Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι μαλλον ειναι αυτη η γριπουλα που περασα και εγω...

Ο Γρηγορης μου φαινεται λογω αντιγριπικου την γλιτωσε...

μαλλον τωρα παλι αρχησε να ανεβαζει 38 εχει σε λιγο θα του δωσω φαρμακο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι άρχισαν τουλάχιστον να αυξάνονται τα διαστήματα που σου κάνει πυρετό?

Μαργαρίτα δεν κατάλαβα στη συνταγή με τα φιλέτα κοτόπουλου λες χυμό από 2 πορτοκάλια για κάθε άτομο που θα φάει ή δεν το έπιασα?

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστώ Ελενάκι μου! Όσο για τα κιλά τι να πω...στυλάκι είσαι και παραπονιέσαι κιόλας τς τς τς!

Ημουν Sardelaki μου ήμουν!

Τουλάχιστον θα πάω για τα μαλλάκια μου αύριο να αισθανθώ λιγάκι καλύτερα ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου καταλβαινω απολυτα τη θεση σου ομως δε συμφωνω ...με το να την ξεμαλλιαζες(και εγω θα το ηθελα)δεν θα κερδιζες τιποτα ισα ισα θα επεφτες στα ματια της μικρης σου.Κατι τετοιες εικονες αποτυπωνονται στο μυαλουδακι τους..

γι αυτο και κρατηθηκα ριτα.γι αυτον τον λογο δεν εκανα σκηνη κι απλα χαμογελασα στην λαζαρενια σαν να μην συμβαινει τιποτα.

βλεπω οτι το θεμα τελικα που ανοιξα ειναι βαθυ.

διαβαζω και τις δικες σας ιστοριες κι εχωμεινει κι εγω αφωνη.

λοιπον να σας εξηγησω οτι και η δικια μου εχει χτυπηθει με παιδακια και η μαμα των παιδιων δεν την μαλωσανε ποτε την λαζαρενια απλα περιμενανε απο μενα.ισα ισα την δικαιολογουνε ''σαν μικρη''πραγμα που δεν δεχομαι.τι θα πει μικρη?

πρεπει α μαθει οτι ποτε δεν χτυπαμε τα αλλα παιδακια.

εκει την μαλωνω πολυ και την βαζω και τιμωρια.κι εχω μαλωσει με φιλη μου που την δικαιολογουσε ενω εγω την μαλωνα γιατι παλι δεν θελω να ανακατευονται οταν την μαλωνω.θεωρω οτι περνουν αερα και το αποτελεσμα?

πηγε και την ξαναχτυπησε.αφου σου λεει δεν με μαλωσε η μαμα της αννουλας ας το ξανακανω.

λοιπον να σας πω οτι την ωρα που με χτυπησε η κορη μου ενω την κραταγα αγκαλια η φιλη μου την αρπαξε δυνατα απο το μπρατσο και της χτυπησε το χερι απειλωντας της ''μην το ξανακανεις αυτο γιατι θα σε φαει ο κακος ο λυκος.ακουσες?πολυ κακο αυτο.''

σας ειπα οτι εγω δεν μιλησα απλα χαμογελασα στην μικρη.

πηγε στην αγκαλια του μπαμπα της και ολοι ητανε παγωμενοι.

εγω αρχισα να νευριαζω και με επιασε ταση φυγης για να μην γινουν χειρροτερα τα πραγματα.

αρχιζω και λεω παμε να φυγουμε παμε α φυγουμε.

κατσε μου λεει που πας?

θελω να φυγω της λεω.

μου λεει ''δεν πιστευω να τσαντιστηκες απο αυτο?

''ε!ναι της λεω'' καλα μου λεει δεν πας καλα.δεν την ξυλοκοπησα κιολας και στην τελικη κατσε να τρως σφαλιαρες απο ενα διχρονο!

κι εκει την αρχισα κανονικα αλλα με παρα πολυ ωραιο τροπο.

την χτυπησα στο ευαισθητο σημειο φυσικα ,οτι θα σου αρεσε να χτυπαγα εγω τα παιδια σου?

το χω κανει ποτε αυτο?

και στην τελικη δεν πειραξε εσενα η λαζαρενια αλλα εμενα κι εγω ειμαι η μανα της ΑΡΑ εγω ειμαι αυτη που θα την συμβουλευσει και θα την καθοδηγησει!

ουτε καν η δασκαλα της δεν θα χει το δικαιωμα να το κανει αυτο που θα εχει την ευθυνη της.

εκτος οτι με πειραξε αφανταστα αυτο που εκανες με μειωσες και σαν μανα μπροστα σε ολους και ειδικα στο ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

φυσικα η αντιδραση της ηταν να μου ζητησει συγνωμη και για ναμην σκυψει το κεφαλι αρχισε να λεει οτι δεν ηταν κατι το τραγικο κι οτι αλλαξα σαν χαρακτηρας και οτι πρεπει τα παιδια να μαθαινουν τροπους απο μωρα(βλ ειναι ειδικη.εχει δυο παιδια) μπλα μπλα μπλα που για μενα ειναι απλα λογια του αερα!

γιατι αν ηθελα μαθημα θα την ρωταγα δεν θα ετρεχα εδω σε σεμιναρια και σε σχολες γονεων ,ουτε σε ψυχολογους για να κανω μαθηματα συμπεριφορας.και δεν εχω δειξει την παραμικρη υπονοια σε κανεναν ουτε καν στους δικους μου οτι δεν τα καταφερνω..

κι αφου μετα δεν ηξερε τι αλλο να πει κι εγω της ελεγα συνεχως κοφτο και κοφτο τελειωσε μην γινομαι αλλο ρομπα σε τοσο κοσμο ,αρχισε να λεει οτι ειμαι πολυ ευαισθητη.της απανταω οτι οτι εχειθεμα με τοπαιδι μου παραειμαι ,εσυ δεν εισαι της λεω με τα παιδια σου?

μου λεει ''απο την στιγμη που εχασατους γονεις μου τιποτα πια δεν με αγγιζει.ολους και ολα τα γραφω στα @@@@''

εκει οντως σταματησα την κουβεντα γιατι ηταν σαχλο να καθομαι να συζηταω με ενα ατομο που ναι μεν το χω στην καρδια μου αλλ αυτο με εχει στα @@@ του και να το γυριζει σε ευαισθητα θεματα που πονανε.

γιατι εμενα με ποναει που εχασε τους γονεις της.

αυτα με λιγα λογια .συγνωμη για το σεντονι μου .σημερα πηρα εγω το βραβειο.

1654096yn4fep17z7.gif

Σημερα εχω 2 σφραγισματα δε μου λετε...φτανουν 100 ευρω?

Μάλλον ναι Ρίτα μου.

Νομίζω ή 40 ή 50 έδωσα στον τελευταίο οδοντίατρο για κάθε σφράγισμα. Εκτός αν κάνει κι άλλες εργασίες που θα πρέπει να τις χρεωθείς extra.

Καλή ευκολία και χωρίς πολύ πόνο εύχομαι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ρϊτα πάρε και τίποτα παραπάνω καλού-κακού!

Ελένη που χάθηκες εσύ? Καιρό έχεις να γράψεις!

Ηλιάνα να ζήσουν τα νεογέννητα τώρα που το θυμήθηκα και να περιμένει λίιιγο ακόμα η δική σου η ώρα!

Λαζαρένια μου δε βγάζεις άκρη με την κουβέντα που άνοιξες με τη φίλη σου! Δεν κατάλαβα καθόλου πού κόλλαγε αυτό που είπε για τους γονείς της. Τι να πεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ριτα νομιζω οτι φτανουν 100ε.

εδω 30ε εχει το σφραγισμα.

ευχομαι να μην πονεσεις.

μαρινα δεν ηξερε τι αλλο να παι.πως να δικαιολογηθει.αυτο το κανει συνεχως εχω να σας πω.

οποτε νιωθει πιεσμενη πεταει αυτο για τους γονεις της.

1654096yn4fep17z7.gif

Η κόρη μου είναι η 4η φορά από το πρωί που έκανε κακά της! Πιφφφ! Τι θα γίνει με αυτή τη δουλειά από λιγο και συνέχεια! Όσο σκέφτομαι ότι στην ηλικία της ο Γώγος ήδη χρησιμοποιούσε το γιογιό δε μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο διαφορετικά παιδιά! Είναι πιο ναζιάρα, μαμάκιας και χαδιάρα η σουρλουλού μου, αλλά κινητικά πιο αργά τα κάνει όλα από τον αδερφό της! Εκείνος επίσης αλώνιζε ντουλάπια και συρτάρια, χμμμ καλύτερα να ξεχέζω κάμποσες φορές την ημέρα, παρά να μαζεύω κουζινικά από τώρα!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Η κόρη μου είναι η 4η φορά από το πρωί που έκανε κακά της! Πιφφφ! Τι θα γίνει με αυτή τη δουλειά από λιγο και συνέχεια! Όσο σκέφτομαι ότι στην ηλικία της ο Γώγος ήδη χρησιμοποιούσε το γιογιό δε μπορώ να το πιστέψω! Είναι τόσο διαφορετικά παιδιά! Είναι πιο ναζιάρα, μαμάκιας και χαδιάρα η σουρλουλού μου, αλλά κινητικά πιο αργά τα κάνει όλα από τον αδερφό της! Εκείνος επίσης αλώνιζε ντουλάπια και συρτάρια, χμμμ καλύτερα να ξεχέζω κάμποσες φορές την ημέρα, παρά να μαζεύω κουζινικά από τώρα!:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχα η μπουμπουκα η ομορφη!!!!αν σου πω οτι μου ρθε η μυρωδια τωρα θα με πιστεψεις?

την εχω ξεχασει αυτην την μυρωδια μαρινα μου!!!εχω λιωσει τωρα!!!1:D:D:D

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου εχεις πολυ δικιο ειναι αυτο που σου ειπα πριν... βγαζουν τα απωθημενα τους οι κομπλεξικοι.

Οσο για τη Λαζαρενια σου εχεις απολυτο δικιο να μη θελεις να χτυπαει,ουτε εγω θελω να το κανει, ουτε κανενας μας νομιζω .Και δεν εχει σημασια ποσο μικρα ειναι.Πες πες θα καταλαβουν οτι αυτη ειναι μη αποδεκτη συμπεριφορα.

Το θεμα απλα ειναι να καταλαβουν ολοι οι γονεις οτι σημερα χτυπαει ενα παιδι το δικο τους και αυριο θα χτυπησει το ιδιο καποιο αλλο...ετσι πανε αυτα.

Οφειλει λοιπον ο καθε γονιος να συμβουλευει το παιδι του και φυσικα να επεμβαινει αν βλεπει οτι κανει κατι λαθος.Ουτε να το καλυπτει, ουτε να κατακρινει τους αλλους οταν τα παιδια τους χτυπανε διοτι συντομα θα βρεθουν σε αυτη τη θεση.

Και λεω αλλο ενα παραδειγμα.

Παλι στις κουνιες ειδα ενα παιδακι να δαγκωνει ενα αλλο.Οταν η μια μαμα ,το ειπε στην αλλη, η οποια ηταν και πολυ αγχωτικη με το παιδι, ξερετε πια ηταν η απαντηση?''Ε και τι εγινε? τα εχουμε πλυνει τα δοντακια''

Ωρε παμε καλα?

Αντι να πας να κανεις την παρατηρηση στο παιδι σου λες την μπαρουφα σου και το παιζεις ανετη και αν σου χτυπησουν το δικο σου σηκωνεις κεραιες και τρεχεις?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...