Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bατραχακι περαστικα στον Τιμουλη, εκανε υψηλο πυρετο??

Εχει και isofix http://www.pramworld.co.uk/product/6499/Britax_Duo_Plus_Group_1_ISOFIX_Car_Seat_Olivia

Εσυ 160 ευρω που το βρηκες..Ελλάδα??

εως 38,5 ανεβαινει τωρα εχει 37,5 ακομη δεν του εδωσα τιποτα

αυτο που εχει isofix ειναι ομως 9-18 οχι 9-36 ετσι;

οχι απο γερμανια το βρηκα

ποσο ειναι τα μεταφορικα απο Αγγλια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχουλίνα μου πώς είναι το τιμούλης;

καλέ εδώ απέναντι στην οικοδομή (στο μαγαζί) έχουμε ένα μικρούλη κι από ό,τι κατάλαβα εδώ μένει η γιαγια του και έρχεται ο μικρός με την μαμά του. Καλέ όλη μέρα το φωνάζουν αυτό το παιδί και φρίκαρα. Καμιά μέρα μπορεί να της τα χώσω...τα νεύρα μου γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

m57Zp2.png

Όπππππππππππ

για καθίσματα διαβάζω θέλω κ εγώ φαντάζομαι ότι με έχετε στα υπόψη σας να με ενημερώσετε για τις προσφορές εσείς ξέρετε καλύτερα τα ασαιτ κτλ εγώ ντουβάρι παραγκηλα κάτι προϊόντα από φαρμακείο για τον μπέμπη άντε να δούμε μην εκανα καμία μπούρδα πήγε ο Νίκος τώρα να τα παραλαβή χιχιχι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κουκλίτσα

Καλημέρας διαβάζω και ένα ακόμη θέμα και δεν πρόλαβα να διαβάσω ποιο πίσω ένταξη ο μικρός με τον πυρετό ? τι σουπερ φόρεμα το μοβ ββββββββ???????????????????/

Καλημέρας διαβάζω και ένα ακόμη θέμα και δεν πρόλαβα να διαβάσω ποιο πίσω ένταξη ο μικρός με τον πυρετό ? τι σουπερ φόρεμα το μοβ ββββββββ???????????????????/

μιά χαρούλα...την περάσαμε πολύ ελαφρά την αμυγδαλίτιδα φτου φτου φτου !

Ευχαριστώ και για τα όμορφα σχόλια στις φώτο του φεις.

Και που να το δείς κι από κοντά το φόρεμα...όλα αδικούνται στις φώτο!

m57Zp2.png

Καλημεραααααααααααααααααα

Για καθισματα η κουβεντα ,εμεις εχουμε ενα καθοσματακι της chicco απο 9-36 και ειμαστε ευχαριστημενοι .τωρα για το δευτερο για μεχρι και 18 μηνων ειμαστε καλυμενοι επειτα μαλλον θα το παρω απεξω αυτη την φορα..

Βατραχακι περαστικα στον τιμουλη ..

Πετρουλινι το κοτοπουλο με το πορτοκαλι και τις πιπεριες εγω κυριολεκτικα το λατρευω!!!το εχω κανει και 3 φορες σε τραπεζι αλλα βαζω και κρεμα γαλακτος για τα τραπεζια ..το τρωει και ο Χρηστακης πολυ ..Βλεπω ανεβαινει η διαθεση και μου εγινες και εσυ σεντονατη οπως και η ριτα ..Για καθιστε να ερθει η κικο να εδραιωθει στον θρονο της!!!

Αρμακι με το καλο να πας στο γιατρο!!!

Παρασκευη ουαου σήμερα!!!!!!Εχω εξοδο μετα του συζυγου μου σημερα για dinee κυριλε ..5 χρονια γαμου..πως περναει ο καιρος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ πήγα πρώτη μέρα γυμναστήριο, μου υποσχέθηκε η μαμά μου να κρατάει τη μικρή καμιά ώρα μέχρι να πιάσει δουλειά και να βγαίνω για δουλειές ή γυμναστήριο και νιώθω άλλος άνθρωπος! Από Δευτέρα θα προσπαθήσω να πηγαίνω συστηματικά!

Για τα καρεκλάκια πολύ καλά κάνεις Πετρούλα και τα παραγγέλνεις από εξωτερικό! Η διαφορά στην τιμή είναι εξωφρενική! Κι εγώ αν δεν μας το είχαν κάνει δωράκι σκόπευα να πάρω από ίντερνετ! Πάντως ευτυχώς κορίτσια που τελικά συνενοηθήκαμε και μου πήραν αυτό από το γραφείο, γιατί αλλιώς θα είχα άλλα 12 ρουχάκια και ποιός ξέρει πόσα έπρεπε να αλλάξω! Χτες έκανα 4-5 αλλαγές και είναι η χειρότερη περίοδος γιατί τα καλοκαιρινά τα είχαν μαζέψει τα περισσότερα και χειμωνιάτικα δε με άφηναν να πάρω! Έλα όμως που μέχρι του χρόνου θα της ήταν μικρά της Μαριαλένας! Για άλλη μια φορά τα πήρα με το 'Ηρα, ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το μαγαζάκι!

Αρμάκι καλά αποτελέσματα άντε με το καλό να ακούσετε καρδούλα!

Ο Γωγούλης έχει βαρέσει άλλη σύγχιση και θέλει απαραιτήτως να κόβουμε 2 λουλουδάκια και να πηγαίνει ένα στην παλιά δασκάλα του και ένα στην καινούρια! Τα κρατάει τόσο προστατευτικά και χωρίς αυτά και την τσάντα υπό μάλης δε μπαίνει στο σχολικό! Τι είναι τούτος???

Λαζαρένια μου πολύ χοντρό το σκηνικό με τη φίλη σου! Μια φορά στις διακοπές ο άντρας μου που είναι ο πλέον ήρεμος άνθρωπος τράβηξε το αυτί του ανηψιού του γιατί τσιμπούσε τη μπουμπού, έπαιρνε την πιπίλα της και την πήγαινε στα χώματα κτλ. Αδικαιολόγητος, του έβαλα τις φωνές και κόντεψε να τα μπήξει όταν κατάλαβε τι έκανε, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τόση ώρα του επεσήμανε να μην την πειράζει κι αυτός το έκανε συνέχεια και συνέχεια και όλοι οι υπόλοιποι δεν ασχολούμασταν. Μετά φυσικά και ζήτησε συγνώμη από το παιδί και τους γονείς του και τον πήγε καμιά ώρα λούνα πάρκ για να εξιλεωθεί αλλά ο χρόνος δε γυρίζει πίσω! Αν είχε συμβεί το αντίθετο και εγώ θα τα είχα πάρει απίστευτα και δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα να τα εκαστοστήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένη!

Σαρδελάκι ευτυχώς τον έπιασε αμέσως η αντιβίωση τον Αστέρη σου!

Βατραχάκι 2η μέρα δεν είναι με πυρετό ο Τίμος? Ακόμα αύριο και θα είναι μια χαρά μετά! Μέχρι εδώ να είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

μιά χαρούλα...την περάσαμε πολύ ελαφρά την αμυγδαλίτιδα φτου φτου φτου !

Ευχαριστώ και για τα όμορφα σχόλια στις φώτο του φεις.

Και που να το δείς κι από κοντά το φόρεμα...όλα αδικούνται στις φώτο!

αυτό είναι σίγουρο

από κοντά θα είναι καλύτερα

θα σε επισκεφτώ σίγουρα όταν έρθει η ώρα να γνωρίζω και από κοντά και τα σχόλια δεν είναι φιοριτούρα είναι αλήθεια νομίζω ότι έχεις καταλάβει πως δεν λέω λέει για να λέω κάτι

αν δεν μου αρέσει κάτι θα στο έλεγα

για την πεθερά δεν σας είπα τελικά η φουκαριάρα ντρεπόταν να κάνει δουλείες μην και παρεξηγηθώ που δεν θα τα κάνει καλά γιαυτο ρωτούσε για άλλα από διακριτικότητα κτλ

χτες μπήκε σε ρυθμό σιδέρωσε 3 πλυντήρια του μπέμπη άλλαξε σεντόνια και σκούπισε σφουγγάρισε σήμερα έκανε γεμιστά και τώρα πήγαν με τον γιο για καφέ στο φρούριο στον παιδότοπο 3 γενιές μαζί χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...