Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα ποτε μα ποτε δεν εχω σηκωσει χερι,δεν εχω μαλωσει ξενο παιδι ουτε κανα ανηψι μου.

εχω κανει την νταντα ουκ ολιγες φορες εδω σε φιλες πριν κανω την μικρη και τα ειχα σαςν δικα μου.

την κορη μου ναι το παραδεχομαι την εχω χτυπησει στον πωπω για λογους οπως ειπες κι εσυ.

ταρζανιες φερνουν πολλες φορες ασχημα αποτελεσματα και πρεπει να τα προλαβαινουμε με καθε τροπο.

στο χερακι την εχω κανει ντα γιατι δεν υπηρχε αλλος τροπος να αφησει τα μαλλια μου.

κι οταν τα αφησε μου λειπανε τουφες.

(ναι ναι τρωω ξυλο)

αλλα θεωρω οτι τα παιδια μας ειναι αυτονομες προσωπικοτητες και απαγορευεται να τα δερνουμε ποσο οι ξενοι!

ριτα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.δεν μπορω να με συγχωρησω που επετρεψα κατι τετοιο.

γιατι δεν αντεδρασα αλλιως.γιατι δεν την αρπαξα απο τα μαλλια?

δεν θα ξεχασω τα ματακια της λαζαρενιας πως με κοιταξαν.κι εγω της χαμογελασα για να μην βαλει τα κλαματα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχίναααα κρίμα που δεν είμαστε κοντά πρώτον η κόρη μου ήθελε βόλτες οπότε πήγα να εκτυπώσω 200 φώτο που έχω μαζεμένες από τις απόκριες και μετά, μπας και μαζέψω κανένάλμπουμ και δεύτερον το απόγευμα θα μας φέρει τα δείγματα ο φωτογράφος από τη βάφτιση και πρέπει να τα σκάσουμε! Εντάξει κοντά ένας μισθός θα πάει στις φώτο αυτό το μήνα, τουλάχιστον να πήγαινε σε κάποιον γνωστό! Όσο για τον Τιμούλη είναι ίωση αυτή που κυκλοφορεί και ενώ ο πυρετός λογικά θα πέσει από αύριο, ο λαιμός θα πάρει κάποιες μέρες να φτιάξει τελείως! Αυτό με την πλήρη αφαγία οφείλεται στο ότι δε μπορεί να καταπιεί καθόλου από το λαιμό του. Το πέρασαν και τα δύο παιδιά στις διακοπές, αλλά για το φαγητό μην αγχώνεσαι μόλις του περάσει θα τρώει περισσότερο και θα αναπληρώσει κι αυτά που έχασε.

Ρίτα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες! Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ειδικά σε άλλα παιδάκια να σηκώνουμε χέρι.

Κϊκο μου κανείς κοριτσάκι μου δε σου παίρνει τον τίτλο που τόσο σκληρά εργάζεσαι να κατακτήσεις, τόσα σεντόνια καθημερινά τι να πεις!

Ηλιάνα είδες η πεθερά σου? Μας έβαλε τα γυαλυά! Να γιατί τελικά δε μπορούμε να κρίνουμε τίποτα και κανέναν, δεν είμαστε στο μυαλό τους και δεν ξέρουμε πώς σκέφτονται. Μακάρι τώρα που πήρε μπρος να μείνει κι άλλο να σας βοηθήσει. Εσύ εξακολουθείς και πηγαίνεις συνέχεια στο γιατρό?

Για πείτε ρε κορίτσια τη συνταγή με τη σάλτσα πορτοκαλιού μου τρέχουν τα σάλια! Εντομεταξύ τρώω ακατάπαυστα εδώ και 2-3 μέρες δε μπορώ να το ελέγξω καθόλου! Συνέχεια εκεί είναι το μυαλό μου! Το μενού μπιφτεκάκια με πατατούλες σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λαζαρενια μου καταλβαινω απολυτα τη θεση σου ομως δε συμφωνω ...με το να την ξεμαλλιαζες(και εγω θα το ηθελα)δεν θα κερδιζες τιποτα ισα ισα θα επεφτες στα ματια της μικρης σου.Κατι τετοιες εικονες αποτυπωνονται στο μυαλουδακι τους..

Εγω ειπα τα παραπανω γιατι βλεπω πολλους γονεις να το παιζουν ευαισθητοι και αν τους δωθει η ευκαιρια βγαζουν τα απωθημενα τους και τα νευρα τους στα ξενα παιδια.

Τις προαλλες στις κουνιες οπως κατεβαινε ο Γρηγορης απο μια τσουληθρα εσπρωξε ενα παιδακι.Πραγματικα το εσπρωξε κατα λαθος.Ο Γρηγορης ειναι ατσουμπαλος ειναι και πιο μεγαλοσωμος απο αλλα παιδακια και καμμια φορα απο λαχταρα ή κατα λαθος τα εκτοπιζει.Δε λεω οτι δεν εχει χτυπησει και επιτηδες αλλα γενικα δεν ειναι επιθετικος.Τον ειδατε εξαλλου..

Τεσπα ερχεται ο πατερας του παιδιου και τον βλεπω να πλησιαζει το Γρηγορη.Του λεει ''Φιλε μου αν σε σπρωξω εγω θα χτυπησεις το ξερεις?Αυτο θες?'' με τσαμπουκα..

Τον κοιταζει ο Γρηγορης αποσβολωμενος...τεσπα περνω το παιδι και δεν του λεω τιποτα γιατι θα τον εβριζα και ηθελα να δειξω στο παιδι οτι με τετοιους βλακες δεν αξιζει να αχολουμαστε.

Παει ο Γρηγορης σε αλλη κατασκευη και παω και τον βρισκω.Να μη σας τα πολυλογω του ειπα οτι καλως θελει να προστατευει το παιδι του αλλα το κανει με λαθος τροπο και μηδενιζει τα αλλα παιδια.Και με το να τα αγριευει ο ιδιος τιποτα δε θα καταφερει ως προν την ετοιμοτητα του γιου του στο μελλον.Θα προτιμουσα να ειχε χτυπησει μετα την σπρωξια ο μικρος του τον δικο μου και να ειχαν αρπαχτει και ας τα εβρισκαν μονα τους παρα ενας τρελο 30ανταρης που πουλαει τσαμπουκα σε παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πόπο το χειρότερό μου αυτό που περιγράφεις! Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση! Ωστόσο, επίσης στις διακοπές, ο ανηψιός του άντρα μου- είπαμε είναι πολύ ζωηρός, δε φαντάζεστε- τσακωνόταν και τις 2 μέρες όποτε βρισκόταν με ένα άλλο παιδάκι πάνω κάτω στην ηλικία του γύρω στα 4. Μιλάμε βρισκόταν στο πρωινό ξύλο, στο μεσημεριανό το ίδιο, στην πισίνα επίσης. Τέσπα πάει λοιπόν ο πατέρας του άλλου παιδιού και του λέει: Τα μικρά παιδιά δε βαράνε το ένα το άλλο, μόνο οι μεγάλοι! Ντόιγκ! Όταν γίνεις 30 μπορείς να χτυπάς όσο θες! Ξανά ντόιγκ! Αναρωτιόμουν επί μέρες αν άκουσα καλά, αλλά φυσικά είχε δεθεί η γλώσσα μου και δεν μπόρεσα να πω τίποτα! Είχα μείνει με τα μάτια γουρλωμένα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α πα πα....

Α πα πα....

Αχου κοσμος που υπαρχει....

Εγω ευτυχως αν και μαλλιοτραβηκαν πολυ τα παιδια στις διακοπες...πολυ ομως...δεν εζησα κατι αναλογο απ οτους φιλους μας και μπορω να πω οτι μου εκανε και μεγαλο καλο η καθημερινη επαφη με αλλους γονεις ωστε να βλεπω αντιδρασεις υγιης και να μαθαινουμε και εμεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλό μεσημέρι κούκλες δεν μπορώ να γράψω είμαι πολύ συγκινημένη γέννησαν μια κοπέλα από το άλλο καφέ κ μια ξαδέρφη μου μόλις το έμαθα αχ τι σηνεσθιματα φιλία πάω να μαζέψω σκέψεις φιλία

:tongue::tongue:

Βατραχακι τα μεταφορικα ειναι από 30-50 ευρω, εξαρταται το βαρος του δεματος.. !

αρκετα τα μεταφορικα στο mytoys ειναι μονο 15,90 εναξαρτητου βαρους

στο καρεκλακι ποσο ειναι δηλαδη τα μεταφορικα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αχ μεγαλη κουβεντα ανοιξατε παλι κι εγω παντως οσες φορες σκουντηξαν χτυπησαν τον τιμο ποτε δεν θυμωσα με το αλλο παιδακι αν ειναι δυνατον να τα βαλω με ενα παιδι!

οσο για τον αν αγγιξει αλλος τα παιδια μου θα του κοψω τα χερια δεν εχει κανεις το δικαιομα να ασκησει βια επανω σ'ενα παιδι ουτε ο ιδιος ο γονιος ποσο μαλλον καποιος αλλος!

δεν σας ειπα ηρθε το swing μου καλα καμια σχεση με το mini electirc εχθες εβγαλα 100μλ με το αλλο ηθελα 3 μερες για να βγαλψ τοσα!

Mεγεια!

Και που να δοκιμαζες και το symphony σου λεω!

Μεσα στην ιδια μερα εβγαλα 50 μλ με το μινι 150 με το symphony σε χρονο dt.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχίναααα κρίμα που δεν είμαστε κοντά πρώτον η κόρη μου ήθελε βόλτες οπότε πήγα να εκτυπώσω 200 φώτο που έχω μαζεμένες από τις απόκριες και μετά, μπας και μαζέψω κανένάλμπουμ και δεύτερον το απόγευμα θα μας φέρει τα δείγματα ο φωτογράφος από τη βάφτιση και πρέπει να τα σκάσουμε! Εντάξει κοντά ένας μισθός θα πάει στις φώτο αυτό το μήνα, τουλάχιστον να πήγαινε σε κάποιον γνωστό! Όσο για τον Τιμούλη είναι ίωση αυτή που κυκλοφορεί και ενώ ο πυρετός λογικά θα πέσει από αύριο, ο λαιμός θα πάρει κάποιες μέρες να φτιάξει τελείως! Αυτό με την πλήρη αφαγία οφείλεται στο ότι δε μπορεί να καταπιεί καθόλου από το λαιμό του. Το πέρασαν και τα δύο παιδιά στις διακοπές, αλλά για το φαγητό μην αγχώνεσαι μόλις του περάσει θα τρώει περισσότερο και θα αναπληρώσει κι αυτά που έχασε.

κριμα που δεν ειμαστε κοντα!

περιμενουμε φωτο απο την βαπτιση ε;

αχ κι εμενα ο λαιμος μου χαλια μαυρα πολυ ποναει φαντασου το πουλακι μου ποσο ποναει και δεν μπορει να φαει τιποτα!

Πετρουλα και λοιπες θαυμαστριες μου (χαχαχαχα που ειναι το καλαμι οεο?)

Το κοτοπουλακι εινα οντως απιθανο και σας ευχαριστω για τα καλα λογια.

Επιμενω να δοκιμασετε και αυτες τις μπριζολιτσες δε ξερω αν θα τις ξαναμαγειρεψετε διαφορετικα.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=886&Itemid=49

Σας φιλω Βεφα...χμμμ Μαργαριτα ηθελα να πω!

χαχα!

Παρασκευη σημερα και με επιασε η χαζομαρα μου...

Το κοτοπουλο ειναι αυτο το αδικει ομως η φωτο μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=725&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Mεγεια!

Και που να δοκιμαζες και το symphony σου λεω!

Μεσα στην ιδια μερα εβγαλα 50 μλ με το μινι 150 με το symphony σε χρονο dt.

σιγουρα καμια σχεση σαν να συγκρινεις απλο ιχ με φεραρι :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...