηλασμός, ίσως έχεις γράψει και δεν έχω προσέξει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Filaki τι να σου πω; Και η Αλεξάνδρα δεν κάθεται αν την έχω στο χέρι για να ψωνίσουμε αλλά στο καρότσι δεν έχει πρόβλημα. Το κάνουμε και λίγο σαν παιχνίδι, ''για να δούμε το θα πάρουμε από εδώ, για να δούμε αν μας χρειάζεται αυτό κλπ''. Το πολύ - πολύ να της δώσω και κάποιο μπισκότο να μασουλάει. Όταν φτάσουμε στο ταμείο έχουμε πάντα κουβέντα ότι ''δεν παίρνουμε τίποτα και δεν φεύγουμε αν δεν πληρώσουμε στην κοπέλα''.

Ρίτα έπλενα τα δόντια της Εύας τώρα και έφαγα φλασιά ότι δεν σου απάντησα που με ρώτησες για τους κυνόδοντες! Δυστυχώς δεν έχει βγάλει κανέναν κυνόδοντα ακόμα..:-( Άστα ν απάνε έχουμε πολυυυυ δρόμο ακόμα και δεν ξέρω κι εγώ τι μας περιμένει...

Φιλάκι μου το ξέρω ότι ήμουν τραγικά υπερβολική σήμερα αλλά επειδή ήταν και ο καλός μου σύμφωνος (που γενικά δεν έχει καμία σχέση με μένα στη μικροβιοφοβία και με κράζει) τελικά μείναμε μέσα. Πάντως περάσαμε σούπερ.

Αχ δεν σας είπα, το πρωί πήγαμε στην κουμπάρα της και η πεθερά της κατάλαβε ότι είμαι έγκυος από την κοιλιά μου!:shock: Δεν το ήξερε και ενώ μίλαγε στην Εύα γυρνάει κοιτάει την κοιλιά μου και λέει :''περιμένετε και δεύτερο βλέπω???'' Τελικά δεν είναι ότι νιώθω απλά τούμπανο, φαίνεται κιόλας! :lol:

Ιωάννα άντε, πάει κι αυτή η ίωση...σιδερένια!

Αύριο δουλειά...

Καλό βράδυ σε όλες!

Εμεις παλι του μικροβιου....αλλον παιδοτοπο το πρωι αλλον το βραδυ.Αλλον χθες αλλον σημερα...χαχα

Εχω γινει πολυ cool φτυστε με!:tongue:

Μου αρεσει που γελαω τρομαρα μας...θα καλοπερασουμε φετος.

Αρμακι μου ειναι γεματο ιωσεις τωρα η αληθεια να λεγεται...οποτε και στην κατασταση σου καλυτερα που κατσατε μεσα.Αλλα μια κουνια γιατι δεν πηγατε καλε?

Παω να τον κανω μπανιο και θα ξαναρθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα ρουχα αυτη της σειρας μας ειχαν φερει στη βαφτιση.Μαλιστα εχω ακομη 2 μπουφανακια φυλαγμενα.

Λοιπον πολυ γερα αλλά τουλαχιστον στα αγοριστικα πιο αχαρα ρουχα ως προς την εφαρμογη δε νομιζω οτι υπαρχουν...καθολου δε μου αρεσαν πανω του σα σακια ηταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ενα γρηγορο γεια σας κι απο ΄μας!

τι κανετε;

εμεις καλυτερα ο πυρετος μας αποχαιρετησε ευτυχως αλλα εχουμε λιγο μπουκομα και λιγο ξεροβηχα που θα παει θα φυγουν κι αυτα!

ρε κοριτσια οταν ειναι αρρωστος ο τιμος δεν παλευεται τι να σας πω μας βγαζει το λαδι κλαιει και γκρινιαζει ολη την ωρα ειναι συνεχεια αγκαλια ειναι ιδιοτροπος παρα πολυ το καταλαβαινω οτι ειναι αρρωστος αλλα δεν ξερω τα δικα σας πως ειναι οταν αρρωστενουν;

γιοβαννα μου μην στεναχωριεσαι για την αντιβιωση κι εμας η γιατρος μας δυσκολα δινει αντιβιωση οποτε για να μας εδωσε κατι θα ηξερε παραπανω

και τα δικα μου τα λαιμα ειναι με ασπρα στιγματα επανω τα ειδα με καθρεφτη κανονικα για αντιβιωση ημουν κι εγω εχθες εκανα και πυρετο αλλα το παλεψα με ντεπον

ελπιζω αυριο ολοι να ειμαστε καλα!!!!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...