Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετρουλα μου την χτυπησε μια φιλη μου στο χερι δυνατα και την μαλωσε πολυ.ολο αυτο εγινε μπροστα μου ενω την ειχα στην αγκαλια μου.δεν προλαβα να αντιδρασω.

κι ο λογος?

γιατι η λαζαρενια με χαστουκισε επειδη της χαλασα το χατηρι.

τοτε αυτη της επιασε το χερι ,την χτυπησε και την μαλωσε λεγοντας της να μην το ξανακανει αυτο γιατι θα την φαει ο κακος ο λυκος.

εγω παγωμενη και σαστισμενη απο ο λο αυτο δεν μπορεσα ν αμιλησω απλα χαμογελασα στην μικρη που ηταν ετομη να βαλει τα κλαματα.

ηταν μπροστα κι αλλα 20 ατομα φιλοι και με κοιταζαν σαν χαζοι.

η φιλοι μου καταλαβε απο το υφος μου οτι τσαντιστηκα και αρχισε να μου λεει ''τι ταντιστηκες τωρα?''

μετα εγινε το ελα να δεις!της τα χωσα κανονικα αν και τωρα που το σκεφτομαι λιγα της ειπα.

νευριασα παρα πολυ

1ον δεν ειχε διακαιωμα

2ον προσπαθησε να μου βγει κι απο πανω

3ον με μειωσε σαν μανα

πετρουλα μου με το καλο κοριτσι μου να υποδεχετιτε το μωρακι σας.

φιλια πολλα!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εεεεε όχι δα!!!Απο που κι ως που!!!Τι λόγο ειχε αυτη να παρει τον λόγο κα να συμπεριφερθει ετσι σε κτ που μονο εσυ επρεπε να αντιδρασεις???Οπως διαβαζα νομιζα θα ελεγες οτι χτυπησε το παιδι της η μικρη αλλα να φερθει ετσι πάει πολύ..

Αν της τα ειπες καλά εκανες και να της το ξαναπεις μολις τη δεις...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαριζα θα σε μαλωσω! Καλα ρε ανθρωπε, κατεβαινεις στη Γλυφαδα και δεν παιρνεις ενα τηλ??? Θα ειχαμε ερθει σιγουρα! Παρεα ψαχνω κι εγω καθε απογευμα!
Από εδώ και πέρα όταν πηγαινω Γλυφάδα θα σε παίρνω τηλ. αλλά να σου πω και κάτι άλλο για χτες για να μη με μαλώνεις άλλο συναντήθηκα με μια φίλη που είχα καιρό να δω κι είχε πράγματα να μου πει για τον εαυτό της, ήθελε να μου μιλήσει για κάποια θέματα στη ζωή της καταλαβαίνεις.
Εσείς έχετε το 9-18 ή το 9-36?
ρεκαρό κι εμείς 9-36
Το filicine όπως και η Maeleni ξέρω ότι είναι για την αποφυγή σχηματισμού δισχιδούς ράχης και για αυτό συστήνεται κυρίως 3 μήνες πριν μείνεις έγκυος και στην ουσία τους 3 πρώτους μήνες μετά τη σύλληψη που ολοκληρώνονται τα βασικά όργανα του μωρού!
Ο δικός μου γιατρούλης ακόμα κι αυτά μου τα ξεκίνησε αφού έκλεισα τους τρεις μήνες πιστός στον κανόνα όχι φάρμακα στο πρώτο τρίμηνο της κύησης δεν εξηγείται αλλιώς να μου τα χωρηγήσει με οδηγία "μόλις κλείσεις το πρώτο τρίμηνο".

Κορίτσια μου καλημέρα. λαζαρένια ποιός άπλωσε χεράκι στη μικρή σου;Eπίσης πότε θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο; Τρέχω ρε αγάπη φαντάζομαι κι εσύ μια από τα ίδια. Τί αγώνας δρόμου είναι αυτός. Και ρε κορίτσια συνεχίζω να μη μαγειρεύω... το μόνο φαγητό που έχω φτιάξει μέσα στην εβδομάδα είναι μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο...

Πήγαμε χτες στον παιδίατρο για εμβόλια τώρα ξανά στα τρία της. 87 πόντους η μινιατούρα μου κι έντεκα κιλά με τα ρουχαλάκια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα πρωί πρωί για χοριακή και κατά τις 4.30 θα έχω τα αποτελέσματα. Έχω πάλι μια μικρή αγωνία..ελπίζω να είναι όλα καλά...

Ναι Ριτάκι το κατάλαβα ότι έλεγες αυτά. Τα έχω πάρει κι εγώ σε όλα μου τα ανήψια κατά καιρούς. Τώρα ήρθε η σειρά της κόρης μου!:lol:

αρμα μου κι εγω φοβαμαι τις μολυνσεις στην πισινα.

πως παει η εγκυμοσυνη?βρηκες γιατρο εμαθα ετσι?

ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα .

Ναι λαζαρένια μου βρήκα γιατρό, δεν τον έχω δει ακόμα βέβαια. Από βδομάδα. Θα δείξει..

Όσο για το περιστατικό με την ξυλιά ένα θα σου πω ''βρήκες το ευαίσθητο σημέιο μου''. Εγώ θα αντιδρούσα πάρα πολύ ασχημα, μα πάρα πολύ όμως, όπως επίσης πιστεύω και ο άντρας μου που είναι ακόμα χειρότερος σ'αυτό το θέμα απ'ότι εγώ. Εγώ είμαι εναντίον ακόμα και της ξυλιάς στο χέρι. Δεν την έχω ακουμπήσει ποτέ την Εύα (αν και πολλές φορές έφτασα να θέλω) και ούτε θέλω ποτέ να το κάνω. Πόσο μάλλον να μου την ακουμπούσε κάποιος άσχετος. Θα γινόταν χαμός. Πραγματικά σου μιλάω, εδώ τώρα διαβάζοντας και μόνο το περιστατικό με έπιασε ταχυπαλμία...Και φυσικά θα της τα έχωνα μπροστά σε όλους. Και επίσης δεν νομίζω να της ξαναμιλούσα ποτέ. Απαράδεκτο!

Βατραχάκι μου πως είναι ο Τιμούλης σήμερα? Εσύ? Περαστικά σε όλους σας!

Πετρούλα μου χίλια ευχαριστώ για το σαιτ. Απίστευτες διαφορές τιμών. Το κακό είναι ότι δεν κάνουμε ποτέ αγορές μέσω ίντερνετ γιατί φοβόμαστε αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξουμε γνώμη...

Να σας πω και μια ατάκα βραδυνή της Εύας να γελάσουμε:

Τον τελευταίο καιρό μου κάνει κάτι κόλπα με το γάλα, γκρινιάζει και μου λέει ''δεν θέλω κλπ'' και μετά το πίνει. Εχτές λοιπόν της είχα φορέσει κάτι πιτζαμάκια με την Νταίζυ τα οποία δεν θέλει να τα βγάλει από πάνω της. Όταν ήρθε η ώρα για το γάλα, άρχισε την καθιερωμένη γκρίνια και της λέω: ''ωχου βρε Εύα μου, αμαν μ'αυτό το πράγμα αφού θα το πιεις στο τέλος..'' και ακουμπάω πάνω στην πιτζάμα της το μπουκάλι'' και απαντά: '' μην ακουμπάς πάνω μου το μπουκάλι, θα μου λελώσεις(λερώσεις) την Νταίζυ Ντακ''!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια.:lol:

Α και κάτι τελευταίο μην προσπαθήτε να πάρετε την θέση της κίκο, ο τίτλος της Μις Πάπλωμα ανήκει μόνο σε εκείνη με τόσες εργατοώρες!!! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

αχ κοριτσια ειμαι κομματια... Βγηκα χθες με κατι φιλες μου για ποτακι (ο αντρας μου ειχε κανονισει να παει καπου με τον μπαμπα μου) κι εκει που ελεγα θα γυρισω κατα τις 12 να κοιμηθω, με παιρνει τηλ. ο αντρας μου και ηθελε να ερθει να με βρει... Να μην τα πολυλογω κοιμηθηκα στις 2 κομματια! Ηπια και 2 ποτηρια κρασι (ειμαι και αμαθη τρομαρα μου) και ζαλιστηκα και τωρα το πρωι εχω ενα κεφαλ καζανι! Νομιζω οτι θα εκραγει! Κι εχω και αρκετη δουλεια, να δω πως θα βγαλω τη μερα...

Μαριζα τι απολογεισαι παιδακι μου? Αλιμονο! Εγω απλα σου προτεινω, αμα σε φερει ο δρομος σου ποτε προς τα κατω και θες παρεουλα παρε με ερθουμε με τον Τοτο να παιξουνε και τα μικρα! Θα ειναι χαρα μας!

Αχ λετε για τα καρεκλακια, εγω δε θυμαμαι καν τι καρεκλακι εχουμε... Βασικα εχουμε ενα chicco που μας το ειχαν φερει δωρο και στο οποιο εβαλα τον Σωτηρη απο 4-5 μηνων (τωρα που το σκεφτομαι κακως, αλλα δεν το ηθελε το αναποδο με τιποτα!) και ενα αλλο που μου το εχει δωσει η κουμπαρα μου... Ουτε προδιαγραφες ξερω ουτε τιποτα... Αυτο που σκεφτομαι ειναι σε κανα εξαμηνο να του παρω κατι τετοιο! http://www.chicco.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=248 (εννοω τα δυο τελευταια δεξια)... Πολυ διαβασμενες σας βρισκω και πολυ καλα κανετε!

Αρμακι καλα αποτελεσματα, αν και ειμαι βεβαιη οτι ολα καλα θα ειναι! Καλα η Ευα πολυ γελιο! Αν μου ελεγε ο Σωτηρης κατι παρομοιο θα τον εσκαγα στα φιλια!

Λαζαρενια απαραδεκτη η φιλη σου! Δε θα σου πω πολλα, ενα πραγμα εχει σημασια για μενα και αυτο ακολουθω και σε αλλα παιδακια... Κουμαντο στο παιδι κανουν μονο οι γονεις του... Αυτο μονο! Ελεος πια!

Επανερχομαι σε λιγο!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσαρες!!

Ο μικρος μου ακομη κοιμαται και παραξενευομαι..Βεβαια το βραδυ ηρθε στο κρεβατι μας και τον ξαναπήγα πίσω και αργησε να κοιμηθει κανενα μισαωρο..

Νατασα ξενυχτησες ε???Περασες ωραια ομως και χρειαζεται που κ' που κτ τετοιο..Καλα μωρε εφτιαξες κεφαλι με ενα ποτηρακι κρασι???(Μην ξεχνας οτι το αλλο ηταν δικο μου, ε??;))

Μαρια φιλακια στη Νταιζυ σου!!

Εγω καροτσι, καρεκλάκι, ρουχα απο mothercare (οταν εστελνε Ελλάδα) σουτιεν θηλασμου, ηλεκτρικες συσκευες, παιδικο χαλί (κ΄δεν θυμαμαι ποσα αλλα) ως και κτ προϊοντα Κορρε τα πήρα απο e-shop σε απίστευτες τιμες και με συνεπεια στις παραδοσεις..

Πληρωνω με πιστωτικη αλλα αν εχεις ενδοιασμους βγαζεις μια προπληρωμενη καρτα (paypal) και εισαι 100% σιγουρη και ησυχη..Επίσης σου στελνουν voucher , προτιμολογια και e-mail επιβεβαιωσης με τον αριθμο παραγγελιας..Κανεις δεν μπορει να σε εξαπατησει, αρκει (κατ'εμε) να επιλέξεις δοκιμασμενα site..

Καλα αποτελέσματα στη χοριακη σου..Μετα μενει το ραντεβου του γιατρου και θα ακουσεις και καρδουλα νομιζω ε??Ποτε ειχες ΤΕΡ??

Μαριζα μια χαρα η κουκλίτσα σου!!Μικρή και τριανταφυλλένια!!!!

Κικο ο Αναστασης ολα τα λεφτα!!Γυναικολογο και..γυναικοκατακτητη τον κοβω!!!

Παιδι με χιουμορ, σαν τη μαμα...

Ακομη να ξυπνησει....:confused:

Νατασούλα δεν το σηκώνεις το ποτό ε? Κι εγώ μία από τα ίδια...και με δυο γουλιές μπορεί να κάνω κεφάλι! :lol: Πάρε κανα ντεπονάκι να βγάλεις την μέρα..

Πετρούλα αυτό με την προπληρωμένη κάρτα νομίζω ότι θα τον πείσει τον καλό μου! Καλή ιδέα. Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι! ΤΕΡ είχα 29/7 οπότε αν όλα είναι καλά όταν θα πάω στον γιατρό θα ακούσουμε καρδούλα.

Ξύπνησε ο γιόκας σου?

καλημερα!

τι κανετε;

εμεις χαλια ο τιμος ακομη εχει πυρετο εκανε το βραδυ κι ενα ωραιο εμετο απο το κλαμα και ηρθε κι εδεσε!

εγω τρομερο πονολαιμο σαν να εχω αγκαθια!

λετε για καθισματακια ε;

κι εμεις δεν ξερουμε τι θα κανουμε εχουμε δυο επιλογες οι να παρουμε ακομη δυο καινουρια η να βαλουμε και τα δυο σ'ενα αυτοκινητο κι οποιος εχει τα παιδια να το περνει αυτος.

μμμ μαλλον το δευτερο βλεπω να κανουμε γιατι δεν ειμαστε για 500 ευρω τωρα!

στονε μου ωραιο της britax κι εγω γι'αυτο σκεφτομουν και καλη τιμη ποσα ειναι τα μεταφορικα;εγω το βρηκα 160 ευρω.

ξερεις αν ειναι isofix;

κι εμεις και τα δυο που εχουμε ειναι maxi cosi τα καλυτερα ιδως αυτο που ειναι με συστημα isofix

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου περαστικά σας. Λογικά τριήμερη ιωσούλα θα είναι..υπομονή!

Κι εγώ τέλη Απριλίου-αρχές Μαίου υπολογίζω ότι θα έχω ΠΗΤ. 28 Μαίου είχα στην Εύα με ΤΕΡ 18/8. Ίδια εποχή! χαχαχα!

Θα κανουν μαζι το παρτακι τους Μαρία!!!Ανοιξη παρτυ γενεθλιων στο εξοχικό..τι ωραια!!!!

Εχετε πολλά φιλια απο τη Σουλα, η μαμα της ειναι καλύτερα και η μικρη εχει κτ θεματακια με το υπνο και τα ξενυχτια για αυτο και τη χασαμε λίγο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...