Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο στην πεθερά σου Ηλιάνα μου. Έτσι μπράβο, να μπαίνουμε όλη σε ρυθμό χαχα

Όσο για τα σχόλια ξέρω πόσο ειλικρινής είσαι. Άντε σε περιμένω στο μαγαζί και όλες σας φυσικά!

Μαρινάκι μου μπράβο στην μανούλα...έτσι κάνεις κι εσύ το γυμναστήριό σου και είσαι άλλος άνθρωπος.

Εγώ έχασα 4 κιλά και είμαι πολύ ευτυχισμένη χαχα...αν και θα ήθελα να χάσω καμιά δεκαριά ακόμη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινακι μια χαρα συννενοηθηκαν οι συναδελφοι σου!!!το δωρο τους επιασε τοπο...

οντως αυτη η περιοδος -τελος εποχης - πολυ δυσκολη για αλλαγες..Απο το Ηρα δηλωνω και εγω πολυ απογοητευμενη ...στο πρωτο σαν πρωταρα πηγα στο ηρα στο ιλιον και τα πληρωσα ολα πανακριβα και τελικα απο ποιοτητα τιποτα το ιδιατερο ..

Εσεις χανετε κιλα εγω παιρνω...4 μεχρι στιγμης ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

........και μην πει καμια οτι δεν παιρνω το τιτλο Miss Paploma!!!!!!!:tongue:

άξια άξια άντε τώρα και σε πανωσέντονο \ άσε που μου έφυγαν τα σάλια με το φαγητό που έκανες φιλια

lazarenia σοκ έπαθα χτύπησαν το παιδί σου κ έμεινες στα λογιααααααααααααα?

εγώ σας έχω πει όταν κάποια τσίμπησε τον γιο μου τη έκανα?

την χαστούκισα ιχιχιχι σας το έχω πει το σκηνικό αν όχι να σας το πω είμαι πολύ περιφανή που την έχωσα μπουφλααααααααα

arma βρήκες γιατρό δεν διάβασα λεπτομερείες συγγνώμη

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

σημερα φασολαδα το μενου!!!!

ο τιμος δεν τρωει τιποτα!!!!!!

τελικα θα παμε το απογευμα στη γιατρο να μας δει γιατι το σ/κ δουλευω και δεν θελω να τον αφηω αρρωστουλη!

Μαρινα μου καλα κανεις εστω και μια ωρα ξεφευγεις!

Ηλιανα μου μπραβο στην πεθερα!

Ιωαννα μου να ζησετε κουκλα μου!

σαρδελινα μου χαιρομαι που την περασατε στο φτερο την αμυγδαλιτιδα!

δεν σας ειπα ηρθε το swing μου καλα καμια σχεση με το mini electirc εχθες εβγαλα 100μλ με το αλλο ηθελα 3 μερες για να βγαλψ τοσα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες!!!!

τι έχεις ? γιορτάζεις χρόνια πολλά

πάω να κλείσω τα γεμιστά και να ξαπλώσω αχ σε 15 μέρες μπαίνω στον μηνά μου κορίτσια

παναγία μου βοηθαααααααααααα

περαστικά αγαπούλα μου στον τιμακο ναι η πεθερά στο είπα είναι καλή απλά διστακτική ήταν και δεν έκανε δουλείες

και ένιωθα ότι είναι κουρασμένη την ποναει το πόδι της αύριο έκλεισα το πρωί ραντεβού να πάει στον γιατρό που πήγα κ εγώ για την μέση και αν είναι να κάτσει και από εβδομάδα να πάει να κάνει και φυσιοθεραπείες όταν είναι ο Νίκος σπίτι

χτες το βράδυ τις λέω σε κούρασα πολύ με το σίδερο?

και μου λέει καλά τι λες τώρα τι παλαβά είναι αυτά για ποτε ειμαστε ? απλα δεν ξέρω αν στα έκανα καλα η καημένη είχε αγωνιά χίλιες φορές τα πατούσε τα ρουχακιά

Βατραχακι τα μεταφορικα ειναι από 30-50 ευρω, εξαρταται το βαρος του δεματος..

Ιωαννα να ζησετε και με το καλό το μωρακι σας!Καλα να περασετε απόψε!!

Ηλιανα ειδες η πεθερα μπήκε στο νοημα...

Μαρινα μπραβο στη μανουλα!!Καλη χαλαρωση τις ωρες εκεινες..

Σαρδελακι ο Αστερης ειναι καλά??

Πάω για συγυρισμα, τα λέμε μετα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες , τι κάνετε;

Βατραχάκι περαστικά στον Τιμάκο να είναι κοπέλα μου, πάντως και εγώ σηκώθηκα το πρωί με ένα τρομερό πονόλαιμο αλλά ευτυχώς τώρα είμαι κάπως καλύτερα.

Σαρδελάκι ο Αστεράκος πως είναι;

Άρμα μου καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα κοπέλα μου από τη χοριακή αν και πλέον όλα αυτά είναι τυπικά για να έχει ο νέος γιατρούλης μια πλήρη εικόνα σου.

Λαζαρένια μου διάβασα το σκηνικό με τη συμπεριφορά της γνωστής σου που χτύπησε τη μικρή Λαζαρένια και ομολογώ πως βούρκωσα, θα τα είχα πάρει και εγώ εξίσου με εσένα και είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρω αν θα της την έλεγα αμέσως γιατί εγώ δεν είμαι ετοιμόλογη και με κάτι τέτοια σκηνικά τα χάνω εύκολα , σίγουρα όμως μετά δεν θα το άφηνα να πέσει κάτω.

Ηλιάνα σχετικά με τη συμπεριφορά της πεθεράς σου εγώ θα προσπαθούσα να μιλήσω στον άντρα μου μπας και μεσολαβήσει και της πει τίποτα για να δραστηριοποιηθεί εκτός και αν ντρέπεσαι τότε και εσύ κάνε την κινέζα και βάλε πάλι τον άντρα σου όταν έρχεται από τη δουλειά να αναλαμβάνει τις δουλίτσες γιατί εσύ ειδικά πρέπει να είσαι ξεκούραστη.

Κυρα Νατασούλα βολτίτσα βολτίτσα πήγαμε; και κρασάκι ήπιαμε; και μετά το αγόρι από δίπλα και to be continued; Και σήμερα πονοκέφαλο; Μήπως δεν θυμάσαι από το πολύ κρασί τι έγινε μετά που γύρισες σπίτι;J όπως και να ‘χει άστα και εγώ δεν το κατέχω το άθλημα ένα ποτό πίνω και μετά η βλακεία πάει σύννεφο πληρώνοντάς το την επομένη με έντονο πονοκέφαλο. Ντεπόν αναβράζον η λύση.

Ιωαννίτσα να ζήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι, να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας , εμείς πάλι αύριο έχουμε επέτειο κλείνουμε 6 χρόνια γάμου. Μεγάλη μέρα διαλέξαμε να παντρευτούμε , τη χρονιά των ολυμπιακών αγώνων που διεξάχθηκαν στην Ελλάδα και ημερομηνία 11η Σεπτεμβρίου που πέσανε οι δίδυμοι πύργοι. Έπρεπε να βρούμε μια ημερομηνία για να μη ξεχάσουμε ποτέ αυτό το μεγάλο γεγονός και μια καλή δικαιολογία για να το θυμάται πάντα ο σύζηξ και να μου φέρνει το κατιτίς.χιχιχιχι

Πετρούλα μου πως πας εσύ; Αλήθεια για πείτε μου και εμένα το κοτοπουλάκι με τη σαλτσούλα πορτοκάλι; Πολλά χαιρετίσματα να δώσεις στη Σουλίτσα και μακάρι να συνεχίσει έτσι η μανούλα της.

ΜαΕλενίτσα που είσαι να μας πεις τα δικά σου, ο Γρηγοράκης πως πάει;

Μαρινάκι γι'αυτό είναι οι μανούλες , εμένα λείπει εδώ και μια βδομάδα και μου έχει φύγει ο τάκος απο τις δουλειές άστα να πάνε, τώρα την εκτιμώ δεόντως μπορώ να πω.;)

Ριτάκι δεν υπάρχει περίπτωση να μου κλέψετε τον τίτλο της Μις σεντονιού με ένα μόνο υπέρδιπλο πάπλωμα που έστρωσες , όσο και η Νατάσα να συμφωνεί νομίζω ότι το υπόλοιπο καφέ θα με στηρίξει αρκετά σε αυτή μου τη στέψη (βλέπε Αρμάκι – ευχαριστώ Αρμάκι μου).

Οι υπόλοιπες μανούλες και γιαγιάκα πως είστε;

κοριτσια καλημερα σας.ειμαι στον αγωνα και παλι σημερα.δεν καθησα να σας διαβασω αναλυτικα.σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ομως.

θα τα πουμε τ ο μεσημερι που θα καθησω.

εβαλα παραθεση της κικο που εγραψε,γιατι ακριβως ετσι αντιδρω κι εγω.

τα χανω και δεν ξερω τι να πω.

επειτα αφου συνηδητοποιησω τι εγινε θεωρω οτι ειναι λιγο αργα.

το θεμα ειναι οτι μου βγηκε κι απο πανω.....

εκει να δειτε πως θα νευριασετε.

τσαντιστηκα και με τον συζ μου φυσικα που αντι να την βρισει αρχισε να της απολογειτε γιατι δεν θελουμε να χτυπανε -με το παιδι μας!!!

Λαζαρένια μου διάβασα το σκηνικό με τη συμπεριφορά της γνωστής σου που χτύπησε τη μικρή Λαζαρένια και ομολογώ πως βούρκωσα, θα τα είχα πάρει και εγώ εξίσου με εσένα και είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρω αν θα της την έλεγα αμέσως γιατί εγώ δεν είμαι ετοιμόλογη και με κάτι τέτοια σκηνικά τα χάνω εύκολα , σίγουρα όμως μετά δεν θα το άφηνα να πέσει κάτω.

δεόντως μπορώ να πω.;)

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα!!

Λαζαρενια να σου πω και εγω οτι η φιλη σου ειναι απαραδεκτη.Εγω εχω μιαν αρχη...με το παιδι σου μπορεις να κανεις οτι θες και εννοειται οτι δεν πρεπει να σηκωνουμε χερι και εννοειται οτι ειναι κακιστο παραδειγμα αυτο για τα παιδια αν και ομολογω οτι ωρες- ωρες σε φερνουν στο αμην.Εγω προσωπικα σπανια να του εχω ριξει καμμια στον πωπο και αυτο για πολυ επικινδυνα πραγματα.Ο ανδρας μου επισης...μονο οταν ανεβηκε σε μαντρα πανω στη θαλσσα στις διακοπες 3 φορες επαννειλημενως, μονο τοτε και του τις εβρεξε και τιμωρια τον εβαλε και καλα εκανε γιατι ο σουπερμαν ηταν ετοιμος να πηδηξει και ειχε και βραχια απο κατω.....ετσι καπως καναμε και τα ραμματα τον περασμενο μηνα...

Τα παιδια των αλλων ομως, πρεπει να τα αντιμετωπιζουμε σαν τα δικα μας.Για να μην πω καλυτερα και απο δικα μας.Οτι και να εχει κανει ενα παιδακι ,ειναι παιδι και εμεις ειμαστε ενηλικες και με το να το χτυπαμε του δειχνουμε οτι ειμαστε ομοιοι.Στους γονεις μπορουμε να απευθυνθουμε οπως θελουμε και παλι με κοσμιο τροπο φυσικα ειδικα μπροστα στα μικρα, αλλά ειμαι καθετη...στα παιδια πρεπει να φερομαστε με σεβασμο γιατι απλα ειναι ...παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kiko φώναξες και ήρθα! (Εχεις πμ παρεπιπτόντως, εκτός και το έστειλα κατά λάθος αλλού :rolleyes:)

Μια χαρά είναι ο Γρηγόρης και μάλιστα Δευτέρα λέω να τον πάρω μαζί μου στη δουλειά να μαθαίνει χαχαχα!

Το λέω γιατί σήμερα έφερε ο άλλος ο συνάδελφος το γιό να βλέπει τις φαγάνες και τα φορτηγά κι εκεί που μιλούσαμε τσούπ κι ένας παππούς με τον εγγονό να δει κι αυτός τα μηχανήματα! Ε τον δικό μου παραπονεμένο θα τον αφήσω? Δε γίνεται. Δευτέρα λοιπόν άλλοι θα κάνουν αγιασμό στο σχολείο κι εμείς στο γιαπί ;)

Λαζαρενια μου άσχημο το σκηνικό πράγματι. Εγώ έχω δε την εντύπωση ότι τον δικό μου του ρίχνει από καμιά η γιαγιά, γιατί όλο κάτι τέτοιο μου αναφέρει.

Πάντως δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στη θέση σου. Είμαι και οξύθυμη!!!!

Ηλιάνα άντε είδες η πεθερούλα? Λίγο να την πιάσεις στο φιλότιμο ήθελε.

Joa μου χρόνια πολλά για την επαίτειο σας και να έχετε ένα πολύ όμορφο prive δείπνο ;)

Vatraxaki περαστικά σας μωρέ, οικογενειακώς.

Sardelaki μεγειά τη νέα φωτο στο fb! (((για το νέο λουκ?)))

Αχ παιδιά ακούω για κιλά και γυμναστήρια και λαχταρώ κι εγώ να ξεκινήσω, αλλά όλο κάτι γίνεται και το αναβάλλω. Πώς θα φύγουν τα ρημαδόκιλα των διακοπών οέο????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...