Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι σκεφτόμουνα σε κανένα εξάμηνο και βάλε που η μικρή θα πιάσει το εννιάκιλο, να τη βάλω στου Γιώργου που είναι το maxi cosi και το έχουμε καταευχαριστηθεί αλλά είναι 9-18 και το Γιώργο στο καινούριο που είναι μεγαλύτερο. Εμάς κοιμάται μόνο αν ταξιδέψουμε μεσημέρι, η αλήθεια είναι ότι το maxi cosi ξαπλώνει με μία κίνηση, αλλά επειδή άκουσα ότι αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα, είπα να τα δοκιμάσουμε και τα δύο. Εσείς έχετε το 9-18 ή το 9-36?

Το 9 -36 κατευθειαν πηραμε αφου ο Γρηγορης στο χρονο ηταν 12 κιλα και πολυ ψηλος ηδη.Οποτε το μικροτερο θα μας ηταν αχρηστο.

Μια χαρα το σκεφτεσαι παντως Μαρινα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρε ολα τα καταλαβαινει και ο τοτος μου... Αρα εσυ λες να περιμενω μεχρι τα 3? Για να δουμε, θα το συζητησω και με τον παιδιατρο... thanks αρμακι!!!

Ναι μωρέ Νατασούλα να περιμένεις...και επιπλέον επειδή και η λογοθεραπεία έχει γίνει πολύ της μόδας μπορεί να πέσεις κάπου που να σε αγχώσουν χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να σε στείλουν σε δικό τους κέντρο. Οπότε καλύτερα να τον πας εκεί γύρω στα 3.

Κίκο προσκυνώ Αναστάση!!!! Μα γυναικολόγος για τα μεμέ!???? Θα τρελλαθώ! Τι βλαστάρια έχει η παρέα μας!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Oχι το ferofolic ειναι ασπρο κοκκινο κουτι και ειναι χαπακι κοκκινο κανονικο οχι καψουλα...

Παντως αυτα τα 2 σε 1 ειναι πιο ανεκτα.

Και δεν πηρα ρε εσεις τα 5 απο μονη μου...ισα ισα εγω ηθελα να τα μειωσουμε απλα ο γιατρος ακολουθει αυτο το συστημα και μου το αιτιολογησε κιολας.Ηταν καθετος.

Όχι ρε γμτ..και ποια έπαιρνα εγώ οεο???? Α, θα κοιτάξω το συνταγολόγιο αν δεν το έχουμε αλλάξει..Τι σου είχε πει για τα 5?

Γεια σας κορίτσια μου. Σας έχασα λίγο χτες γιατί δεν προλάβαινα καθόλου και σήμερα οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τα διάβασα όλα :oops::oops::oops::oops:

Άρμα να σου πω ότι το κρεβατάκι είναι φοβερό, δεν είναι αυτό που δείχνει και στη διαφήμιση με το Μουρατίδη; Μπράβο και για την επιλογή γιατρού. Μια καλή εγκυμοσύνη εύχομαι φιλενάδα.

Νατάσα μου ο Σωτήρης σου όντως φαίνεται να είναι καλός στα αθλήματα και καλά θα κάνετε να το καλλιεργήσετε. Μην αγχώνεσαι βρε για την ομιλία. Θα μιλήσει το παιδί.

Ρίτα θα σου πω ότι τσάμπα στεναχωριέσαι για το Γρηγόρη. Το παιδί προσαρμόζεται μια χαρά. Σκέψου και εσύ ότι ζει μια νέα πραγματικότητα και χρειάζεται χρόνο. Μην νομίσεις, μόλις κρυώσει και λίγο ο καιρός θα κλειστεί και πιο έυκολα μέσα.

Lazarenia από ότι διάβασα όλα καλά με τον παιδικό. Μια δουλίτσα να βρεις τώρα και όλα θα στρώσουν.

Πετρούλα είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα η διάθεσή σου. Θα περάσει ο καιρός και θα στρώσουν όλα.

Σαρδελάκι πάει πέρασε για τον Αστέρη. Απλά κοίτα να πάρει την αντιβίωση του σωστά.

Βατραχάκι περαστικά για τον Τίμο. Μάλλον κόλλησε την ίωση από τον μπέμπη αλλά αυτός λόγω θηλασμού την πέρασε ελαφρά. Εύχομαι το ίδιο και για τον Τίμο. Με easyjet έχω ταξιδέψει εγώ. Είναι όντως φτηνά τα εισιτήρια, αλλά δικαιολογούν πολύ λίγα κιλά και τα παραπάνω τα πληρώνεις στο κοκκαλο, δνε σε αφήνουν να έχεις πράγματα στο αεροπλάνο παρό μόνο μία χειραποσκευή, δεν προσφέρουν τίποτα, ούτε καν νερό και δεν έχεις ούτε θέση......όποιος προλάβει πρόλαβε.......γι' αυτό και στο τσεκάρισμα γίνεται χαμός.

Ηλιάνα εμένα δεν μου έκανε ποτέ δουλειά καμία, ούτε η μαμά μου ούτε η πεθέρά, δεν το ζήτησα κιόλας. Μόνο κάποιες φορές όταν ήμουν λεχώνα η μαμά μου έκανε σίδερο και αν βάλει καμιά σκούπα η πεθερά όταν έχει έρθει να κρατήσει την Αλεξάνδρα, αλλά μέχρι εκεί.

Να σας πω ότι η Αλεξάνδρα μου δεν το έχει καθόλου το θέμα παζλ. Προτιμάει να διαβάζει παραμύθια, να ακούει μουσική, να κολλάει αυτοκόλλητα, να ταίζει τις κούκλες και να βάζει κραγιόν :tongue::tongue::tongue: Ούτε και εγώ σκέφτομαι ακόμα να την βγάλω από την κούνια. Βέβαια, η κούνια είναι μεγάλη και άνετα γίνεται κρεβατάκι έως τα 5......θα δούμε.

Τελικά μόνο σε εμένα δεν έστειλε το βίντεο η Λαμπρινή......έκανε τις επιλογές της.:cry::cry::cry::cry::cry:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νομίζω αυτό πήραμε http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=2962693&ct=10402&colID=617 Αρμάκι!

Έλα μου ντε Ρίτα, εσάς το 9-18 ούτε μέχρι τα 3 δε θα σας έφτανε! Εμείς έχουμε μέλλον!

Έπαιρνες 5 χάπια φυλικό? Άντε ρε! Εγώ ένα έπαιρνα και καλά στη 2η εγκυμοσύνη κι αυτό το ξεχνούσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχην δεν τα πηραμε μονοκοπανια τα αυξαναμε σταδιακα και ετσι εκανε και σε ολς τις φιλες μου και ειμαστε πολλες...χαχα

Σου ειπα ελεγε ''θελουμε ενα δυνατο και εξυπνο μωρο ετσι δεν ειναι?''Θα τα παρεις σε παρακαλω''

Μετα μου εξηγησε και για τον αιματοκριτη της μητερας ποσο σημαντικος ειναι και για το φυλικο οξυ.Δε θελω να τα γραψω γιατι δεν τα θυμαμαι καλα πως τα ειπε και μπορει να πω καμμια ανακριβεια.

Συμφωνω παντως με την Αρμα, Νατασσα και σε αναπτυξιολογο να πας οχι σε οποιον οποιον.Η φιλη μου εκανε τεραστια ερευνα για να καταληξει σε αυτη που οπως αποδειχθηκε δεν τα περνει απο καποιο κεντρο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλώς το Γιοβανάκι! Μοναχούλα σου τις κουμαντάρεις δηλαδή τις δουλειές? Παίρνεις καμικά γυναίκα για βοήθεια? Η πεθερά ξέρει όμως να σας κουβαλιέται στις καφετέριες κανένα χεράκι για βοήθεια δεν ξέρει να βάλει! Άντε τώρα!

Ρίτα νόμιζα ότι μόνο ο σίδηρος βοηθάει στον αιματοκρίτη! Το filicine όπως και η Maeleni ξέρω ότι είναι για την αποφυγή σχηματισμού δισχιδούς ράχης και για αυτό συστήνεται κυρίως 3 μήνες πριν μείνεις έγκυος και στην ουσία τους 3 πρώτους μήνες μετά τη σύλληψη που ολοκληρώνονται τα βασικά όργανα του μωρού! Ο κάθε γιατρός έχει βέβαια τη δική του τακτική, αλλά εμένα ο δικός σου θα με έδιωχνε σίγουρα, αφού με τα φάρμακα δεν έχω καμία σειρά! Στην κοσμάρα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβαννα ειπε η Λαμπρινη θα το στειλει σιγα σιγα σε ολες .Το εστειλε σε οσες βρηκε στις τελευταιες σελιδες.

Η μικρη σου ειναι του καλλιτεχνικου!

Σε ευχαριστω για τον παιδικο.Το ξερω μωρε οτι τα παει καλα αλλα ειμαι γκρινιαρα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι νομιζω αυτο αλλα σε αλλο χρωμα αλλα εμεις το ειχαμε παρει 350 νομιζω...

Λες λόγω οικονομικής κρίσης να ρίξανε λίγο τις τιμές? Μακάρι γιατί μας έχουν ξετινάξει πια! Τα maxi cosi ήταν πιο ακριβά ακόμα και τα 9-18 άλλος ένας λόγος που κατέληξα σε recaro.

Κορίτσια μόλις είδα τον καιρό, χάλι το Σκ και ονειρευόμουνα εκδρομούλα να κάνουμε και κανένα μπανάκι! :(:(:(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Οχι Μαρινα το λεει και το filicine μεσα οτι το φυλικο οξυ ειναι και για αναιμια και για αιματοκριτη.Ο ανδρας μου ας πουμε που εχει το στιγμα και ειχε χαμηλο αιματοκριτη ενα φεγγαρι το επινε για αυτο.Η πεθερα μου πυο εχει αναιμια το πινει καθημερινα.

Τα λεει μεσα αναλυτικα αν εχετε ενα κουτακι θα το διαπιστωσετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απλα θα βγηκε κανα αλλο μοντελο και επεσε η τιμη...ξερω και εγω?

Μια χαρα ειναι παντως τοτε που το πηραμε μας το ειχαν πει για το καλυτερο εκεινης της περιοδου και των τεστ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δεν σας διαβασα γιατι πηγα για κουρεμα τον μπετοβεν και το απογευμα περιμενω κοσμο οποτε τωρα κανω δουλειες!!!

ηθελα ομως να σας πω οτι σημερα ειχμε μια συγκεντρωση και ηρθαν κατι προεδροι εκει και ο ενας τα εχωσε κανονικα στο δικο μας που τοσο καιρο δεν εκανε τιποτα για μας.μιλαμε ειναι οπου ειναι κοκκινος μονιμα αυτος,ηρθε και εγινε περιοδο σκετη!!!το καταχαρηκα.και μετα και καλα ηθελε να απολογηθει και σε μας του τα χωσαμε και εμεις και φυγαμε με το κεφαλι ψηλα.θα σας τα πω στην πορεια αλλα δεν ειναι και ευκολο για να μη φανει που δουλευω.(μυστικη υπηρεσια!!!)

φευγω για να συνεχισω.

φιλιαααααααααα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Giovanna ευχαριστώ! Δεν την έχω προσέξει τη διαφήμηση! Τι κανει η Αλεξάνδρα?

Ρίτα εννοείτε ότι εφόσον στο είπε ο γιατρός πολύ καλά έκανες και τα πήρες! Αλίμονο! Πάντως ειδικά το φολικό οξύ είναι λένε πολύ σημαντικό.

thanks για το καθισματάκι! Καλέ δεν ήξερα ότι υπάρχουν καθισματάκια με κλιση για να κοιμούνται!:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...