Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ πήγα κούνιες με τη Ναταλία μου και το φραπέ μου τέλεια ήταν, τέλεια, πότε μαγείρεψες ρε Ρίτα;... εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου το πρωί που ξύπνησα... βαριόμουν πολύ...

Καλα μην εντυπωσιαζεσαι...χαχα

Μαγειρεψα εχθες που γυρισα απο οδοντιατρο και ελειπε ο μικρος.Μεχρι να βγουμε το βραδυ το ειχα ετοιμο το φαγακι.Αλλιως σημερα...την τελευταια στιγμη θα μαγειρευα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελικά πήγαμε νοσοκομείο για να την δει παιδίατρος.

Έχουν πυώδη στίγματα οι αμυγδαλές της (αρχή φαρυγγίτιδας μας είπε) και είναι και λίγο ερεθισμένα τα αυτάκια της. Αμοξίλ για 10 μέρες. Καλά μου έλεγε η αγάπη μου ''μαμά έχω κουνούπι στο λαιμό'' :(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πω πω βρε γιοβαννα....αντιβιωση παλι ε?Δε πειραζει φτανει να γιανει γρηγορα.

Ιωση στην ιωση και ερεθιστηκαν και τα αυτακια της μωρε...

Καλη αναρρωση τωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα ευχαριστούμε. Αντε να βγουν και τα άλλα να τελειώνουμε. Λέτε η παραπανίσια τσιρίδα να οφείλεται και σ' αυτό?

Giovanna μου πολύ νωρίς αρχίσατε μωρέ κι εσείς με ιώσεις και ιστορίες. Αχου το πουλάκι μου που έλεγε κιόλας ότι έχει κουνούπι στο λαιμό! Πονούσε η κακομοίρα :(

Αχ ξεράθηκε αμέσως ο μικρός. Αφού τα ματάκια έκλειναν, αλλά το γάλα το ρούφηξε όλο! Αντε να δούμε σε πόση ώρα θα ξυπνήσουμε για 1η δόση σήμερις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ελενη σιγουρα τα δοντακια παιζουν και αυτα ρολο σε ολες αυτες τις αντιδρασεις.

Εγω πλεον εχω πειστει.

Ακουω φιλες μου να λενε για τα βραδινα ξυπνηματα των μικρων τους κτλ και αρχιζω να πιστευω τελικα οτι ειδικα τα δοντια παιζουν πρωτευοντα ρολο.

Ο Γρηγορης δε ξερω αν ειναι που μεγαλωσε καπως ή που βγηκαν ολα τα δοντακια ,που τελειωσαμε με εμβολια κτλ αλλα η συμπεριφορα του ειναι τελειως διαφορετικη.Θα περασουν αρκετες μερες και γκρινια δεν θα ακουσω καθολου.

Νευρα και απαιτησεις της στιγμης ειναι αλλο θεμα...

Ευχομαι και στα δικα σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννάκι μου γλυκό πραγματικά σε καταλαβαίνω και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να σου πω για να νιώσεις ελάχιστα καλύτερα. Σκέψου όμως ότι και ο δικός μου αρρώστησε τις ίδιες ίσως και περισσότερες φορές από την Αλεξάνδρα σου εντάξει δε μου έκανε πολύ υψηλούς πυρετούς πριν το "μπαμ" του Καλοκαιριού, αλλά τσιμπάμε τα πάντα πανεύκολα! Είδες και το Μαριζάκι τα ίδια λέει για τη μικρή της και όλα τα παιδιά μας έχουν ένα κοινό στοιχείο πήγαν μικρά σταθμό, αυτό τα λέει όλα! Υπομονή και κουράγιο. Άσχετο αλλά την αντιβίωση γιατί την έδωσαν? Στο Βραχάτι που πήγα ακριβώς με τα ίδια συμπτώματα και την ίδια διάγνωση στη μπουμπού (εκτός από τα ερεθισμένα αυτάκια) μου είπε ότι είναι ιογενής και δε χρειάζεται τίποτα. Όντως σε 2 μερες ο πυρετός ήταν παρελθόν αλλά ο βήχας και η βραχνάδα κράτησε πολύυυυ! Όσο για τις μάσκες μην τις φοβάσαι Ρίτα μου (μακάρι βέβαια να μη χρειαστεί να τις γνωρίσεις) πάντως από πολλούς παιδίατρους άκουσα ότι μόνο αυτό δίνουν σε μικρά παιδάκια για βήχα, τα σιρόπια δεν κάνουν τίποτα και μπορεί να προκαλέσουν άλλα θέματα. Θυμάμαι όμως κι εγώ την 1η φορά πέρυσι Σεπτέμβρης πρέπει να ήταν που μου είπε η γιατρός για μάσκα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ, τρομάρα μου δεν ξέρω τι φανταζόμουνα. Δεν είναι τίποτα όμως! Τα έτσουξες χτες ε? Καλά έκανες! Εμείς τελικά δεν είδαμε τίποτα της προκοπής στο σινεμά, αλλά καλά ήταν και μόνο που βγήκαμε! Σήμερα πήγαμε στο Φλοίσβο αλλά εκείνη την ώρα το μεσημέρι μια χαρά ήταν για μπάνιο, κρίμα που δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μαζί μας! Το απόγευμα πήγαμε avenue και είχαμε τα κλασσικά με τον ξάδερφό μας μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε, τελικά 3 φορές τον έσπρωξε και χτύπησε τις 2 κάμποσο στο κεφάλι μία στο μέτωπο, μία πίσω! Μέχρι να μεγαλώσει θα γειάνει! :) !

Σουλάκι μου τώρα που δε μπορεί η μαμά σου να βοηθήσει δουλεύεις λιγότερες ώρες? πραγματικά πιστεύω ότι όταν με το καλό το κοριτσάκι σου πάει σταθμό εσύ ειδικά θα δεις πολύ μεγάλη βελτίωση στον ύπνο.

Μαελένη μου άσε κι εμείς τι τραβάμε με τα δόντια! Τα είχαμε βγάλει όλα τα υπόλοιπα στο χρόνο και τωρα αυτοί οι παλιοτραπεζίτες το τσάκισαν το παιδί μου! Σήμερα έκλαιγε και μου έλεγε ότι τον πονάει πολύυυυ!

Κούκλες πάω για ταινιόνι αν δεν είναι μούφα τα λέμε αύριο, αλλιώς...εδώ θα είμαστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμείς πάλι ακριβώς το αντίθετο Ρίτα μου, όλο τον 1ο χρόνο που έβγαλε όλα τα δόντια δεν ξύπνησε κανένα βράδυ! Έκτοτε είχαμε πολλά ανήσυχα, κυρίως από 18 μηνών και μετά! Εγώ νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας η γκρίνια σίγουρα οφείλεται και σε αυτό, αλλά δεν πιστεύω ότι το βράδυ ο σημαντικότερος λόγος που ξυπνάνε τα παιδιά είναι τα δόντια! Νομίζω ότι πρωτίστως είναι θέμα συνήθειας, μη σταθερού προγράμματος, υπερέντασης και χίλια δυο άλλα και κάπου στο τέλος βάζω τα δόντια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και ξερεις μωρε Μαρινα οσο βγαζουν δοντακια ειναι και πεσμενες οι αμυνες και τα τσιμπανε ολα ακομα πιο ευκολα...

Ευχομαι να τελειωσετε και εσεις γρηγορα.

Ναι μωρα για τις μασκες το ξερω οτι ειναι πολυ καλες.Το εχω ακουσει τοοοσες φορες αλλα ειλικρινα ουτε πως ειναι εξωτερικα δε ξερω ...ελπίζω να αργησω να τις γνωρισω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νομίζω ότι πρωτίστως είναι θέμα συνήθειας, μη σταθερού προγράμματος, υπερέντασης και χίλια δυο άλλα και κάπου στο τέλος βάζω τα δόντια!

Ναι καλε!Συμφωνω απολυτα.Εκτος απο ολααα αυτα που λες και τα θεωρω εξισου σημαντικα εννοουσα και εγω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορεί να είναι από τα δόντια μόνο! Ο δικός μου ξυπνάει το βράδυ από τότε που γεννήθηκε κι ακόμα δεν την κόψαμε αυτή την κακιά συνήθεια!!!!

Και κάτι για να μην το ξεχάσω.

Θεσσαλονικίες από αύριο και μέχρι την άλλη Κυριακή αρχίζει στην έκθεση η 5η kid & fun με δραστηριότητες πολλές και διάφορες.

Σας παραθέτω το πρόγραμμα σε περίπτωση που θέλετε να πάτε. Εγώ λέω να πάμε με τον Γρηγόρη.

http://www.kid-fun.gr/programma.pdf

Μανούλες τι καλά που βγαίνετε! Μια φορά το έκανα τέλος Ιανουαρίου και μετά νέκρα!!!! Θες που δεν θέλω να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι ο μικρός (παππούδες), θες που ο μπαμπάς μας ακόμα δεν έχει εξοικειωθεί, το αποφεύγω, αλλά πόσο πολύ θα ήθελα να βγω βραδάκι για ποτάκι ή σινεμαδάκι........

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Τα έτσουξες χτες ε? Καλά έκανες!

Καλε ναι!Μια ολοοοοκληρη smirnoff ice ηπια...ενα μπουκαλακι δλδ μικροτερο απο μπυρα...χαχα

Ξερετε τι σας λεω ε?κατι σαν το gordon space ...

Χαχα τρομαρα μου με κοροιδευαν στην παρεα και εγω ζαλιστηκα η αβγαlτη που πινω μονο coca και μαλιστα light :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Eλενη και εγω δε θελω να κοιμαται αλλου...τι κολλημα και αυτο μου λες?

Αφου και εχθες τα ξημερωματα πηγαμε και τον πηραμε.Ευτυχως ακουνητος ηταν.

Δε θελω ρε παιδι μου...

Μονο τοτε που ειχε γριπη ο ανδρας μου κοιμηθηκε 5 μερες στη γιαγια του και κοντευα να σκασω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κι εμένα σπίτι μας τον κρατάει η μαμά μου, πάντως νομίζω ότι είναι καθαρά δικό μας κόλλημα, γιατί εγώ μικρή ξερελαινόμουνα και τσακωνόμασταν με τον αδερφό μου ποιός θα πάει να κοιμηθεί στη γιαγιάκα μου ή πότε θα βγουν οι γονείς μας για να έρθει εκείνη σε εμάς! Εντάξει είπαμε είχα και τη σούπερ γιαγιά!

(Η ταινία είνα γερμανική και προς το παρόν αδιάφορη οπότε θα σας διαβάζω ταυτόχρονα! Και το χειρότερο τη διάλεξα εγώ οπότε πρέπει να υποκριθώ ότι την παρακολουθώ γιατί θα με κράξει ο Χ.!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Μα κα εγω εχω φοβερο θεμα με αυτο...οτι ταινια διαλεξω αποδεικνυεται μπαρουφα...Μα πως γινεται αυτο?χαχα

Τωρα πηγε να πεσει ο μικρος...παλι καλα!

Σας αφηνω για λιγο και αν ειναι θα επιστρεψω.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...