Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΟΥΘΕΝΑ

ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ Η Η η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ

ότι Άλο θες Μαρίζα ρωτάμε και θα σου απαντήσω ελπίζω να σε κάλυψα εν ολίγης

.

Ναι αγάπη μου με κάλυψες ήθελα να μάθω αν κάπου έκανε τελικά κακό ο θηλασμός.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου.

Μου λείψατε πααααρα πολύ αλλα δυστυχως δεν προλαβαινω καθολου.

Το ιντερνετ στη δουλεια ακομα δεν .. οπότε απο το σπιτι σκουρα τα πραγματα.

Η μαμα μου ειναι αρκετα καλύτερα απλα ακόμα δεν ερχεται στη μικρη (και για να πω την αληθεια μαλλον θα αργησει πολύ ) αλλα ελπιζω να γινει τελειως καλα.

Η μικρη μου εχει εξελιχθει σε διαβολακι.Εχει γίνει παρα πολύ ζωηρη και αντιδραστικη.

Βγάζει και γλωσσα οταν την μαλώνουμε και το κορυφαίο κοιμαται καθε βραδυ μετα τις 1 και μισή.

Δεν εχω ιδεα πως στραβωσε αλλα μας εχει κοψει τα πόδια .

Αυτα εν ολίγοις θα προσπαθησω να ξαναμπω τουλαχιστον τωρα που ειμαι πιο πολλες ωρες σπίτι

Φιλιώ και Ιωννα περαστικα στα παιδακια σας.

Συγνωμη κοριτσια μου αλλα δεν προλαβα να διαβασω και πολλά.

Που θα παει θα μπω σε μια σειρα.

Φιλια σε ολες

Πηγαμε κουνιες,καφε και σ/μ και γυρισαμε να φαμε το μοσχαρακι μας με μακαροναδα.
Κι εγώ πήγα κούνιες με τη Ναταλία μου και το φραπέ μου τέλεια ήταν, τέλεια, πότε μαγείρεψες ρε Ρίτα;... εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου το πρωί που ξύπνησα... βαριόμουν πολύ...

Μάσκα ναι ειδικά η αλλεργιολόγος μου έχει συστήσει να την ξεκινώ μόλις ξεκινάει λίγο βηχαλάκι... τί να πω...

γιοβάνα κι η δική μου αρρωστιάρα είναι... κάθε λίγο και λιγάκι πυρετό. Ο παιδίατρος λέει κι εσένα τί σε νοιάζει όποτε γουστάρει θα αρρωσταίνει το παιδί κι οσες φορές θέλει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρίτα αυτό με το χέρι και το τσιγάρο υπερβολή μου φαίνεται πια...

Κορίτσια τις τελευταίες μέρες μου λέει μαμά πονάει η κοιλίτσα μου κι ύστερα κάνει κάτι κίτρινα κακά με πολλές βλένες. Τί λέτε να είναι πείτε σας παρακαλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι δεν ειναι υπερβολη...ισως ειναι ενα απλουστευμενο τεστ για να δειξουν τι συμβαινει.

Η νικοτινη περναει κατευθειαν εντος λιγων δευτερολέπτων στο αίμα μας μέσω των πνευμονων μας και απο εκεί κατευθείαν μεσω του ομφάλιου λώρου και του πλακουντα στο αιμα του μωρου(η νικοτινη ειναι ουσια που δεν φιλτραρεται).

Εχω ψαξει το θεμα ως καπνιστρια και εχω διαβασει πολλα....δε θελω να αγχωσω τις εγκυουλες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

GiovannaXA μου περαστικά μην αγχώνεσαι γιατί να έχει κάτι και να αρρωσταίνει ίσως ήταν σύμπτωση συχώρεσε με αλά δεν θυμάμαι σου αρρώσταινε και πέρση συχνά?

γιαυτο θες αν το ψάξεις ?

Κοίτα, όταν ξεκινήσαμε σταθμό αρρώστησε μια φορά το Σεπτέμβρη και μετά, με εξαίρεση την αντίδραση του mmr τον Οκτώβρη, δεν αρρ'ωστησε μέχρι παραμονές γιορτών. Από τότε όμως και μέχρι τον Ιούνη μας πήρε η μπάλα. Δεν ξέρω αν όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν έτσι αλλά εμένα μου φάνηκε υπερβολικό και κουραστικό, γιατί πάντα κάνει υψηλούς πυρετούς. Εσύ πώς είσαι;

Μαελένη ξέχασα να σας πω να σας ζήσει η μπουμπού. Τι μπουμπού δηλαδή, κορίτσαρος!!!!:eek::eek::eek:

Φιλάκι αυτό που λες για τα κακά, σε συνδυασμό με το βήχα που είπες, μάλλον σε ίωση μου κάνει. Καμιά γαστρεντερίτιδα ίσως......δεν είναι απαραίτητος ο πυρετός. Δώσε της ρύζι, μήλο, μπανάνα, καρότο και τσάι. Τι έγινε μωρέ στο σταθμό;; Ελπίζω να μην έπαθε κάτι το Ναταλάκι.

Σούλα όλα θα στρώσουν με τη μανούλα σου. Όσο για την Ανδριάννα, πόσες ώρες κοιμάται απόγευμα και πρωί; Προσπαθήστε πριν τον ύπνο να μην έχει δραστηριότητες με ένταση.

Λαζαρένια τι έδειξαν οι εξετάσεις σου; Περαστικά και για τον πεθερό σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Φιλακι δεν ειναι υπερβολη...ισως ειναι ενα απλουστευμενο τεστ για να δειξουν τι συμβαινει.

Η νικοτινη περναει κατευθειαν εντος λιγων δευτερολέπτων στο αίμα μας μέσω των πνευμονων μας και απο εκεί κατευθείαν μεσω του ομφάλιου λώρου και του πλακουντα στο αιμα του μωρου.

Εχω ψαξει το θεμα ως καπνιστρια και εχω διαβασει πολλα....δε θελω να αγχωσω τις εγκυουλες.

να μασ ενχωσεισ για καλο ειναι :D:D:D:D

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα

άλλο στον θηλασμό και άλλο στην εγκυμοσύνη το τσιγάρο μαριζα μου

καλά τα λέει η ρητα και εγώ πρώην καπνίστρια το έχω ψάξει πολύ παρά πολύ

:tongue::tongue:

Κοίτα, όταν ξεκινήσαμε σταθμό αρρώστησε μια φορά το Σεπτέμβρη και μετά, με εξαίρεση την αντίδραση του mmr τον Οκτώβρη, δεν αρρ'ωστησε μέχρι παραμονές γιορτών. Από τότε όμως και μέχρι τον Ιούνη μας πήρε η μπάλα. Δεν ξέρω αν όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν έτσι αλλά εμένα μου φάνηκε υπερβολικό και κουραστικό, γιατί πάντα κάνει υψηλούς πυρετούς. Εσύ πώς είσαι;

.

Αχ δεν ξέρω να σου απαντήσω καλή μου για της αρρώστιες αρρωστήσαμε ελάχιστες φάρες 2-3 όποτε δεν ξέρω αν είναι όπως τα λες ψαξτο εκτενεστέρα εγώ είμαι πολύ καλύτερα το αμνιακό αρκετό και η πεθερά σουπερ τελικά να μην τα ξανά λέω και κούραζε

Ναι αγάπη μου με κάλυψες ήθελα να μάθω αν κάπου έκανε τελικά κακό ο θηλασμός.

Προχώρα σε δεύτερη εγκυμοσύνη και πιστέψαμε όλα θα πάνε περίφημα εγώ εδώ ήμουν που σας έλεγα τουσ χιλίους φόβους μου και μοιραζόμουν τισ αγωνίες μου και σας ζάλιζα με τεράστια ποστ μου για εγκυμοσύνη κ-θηλασμό

για τον αποθηλασμό και όλα πανε περίφημα με το καλό να ακούσω ότι έχεις καθυστέρηση

Καλησπέρα κορίτσια και σας ευχαριστούμε πολύ όλες για τις ευχές σας!

Πετρούλα πράγματι τη νονά μας δεν τη λες και μεγαλόσωμη, αλλά και τα 3 κοριτσούδια της μεγάλα μωράκια ήταν :) και ο τοκετός φυσιολογικός! Η τελευταία την παίδεψε και πιο πολύ παρότι 3 παιδί!

Αχ βρε Ιωαννίτσα. Πάλι άρρωστη η μικρούλα σου :( Περαστικά κ γρήγορα. Τι να πω!

Πήγα έκανα τα μαλλάκια μου κι εγώ σήμερα! Ετοιμη για τη βάφτιση αύριο! Ο καιρός μας τα χαλάει λίγο.

Πάω τώρα να παίξω με τον μικρό, ο οποίος δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι και οργιάζει!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια τι καιρός είναι αυτός??? Χάλια. Πήγαμε σούπερ και τζάμπο αλλά ρε γμτ κουράζομαι πολύ εύκολα..τεσπα, ωραία ήταν πάντως!

αν κατάλαβα καλά καπνίζεις τώρα και αρκετά?

εγώ δεν θα σε μαλώσω απλά θα σου πω κάνεις το πείραμα με το λάστιχο στο χέρι σου μαχαίρι θα το κόψεις

Δεν καπνίζω αρκετά. Τρία τσιγάρα έκανα(σήμερα έχω κάνει ένα και αυτό γιατί ''στούμπωσα'' και δεν μπορούσα να ενεργηθώ με τπτ...πέρασα τρομερούς πόνους και το έκανα γιατί δεν άντεχα άλλο. μετά πήγα σφαίρα! )

Ριτάκι το πείραμα δεν το διάβασα, κατάλαβα ότι θα είναι κάτι σχετικό με το πως αισθάνεται το μωρό μάλλον ε? Το απέφυγα γιατί με ταράζουν πολύ τέτοιες περιγραφές και δεν το θέλω..διάβασα μόνο την άποψη του γυναικολόγου σου η οποία είναι αντίθετη και από του δικού μου και από της νύφης μου και από της κουνιάδας μου(όλες καπνίστριες οι οποίες το έκοψαν κι αυτές σταδιακά.) Εννοείτε ότι το καλύτερο είναι να το κόψεις μαχαίρι απλά ορισμένες φορές το στρες που προκαλείται από την διακοπή μπορεί να είναι χειρότερο από το να κάνεις ένα τσιγάρο. Φυσικά δεν το λέω για να δικαιολογηθώ, το ξέρω ότι είναι πολύ κακό και καλό θα ήταν να κοπεί κατευθείαν αλλά εγώ δεν τα κατάφερα. Μέρα με τη μέρα όμως προσπαθώ όλο και πιο πολύ και είναι θέμα ημερών να κοπεί τελείως(έτσι είχα κάνει και στην Εύα)

Giovanna ο ανηψιός του άντρα μου από ενός έτους(σήμερα 4) αρρωσταίνει το λιγότερο μία φορά το μήνα, με πολύ υψηλούς πυρετούς. Είναι πολύ ευαίσθητος, ακόμα και το καλοκαίρι αρρώστησε 3 φορές με 40αρια. Η γιατρός τους είναι καθησυχαστική, απλά και για τους γονείς του είναι πολύ κουραστικό και σκέφτονται κι αυτοί μήπως του κάνουν ομοιοπαθητική. Πάντως είναι αρκετά παιδάκια έτσι, μην αγχώνεσαι ότι το παθαίνει μόνο η Αλεξάνδρα.

Βατραχάκι μου πλακώσου στις γαργάρες με αλατόνερο. Θα σου κάνει πολύ καλό στον πονόλαιμο, μιας και δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα.

Σουλίτσα μου χάρηκα που μπήκες και μας είπες τα νέα σου! Μήπως να έκοβες τον μεσημεριανό ύπνο της Ανδρεάννας για να κοιμάται πιο εύκολα το βράδυ?

Μαελένη μεγειά το μαλλάκι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ηρθα πάλι να πω μια καλησπέρα.

Επιτέλους κατάφερα να παω κομμωτηριο και σουλουπωσα λιγακι τα μαλλακια μου γιατι ηταν χαλια.

Ελενη μου να σας ζήσει το μωράκι και μεγεια το μαλλακι και σε σενα.

Μαράκι μου το μεσημεριανο ύπνο της μικρης εχω προσπαθησει να τον κόψω αλλα ειναι ματαιο.

Κοιμαται εκει που καθεται .Οπότε δοκιμασα απλα να τον μειωσω αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα.

Δεν ξερω πια.Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

Παω να κανω ενα μπανακι γιατι ο καλος μου θελει να βγει.

Βεβαια ειμαι πολύ θυμωμενη γιατι βγηκε και προχθες και το απογευμα που ειχε το ματς.

Αλλα δεν μπορω αλλο να μιλαω μου την εχει δωσει ας κανει οτι θελει.

Ευχομαι μονο να κοιμηθει σχετικα νωρις η κορη μου μπας και χαλαρωσω και εγω λιγακι.

Οκ Μαρακι μου!Εχεις δικιο μου ειπες να σε μαλωσω και ειπα το κατιτις παραπανω...χαχα.Δεν ηταν τιποτα τραγικο το πειραμα εξαλλου ειναι αρκετα γνωστο.

Τεσπα ξερω πολυ καλα οτι ξερεις τι πρεπει να κανεις.Εξαλλου ξερω οτι εισαι πολυ ευαισθητη σε αυτο το θεμα (του καπνου)ακομα και με την Ευουλα που ειναι πλεον ολοκληρο παιδακι ποσο μαλλον για το σποριδιο που βρισκεται και μεσα στην κοιλιτσα!!

Παντως επιμενω οσο μας δινουν το ελευθερο για κατι ,το τραβαμε στα ακρα.Αν μας πουν ''απαγορευεται'' το μυαλο μας λειτουργει αλλιως και το περνουμε αποφαση πιο ευκολα.

Χαλια ο καιρος.Πηγαμε παιδοτοπο και μετα βολτα Athens heart.Καλα ηταν, αλλα μαζευτηκαμε νωρις διοτι ειχε ψυχρα αρκετη εξω και ειμασταν καλοκαιρινοι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλίτσα μου γειά σου.

Σε χάσαμε τελείως. Μεγειά και τα μαλλάκια μας. Κι εμένα χάλια ήταν μπλιαχ!!!! Τώρα όμως ;)

Τι κακό αυτό με τον ύπνο των καμαριών μας. Ασε εμείς πάλι δεν κοιμηθληκαμε το μεσημέρι και τώρα κουτουλάμε, αλλά κάνει ο μπαμπάς μας μπάνιο και δεν μπορώ να τον ετοιμάσω.

Βγάλαμε κι έναν τραπεζίτη τελικά και είναι πάλι όλη την ώρα με τα χέρια μέσα στο στόμα και σάλια!!!!!! όπως ηταν μωρό βρε κορίτσια. Αντε να βγουν και οι υπόλοιποι γιατί όλο πανάω κα πονάω είναι και θέλει να του φιλάω το στόμα για να περάσει!

Σας αφήνω για την ώρα. Πάω να δω αν τελείωσε ο μπαμπάς μας για να πάρουμε σειρά και οι υπόλοιποι ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σουλιτσα μου τι κανεις?

Δηλαδη η μικρη τι κανει και δεν κοιμαται το βραδυ?Θελει να παιξει?Θελει εσας?ή γκρινιαζει?

Γιατι και ο γρηγορης κοιμαται αργα πλεον αλλα δε με κουραζει στο να κοιμηθει.Μολις ερθει η ωρα του κανει τσισα και παει και πεφτει.Αλλοτε κοιμαται αμεσως αλλοτε παιζει μονος του,μιλαει κτλ

Αν δοκιμαζες να της εβαζες κρεβατι και οτι ωρα ηθελε να πηγαινε να πεσει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...