Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η πεθερά ξέρει όμως να σας κουβαλιέται στις καφετέριες κανένα χεράκι για βοήθεια δεν ξέρει να βάλει! Άντε τώρα!

Πες τα Χρυσόστομε!!! Μόνη μου τις κουμαντάρω. Το Χειμώνα ερχόταν που και που μια γυναίκα για λίγη βοήθεια. Φέτος δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.

Μια φορά μου είχε πει η πεθερά μου 'θα σου έκανα σίδερο, αλλά δεν ξέρω πώς δουλεύει' :confused::confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α σαν τη δικια μου που ελεγε'' θα εκανα εγω το γαλα του παιδιου αλλα δε ξερω πως το φτιαχνετε'' και εχει 5 παιδια στα οποια εδινε σε ολα σκονη γιατι δε θηλασε ουτε ενα και δεν ειναι και τοσο μεγαλη ειπαμε...μονο 46 ετων ετσι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμα δε ξερω αν υπαρχουν με κλιση αλλα καποια ξαπλωνουν εστω λιγο ..αυτο δε ξαπλωνει απλα αν εχετε διαιρουμενο πισω καθισμα και ξαπλωνει το καθισμα του αυτοκινητου κανεις τη δουλεια σου.

Συμπληρωνω:http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=2962693&ct=10402&colID=617

μαλλον αυτο ειναι νεοτερο γιατι λεει οτι ξαπλωνει και επισης εμας ειχε αλλο υφασμα ενα βελουτε που ειναι ζεστο νομιζω και θα ηθελα να το ειχα αποφυγει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάντως κι αυτό βελουτέ μου φαίνεται, βέβαια λέει ότι είναι αντιιδρωτικό...

Εγώ έχω ένα από την αδερφή του άντρα μου chicco αλλά επειδή θα χρειαστούμε 2ο είπα να πάρω 9-36. Πάντως και μια άλλη φορά που τα κοιτούσαμε όλες οι καλές μάρκες είχαν αυτό το βελουτέ που μου φαίνεται πολύ ζεστό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Το maxi-cosi δε νομίζω ότι είναι βελουτέ! Εμείς βέβαια έχουμε μόνιμα ένα πετσετέ κάλυμα ειδικό για το συγκεκριμένο κάθισμα οπότε το κανονικό του το βλέπω μόνο όταν βγάζουμε το κάλυμα για πλύσιμο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε ένα από τα mothercare και ένα chicco. Και τα δύο 9-18.....έτσι και αλλιώς αργούμε να τα πιάσουμε :tongue::tongue::tongue:....και τα δύο έχουν κλίση και ξαπλώνουν λίγο για να μπορεί το παιδί να κοιμάται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά κι εμείς αργούμε να τα πιάσουμε και μάλλον τα 36 θα τα πιάσουμε στα 20! χαχαχαχα! Παρόλαυτά και την αλλαγή από το 1ο στο 2ο την έκανα πιο νωρίς γιατί η Εύα δεν βολευόταν. Και μια σταλιά είναι και την άπλα της την θέλει! :lol:

Ήρθε η μανούλα μου και το τι χαρά έχει κάνει η Εύα δεν περιγράφεται! Όλο αυτό το διάστημα που είχε τα άλλα πιτσιρίκια πηγαίναμε μόνο εμείς σπίτι της και το Ευάκι καταλάβαινε ότι δεν την είχε αποκλειστικά..δεν γκρίνιαξε αλλά τώρα φάνηκε η διαφορά...μιλάμε έλαμψε το προσωπάκι της μόλις την είδε! Τώρα την πήγε βόλτα.

Βικάκι τελικά βγάλατε άκρη ή τσάμπα έγινε η συνάντηση?

κοριτσια πηδηξα δυο σελιδες ,με συγχωρειτε.

ετοιμαζομαστε για βολτα εξω.

να σας πω τα νεα μας.πηγαμε σημερα στην παιδιατρο και καναμε το μαντου .

ειμαστε 12.900 σε κιλα ,ευτυχως και 92 ποντοι υψος.

ναι ναι ψηλωσαμε.

την βρηκε τελεια και την ρωτησα για το κολυμβητηριο και μου ειπε φυσικα ειναι πολυ καλο να παει ενα παιδι κι ας ειναι με χλωριο.

απλα μου ειπε οτι εδω περνουν παιδακια υψους 102 και πανω.

εγω θα ρωτησω εδω στο κολυμβητηριο κι αν δεχτουνε λεω να την αρχισω.

θα ειναι πολυ καλη απασχοληση.

επισης την ρωτησ αγια την βραδινη πανα που φοραμε και μου ειπε να την κοψουμε.θα την ξυπναω και θα την βαζω να κατουραει μεχρι να το μαθει!!!

σας αφηνω τωρα θα τα πουμε μετα ....

1654096yn4fep17z7.gif

Αν εννοεις παζλ αυτα τα ξυλινα, χωρις την φιγουρα εννοειται απο κατω, τα κανουμε αερα αλλα και απο τα αλλα που ειναι εικονα να τη φτιαξεις σε κομματια τα κανει πολυ ευκολα μεχρι 9 κομματια περιπου.Εγω το εξηγω οτι του παει επειδη εχει φοβερα καλο μνημονικο.Αν δει κατι μια φορα το θυμαται παρα πολυ καλα ακομα και αν εγω το εχω ξεχασει.Τα παζλ τα κοιταει καλα καλα και μετα τα κανει και μας διορθωνει κιολας αν κανουμε λαθος.Οταν ειχαμε την υμενιτιδα εκτος των αλλων παιχνιδιων του αγορασα και ενα επιτραπεζιο που ειναι για 4 ετων και εχει κατι καρτελες ενωμενες ανα 2 σαν παζλ.Δηλαδη η αρκουδα και διπλα το δασος,το ψαρι και διπλα η θαλασσα.

Διαλυεις λοιπον τα κομματια τα ανακατευεις και βρισκει μονος του μεσα στο σωρο πιο κολλαει με πιο.

Μια φορα τα ειδε και τα ειπαμε πχ.η αρκουδα μενει στο δασος κτλ και αμεσως τα εφτιαξε.

Οταν το πηρα νομιζα οτι δεν θα μπορει να το παιξει..κι ομως!!Αν θελετε σας λεω πιο παιχνιδι ειναι.

Ναι Ρίτα αυτά με τα κομμάτια εννοώ ότι δεν μπορεί. Αυτό το παιχνίδι το ξέρω, δεν το είχα σκεφτεί είναι καλή ιδέα για αρχή γιατί και η Εύα έχει απίστευτη μνήμη. Και οπτική και από θέμα γεγονότων...Θα το δοκιμάσω

Λαζαρένια μου άψογες οι μετρήσεις σας! Μπράβο!!!Αχ, εγώ πότε θα τα δω αυτά τα κιλά οεο???:lol: Πάντως εμένα η παιδίατρος προς το παρόν μου το απαγορεύει το κολυμβητήριο για τους μύκητες επειδή είναι κορίτσι και για τα δερματικά.

Διαφημίσεις

Να Μαρια αυτα λεω

http://www.toys-shop.gr/advanced_search_result.php?categories_id=115&manufacturers_id=17&%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1=0&sort=2a&page=2&osCsid=34s31ugt0qtoo4ff3fm4b1o1n3

Εμεις εχουμε καμποσα τετοια κουτια πλεον με προτιμηση στα ζωα και στα επαγγελματα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτακι πολυ καλη ιδεα.εχω κι εγω ενα τετοιο παιχνιδι μονο που τα πεταγε δεξια αριστερα.

παντως ειναι πολυ καλο να φτιαχνουν παζλ.

αρμα μου κι εγω φοβαμαι τις μολυνσεις στην πισινα.

πως παει η εγκυμοσυνη?βρηκες γιατρο εμαθα ετσι?

ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα .

κο ριτσια να σας ρωτησω κατι?

δεν ηθελα να το συζητησω αλλα δεν βγαινει απο το μυαλο μου.

θα θελα να δω αντιδρασεις σε αυτο που μου τυχε.

αν σας χτυπουσε καποιος το παιδι σας (οχι ασχετος) ππως θα αντιδρουσατε?

1654096yn4fep17z7.gif

να 'μαι κι εγω σας ευχαριστω για τα περαστικα σας!

τελικα δεν ηταν τυχαιος ο πυρετος γιατι ειχε ολη μερα ευτυχως δεν ανεβαινει παω απο 38,5 κι ο τιμος ειναι γενικα ευδιαθετος πριν λιγο ειχε 38,2 του εβαλα υποθετο κι ελπιζω να μας κρατησει εως το πρωι κι απο αυριο να ξεμπερδευουμε εαν συνεχιζει κι αυριο θα τον παω στην γιατρο γιατι εχουμε και σ/κ μπροστα.

κι εγω δεν ειμαι και πολυ καλα λιγο μου ποναει ο λαιμος αλλα για να δουμε!

αυτα τα ωραια απο εμας!

δεν σχολιαζω γιατι δεν προλαβα να σας διαβασω συγνωμη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Kαλησπερα!!!Σημερα απο το πρωί σας εχασα..Ξεκινησα με μαγειρεμα (Ριτα το κοτοπουλακι με το χυμο πορτοκαλιου και τις πιπεριες δινει και παίρνει καθε 15ημερο!!! Αυτη η σαλτσουλα ειναι ονειρο!!!!) έκανα και πατατουλες στο φουρνο που καμια διαφορα δεν ειχαν με τις τηγανιτες!!!Μου το ειπαν χτες και πραγματι εγιναν πεντανοστιμες...

Το απόγευμα ειχα τη γυναικα και καναμε τα κουφωματα και εγω αυτες τις ωρες (αφησα και τον μικρο να κοιμηθει παραπάνω) πήρα μια γευση απο σιδερωμα ρουχων τετραμελους οικογενειας μιας και σιδερωσα και τα ρουχα του μπεμπη (φορμακια, ζιπουνακια, σεντονακια) αλλα δεν γκρινιαξα καθολου γιατι οση ωρα σιδερωνα ειχα ενα χαμογελο άλλο πράγμα....Καμαρωνα!!!

Αργα το απόγευμα πήγαμε παιδοτοπο, μετα σε μια υποχρεωση ενα δωρο και κατα τις 10 σε ενα ωραιο μαγαζι για φαγητό οπου ημασταν μονοι μας και ο Αναστασης ηταν πολύ καλό παιδι..πεινουσε κιολας και οι τρελες και οι ταρζανιες εμειναν στην απ'έξω!!!χαχα

Παρα τις αντιδρασεις μου λογω δυσκοιλιοτητας επεμενε ο γιατρος οτι ''θελουμε ενα δυνατο και εξυπνο μωρο'' και για αυτο ειναι απαραιτητο.

Το ιδιο χορηγει σε ολες τις φιλες μου που τον εχουν γιατρο.

Για αυτο λοιπον και εχω γιο πανεξυπνο ετσι?χαχαχαχαχαχαχα!

Τωρα πολύ με προβληματισες όμως.....Εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη όλο τα ξεχνουσα γμτ!!

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα 9-36 για την Εύα. Για βάλτε κανα λινκ αν έχετε.

Μαρακι του Ανασταση ειναι maxi cosi priori xp 9-18 kgr και το πήρα απο το www.ebaby.it (220 ευρω με μεταφορικα οταν εδω τοτε ειχε 300 +) ομως επειδη πλέον αυτη η σελίδα δεν υφισταται γιατι μαλλον εχει μπει ελληνας αντιπροσωπος και την γυρναει στα ελληνικα (ειναι πιο ακριβα απο το ελληνικο site) εχω βρει απο Αγγλία και εχω παραγγείλει τωρα για τον Ανασταση αυτο εδω...http://www.pramworld.co.uk/product/6516/Britax_Evolva_123_Car_Seat_Olivia (130 ευρω) και δες εδω διαφορα στην τιμη http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&itmid=2120056 (275 ευρω στα Λητω!!Οπα ρεεεε!!!!!)

Επίσης πάρε μια γευση και για τα recaro που αναφερουν τα κοριτσια http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=617&ct=10402&itmid=1366375 (300 ευρω στα Λητω!!!)

http://www.pramworld.co.uk/product/7466/RECARO_Young_Sport_Cherry_Black_Bellini (160 ευρω απο Αγγλία!!)

Τετοιες αγορες τις κανω μονο απ'έξω...Και το site που σου δίνω ειναι αξιοπιστο και πολλα μελη του φορουμ εχουν ψωνισει απο αυτο!!

Το maxi-cosi δε νομίζω ότι είναι βελουτέ! Εμείς βέβαια έχουμε μόνιμα ένα πετσετέ κάλυμα ειδικό για το συγκεκριμένο κάθισμα οπότε το κανονικό του το βλέπω μόνο όταν βγάζουμε το κάλυμα για πλύσιμο.

Οχι οχι δεν ειναι βελουτε..Κι εμενα μου το ειχαν παινεψει πολύ και για ενα διαστημα ήταν No1 σε crash test...

αν σας χτυπουσε καποιος το παιδι σας (οχι ασχετος) ππως θα αντιδρουσατε?

Μονο τη μαμα μου είχα δει μια-δυο φορες να τον μαλώνει και να του δινει μια στα χερια..Τοτε δεν μιλησα -κακως- αλλα η χειροτερη τιμωρια της ηταν για κανενα διμηνο μετα οταν την εβλεπε ο Αναστασης (που της ειχε τοοοοση αδυναμια και εκεινη το ιδιο) δεν την ηθελε και της ελεγε "ντα γιαγια, φυγε!!!"

Ολο με ρωτουσε "μα τι επαθε το παιδι, γιατι να μη με θελει??Μολις με βλέπε μου λέει ντα" εεε μου το'πε 1,2,3,5 στο τελος της λέω "κοιτα μαμα για να μην βασανιζεσαι..1-2 φορες που του αγριεψες και ακομη 1-2 φορες που τον ψευτοχτυπησες τα θυμαται και στα κραταει"..Δεν το παραδεχτηκε ποτε βεβαια αλλα απο τοτε δεν την εχω ξανακουσει να του φωναζει καν...Αυτο ηταν!!!

Τωρα οταν λές ασχετος εξαρταται ποιον εννοεις..Αν ηταν καποιος απο συγγενεις ή φιλους ναι θα το ελεγα και θα θυμωνα!!! και τωρα θυμήθηκα σκηνικο με τον ανιψιο μου που με ειχε σκασει με τα μαθηματικα και του φωναξα πολύ δυνατα τραβωντας του το αυτι-λές και ημουν η δασκαλα- και ο καλος μου εβαλε τα κλαματα και η αδερφη μου στραβωσε πολύ τοτε.... Με τα δικια της, ποια ημουν εγω!

Αν πάλι ηταν ο μπαμπας της πες του οτι δεν θελεις να το ξανακανει και τελος!

Εγω σε οποιονδηποτε αλλο θα εκανα και σκηνικό...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...