Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη τραγικό!!!Τι να πω..καλα ειπε όμως και μια κοπέλα, καλά ειναι να προσεχουμε κι εμεις σε ποιους εμπιστευομαστε τα αγαπημενα μας προσωπα!!Επικινδυνοι και ανωμαλοι υπαρχουν πάντου και με ωραιοτατες μασκες...

Κι απο την αλλη η Λαμπρινη με τη γενναιοδωρη και ψυχραιμη γιαγια...Μπραβο της!!

Σίγουρα δεν αναφέρθηκα στο θέμα ότι ήταν αλοδαπή! Ξέρω παρόμοιες περιπτώσεις και από γηγενείς, ακόμα και από συγγενικά πρόσωπα!

Απλά λέω μέχρι πού φτάνει το μυαλό του καθενός και που αποφάσισε με τόση ευκολία να το χρησιμοποιήσει και στο παιδί! Σκέψου πόσο θα είχαν τρελαθεί οι γονείς μ' αυτά που άκουγαν ότι έχει το παιδί!!!!!! Και μετά "ανακούφιση???" που τελικά ήταν από το φάρμακο, αλλά και αγανάκτηση μαζί!

ΤΕΣΠΑ πολλή προσοχή χρειάζεται γενικά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ πήγα πρώτη μέρα γυμναστήριο, μου υποσχέθηκε η μαμά μου να κρατάει τη μικρή καμιά ώρα μέχρι να πιάσει δουλειά και να βγαίνω για δουλειές ή γυμναστήριο και νιώθω άλλος άνθρωπος! Από Δευτέρα θα προσπαθήσω να πηγαίνω συστηματικά!
Mπράβο κοριτσούλι μου, δεν παίζεσαι! Μαρινακι, πότε γυρνάς στο γραφείο σου; Θα αρχίσω κι εγώ γυμναστήριο, δεν πάει άλλο!

joa να ζήσετε και καλά να περάσετε απόψε!

Τιμάκο μου περαστικά μωρό μου.

μαμαλευτερακι, αυτές τις περιπέτειες που έχεις τον τελευταίο καιρό με την εγκυμοσύνη σου είναι λόγω θηλασμού; Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ. Έχω λόγο που σε ρωτάω. Κορίτσια σκέφτομαι να μείνω έγκυος. Σκούρα τα πράγματα στον παιδικό σταθμό, θα σας πω κάποια στιγμή τα νεώτερα... έχω απελπιστεί, και με τον άντρα μου έχουμε καταλήξει ότι η μόνη "λυση" είναι να κάνουμε ένα παιδάκι, να παίρνω εγώ αναρρωτικές για να είμαστε μαζί με τη Ναταλία στο σπίτι. Τί να κάνω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

κοριτσια μου καλησπερα.

Δεν εχω διαβασει τιποτα. Να σας ενημερωσω οτι αυριο πρεπει να ζυμωσετε ψωμι , γιατί οι φουρνοι θα γκρεμιστουν.Φευγω ΣΚ χωρις παιδια. Εννοειται οτι δε θελω, αλλα για τον αντρουλη μου θα το κανω!!!!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια...

ριτάκι εμένα ο δικός μου τρώει σούπες ευτυχώς. Και ειδικά προχθές που ήταν αδιάθετος και του έκανα μιά νοστιμότατη κρεατόσουπα ήθελα μόνο το ζουμί χαχα. Με τις θήκες και το σταντ με ξεχασατε;

m57Zp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά... μόνο την τελευταία σελίδα και έφριξα... Τι να πεις;;;

Φιλάκι μου τι έγινε με το σταθμό;;; Συνέβει κάτι με την καινούργια δασκάλα;

Αρμάκι είσαι σούπερ!!!!!

Πικουλινάκι σε καταλαβαίνω... και εγώ αγκαρία θα το έκανα...:tongue::tongue:

Όσο για τα σεντόνια βρε κορίτσια κάθε μέρα η Κίκο μας απλώνει το υπερδιπλο...όλα τα άλλα είναι φιλότιμες προσπάθειες!!!:D:D:D

Σήμερα ο άντρας μου μου υποσχέθηκε συναυλία αλλά δεν έχει συνενοηθεί με τη μαμά του για τα μωρά... οτι να'ναι...:mad::mad::mad:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Παει ο Γρηγορης σε αλλη κατασκευη και παω και τον βρισκω.Να μη σας τα πολυλογω του ειπα οτι καλως θελει να προστατευει το παιδι του αλλα το κανει με λαθος τροπο και μηδενιζει τα αλλα παιδια.Και με το να τα αγριευει ο ιδιος τιποτα δε θα καταφερει ως προν την ετοιμοτητα του γιου του στο μελλον.Θα προτιμουσα να ειχε χτυπησει μετα την σπρωξια ο μικρος του τον δικο μου και να ειχαν αρπαχτει και ας τα εβρισκαν μονα τους παρα ενας τρελο 30ανταρης που πουλαει τσαμπουκα σε παιδια.
Και τί σου απάντησε ο ανόητος; Μπορείς να μου πεις;

Κι εγώ τα ίδια με την ana χτες το βράδυ, ξεπόρτησα... με τις φίλες μου αλλά το πήγαμε κι ένα βήμα πιο πέρα... κανονίσαμε το επόμενο ΠΣΚ να πάμε στο Ναύπλιο...!!! Μόνες μας φυσικά. Μάλιστα μου έχουν αναθέσει να βρω και ξενοδοχείο... Θε μου τί ήπια χτες το βράδυ... μισή βότκα... φαντάσου... Ακόμα δεν το έχω πει στον άντρα μου. Που δεν θα έχει πρόβλημα. Εγώ έχω πρόβλημα κι ήδη τύψεις για τη Ναταλία, τα κλασικά. Θα σας πω άλλη στιγμή τώρα τα λέω επιγραμματικά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το κοτοπουλο ειναι αυτο το αδικει ομως η φωτο μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=725&Itemid=49

Ρίτα, εννοείται χωρίς κρέμα γάλακτος αλλά και χωρίς μουστάρδα λες να είναι πολύ λειψό;

Eγω ΠΑΛΙ δε μαγείρεψα σήμερα... ευτυχώς υπάρχει από εχτές λίγη σόυπα με λαχανικά που έφτιαξε ο άντρας μου για τη Ναταλία για το σχολείο γιατί είχαν φακές σήμερα (είναι αλλεργική), αλλά θα θέλει να φάει τη σούπα, εγώ πάντως έφαγα, υπέροχη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσια....μιλαμε εχω φριξει!

Λοιπον ακουστε πως εχουν τα πραγματα.πιριν τις διακοπες πηγα σε ενα νεο οδοντιατρο.Γενικα μονο ενα σφραγισμα εχω στο στομα μου και ποτε δεν ειχα θεματα με τα δοντια αλλα μετα την εγκυμοσυνη με ενοχλουσαν .

Τεσπα μου εβγαλε ενα μαλλι για θεραπεια και καλα για περιοδοντιτιδα στο ξεκινημα και καθαρισμο και δε ξερω εγω τι αλλο...και εσκασα ενα σωρο λεφτα συν οτι πηγα τοσες φορες.

Μου ειπε οτι εχω 2 σφραγισματα και 1 χαλασμενο φρονιμιτη.

Επειδη ηταν πολυ ακριβος και τα ζωα μου αργα σημερα πηγα σε εναν αλλο συστημενη για τα σφραγισματα και ως εκ θαυματος δεν εχω κανενα δοντι για σφραγισμα και ουτε ο φρονιμιτης ειναι χαλασμενος.

Μου εβγαλε ακτινογραφια ο ανθρωπος για να με πεισει και γενικα απλα μου εξηγησε οτι εχω καποια ευαισθησια κτλ κτλ και μου τροχισε λιγο το σφραγισμα που ειχα και εβρισκε.

Δεν μου πηρε καθολου λεφτα και του αφησα εγω απο μονη μου ενα 20αρικο...

Μα ειναι δυνατον?????Ετσι μου ερχεται να παω να τον βρισω τον αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εξοδο θα κανονισω και εγω λιαν συντομως αλλά οχι ταξιδι δυστηχως(ή ευτυχως δε ξερω...)

Πικουλινα με εκπλησεις!

Καλα να περασετε!

Φιλακι καλα να περασεις κι εσυ.Με συγκινησες βρε κοπελια...ειναι πολυ γλυκια η σκεψη σου να μεινεις εγκυος και να εισαι και με το κοριτσακι σου.Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω τι συμβαινει στον παιδικο.Περιμενω να μας πεις οποτε μπορεσεις.

Οσο για το θηλασμο δε ξερω να σου απαντησω αλλα νομιζω στο ξεκινημα θα τα καταφερεις και σιγα σιγα θα αποθηλασεις.Αληθεια τι επιλογη σε γαλα εχει η μικρη?

Αρμακι μου!!!Συγχαρητηρια και παλι!Σουπερ τα νεα!Αντε με το καλο να δειτε τον σπορο(χιχιχι)

Ιωαννα σε ξεχασααα!Να ζησετε φιλεναδα να ειστε καλα και παντα ερωτευμενοι!

Σαρδελακι δε σε ξεχασα ψαχνει να βρει τις θηκες...θα σου πω αυριο ή τη Δευτερα σιγουρα.

Μην ανησυχεις το εχω υποψιν μου απλα ξεχασα να στειλω πμ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παει ο Γρηγορης σε αλλη κατασκευη και παω και τον βρισκω.Να μη σας τα πολυλογω του ειπα οτι καλως θελει να προστατευει το παιδι του αλλα το κανει με λαθος τροπο και μηδενιζει τα αλλα παιδια.Και με το να τα αγριευει ο ιδιος τιποτα δε θα καταφερει ως προν την ετοιμοτητα του γιου του στο μελλον.Θα προτιμουσα να ειχε χτυπησει μετα την σπρωξια ο μικρος του τον δικο μου και να ειχαν αρπαχτει και ας τα εβρισκαν μονα τους παρα ενας τρελο 30ανταρης που πουλαει τσαμπουκα σε παιδια.
Και τί σου απάντησε ο ανόητος; Μπορείς να μου πεις;

Α αυτος μου ελεγε τα δικα του...οτι δε με ειχε δει και πολλοι γονεις δεν δινουν σημασια και καποια παιδια πιο ευαισθητα που δεν εχουν μαθει να χτυπανε εχουν λεει θεμα αν τα σπρωχνουν και δεν επεμβαινουν οι γονεις με αποτελεσμα να παθαινουν ψυχολογικο και αλλες τετοιες μπουρδες.

Μετα εκτιος των αλλων που σας εγραψα του ειπα οτι δεν εγινε κατι τραγικο απλα τον εσπρωξε κατα λαθος ΑΛΛΑ κ επιτηδες να το εκανε ειναι μωρο και δεν μπορει να το φοβεριζει και οτι δεν θα ηταν ενα διχρονο μονο του στις κουνιες και αυτος ελεγε οτι ειμαι υπερβολικη γιατι λεει γονεις ειμαστε και πρεπει να καταλαβαινομαστε οταν ο ενας μαλωνει το παιδι του αλλου...

Και μετα του ειπα εγω να σκεφτει καλυτερα πιοιος ειναι ο υπερβολικος και εφυγα...

Αρες μαρες...βγηκε και απο πανω δλδ κατα τη γνωμη του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

πηγαμε γιατρο λαιμος χαλια και αδενες πρισμενοι ξεκινησαμε αντιβιωση γιατι ειναι πολυ χαλια ο καημενος και καιγεται στον πυρετο αυτα τα νεα μας!

αν προλαβω θα ξαναμπω κι εγω χαλια στο μεταξυ :(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...