Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!

ειχα γραψει ενα σεντονι υπερδιπλο και σβηστηκε γκρρρρρ....

εμεις μαλλον ειμαστε καλυτερα ο τιμος απο της 4 τα ξημερωματα δεν ξανα ανεβασε πυρετο κι ελπιζω να μας αποχαιρετησε ο παλιοπυρετος!

θα επανελθω φιλια σε ολες!

μακάρι να τελείωσε εδώ η ταλαιπωρία του! ;)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας. Συγγνώμη :oops::oops: Θα προσπαθήσω όμως το απογευματάκι.

Η Αλεξάνδρούλα από χτες το απόγευμα είναι και πάλι αρρωστούλα :cry::cry::cry: Μέσα σε δύο εβδομάδες ξανά!!! Μα είναι δυνατόν;;; Έχει πυρετό (μέχρι 39,2 ανέβηκε το βράδυ) και κανένα άλλο σύμπτωμα. Το θετικό είναι ότι πέφτει με ντεπόν και την κρατάει αρκετά. Θεωρώ ότι σε αυτό βοηθάει και η αγωγή που κάνουμε με τα ομοιοπαθητικά χαπάκια, καραμελίτσες κλπ. Αχ Θεούλη μου, ας μην είναι ο φετεινός Χειμώνας, όπως ο περσινός.....τώρα που το σκέφτομαι, πρωτοχρονιάτικα ήταν άρρωστη, άρα.......άρρωστη όλο το χρόνο.:twisted::twisted::twisted: Άλλο ένα ΣΚ είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε πράγματα και για άλλη μια φορά κλεινόμαστε μέσα. Τεσπά, ας συνέλθει γρήγορα και ας σταματήσει εδώ αυτό το κακό πια :(:(:(

Βρε Βικάκι πές μου λίγο πάλι πώς λέγεται εκείνο το σύνδρομο των μωρών που αρρωσταίνουν συχνά.....δεν το θυμάμαι......αλλά σκεφτόμουν να το ψάξω λίγο. Αλήθεια πώς καταλήγει κάποιος ότι το παιδί του έχει κάτι τέτοιο.

Να πω ότι η Λαμπρινή έστειλε και σε εμένα το βίντεο με τη Χριστιάνα της και πραγματικά έπαθα πλάκα. Τι παιδί είναι αυτό!!! :P:p:p:p Η Αλεξάνδρα μου ζήτησε περίπου 5 - 6 φορές να το δει και να το ξαναδεί και στο τέλος έλεγε με χαρά και λαχτάρα 'Κριστιάνα κάνει βουτιέ. Κοίτα μαμά Κριστιάνα που κάνει βουτιέ'. Νομίζω είναι το είδωλό της :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μια γρηγορη καλησπέρα κι απο μενα!!

Ιωαννα περαστικα στο κοριτσακι μας...Μην κανεις σεναρια με το νου σου..Αν ειχε καποιο πρόβλημα με την αμυνα του οργανισμου της - οπως υποψιαζεσαι - δεν θα το ειχε αντιληφθει η παιδιατρος σας??Απλά ειναι λίγο πιο ευαισθητουλα...

Δεν σας εχω διαβασει καθολου..Μολις ξεμπεδεψω με αυτο που καταπιαστηκα, θα ερθω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

giovanna σύνδρομο pfapa λέγεται. Δες κι εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22352. Περαστικά σας. Πάντως είδες κυκλοφορεί ίωση λαιμού, μήπως την τσίμπησε?

Βατραχάκι μου άντε δείχνει πως φεύγει σιγά σιγά..

Σαρδελάκι μου ο Αστέρης εντάξει ε?

Ηλιάνα βρληκα άλλον γιατρό αλλά έχουμε μιλήσει μόνο τηλεφωνικά και εκείνος μου είπε να ξανακάνω χοριακή..

Ριτάκι καλά κάνεις και με μαλώνεις. Το ξέρω είναι απαράδεκτο, αλλά πίστεψε με προσπαθώ πααααααααρα πολύ.

Λαζαρένια μου περαστικά στον πεθερό σου. Δεν είναι τίποτα. όσο για τις δικές σου εξετάσεις τι ακριβώς δεν βγήκε καλο? Μην αγχώνεσαι από τώρα πάντως, μπορεί να μην έχει σημασία αφού η άλλη είναι καλή.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αρμακι μου εγω οταν εμεινα εγκυος την ειδα αλλιως με το καπνισμα.Ειπα για οσο ειμαι εγκυος δε θα ξανακαπνισω και αυτο ηταν.Με το που ειδα το τεστ το εκοψα μαχαιρι γιατι αλλιως δε γινετε .ηταν και ο γιατρος απολυτος βεβαια.Μου ελεγε ''εγω δε θα σου πω κανε ενα ,δυο εως πεντε τσιγαρα και δεν τρεχει τιποτα οπως λενε αλλοι γιατροι.Εμενα οσες μου ζητανε να καπνιζουν και μου λενε να τους δωσω ενα οριο τις στελνω αλλου''.

Και να φανταστεις ειναι ενας πολυ κουλ γιατρος που ουτε καν για τα κιλα μου, μου ειπε ποτε το παραμικρο ουτε για τιποτα αλλο.

Παλιοτερα ενας αλλος γιατρος που ειχα -εξαιρετικος και δυστηχως πεθανε-..μου ειχε δωσει ενα παραδειγμα που με ειχε συγκλονισει.Μου ειχε πει να κρατησω με το ενα χερι μου πολυυ σφικτα τον καρπο του αλλου μου χεριου για καποια ωρα δε θυμαμαι ποσο ακριβως αλλα για οση ωρα καπνιζουμε ενα τσιγαρο πανω κατω.Τελικα εβαλε τον ανδρα μου(ανυπαντροι ημασταν τοτε)να μου το κρατησει σφικτα για να το νιωσει και εκεινος.Το χερι λοιπον αρχισε να τρεμει.Μου ειπε οτι αυτο συμβαινει στη μητρα μας για οση ωρα καπνιζουμε ενα τσιγαρο και αυτο το στρες δεχεται το εμβρυο...

Δε κανω κυρηγμα τωρα... απλα ηθελα να το πω μπας και βοηθησω γιατι αν δεν κοπει μαχαιρι ,δεν κοβεται το ατιμο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβαννα μου μην αγχωνεσαι...ειναι αυτο που μου λεει συνεχεια η φιλη μου-ειδικος σε ιωσεις- οποτε συζηταμε.

Καθε Δευτερα εστελνε το γιο της καλα στο σχολειο καθε παρασκευη ηταν αρρωστος.Στην αρχη αναρωτιοταν τι συμβαινει και δεν σταυρωναν σκ για σκ.Καποια στιγμη επαψε να την ψαχνει τη δουλεια, αποδεχτηκε το γεγονος οτι σταθμος και ιωσεις πανε πακετο και οσο μεγαλωνε το παιδι τοσο πιο ομαλη γινοταν η κατασταση. Βεβαια ο μικρος της σε αντιθεση με την κορη της περασε παρααα πολλα αρα ειναι και στο παιδι.

Οσο περισσοτερο αρρωσταινουν τοσο ευκολοτερα ξανακυλανε.Ειναι φαυλος κυκλος.

Οσο περιοριζεται η κατασταση σε ιωσουλες απλες ειναι οκ αν χτυπα ξυλο πιασουμε τιποτα σοβαρα πχ.πνευμονιες κτλ τοτε πρεπει να τη δουμε αλλιως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλακι μου περαστικα και σε εσας .Μασκες κανετε οποτε βηχει?Εγω δεν εχω καν μασκα ρε παιδια...ουφ...αχρειαστη να ειναι.

Βατραχακι θα του περασει σιγα σιγα αφου περνει αντιβιωση.

Λαζαρενια μου τι εγινε με τις εξετασεις σου?Για πες μας..ολα καλα θα πανε!

Εμεις τελικα δεν πηγαμε μπανιο,ειχατε δικο πολυ αρρωστος καιρος.

Πηγαμε κουνιες,καφε και σ/μ και γυρισαμε να φαμε το μοσχαρακι μας με μακαροναδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γιοβαννα μου περαστικα σας μην στεναχωριεσαι ιωση ειναι κι εμεις μονο πυρετο κι αφαγια αν δεις οτι συνεχιζει παρε τηλ τον γιατρο σας να ερθει να σας δει εμας τελικα χρειαστηκε αντιβιωση γιατι ηταν πολυ χαλια και ειχαν πρηστει και οι αδενες του.

και παλι περαστικα σας!

κι εγω εχω ενα λαιμο χαλια ουτε να μιλησω μπορω ποναω κι οταν χασμουριεμαι ποναω παρα πολυ να φανταστητε τι χαλια ειναι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αρμακι μου εγω οταν εμεινα εγκυος την ειδα αλλιως με το καπνισμα.Ειπα για οσο ειμαι εγκυος δε θα ξανακαπνισω και αυτο ηταν.Με το που ειδα το τεστ το εκοψα μαχαιρι γιατι αλλιως δε γινετε .ηταν και ο γιατρος απολυτος βεβαια.Μου ελεγε ''εγω δε θα σου πω κανε ενα ,δυο εως πεντε τσιγαρα και δεν τρεχει τιποτα οπως λενε αλλοι γιατροι.Εμενα οσες μου ζητανε να καπνιζουν και μου λενε να τους δωσω ενα οριο τις στελνω αλλου''.

Και να φανταστεις ειναι ενας πολυ κουλ γιατρος που ουτε καν για τα κιλα μου, μου ειπε ποτε το παραμικρο ουτε για τιποτα αλλο.

Παλιοτερα ενας αλλος γιατρος που ειχα -εξαιρετικος και δυστηχως πεθανε-..μου ειχε δωσει ενα παραδειγμα που με ειχε συγκλονισει.Μου ειχε πει να κρατησω με το ενα χερι μου πολυυ σφικτα τον καρπο του αλλου μου χεριου για καποια ωρα δε θυμαμαι ποσο ακριβως αλλα για οση ωρα καπνιζουμε ενα τσιγαρο πανω κατω.Τελικα εβαλε τον ανδρα μου(ανυπαντροι ημασταν τοτε)να μου το κρατησει σφικτα για να το νιωσει και εκεινος.Το χερι λοιπον αρχισε να τρεμει.Μου ειπε οτι αυτο συμβαινει στη μητρα μας για οση ωρα καπνιζουμε ενα τσιγαρο και αυτο το στρες δεχεται το εμβρυο...

Δε κανω κυρηγμα τωρα... απλα ηθελα να το πω μπας και βοηθησω γιατι αν δεν κοπει μαχαιρι ,δεν κοβεται το ατιμο...

Καλησπέρα οι δυο μας είμαστε ?

Αχ ριτα μου αυτό το πείραμα με το χέρι μας το έκανα στον ανώδυνο όταν ήμουν έγκυος στον λευτερακι με την διαφορά ότι το έδεσαν με λάστιχο για 7 λεπτά είχε γίνει κατάλευκο και έτρεμε σαν ψαρί το χέρι μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

GiovannaXA μου περαστικά μην αγχώνεσαι γιατί να έχει κάτι και να αρρωσταίνει ίσως ήταν σύμπτωση συχώρεσε με αλά δεν θυμάμαι σου αρρώσταινε και πέρση συχνά?

γιαυτο θες αν το ψάξεις ?

arma αν κατάλαβα καλά καπνίζεις τώρα και αρκετά?

εγώ δεν θα σε μαλώσω απλά θα σου πω κάνεις το πείραμα με το λάστιχο στο χέρι σου μαχαίρι θα το κόψεις

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ εντε περαστικα στον τιμο αυριο εχεισ απλι γαμο ?

καλησπερα μανουλες:D:D

επιτελους ετοιμο το λαπτοπ τωρα τρεχει:D:D οχι οπως πριν που πηγαινε σαν χελωνα.

Βατραχακι και γιοβανα μου περαστικα στα παιδακια σας...τι να πω τα καημενουλινκα υποφερουν:(

λαζαρενια μου τι εξετασης εκανες?

εδω Θεσσαλονικη υποτιθετε οτι ειναι γιορτη λογο εκθεσης αλλα φανταζομαι θα υπαρχουν εντασης..ευχομαι το αντιθετο γιατι θα παει και η Βικη

ο καιρος συνεφιασμενος και προβλεπουν βροχες για το βραδυ..παω να απλωσω τα ρουχαλακια μου απο το πλυντηριο..καλο απογευμα και παλι περαστικα στα μικρα μας

giovanna σύνδρομο pfapa λέγεται. Δες κι εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22352. Περαστικά σας. Πάντως είδες κυκλοφορεί ίωση λαιμού, μήπως την τσίμπησε?

Σε ευχαριστώ. Και εγώ για λαιμό φοβάμαι. Μία μου λέει ότι πονάει ο λαιμός της, μία η κοιλιά της, μία το πόδι της , το χέρι της κλπ. Χαϊδέυεται μάλλον.

Βατραχάκι περαστικά και σε εσάς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μία μου λέει ότι πονάει ο λαιμός της, μία η κοιλιά της, μία το πόδι της , το χέρι της κλπ. Χαϊδέυεται μάλλον.

Μήπως θέλει την δική προσοχή και το κάνει αυτό ?

οσο για τις τυψεις ,αυτες γατζωθηκαν πανω μας οταν γιναμε μανες.
Τί ωραία που το έγραψες. Έτσι είναι.
δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα.εκτος οτι αισθανομαι κομενη,βγηκανε τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις.

η μια ειναι καλη,η αλλη οχι και τοσο και περιμενω και μια τριτη απο αθηνα.

Δηλ.; Tί σημαίνει το αποτέλεσμα;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...