Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα Stone.

H μικρή μου βήχει πάλι. Χτες στον παιδίατρο όλα τέλεια σήμερα πάλι βήχει και δεν είναι μια εβδομάδα που σταματήσαμε τις μάσκες...

kiko ότι μπορείς να μάθεις και να με ενημερώσεις κοπέλα μου, καμιά μέρα που θα έχεις όρεξη να μου τα γράψεις.

Μάλλον λέω καληνύχτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Βατραχάκι μου περαστικά στον Τιμούλη..αχ αυτός ο λαιμός! Πως ήταν τον βράδυ σας?

Ρίτα τι κουλό ήταν αυτό ρε συ με τον οδοντίατρο??? Πάλι καλά που πήγες σε άλλον! Πω πω ρε παιδί μου μερικοί γιατροί είναι για πολλές κλωτσιές..

arma είσαι έγγυος κοπέλα μου κατάλαβε τοοοοοο!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μάλλον δεν το έχω ακόμα καταλάβει..χαχαχα!

Για τις αναρρωτικές κι εμένα δεν είναι η καλυτερη μου... βάλε και τις κατάρρες που θα φάω από όλους αυτούς που θα με βρίζουν οτι τους κρέμασα στη δουλειά... δε μου αρέσουν αυτά... αλλά θα το σκεφτώ..., σας είπα είναι η μόνη λύση...

Αποκλείεται να υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να σου ρίξει κατάρες τέτοιο πλάσμα που είσαι! Λοιπόν αν θες να προχωρήσετε σε 2ο για να φυγει το Ναταλάκι από τον σταθμό, να το κάνετε.Μην σκέφτεσαι τέτοια κουλά. Άλλωστε πέρασε αρκετός καιρό από το 1ο, δεν το έκανες στα καπάκια! Όσο για τον θηλασμό εγώ θα έλεγα να απευθυνθείς κατευθείαν στον γιατρό σου γιατί νομίζω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά..

Μαελένη να σας ζήσει η μπουμπούκα! Χαρά στο κουράγιο της κοπέλας! Μπράβο της!

joa μου χρόνια σας πολλά για την επέτειό σας! Δεν σου ευχήθηκα εχτές! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πλούσιο πρωινό όχι μόνο καφέδες ειδικά για τις εγγυούλες μας! Καλημέρα κοριτσια μου! Χάαααααααλια ο καιρός.................... arma μου ο γιατρός που έχω τώρα δεν συμφωνεί έτσι κι αλλιώς που θηλάζω............ (γκρρρρρρρρρρ), όσο για εγκυμοσύνη και θηλασμό όχι δεν συμφωνεί καθόλου. Όταν με το καλό πας στον καινούργιο σου θέλω να μας πεις εντυπώσεις, μπας και πάω κι εγώ σε αυτόν την επόμενη φορά. Καπνίζεις καθόλου, το έκοψες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

armaκι έμειναν οι γοργόνες μας στα avatar να μας θυμίζουν το καλοκαίρι................ τί συννεφιά είναι αυτή....................... Δεν πειράζει θα έρθουν άλλες μέρες τώρα, καλύτερεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γίνουν σπουδαία πράγματαααααα, χιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοίτα αν ήδη διαφωνεί που θηλάζεις, ίσως να μην είναι αντικειμενικός...Θα σου πω για αυτόν που θα πάω(αν τον βρω, γιατί εχτές δεν τον βρήκα τελικά, είναι σε διακοπές ο άνθρωπος και επιστρέφει δευτέρα.) Εδώ λένε γι'αυτόν http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46051 Επίσης μία κοπέλα που γέννησε με άλλον πρόσφατα στο Αττικό δεν πρότεινε τον δικό της αλλά εκείνον γιατί τον είδε από κοντά..

Δυστυχώς καπνίζω ακόμα 3 τσιγάρα την ημέρα...θα το κόψω, που θα μου πάει??? Έχω βάλει στόχο μέχρι να πάω να το δω να μην κάνω κανένα.

armaκι έμειναν οι γοργόνες μας στα avatar να μας θυμίζουν το καλοκαίρι................ τί συννεφιά είναι αυτή....................... Δεν πειράζει θα έρθουν άλλες μέρες τώρα, καλύτερεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γίνουν σπουδαία πράγματαααααα, χιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΙ....Αστα! Βλέπω τις καλοκαιρινές φωτογραφίες και μελαγχολώ...υπομονή, όντως έρχονται άλλα ωραία και στην τελική δεν μας έμεινε πολύ...μόλις 11 μήνες και μετά ξανά διακοπές! :lol: :lol: :lol:

Καλημερα!!!

Να σας πω το αγριο νιατο τι εκανα εχθες.

Πηγαμε σε μια συναυλια!Ωριονες...μη με ρωτατε πολλα δε ξερω να σας πω...χαχα.. παιζει ενας φιλος μας και πηγαμε να τους ακουσουμε.Δε μπορω να πω...καλα ηταν..τυφλα να εχουν οι U2 :tongue:

Mετα πηγαμε για φαγητο και μετα για ποτακι οπου ηπια μια ολοκληρη Smirnoff ice.Ενα θα σας πω..οταν πηγαμε να παρουμε το μικρο απα τη μανα μου αντι να πατησω το φως στο διαδρομο της πολυκατοιικιας πατουσα το κουδουνι του διπλανου γειτονα...Βγηκε ο ανθρωπος αγουροξυπνημενος με τα σωβρακκα να δει τι συμβαινει..:shock::tongue:

Καλε γιατι λετε οτι ο καιρος ειναι χαλια?Εδω μια χαρα ηλιολουστη μερα εχει..

Να μη ξεκινησουμε για μπανιο????????

Αρμακι μη καπνιζεις ρε!Θα σε μαλωσω!!!!!!Μουτσς

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α καλά Ρίτα μεγάλο ποτήρι είσαι κι εσύ! Για μπάνιο τί να σου πω... πολύ χαμηλές τις είδα τις θερμοκρασίες στο μετεό και δεν είναι μόνο αυτό βροχές και καταιγίδες δείχνει για σήμερα... πάει το μπανάκι... Θα πάμε στις κούνιες... τουλάχιστον.

Της ξανάρχισα μάσκα. Πάααααλι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.

βατραχινα μου πως ειναι ο μικρος?

ριτα μου θα την κανω κι εγω την συνταγη σου μια μερα.

τον ξυπνησες τον ανθρωπο νυχτιατικο ε?

φιλακι τι ωραια που θα πατε κοριτσοπαρεα.......

αυτα ειναι......

οσο για τις τυψεις ,αυτες γατζωθηκαν πανω μας οταν γιναμε μανες.

εγω ενα βραδυ βγηκα τωρα στις διακοπες που πηγαμε κατω κι ενιωθα απαισια που την αφησα.

δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα.εκτος οτι αισθανομαι κομενη,βγηκανε τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις.

η μια ειναι καλη,η αλλη οχι και τοσο και περιμενω και μια τριτη απο αθηνα.

αλλα στεναχωρηθηκα παρα πολυ με τον πεθερο μου κοριτσια.εχει πολυποδα στο εντερο και θα κανει χειρουργειο.ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα αλλα τον ακουσα χαλια και δεν θελω να παθει κατι γιατι ειναι ο μονος που με στηριζει.

1654096yn4fep17z7.gif

Φιλακι ξεχασα....κρεμα γαλακτος και εγω δεν βαζω παντα μην τη βαλεις δεν τρεχει τιποτα...

Η μουσταρδα ομως νομιζω χρειαζεται...γινεται να το μαγειρεψεις κανονικα χωρις μουσταρδα να αφαιρεσεις της μικρης και μετα συνεχιζεις προσθετοντας τη μουσταρδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σε όλες χω πολύ σπαριλα σήμερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

maeleni ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ αχ τι παθαίνω τώρα συγκινούμε με τα νεογέννητα:(:(:?:?

kiko καλά δεν τους ζήτησες τους διπλά κανένα παϊδάκι

? ποπό εγώ πολύ ζηλεύω φαγητά:oops::oops::oops::oops:

Λαμπρινή τι γιαγιά ήταν αυτήν? έπαθα αυτό είναι ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΕΤΡΟΥΛΑ όλο μαγειρεύεις κούκλα και ολο δουλείες κάνεις μπράβο σε ζηλεύω που εγώ δεν κάνει να τα κάνω μονή μου

Μωρέ αν με άφηναν θα τα σενιόρα στο λεπτό μεγάλο πραγμένα να κάνεις τις δουλείες όπως θες εσύ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vatraxaki μεγεία τιο καινούργιο θήλαστρο περαστικά στον τιμακο

τι έγινε ακόμη δεν μπήκε ο χειμώνασ σκαι ξεκινήσαμε…………….:(:(:(

ριτα79 σουπερ οι συνταγές που ανέβασες μόλις φάω κανονικά θα δοκιμάσω αρκετές από το γρικ μασα τώρα χωρίς αλάτι και πιπέρια όλα το ίδιο είναι

marina28 γελώ ακόμη με τις σκατο επιδώσεις της μικρής σου χιχιχι ερε τι με περιμένει:cool::cool::cool:

arma γιατί μετράς ακόμη χωραική ? δεν πήγες γυναικολόγο τι έγινε βρήκες άλλων ? η πήγες στον παλιό /?

μαμαλευτερακι, αυτές τις περιπέτειες που έχεις τον τελευταίο καιρό με την εγκυμοσύνη σου είναι λόγω θηλασμού; Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ. Έχω λόγο που σε ρωτάω. Κορίτσια σκέφτομαι να μείνω έγκυος. Σκούρα τα πράγματα στον παιδικό σταθμό, θα σας πω κάποια στιγμή τα νεώτερα... έχω απελπιστεί, και με τον άντρα μου έχουμε καταλήξει ότι η μόνη "λυση" είναι να κάνουμε ένα παιδάκι, να παίρνω εγώ αναρρωτικές για να είμαστε μαζί με τη Ναταλία στο σπίτι. Τί να κάνω.

Λειπων ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Εγώ έχω Υψηλή ρήξη αμνιακού σάκου

δηλ έχουν σπάσει τα νερά κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί σε οποία δίποτε γυναίκα καθολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης σε οποία διποτε εβδομάδα δεν είναι κάτι που προκάλεσα εγώ ούτε μπορούν να διευκρινιστούν τα αίτια του ;)

Επιστημονικά είναι αυτό

Πρόωρη ρήξη υμένων και πρόωρος τοκετός

Αυτόματη ρήξη των υμένων, δηλαδή του αμνιακού σάκου

(σπάσιμο νερών), μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια της κύησης. Το αμνιακό υγρό είναι δυνατόν να τρέχει συνεχώς από τον κόλπο ή να εμφανίζεται σε σταγόνες ή, ακόμα, μπορεί η ροή του να είναι διακοπτόμενη. Η πρόωρη ρήξη υμένων είναι σοβαρή κατάσταση στην εγκυμοσύνη και μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό ή σε ενδομήτρια φλεγμονή. Πρόωρος θεωρείται ο τοκετός, ο οποίος συμβαίνει πριν από την 37η εβδομάδα και καταλήγει στη γέννηση ενός παιδιού, το οποίο ζυγίζει λιγότερο από 2.500 γραμμάρια. Σε πολλές περιπτώσεις η αιτία της πρόωρης ρήξης των υμένων είναι άγνωστη. Σημαντικοί παράγοντες που προκαλούν το πρόωρο σπάσιμο των νερών θεωρούνται οι φλεγμονές του κόλπου και του τραχήλου. Είναι, όμως, εντελώς αβάσιμη η άποψη ότι η κίνηση και η εργασία -όποια και αν είναι- μπορεί να οδηγήσει στην πρόωρη ρήξη των υμένων. Εξαιρετική σημασία έχει η εβδομάδα της κύησης, κατά την οποία θα σπάσουν τα νερά. Όσο πιο προχωρημένη είναι η εγκυμοσύνη, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος για την εμφάνιση ανωριμότητας των πνευμόνων του μωρού (παρ΄όλο που το έμβρυο είναι βιώσιμομετά την εικοστή έβδομη εβδομάδα)

ΠΟΥΘΕΝΑ

ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ Η Η η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ

ότι Άλο θες Μαρίζα ρωτάμε και θα σου απαντήσω ελπίζω να σε κάλυψα εν ολίγης

.

:tongue::tongue:

γεια σας!

ειχα γραψει ενα σεντονι υπερδιπλο και σβηστηκε γκρρρρρ....

εμεις μαλλον ειμαστε καλυτερα ο τιμος απο της 4 τα ξημερωματα δεν ξανα ανεβασε πυρετο κι ελπιζω να μας αποχαιρετησε ο παλιοπυρετος!

θα επανελθω φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...