Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια στην υγειά σας. Ε τόσα είπαμε και μου ανοίξατε την όρεξη, βάλαμε από μια μπυρίτσα με το σύγυξ να πιούμε!

Εγώ δεν θέλω να κοιμάται στους παππούδες γιατί μου τον κακομαθαίνουν (ενώ σ' όλα τ' άλλα θα μου πεις οκ?)

Μα εγώ ίδρωσα που λέει ο λόγος να τον μάθω να κοιμαται μοναχός κι όταν τυχόν κοιμηθεί εκεί είτε μεσημέρι είτε κάποιο βράδυ (μια φορά δηλ) κάθονται καραούλι δίπλα του "μην τυχόν και πέσει" από την κούνια!

Οπότε λέω άσε καλύτερα, ας μην βγω, εξάλλου έχω βγει κι έχω διασκεδάσει αρκετά και δεν μου λείπει. Θα μεγαλώσει πού θα πάει! Θα έρχεται μαζί μου χαχα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχου το πουλάκι μου που έλεγε κιόλας ότι έχει κουνούπι στο λαιμό! Πονούσε η κακομοίρα :(

Ναι μωρέ.... επειδή το Καλοκαίρι την ρήμαξαν τα κουνούπια και δεν ήξερε να πει ''με τρώνε'' ή ''με φαγουρίζουν'' και έλεγε πονάνε, τώρα θεώρησε ότι είναι το ίδιο.

Μαρινάκι τι να σου πώ γιατί μας έδωσε αντιβίωση; Δεν ξέρω; Μήπως ήταν κατι διαφορετικό από το δικό σας.....;;;; Δεν είμαι και γιατρός.

Μαελένη ακόμα ξυπνάει το βράδυ ο Γρηγόρης; Ζόρι μεγάλο και αυτό. Και η Αλεξάνδρα το είχε αυτό και κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι όμως πότε - μέσα στον προηγούμενο Χειμώνα πάντως, κόπηκε μαχαίρι σαν θαύμα. Το πρώτο βράδυ που συνέβηκε δεν το πίστευα.

Και την Αλεξάνδρα οι δύο τραπεζίτες την ταλαιπωρούν ακόμα. Σήμερα σαν μου φάνηκε ότι ο δεξιός έχει σκάσει. Άντε να τελειώνουμε και με το θέμα αυτό.

Ααααα μάσκες ούτε και εμείς έχουμε χρησιμοποιήσει και ούτε θέλω να τις μάθω........ας αφήσουμε κάτι και για τους άλλους, χι, χιχ, χιχ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

GiovannaXA πως είναι η μικρή?

εγώ πετάχτηκα μέχρι νοσοκομείο ήθελε η γιατρός να με δει

ο μικρός είναι πολύ πολύ πολύ κάτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

θα μας κάνει έκπληξη λέει η γιατρός

αν κρατηθεί μέχρι τις 28 θα είμαστε περίφημα 2250 σιν πλιν τον έβγαλε σήμερα κορίτσια φοβάμαι πολύ

πλήρη ακινησία μου είπε την τρίτη θα με δει και κολπικά να δούμε που είμαστε ωχ χέρι

SOULA33 με γεια τα μαλάκια σου χαλάρωσε ας βγει κ ο σύζυγος έχεις εμάς εσύ για παρέα η μαμά σου πως είναι ανάρρωσαι ?

arma μην υπολόγισε καλή μου γιατί έκανες τσιγάρο προς θεού σε παρακαλώ νιώθω άσχημα μουτς αρκεί να νιώθεις καλά είναι πολύ σημαντικό στην κατάσταση σου

maeleni με γεια το μαλλί και να χρύσωση το δοντάκι σας

GiovannaXA άντε τώρα με την αντιβίωση θα στρώση η μικρούλα σου

ριτα79

marina28 την καλησπέρα μου

:tongue::tongue:

Σουλιτσα μου τι κανεις?

Δηλαδη η μικρη τι κανει και δεν κοιμαται το βραδυ?Θελει να παιξει?Θελει εσας?ή γκρινιαζει?

Γιατι και ο γρηγορης κοιμαται αργα πλεον αλλα δε με κουραζει στο να κοιμηθει.Μολις ερθει η ωρα του κανει τσισα και παει και πεφτει.Αλλοτε κοιμαται αμεσως αλλοτε παιζει μονος του,μιλαει κτλ

Αν δοκιμαζες να της εβαζες κρεβατι και οτι ωρα ηθελε να πηγαινε να πεσει?

Μαργαριτακι μου ουτε και αυτη δεν ξερει τι θελει.

Αρχιζει με τσισα μετα κακα μετα πιανουμε ολο το σοι αν κοιμηθηκε δλδ ο παππους κοιμαται? ναι η γιαγια Τ..α ναι η αλλη γιαγια ναι κτλ.

Τωρα την εχω απο τις 11 και με τυραναει.Πηγαμε δυο φορες τουαλετα μια για τσισα και μια για κακα φυσικα ειχαμε παει και πριν να παμε για υπνο.

Οσο για κρεβατι που λες κοιμαται ακομα τοσο ατσαλα που δεν το τολμαω.

Αλλα και παλι αν δεν μας εχει μαζιτης χλωμο το βλεπω.

δεν ξερω τι να κανω αλλο εχω σκασει.

Σουλάκι μου τώρα που δε μπορεί η μαμά σου να βοηθήσει δουλεύεις λιγότερες ώρες? πραγματικά πιστεύω ότι όταν με το καλό το κοριτσάκι σου πάει σταθμό εσύ ειδικά θα δεις πολύ μεγάλη βελτίωση στον ύπνο.

Οχι κοριτσι μου τις ιδιες ωρες δουλευω.

Και οσο για τον παιδικο εχω και εγω την ιδια ελπιδα.

Διαφημίσεις

Τελικά πήγαμε νοσοκομείο για να την δει παιδίατρος.

Έχουν πυώδη στίγματα οι αμυγδαλές της (αρχή φαρυγγίτιδας μας είπε) και είναι και λίγο ερεθισμένα τα αυτάκια της. Αμοξίλ για 10 μέρες. Καλά μου έλεγε η αγάπη μου ''μαμά έχω κουνούπι στο λαιμό'' :(:(:(

Αχ μωρε η ψυχουλα μου!

Περαστικα σας Ιωαννα μου

Καλησπερα , τι κανετε ?

Ποσα γραψατε παλι!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια ! Νομιζω οτι εχω τον τιτλο της κουκουβάγιας για σημερα με τα τοσα καλα που μου ειπατε !!!

Νατασα μου το θεμα της λογοθεραπειας τριγυρναει και στο δικο μου μυαλο συνεχεια , ο αντρας μου βεβαια με λεει υπερβολική και οτι θα πιεσω τη μικρη! Με μας βεβαια μιας και η μικρη θα γινει διγλωση ειναι πιο περιεργα τα πραγματα ...

Διαβασα αυτο που εγραψες Λαζαρενια μου και θα απαντησω με κατι που ειδα τις προαλλες στην παιδική χαρα . Διπλα μου ακριβως ειναι δυο παιδακια , το ενα καθεται σε ενα αμαξάκι μπομπι καρ και το αλλο ειναι ορθιο . Ειναι και τα δυο καπου 15 μηνων αν δεν κανω λαθος . Διπλα ακριβως στεκεται και μια γιαγια . Ξαφνικα το ορθιο παιδακι τραβαει απο τα μαλλια το καθιστο και αρχιζει να φωνάζει . Η γιαγια σκυβει , απομακρυνει απαλα το χερι απο τα μαλλια του παιδιου και λεει " Θελεις να ανεβεις στο αυτοκινητο ? Μολις κατεβει ο Φιλιπ θα το εχεις " . Εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη νομιζα οτι τα μωρα ειναι αδερφακια διδυμα (μοιαζαν κιολας ξανθα και γλυκουλικα) αλλα βλεπω μια μαμα να ρχετε και να ρωτα τι συμβαινει . Η γιαγια της λεει " Τιποτα , ολα καλα " ! Χαμογελάει εκεινη παιρνει μαζι της το ορθιο παιδακι και το αλλο συνεχιζει τη βολτα του με τη γιαγια .

Μου ρθε να παω να υποκλιθω σ΄αυτη τη γιαγια ! RESPECT !!!!

Συμφωνω απολυτα με τη Ριτα , ολα τα παιδια και θα χτυπησουν και θα τα χτυπήσουν . Ειναι φυσιολογική εξελιξη , ολα τα παιδια περνανε αυτο το σταδιο . Δεν χρειαζεται ουτε βια (η βια φερνει βια ) ουτε φωνες , ουτε τιμωρια . Μιλαμε , εξηγουμε , δειχνουμε το σωστό και καποια στιγμη θα δουμε τα αποτελεσματα .

Συγνώμη που σας σχολιαζω με καθυστερηση.

Με αφορμη αυτο που γραφεις Λαμπρινη μου να σας πω και εγω τι επαθα στις διακοπες.

Εχω την μικρη σε ενα αλογακι και κουνιεται (αυτα με τα κερματα) και καποια στιγμη μας πλησιαζει ενα αγορακι λιγο μεγαλυτερο απο την μικρη.

Ε του μιλησαμε λιγο και μετα πηρε ο αντρας μου τη μικρη και πηγανε προς ενα συντριβανι που ειχε ερωτευτει η κορη μου και εγω ακολουθησα με το καροτσι.

Το αγορακι τρεχει μπαινει μπροστα μου και ωσπου να το καταλαβω εχει ανεβει στο καροτσι.

Εγω ψαχνω τρυγυρω να δω με ποιον ειναι και πιος το ψαχνει αλλα ματαια ΚΑΝΕΙΣ.

Το κανω λιγο βολτα και συνεχιζω να ψαχνω και να το ρωταω που ειναι η μαμα του.

Με τα πολλα βλεπω μια γιαγια με αλλους δυο σε ενα παγκακι και καταλαβα οτι ειναι μαζι της και μας κοιταει με απαθεια .

Παω προς τα εκει και παει ο μικρος να κατεβει απο το καροτσι και σφηνωνει το κεφαλι του.

εγω μπροστα απο τη γιαγια να προσπαθω να τον βγαλω και αυτη αταραχη συνεχιζε την κουβεντα της.

Ε καποια στιγμη της ειπα να με βοηθησει και κοριτσια θιχτηκε κιολας που την ενοχλησα.

Ποσο φορτωσα δεν λεγεται.

Το παιδακι εκλαιγε που εφυγα και αυτη συνεχισε την κουβεντα της.

Τι να πω?

(Η ταινία είνα γερμανική και προς το παρόν αδιάφορη οπότε θα σας διαβάζω ταυτόχρονα! Και το χειρότερο τη διάλεξα εγώ οπότε πρέπει να υποκριθώ ότι την παρακολουθώ γιατί θα με κράξει ο Χ.!)
Εννοείς ότι είσαι σινεμά και γράφεις και στο καφέ;;;;;;;;;;;;;;; Δεν κατάλαβα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Είχαμε παρέα στο σπίτι και παίξαμε επιτραπέζιο παιχνίδι στο μπαλκόνι, ένα παλιό επιτραπέζιο το top ten που είναι κάτι σαν τη λίστα του Φερεντίνου. Αχ, γελάσαμε. Κορίτσια ναι για το βήχα η αλλεργιολόγος έχει επιμείνει να ξεκινάω ΑΜΕΣΩΣ μάσκα. Ακόμα και λίγο να βήχει να ξεκινάω επιμένη αυτή. Κορίτσια σήμερα η Ναταλία με έβγαλε από τον εαυτό μου και τώρα ΤΥΨΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ τρελές... με τον εαυτό μου που δεν έχω τη δύναμη να συγκρατώ τα νεύρα μου, την ξεμάλλιασα ντρέπομαι που το λέω......................................... αλλά την ξεμάλλιασα............ με έσκασε το βρωμοκόριτσο αλλά κι εγώ να της τραβήζω το τσουλούφι............................... όλα έγιναν στο σούπερ μάρκετ.................... τί να σας λέω τώρα........... έκανε πολλά, άνοιξε ένα μπουκάλι σκόνη πληντηρίου πιάτων κι έχυσε τη σκόνη.... πήρε ένα πλαστικό σουρωτήρι, το έβαλε καπέλο κι έτρεχε στους διαδρόμους κι εγώ να την κυνηγάω και να την ψάχνω κι αυτή να γελάει και να παίζει μέχρι που βγήκε από το σούερ μάρκετ την ώρα που ήμουν στο ταμείο και τα παράτησα όλα τσάντες πορτοφόλια και την κηνηγούσα έξω στο δρόμο μέχρι που φτάσαμε στην άλλη γωνία........... φυσικά σε όλα αυτά τα περιστατικά της μίλαγα, της έκανα παρατήρηση έλεγα θα μας δει ο δ/ντής και θα μας προσβάλει..... στο τέλος της φώναζα κιόλας ΝΑΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ τίποτα αυτή στου κουφού την πόρτα......... αλλά όταν βγήκε κι έξω που είναι λίγα σκαλοπατάκια του σούπερ μάρκετ κι ύστερα δρόμος με πολύ κυκλοφορία........ τα είδα όλα......... και να της φωνάζω και να μην σταματάει........................ την άρπαξα από το μαλλί................................... αχ Θε μου.............. πάλι έχασα την ψυχραιμία μου, ένα ράκος έγινα μετά...................... ακόμα μια φορά θα υποσχεθώ να μην το ξαναπάθω.............. δηλ. όταν θα έχω δυο παιδιά τί θα κάνω...................................... Αυτή τη φορά όμως τιμωρήθηκε κορίτσια, γιατί πριν το σούπερ μάρκετ είχαμε πάει οι δυο μας στον Μουστάκα να της πάρω ένα δώρο που μας ζητούσε καιρό τωρα: μωράκι με κούνια και σεντονάκι, ε, δεν της το δίνω..... μετά από το περιστατικό το ζητάει αλλά το έχω αφήσει στο αμάξι και της είπα ότι αν δεν διορθώσει τη συμπεριφορά της δεν θα το πάρει............... ξέρω κι εγώ.... άραγε κάνω καλά, δεν ξέρω.................. δεν θέλω να μείνω στην απειλή όπως πάντα αλλά να καταλάβει ότι το εννοώ...............

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες! Εχτές και η Εύα έπαθε στα ξαφνικά μια υστερία άλλο πράγμα λίγο πριν μπούμε για μπάνιο. Ήταν μια χαρά γενικά και μόλις τη ςλέμε να ετοιμαστεί να κάνουμε μπάνιο άρχισε να τσιρίζει και να κλαίει ασταμάτητα. Την ώρα που ούρλιαζε είχε χώσει και όλο το χέρι της στο στόμα και το δάγκωνε. Μήπως πονούσε το πουλάκι μου???Μιλάμε δεν ξέραμε τι να την κάνουμε..μετά ηρέμησε ευτυχώς αλλά μέχρι τις 12 παρά φώναζε από την κούνια ''μαμάααα..έλα λίγο'' ''μπαμπάαααα ..έλα λίγο'' Πήγα κανα δυο φορές(γιατί αυτό το ''έλα λίγο'' το κάνει συχνά τα τελευταία βράδυα αλλά για πλάκα) την χαιδευα, την έπαιρνε ο ύπνος και μετά παλι τα ίδια..τι να πω?

. Καλά μου έλεγε η αγάπη μου ''μαμά έχω κουνούπι στο λαιμό'' :(:(:(

Αχ το πουλάκι μου μωρέ...περαστικά σας βρε Ιωάννα μου και πάλι...

Καλε ναι!Μια ολοοοοκληρη smirnoff ice ηπια...ενα μπουκαλακι δλδ μικροτερο απο μπυρα...χαχα

Ξερετε τι σας λεω ε?κατι σαν το gordon space ...

Χαχα τρομαρα μου με κοροιδευαν στην παρεα και εγω ζαλιστηκα η αβγαlτη που πινω μονο coca και μαλιστα light :tongue:

Καλά γερό ποτήρι κι εσύ...! :lol: Εγώ πάντως αν είχα πιει ένα ολόκληρο τέτοιο θα ήθελα σκέτο καφέ για να συνέλθω! χαχαχαχα! Πως γίνεται αυτό όμως ρε παιδί μου? Εγώ κάποτε έπινα πολύ και δεν με πείραζε, τώρα και με την μυρωδιά κάνω κεφάλι.

armaμην υπολόγισε καλή μου γιατί έκανες τσιγάρο προς θεού σε παρακαλώ νιώθω άσχημα μουτς αρκεί να νιώθεις καλά είναι πολύ σημαντικό στην κατάσταση σου

Καλέ δεν απολογούμαι! Με ρώτησες και σου απάντησα, μην νιώθεις άσχημα, η δική σου κατάσταση είναι πιο σοβαρη από τη δική μου!::lol: Άντε βρε κορίτσι μου ελπίζω να την ακούσεις αυτή τη φορά τη γιατρό και να κάτσεις ξαπλά, μην κάνεις τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Φιλάκι top ten ε? Πω πω έχουμε παίξει ατελείωτα βράδια..τρελλό γέλιο. Πολύ μο υέχουν λείψει αυτά..! Όσο για το σκηνικό με το Ναταλάκι, μην στενοχωριέσαι. Όντως το παράκανε, η καλύτερη λύση πιστεύω πως είναι η τιμωρία που δεν της έδωσες το παιχνίδι.

Σουλίτσα μου απίστευτο το σκηνικό με τη γιαγιά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!

Καλα φιλακι deja vu η φαση στο s/m...την εχω ζησει....ουουου...και απο την μπλουζα τον εχω αρπαξει στην εξοδο και απο το χερι και απο το μαλλι.Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για να τον πιασω...Για αυτο καθιερωσα παντα μα παντα το καροτσι του σ/μ .Δεν τον ξανααφηνω με τα ποδια μεσα εκει οσο και αν επιμενει οτι θελει να κραταει καλαθι και να με βοηθησει διοτι καταληγουμε να κυνηγαω τον Γρηγροη στους διαδρομους και να μην ψωνζω.

Α πα πα πα....

Και το Ευακι αρμα μου σιγουρα ενοχλειται παο τα δοντακια της μωρε η ψυχουλα μου...αληθεια εχει βγαλει κυνοδοντες?

Σουλα, καλααα η γιαγια στο σκηνικο που περιγραφεις ειναι το ακρον αοτο της αναισθησιας...

Οσο για την Ανδριανα κανε μια δοκιμη να τη βαλεις σε μονο κρεβατι με προστατευτικο.Θα μπορει να ανεβοκατεβαινει αλλα θα της πεις να το κανει μονη της.Μπας και ησυχασεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Πως ειναι τα αρρωστουλικα Τιμακος και Αλεξανδρα σημερα?εχουν συνελθει καθολου???

Φιλακι διαβαζω τι γραφεις και γελάω..Εμεις αυτα- που λέει και η Ριτα- τα ζουμε καθημερινως..Μην εχεις τυψεις που την αρπαξες απο τα μαλλια, το εχω κανει και εγω γιατι αλλιως δεν τον προλαβαινα και προκειμενου να πεταχτει στο δρομο τον αρπαξα απο τα μαλλια και αλλη μια του εδωσα μια σπρωξια για να πέσει κτ και σταματησει να τρεχει...Μονο καροτσι s/m έστω και για 3-4 πραγματα

Σούλα με τον υπνο φαση ειναι και θα περασει..Κι εμεις περναμε κτ αντιστοιχο αλλα εχω καταφερει τις 2-3 τελευταιες μερες να κοιμαται και να μην ειμαστε στο δωματιο εμεις..Του μιλάω λίγο ενω πχ στρωνω το κρεβατι μας ή σιδερωνω στο αλλο δωματιο και φυσικα αφου εχει προηγηθει ολοκληρο κυνηγητο και μετα κήρυγμα..Νομιζω πως σε λίγο καιρο θα εχουμε αποτέλεσμα..Μεχρι τωρα ηταν δικη μου επιλογη να καθομαι μαζι του και να του ψιθυριζω ή να ψιλοπαιζουμε αλλα τωρα θα ηθελα να αλλαξει αυτο..Ισως ειναι και λάθος μου που θελω να αλλάξω κτ που του εμαθα εγω, αλλα και αυτη την ιστορια την ειχαμε ξεκινησει τοτε που ειχε θεμα με τα μαλλια μου..:?

Μαρια μου μη σε ανησυχουν τα 2-3 τσιγαρα..Θα τα κοψεις και αυτα σιγα σιγα και μολις εισαι ατοιμη..Απο τη στιγμη που το εχεις ελαττωσει τοσο και εισαια ποφασισμενη να το κοψεις τελειως αυτο λέει πολλά!

Ηλιανα μου ετοιμαζεται ο μικρουλης,τι καλά που κατεβαινει..Ως το τελος του μηνα θα κατσει εκει και μετα να βαλει δευτερα ταχυτητα να βγει για να ηρεμησεις κι εσυ!!Πωπω αυτο που ειπες για την δακτυλικη εξεταση δεν μου αρεσε καθολου..Τρεμω κι εγω στην ιδεα που θα ερθει η ωρα και η στιγμη...!

Ελένη μακαρι να βγουν τα τελευταια δοντακια σας και να μην ζοριζεται αλλο το παιδι..

Μαρινα ποτε θα μας βαλεις καμια φωτο να σας καμαρωσουμε??Δεν πήρες ακομη ηλεκτρονικο υλικο ε??

Εμεις χτες καθαρισαμε το υπόγειο, το απόγευμα πήγαμε όλοι μαζι για καφεδακι και το βραδυ πήγαμε στης αδερφης μου για φαγητό..

Πάω να ετοιμασω το αρνακι και θα τα πουμε το μεσημαρακι..Φιλια πολλά και μια ομορφη Κυριακη σε ολους μας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα απο την φθινοπωρινη θεσσαλινικη:)

giovana μου..καλα εκανε και σας εδωσε αντιβιωση ο γιατρος, ολοαυτο το πυων πρεπει να διαλυθει αλλιως κανει ζημια στα νεφρα και καρδια, να σε προβληματιζε αν δεν σε εδινε....Γιατρος δεν ειμαι και ουτε κανω τον γιατρο αλλα μιλαω απο πειρα επανω σε ειδικα αυτο το θεμα με το οτιρινολαριγκολογικο συστημα γιατι το περασαμε με την Βικυ απο πολυ μικρη ηλικια και τωρα με την Καλλη..αλλα λιγο πιο ελαφρια..την επεμβαση δεν θα την γλυτωσει...ειναι μεγαλη ιστορια ακομα και η ακοη της Βικης ειχε πειραχτη, τελικα τα βγαλαμε ολα και τωρα ολα καλα.

ο Τιμουλης μας τι κανει?

μαελενη μου να σας ζησει η μπουμπου της κουμπαρας

Σουλα μου χαρηκα που ολα πανε καλα με την μητερα σου

στα υπολοιπα κοριτσια 681883xso2p3ji9v.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...