Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μικρος ξεμεινε στη γιαγια του σημερα επειδη ειχα παει οδοντιατρο και περιμενω τον ανδρα μου να βγουμε.

Μετα θα παμε να τον παρουμε οτι ωρα και να ειναι μπας και παμε κανα μπανιο αυριο...

Για να δουμε τι θα πει ο καιρος.

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια έπαθα πλάκα με αυτά που διάβασα! Ελπίζω να τιμωρηθεί πραγματικά αλλά πολύ αμφιβάλλω παρόλο που θα μπορούσε να είχε σκοτώσει γιαγιά και εγγονάκι.

Πικουλίνα μου πολύ καλά θα κάνετε και θα πάτε, μην ανησυχείς τα παιδιά σου θα περάσουν τέλεια και εσείς θα ανανεωθείτε!

Κι εσύ Φιλάκι μου σούπερ θα περάσεις το διήμερο το κοριτσάκι σου θα έχει την ευκαιρία να δεθεί ακόμα περισσότερο με το μπαμπά του. Κι εγώ αναρωτιέμαι τι έγινε με το σταθμό. Εγώ βέβαια είχα κόλλημα να παίρνω αναρρωτική στην εγκυμοσύνη ακόμα κι όταν είχα θέμα υγείας για να μη σχολιάζουν οι συνάδερφοι αλλά τελικά κατάλαβα ότι το όλο θέμα ήταν στο μυαλό μου! Πάντως πολύ σωστά το σκέφτεσαι, άλλος ένας λόγος που ήθελα να είναι κοντά τα παιδιά μου ήταν ακριβώς επειδή δούλευα να βρεθεί ένας τρόπος να μείνω με το Γιώργο παραπάνω. Στη δουλειά επέστρεψα Σεπτέμβρη και σταμάτησα Δεκέμβρη.Όσο για την άδεια ευτυχώς επειδή ξεκίνησε με το που γέννησα ουσιαστικά αφού δεν είχα πάρει πριν θα καθήσω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου περίπου και μετά θα έχω και σχεδόν 50 μέρες άδεια κανονική γιατί είναι άδεια 2 ετών!

Κάτι άλλο ήθελα να σχολιάσω! Α, ναι πήρα τις φτερούγες και αύριο θα κάνω τη συνταγή σου Ριτάκι! Ρε κορίτσια δεν πήραμε τα απίστευτα πράγματα, μόνο 1 συσκευασία πάμπερς επιπλέον γιατί είχαν έκπτωση και δώσαμε 170 ευρώ και είναι πράγματα 1 εβδομάδας ουσιαστικά! Έχω καραφλιάσει!

Κατά τα άλλα μας έφερε ο φωτογράφος τα δείγματα και είναι καλά νομίζω, πώς να σας περάσω όμως να δείτε που είναι εκτυπωμένα? Μόλις μου στείλει τα ηλεκτρονικά θα σας βάλω!

Βατραχάκι με γεια το swing! Εγώ τώρα έχω πρόβλημα και με αυτό και βέβαια αφού θήλασε η μικρή με το ζόρι έβγαλα 40μλ, τώρα φεύγουμε για σινεμαδάκι (μετά από αρκετούς μήνες) και ελπίζω να μην ξυπνήσει η μικρή μέχρι να γυρίσουμε! Φιλάκια σε όλες, καλό βράδυ!

Αρμάκι πολύ χαίρομαι με τα δικά σου νέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι μου κρίμα ο Τιμούλης μωρέ! Γρήγορα να συνέλθει και περαστικά και σε εσένα!

Ρίτα καλά να περάσετε, κι εγώ θέλω μπανάκι αύριο αλλά πολύ ανησυχώ για τον καιρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια....μιλαμε εχω φριξει!

Λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα.πιριν τις διακοπες πηγα σε ενα νεο οδοντιατρο.Γενικα μονο ενα σφραγισμα εχω στο στομα μου και ποτε δεν ειχα θεματα με τα δοντια αλλα μετα την εγκυμοσυνη με ενοχλουσαν .

Τεσπα μου εβγαλε ενα μαλλι για θεραπεια και καλα για περιοδοντιτιδα στο ξεκινημα και καθαρισμο και δε ξερω εγω τι αλλο...και εσκασα ενα σωρο λεφτα συν οτι πηγα τοσες φορες.

Μου ειπε οτι εχω 2 σφραγισματα και 1 χαλασμενο φρονιμιτη.

Επειδη ηταν πολυ ακριβος και τα ζωα μου αργα σημερα πηγα σε εναν αλλο συστημενη για τα σφραγισματα και ως εκ θαυματος δεν εχω κανενα δοντι για σφραγισμα και ουτε ο φρονιμιτης ειναι χαλασμενος.

Μου εβγαλε ακτινογραφια ο ανθρωπος για να με πεισει και γενικα απλα μου εξηγησε οτι εχω καποια ευαισθησια κτλ κτλ και μου τροχισε λιγο το σφραγισμα που ειχα και εβρισκε.

Δεν μου πηρε καθολου λεφτα και του αφησα εγω απο μονη μου ενα 20αρικο...

Μα ειναι δυνατον?????Ετσι μου ερχεται να παω να τον βρισω τον αλλο.

Καλα δεν έχω λόγια Ρίτα...:mad::mad: δυστυχώς υπαρχουν και επαγγελματίες που είναι μόνο για τα λέφτα, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο... :-(:sad::-(

αυτος ελεγε οτι ειμαι υπερβολικη γιατι λεει γονεις ειμαστε και πρεπει να καταλαβαινομαστε οταν ο ενας μαλωνει το παιδι του αλλου...

Τιιιιιι;;;;; και ποιός δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε γονέα να μαλώνει το παιδί μου;;;; Ωραία λογική!!!!

Ιωάννα να τα χιλιάσετε κούκλα μου και καλά να περάσετε!!!

Βατραχάκι με γεια το swing!!!! Περαστικά στον Τιμούλη... μου φαίνεται φέτος όλα θα περάσουν κάτι με τα λαιμά τους...:?

Φιλάκι σούπερ!!!! Και εγώ είχα κανονίσει διαφυγή με φίλες και δυστυχώς ακυρώθηκαν τα πάντα γιατί κάλεσαν και τις δύο φίλες μου για δουλειά...:cry::cry::cry:

Και βέβαια όπως καταλάβατε δεν πήγαμε στη συναυλία...

τεσπα... να μην αρχίσω βραδυάτικα...

πάω γιατί η μικρή κάνει πάρτυ...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσάκια ήρθα και πάλι!

Vatraxaki μου περστικά σας και πάλι :(

Βρε Μαρίνα εδώ γύρω είμαι! Δε με προσέχεις, δε με προσέχεις μπουχου.....

Ρίτα τι να πω για τον οδοντίατρο! Κι εγώ καμένη είμαι :(

Είχαμε πάει να δούμε τη νονά μας που απέκτησε το 3ο κοριτάκι της! Μια μπουμπού 3850kgr και 52cm! Μπαμπάτσικο μωράκι.

Δεν είδαμε βέβαια το νινί, γιατί τους μάζεψε ο παιδίατρος για ενημέρωση, αλλά θα τη δούμε εν καιρώ!

Παιδιά πώς τα καταφέρνει αυτή η κοπέλα με 2 και τώρα 3 παιδιά, με δουλειά, με μαγειρική, με ταξίδια......και χωρίς καμία μα καμία βοήθεια από παππουδογιαγιάδες μιας και είναι όλοι πολύ μακριά, είναι άξιον απορίας! Κι εμείς με ένα και ζοριζόμαστε!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

arma είσαι έγγυος κοπέλα μου κατάλαβε τοοοοοο!

ρίτα κάτι σε ρώτησα για τη συνταγή, θέλω τα φώτα σου, τρώγετα χωρίς κρέμα γάλακτως & χωρίς μουστάρδα το κοτόπουλο; Aκόμα δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου με τον οδοντίατρο.

Για τις αναρρωτικές κι εμένα δεν είναι η καλυτερη μου... βάλε και τις κατάρρες που θα φάω από όλους αυτούς που θα με βρίζουν οτι τους κρέμασα στη δουλειά... δε μου αρέσουν αυτά... αλλά θα το σκεφτώ..., σας είπα είναι η μόνη λύση...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τσάααα, μπήκα να μπω μια καλησπέρα στις ξενύχτισσες και διαπιστώνω ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ ψόφια. Εγώ πάλι δεν πολυνυστάζω και μπήκα να κάνω έρευνα για τους παιδικούς σταθμούς μιας και το έχω δει πολύ ζεστά το θέμα (για του χρόνου όμως) αλλά Φιλάκι με έκοψες με αυτό που έγραψες και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.

Αρμάκι μου και πάλι συγχαρητήρια κοπέλα μου και όλα καλά να πάνε απο 'δω και πέρα.

Πικουλινάκι καλά να περάσετε και άπαξ και το αποφασίσετε μην αγχώνεσαι για τίποτε άλλο , μια χαρά θα είναι τα ζουζούνια.

Βατραχάκι κοπέλα μου , περαστικά στον Τιμούλη εύχομαι μωρέ και να περάσει σύντομα, πάντως και εγώ με το λαιμό μου είμαι ακόμα κάπως και φοβάμαι πως ακούω και τον μικρό να μου έρχεται απο πίσω.

Να σας ζήσει το μωράκι Μαελενίτσα ξέχασα να σου ευχηθώ , ζουμπουρλούδικο ζουμπουρλούδικο βγήκε, αχ τι ωραία και εγώ έτσι τα θέλω θρεφτάρια να πιάνονται.χιχι

Ντελενάκι αν θες να απολαύσεις συναυλία σε προσκαλώ στο σπίτι μου, ψήνει δίπλα ένας γείτονας και έχουν μαζευτεί κάμποσοι με τέρμα το ραδιόφωνο και τραγουδάνε συγχρόνως όλοι μαζί, να φανταστείς έχω κλείσει τα παράθυρα και πάλι όμως σήμα καμπάνα έχουν, όχι τίποτε άλλο έχουν και ένα ρεπερτόριο τι να σου πω.:rolleyes:

Ριτάκι δυστυχώς αυτά συμβαίνουν με όσους μας περιτριγυρίζουν (οδοντίατρους, γυναικολόγους κλπ), καλού κακού θα πρέπει να ζητάμε και 2η γνώμη γιατί ο καθένας λέει τα δικά του και δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.

Καλησπερα , τι κανετε ?

Ποσα γραψατε παλι!

Διαβασα αυτο που εγραψες Λαζαρενια μου και θα απαντησω με κατι που ειδα τις προαλλες στην παιδική χαρα . Διπλα μου ακριβως ειναι δυο παιδακια , το ενα καθεται σε ενα αμαξάκι μπομπι καρ και το αλλο ειναι ορθιο . Ειναι και τα δυο καπου 15 μηνων αν δεν κανω λαθος . Διπλα ακριβως στεκεται και μια γιαγια . Ξαφνικα το ορθιο παιδακι τραβαει απο τα μαλλια το καθιστο και αρχιζει να φωνάζει . Η γιαγια σκυβει , απομακρυνει απαλα το χερι απο τα μαλλια του παιδιου και λεει " Θελεις να ανεβεις στο αυτοκινητο ? Μολις κατεβει ο Φιλιπ θα το εχεις " . Εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη νομιζα οτι τα μωρα ειναι αδερφακια διδυμα (μοιαζαν κιολας ξανθα και γλυκουλικα) αλλα βλεπω μια μαμα να ρχετε και να ρωτα τι συμβαινει . Η γιαγια της λεει " Τιποτα , ολα καλα " ! Χαμογελάει εκεινη παιρνει μαζι της το ορθιο παιδακι και το αλλο συνεχιζει τη βολτα του με τη γιαγια .

Μου ρθε να παω να υποκλιθω σ΄αυτη τη γιαγια ! RESPECT !!!!

.

Απο ανθρώπους αυτής της ηλικίας σπανίζει τέτοια νοοτροπία, μακάρι όλοι να σκεφτόμασταν κατ'αυτό τον τρόπο αλλά δυστυχώς.

Τσάααα, μπήκα να μπω μια καλησπέρα στις ξενύχτισσες και διαπιστώνω ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ ψόφια. Εγώ πάλι δεν πολυνυστάζω και μπήκα να κάνω έρευνα για τους παιδικούς σταθμούς μιας και το έχω δει πολύ ζεστά το θέμα (για του χρόνου όμως) αλλά Φιλάκι με έκοψες με αυτό που έγραψες και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Συνέχισε να ψάχνεις kiko μου, εμένα ο μπελάς μου είναι η αλλεργία της αγάπης μου. Να ρωτήσω για την κόρη της φίλης σου, τί αντιδράσεις έκανε όταν είχε φάει κάτι απαγορευμένο;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Συνέχισε να ψάχνεις kiko μου, εμένα ο μπελάς μου είναι η αλλεργία της αγάπης μου. Να ρωτήσω για την κόρη της φίλης σου, τί αντιδράσεις έκανε όταν είχε φάει κάτι απαγορευμένο;

Καλώς το Μαριζάκι, απ'ότι μου έχει πει πρηζόταν μονομιάς και είχε τρομερή δύσπνοια, πρέπει αμέσως να της χορηγηθεί ένεση γιατί ειδάλλως είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Πάντως δεν τέθηκε ποτέ θέμα παιδικού , επειδή εργαζόταν η ίδια και την έβαλε απο πολύ μικρή στον παιδικό (νομίζω μετά τα 2) μέχρι και πέρυσι που την έστελνε όλα καλά , απλά έφτιαχνε εκείνη φαγητό απο το σπίτι και της το έδινε, κατα τ'αλλα ήταν πολύ ευχαριστημένη μπορώ να πω.

Διαφημίσεις

Εξοδο θα κανονισω και εγω λιαν συντομως αλλά οχι ταξιδι δυστηχως(ή ευτυχως δε ξερω...)
Για το ταξίδι στο Ναύπλιο τί θέλω να πω. Θα είναι υπέροχα με τις φίλες μου δεν το συζητώ πολύ γέλιο καφεδάκια ποτάκια κτλ. Αλλά το παιδί μου... θέλω αφού δεν θα είμαι εγώ μαζί της να είναι ο πατέρας της αλλά ο άντρας μου το άλλο Σάββατο θα δουλέψει κανονικό οχτάωρο κι έπειτα... έχουμε και την προετοιμασία με την ομάδα ε δεν θα έχουν κι αγώνα την Κυριακή.... ε όχι όλο θα το παρκάρει το παιδί πότε στη μάνα μου πότε στη δική του.... ε δε θέλω ξινό θα μου βγει. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Συν τη μελαγχολία που θα πάθω φαντάζομαι πρώτη φορά να φεύγω μακριά της. Δεν ξέρω. Για τον παιδικό σταθμό δεν μπορώ να σας τα λέω τώρα είναι μεγάλη ιστορία... απλά η καινούργια δασκάλα φαίνεται πιο αδύναμη να αναλάβει και να διαχειριστεί τέτοια ευθύνη... λογικό είναι..... τί να πεις............... θα γράψω λεπτομέρειες κάποια στιγμή αλλά τώρα βαριέμαι.... κανονίστε καφέ να τα πούμε από κοντά. Ρίτα.... διάβασα και τα του οδοντίατρου... τί να πω............................... δεν σχολιάζω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλώς το Μαριζάκι, απ'ότι μου έχει πει πρηζόταν μονομιάς και είχε τρομερή δύσπνοια, πρέπει αμέσως να της χορηγηθεί ένεση γιατί ειδάλλως είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Πάντως δεν τέθηκε ποτέ θέμα παιδικού , επειδή εργαζόταν η ίδια και την έβαλε απο πολύ μικρή στον παιδικό (νομίζω μετά τα 2) μέχρι και πέρυσι που την έστελνε όλα καλά , απλά έφτιαχνε εκείνη φαγητό απο το σπίτι και της το έδινε, κατα τ'αλλα ήταν πολύ ευχαριστημένη μπορώ να πω.
Την αδρεναλίνη εννοείς έπρεπε να κάνει; Εμάς τί να πω στο παιδικό σταθμό που πάει η κόρη μου.... κυκλοφορούν πολλά φαγητα που φέρνουν τα παιδιά από τα σπίτια τους........ κρουασάν τυρόπιτες τοστ κτλ... πρόβλημα................ πρέπει δυο μάτια να είναι πάντα πάνω της...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δε νομίζω φιλάκι μου να μην ίσχυε το ίδιο και με τη φίλη μου, θεωρώ πως τη στιγμή που υπήρχε μάγειρας στον παιδικό σταθμό σίγουρα θα μαγείρευε και τα φαγητά που δεν επιτρέπονται στη μικρή της αλλά και πάλι οι δασκάλες ήταν υποχρεωμένες να επιτηρούν καθόλη την παραμονή του παιδιού στον παιδικό. Αν θες θα τη ρωτήσω και περισσότερες πληροφορίες και θα σου πω σύντομα. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, ο παιδικός είναι δημόσιος ή ιδιωτικός ; ρωτάω μήπως παίζει ρόλο και αυτό δεν ξέρω, μήπως δηλαδή στο δημόσιο είναι περισσότερα τα παιδιά και δεν είναι σε θέση οι δασκάλες να δώσουν στο θέμα την πρέπουσα σημασία.

Δυστυχώς όμως θα σε αφήσω ΄τώρα γιατί μου κλείνουν τα μάτια, μπορεί να έχω πάρει επάξια τον τίτλο της Μις Σεντόνι αλλά τον τίτλο της Μις ξενύχτω ούτε προτεινόμενη δεν αξίζω να είμαι.

Καλό βράδυ και καλο ξημέρωμα.

Γεια σας κι απο μενα!!!

Μονοι μας σημερα, ο μπαμπας μας σε δουλεια 2 στενα πιο κατω...

Απο τις 9 τωρα εκατσα..έκανα κεικ πορτοκαλιου, πολύ αφρατο και πεντανοστιμο....Σιδερωσα τις κουρτινες του υπνοδωματιου μας, επαιξα με τον ταλιμπαν μου και ξεσηκωθηκε τόοοσο που κοιμηθηκε πριν απο 20 λεπτα :?

Μαρινα, Ριτα, Πικουλινα και Φιλακι καλά να περασετε σε οτι κανονισατε!!Κοντινες ή μακρινες αποδρασεις σημασια εχει οτι λίγο θα χαλαρωσετε...

Ελένη να σας ζησει η κουμπαρα jr..:D:D

Πολύ καλό μωρο και μπραβο στη μαμα που τα φερνει ολα βολτα!!!Μινιατουρα απ'οτι θυμαμαι εκεινη αλλα τα κοριτσακια της φαίνονταν ανεπτυγμενα..

Τι λετε εσεις κοριτσια???Για παιδικους διαβαζω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...