Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτακι ευχομαι καλή επιτυχία και συντομα να είναι ξανα κοντα σας ο παππούς!

Οσο για τα πραγματα του σπιτιού έχουμε καταφερει κι εμεις να διατηρούμε τα περισσότερα απο αυτά ανέγγιχτα αλλά παιδια είναι..

αν ρίξει κατω ενα τασακι ή βαζο - όπως εχει τυχει- μπορεί να μην πάθει τπτ γιατι θά προλάβω να τον μαζεψω ή θα το'χει βάλει αυτος στα πόδια..

Αν όμως σπάσει το τζαμι του τραπεζιού και χωθεί μεσα, το λιογοτερο που μπορεί να πάθει είναι να γεμισει μαχαιριές και αίματα...

Ας το καλύτερα, υπάρχουν κι άλλα τραπεζια στο σπίτι χωρις τζαμι που κανουν εξίσου καλή δουλειά..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!

Ιωαννα μου περαστικα σας! Μακαρι βρε παιδι μου να ειναι δοντια. Παντως μου εχει πει ο παιδιατρος οτι την εποχη που τα παιδακι βγαζουν δοντια και κυριως οταν βγαζουνε πολλα μαζεμενα (ο Σωτηρης σε ενα μηνα περιπου εχει βγαλει 5 και τα αλλα 3 ειναι ετοιμα απο μερα σε μερα) πεφτει πολυ το ανοσοποιητικο τους και αρρωσταινουν πολυ ευκολα. Ειναι και οι ιωσεις τωρα στο φουλ... Μαρινα και κωνκων περαστικα και σε εσας! Α, και στο Σαρδελακι, το ξεχασα!

Ριτα και Ιωαννα τελεια το δεντρα σας! Αντε και του χρονου! Ριτα ο μικρος αστερι! Πρωτος βοηθος!

Stone εγω προλαβα και σε ειδα χθες, αλλα δεν μπορεσα να απαντησω γιατι επρεπε να φυγουμε! Εισαι κουκλα καλε! Φτου σου!!! Και ο μικρος σου κουκλος και η βαφτησημια κουκλα! Ειστε ολοι κουκλοι με τα πολλα! Αντε παντα αξια!!!

Ριτα αντε καλη επιτυχια! Ειναι πολυ νεος ανθρωπος και θα αντεξει! Θετικη σκεψη και ολα καλα θα πανε!!!

t7fQp3.png

Ριτα βλέπω εχεις ξυλινο τραπέζι, εμεις δεν προνοήσαμε....χαχαχα

Ξυνινο τραπεζι αλλά γυαλινη ολη η τραπεζαρια..

Οταν βεβαια την αγορασαμε η πωλητρια ειχε ανεβει πανω για να μας δειξει οτι δεν σπαει..

Οντως ειναι ειδικο το γυαλι και η πωλητρια ηταν και αφρατουλα..χιχι

Αλλα οσο να ειναι και οι γωνιες θελουν προσοχη.

Εννοειται οτι βαζω παντου στα χαμηλα πραγματα που δε σπανε πλεον.

Ειχα εγω πραγματακια να βαλω πανω στο τραπεζακι του σαλονιου ουουοου χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Παντως μου εχει πει ο παιδιατρος οτι την εποχη που τα παιδακι βγαζουν δοντια και κυριως οταν βγαζουνε πολλα μαζεμενα (ο Σωτηρης σε ενα μηνα περιπου εχει βγαλει 5 και τα αλλα 3 ειναι ετοιμα απο μερα σε μερα) πεφτει πολυ το ανοσοποιητικο τους και αρρωσταινουν πολυ ευκολα.

Εχειςδκικο και εμενα μου το εχει πει αυτο..και νομιζω απο οτι βλεπω απο τον Γρηγορη οτι ισχυει..

Περισυ στο χιλιομετρο να ειχες μυξα και θα την κολλουσε την ιωση αμεσως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο'μένα.

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά σε όλους τους χθεσινούς και προχθεσινούς εορτάζοντες.

Να σας ευχαριστήσω όλες για τις πολύ γλυκές ευχές σας και να σας τις ανταποδώσω με πολύ αγάπη.

Stone πάντα άξιοι να σας ευχηθώ.

Ana ,είμαι μέσα όποτε κανονίσεις για φάκτορυ στείλε μήνυμα να βρεθούμε για καφεδάκι.

Κυρία Φωτεινή & Βίκυ ελπίζω με την τελευταία θεραπεία της Φωτεινούλας να αναρρώσει τελείως και να ηρεμήσετε όλοι.

Ριτάκι και του χρόνου το δεντράκι σας , είναι super όπως και ο Γρηγοράκης και επίσης με το καλό και ο πεθερός σου να κάνει την επέμβαση και να πάνε όλα καλά.

Να σας πω τα ευχάριστα, επιτέλους στόλισαμε και εμείς δεντράκι , θα σας ανεβάσω τις φώτο το απόγευμα από το σπίτι να τις δείτε και να σας πω ότι ο αντρούλης μου μου έφερε την Παρασκευή μια ωραία τουρτίτσα και σβήσαμε τα κεράκια μαζί με τον Αναστάση μου . Νομίζω ότι ήταν τα πιο γλυκά γενέθλια της ζωής μου , χαλάλι τα χρόνια που έκλεισα με τέτοιο ζουζούνι πλάι μου , ομολογώ πως για το υπόλοιπο της ημέρας δεν τα ξαναανάφερα.

Σας είχα πει για τους 2 τραπεζίτες του ζουζουνιού μου που βγήκανε , λοιπόν παρατήρησα εχθές άλλον έναν στα επάνω ούλα του , συνολικά δηλαδή έχουμε 9 δοντάκια και όντως και εμείς τώρα που βγάζουμε συνεχόμενα δοντάκια το μπούκωμα δεν μπορούμε να το αποβάλλουμε.

Εχθές είχαμε πάει και σε ένα πάρτυ γενεθλίων απέναντι από το σπίτι μας και μας είχε πιάσει πανικός , τον είχαμε συνέχεια αγκαλιά και μόλις ακούγαμε κιχ ή κουχ τρέχαμε σαν τους παλαβούς για να γλιτώσουμε το δήθεν μικρόβιο που μπορεί να πετάχτηκε. Φύγαμε με την ελπίδα ότι δεν δημιουργήθηκε καμία ίωση στον μικρό και να ευχαριστήθηκε αυτό το πάρτι μιας και ξεσάλωσε αγκαλιά με τον μπαμπά συνέχεια. Αν ήξερε να πει και άλλες κουβεντούλες θα μας είχε βρίσει στα σίγουρα...

Λοιπόν σας χρωστάω φώτο απο δεντράκι και σας στέλνω και τη συνταγούλα που επιτέλους τη θυμήθηκα είναι τέλεια σας τη προτείνω ανεπιφυλάκτα:

ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Υλικά

• 350 γρ. ΑΛΕΥΡΙ για όλες τις χρήσεις
  • ΑΜΥΓΔΑΛΑ ολόκληρα για γαρνιτούρα
  • 100 γρ. αλεσμένη ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ
  • κρόκους από 2 ΑΒΓΑ
  • 120 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • σοκολάτα ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • 250 γρ. ΒΙΤΑΜ

Εκτέλεση

1. Χτυπάτε σε μπολ το ΒΙΤΑΜ με τη ζάχαρη και τους κρόκους ώσπου να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτετε την αμυγδαλόψιχα και το αλεύρι και ζυμώνετε ώσπου να έχετε ζύμη λεία και ομοιογενή. Μαζεύετε τη ζύμη σε μπάλα, την τυλίγετε με μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο ½ ώρα περίπου.

2. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 0,5 εκ. και την κόβετε με κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς. Τοποθετείτε τις καρδιές σε λαμαρίνα και μπήγετε στην κάθε μία από μισό αμύγδαλο. Τις ψήνετε 15 με 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς. Αν θέλετε μπορείτε να βουτήξετε τις καρδιές όταν κρυώσουν σε λιωμένη κουβερτούρα.

Διαφημίσεις

Ιωαννα ειναι και αυτος ενας λογος που εχετε τρελλαθει στις ιωσεις. Εμενα μου κανει εντυπωση το εξης. Περσι που ο Σωτηρης δεν εβγαζε δοντια με αυτους τους ρυθμους δε μου ειχε αρρωστησει παρολο που δεν τον προφυλασσα καθολου. Απο την ωρα που αρχισαν να πρηζονται οι πρωτοι τραπεζιτες στο τελος Σεπτεμβριου, τρελαθηκε το μωρο.

Κικο θα σου πω!!! Μεσα στο μηνα σιγουρα.

Βατραχακι δεν εχω λογια!!! Καλε τι αγορι ειναι αυτο? Ειναι κουκλος, εχει απιστευτα ματια, ειναι μοντελο το παιδι λεμε!!! Να τον χαιρεστε βατραχακι μου!!!!!!!!

t7fQp3.png

Καλημερα ,

τελειος ο Τιμος!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε Ριτα να ξεμπερδευετε να ησυχασετε με το πεθερο σου.

Χθες πηραμε τη πρωτη λαχταρα. Δεν εχω κοιμηθει ουτε λεπτο απο τη στεναχωρια μου. Ηρθαν τα πεθερικα μου χθες το βραδυ, και καποια στιγμη ο πεθερος μου αποφασισε να παει διπλα στη μανα μου. Ειχε τη φοβερη ιδεα να αφησει τη πορτα ανοιχτή γιατι θα ξαναγυρναγε. Το αποτελεσμα μεχρι να καταλαβω που ειναι ο Παναγιωτης ειχε ανοιξει τη πορτα και ειχε φυγει. Ειχε Αγιο που δε χτυπησε. Ηταν σκοταδι ειχε καταιβει δυο σκαλιά και κρεμοταν απο τα καγκελα. Μιλαμε για σκαλα εισοδου , με πολλά σκαλια και απο μαρμαρο. Μεχρι να ανοιξω το φως και να δω που βρισκεται το παιδι και σε τι κατασταση κοντεβα να λυποθυμισω. Εννοειται οτι κλαιγαμε και οι δυο μαζι!!!!!

Vatraxaki τι κούκλος που είναι Ο Τιμούλης!!

Τι ομορφος και χαρούμενος Αη Βασίλης!! Να τον χαίρεστε κορίτσι μου, φτου-φτου...

Πικουλινακια τι λαχταρα πήρατε βρε κορίτσι μου!!Αυτες τις σκάλες τις τρέμω μιλαμε..Δυο φορες σαουλιάστηκε και ο δικος μου, αλλά μες τα σκοταδια το μικρό θα κατατρόμαξε..Δοξα τω Θεώ αποφύγατε τα χειρότερα!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...