Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον και σημερα πολυ καλα στο σχολειο.Μαλιστα οταν τον πηρα του εδωσε η διευθυντρια κατι αυτοκολλητακια και τη φιλησε κιολας.Αλλα απο φαγητο τιποτα...Σουπα ειχε σημερα..ο Γρηγορης σουποειδη τα εχει κομμενα απο 10 μηνων.

Εσας τα τρωνε ρε παιδια?Σουπα, σουπα εννοω ..ζουμι..

Τεσπα μικρο το κακο.

κανα πιο πιασαρικο φαγακι δεν μπορουν να τους κανουν?

Μετα εκανα το Μεγα σφαλμα να τον παω τζαμπο και διαλεξε ενα παιχνιδι hot wheels με κατι αυτοκινητα που αλλαζουν χρωμα αν τα πιτσιλισεις με νερο με ενα πιστολι που εχει μεσα .

Δε σας περιγραφω το σπιτι μου κι ειχα και γυναικα σημερα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το κοτοπουλο ειναι αυτο το αδικει ομως η φωτο μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=725&Itemid=49

Οχι οχι δεν λέω αυτη τη συνταγη!!Την αλλη λέω με τις φτερουγιτσες αλλα εγω βαζω μπουτακια http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1600&Itemid=49

Μου θυμιζει πολύ το μοσχαρι με μπυρα και πιπεριες..Αλλη θεΪκή συνταγη!!!

Βατραχακι στα 200 ευρω με μεταφορικα μου βγαινει αλλα πριν λίγι που ειδα τα e-mail μου εστειλαν οτι εχει εξαντληθει το συγκεκριμενο χρωμα και θα πρεπει να περιμενω ενα μηνα αλλιως τους λέω καποιο αλλο..Θα τους ρωτησω για ακυρωση αν με συμφερει να το παραγγειλω απο Γερμανια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οχι οχι δεν λέω αυτη τη συνταγη!!Αυτη λέω με τις φτερουγιτσες αλλα εγω βαζω μπουτακια http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1600&Itemid=49

Μου θυμιζει πολύ το μοσχαρι με μπυρα και πιπεριοες..Αλλη θεΪκή συνταγη!!!

Ω ναι ειμαι πολυ περηφανη για αυτες τις συνταγες διοτι ειναι δικης μου εμπνευσεως!χαχα

Κατσικακι τρωτε?Εβαλα μια καλη προχθες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο παρε πσω τον τιτλο μις σεντονι και θα κρατησω εγω τον τιτλο ''Μις Πετσετακι της κουζινας'' ..θα απλωνω ενα εδω, ενα εκει ,ενα πιο κατω...χαχα

Μηπως αλλαξες γνωμη??????χαχαχα!

Νατασσα ξεσαλωσαμε?Δε πιστευω να μην θυμασαι τι εκανες μετα?

Αρμακι μου!!!Καλα αποτελεσματα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαβαστε λίγο εδω για το paypal..

http://www.easyclicks.gr/index.php?id=paypal

Δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα ακουω απο αλλους που δεν θελουν να δωσουν αριθμο πιστωτικης και λοιπα προσωπικα στοιχεια οτι κανουν χρηση αυτης της καρτας η οποια εκδιδεται απο την τραπεζα

Αχ κορίτσια μου σας διακόπτω, αλλά αν μπορείτε διαβάστε λίγο αυτό!!!!

Εχω πάθει πλάκα και ακόμα είμαι με την τρίχα κάγκελο :shock::shock::shock::shock:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=69174

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Το paypall (το λεω σωστα?)πως γινεται ?και εγω δισταζω να παραγγειλω απο εξωτερικο...

Το paypal είναι μια υπηρεσία "μεσάζοντας" για τις internetικές αγορές.

Ανοίγεις κάποιου είδους λογαριασμό στον οποίο δηλώνεις είτε πιστωτική, είτε προπληρωμένη, ώστε να μη δίνεις τα στοιχεία σου στις εταιρείες όταν θέλεις να πραγατοποιήσεις κάποια αγορά, αλλά να δίνεις τα στοιχεία μέσω paypal.

Σε προφυλάσσει δηλ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα , τι κανετε ?

Ποσα γραψατε παλι!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια ! Νομιζω οτι εχω τον τιτλο της κουκουβάγιας για σημερα με τα τοσα καλα που μου ειπατε !!!

Νατασα μου το θεμα της λογοθεραπειας τριγυρναει και στο δικο μου μυαλο συνεχεια , ο αντρας μου βεβαια με λεει υπερβολική και οτι θα πιεσω τη μικρη! Με μας βεβαια μιας και η μικρη θα γινει διγλωση ειναι πιο περιεργα τα πραγματα ...

Διαβασα αυτο που εγραψες Λαζαρενια μου και θα απαντησω με κατι που ειδα τις προαλλες στην παιδική χαρα . Διπλα μου ακριβως ειναι δυο παιδακια , το ενα καθεται σε ενα αμαξάκι μπομπι καρ και το αλλο ειναι ορθιο . Ειναι και τα δυο καπου 15 μηνων αν δεν κανω λαθος . Διπλα ακριβως στεκεται και μια γιαγια . Ξαφνικα το ορθιο παιδακι τραβαει απο τα μαλλια το καθιστο και αρχιζει να φωνάζει . Η γιαγια σκυβει , απομακρυνει απαλα το χερι απο τα μαλλια του παιδιου και λεει " Θελεις να ανεβεις στο αυτοκινητο ? Μολις κατεβει ο Φιλιπ θα το εχεις " . Εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη νομιζα οτι τα μωρα ειναι αδερφακια διδυμα (μοιαζαν κιολας ξανθα και γλυκουλικα) αλλα βλεπω μια μαμα να ρχετε και να ρωτα τι συμβαινει . Η γιαγια της λεει " Τιποτα , ολα καλα " ! Χαμογελάει εκεινη παιρνει μαζι της το ορθιο παιδακι και το αλλο συνεχιζει τη βολτα του με τη γιαγια .

Μου ρθε να παω να υποκλιθω σ΄αυτη τη γιαγια ! RESPECT !!!!

Συμφωνω απολυτα με τη Ριτα , ολα τα παιδια και θα χτυπησουν και θα τα χτυπήσουν . Ειναι φυσιολογική εξελιξη , ολα τα παιδια περνανε αυτο το σταδιο . Δεν χρειαζεται ουτε βια (η βια φερνει βια ) ουτε φωνες , ουτε τιμωρια . Μιλαμε , εξηγουμε , δειχνουμε το σωστό και καποια στιγμη θα δουμε τα αποτελεσματα .

πω πω...επιτηδς το εκανε η αλλοδαπη?

Εχω παθει πλακα τωρα...

Αμ η Ευρωκλινικη?Καλα λεω εγω δεν ξαναπαταω εκει μεσα...

Μα έδινε και στη γιαγιά προκειμένου να μη της δημιουργεί προβλήματα και είπε ας δώσω και στο μωρό για να κάτσει φρόνιμα :shock::shock::shock: Οσο το σκέφτομαι τόσο ανατριχιάζω και μου έρχεται αναγούλα!

Bατραχακι τωρα που ειδα το mytoys.de διαπιστωσα οτι εχει πιο ακρβα τα britax και τα recaro και πιο φθηνα τα maxi cosi τα οποια όμως ειναι απο 9-18 κιλα..Αρα ειμαστε στα ιδια με τα μεταφορικα, γυρω στο 200αρι δλδ και εκει..

Ελένη τραγικό!!!Τι να πω..καλα ειπε όμως και μια κοπέλα, καλά ειναι να προσεχουμε κι εμεις σε ποιους εμπιστευομαστε τα αγαπημενα μας προσωπα!!Επικινδυνοι και ανωμαλοι υπαρχουν πάντου και με ωραιοτατες μασκες...

Κι απο την αλλη η Λαμπρινη με τη γενναιοδωρη και ψυχραιμη γιαγια...Μπραβο της!!

Καλησπέρα! 15951 ανέβηκε η χοριακή από 3230! Η θεία μου(η μικροβιολόγος δηλαδή) μου είπε ότι πάω πολύ καλά! Είμαι πολύ χαρούμενη, αργότερα θα πάρω και τον γιατρό!

Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω αργότερα γιατί το Ευάκι θέλει παρεούλα.

Φιλάκια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...