Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι βρε φιλεναδα γλυφαδα με τιποτα.. πως να τον πηγαινοφερνω?

Ιλισια εστω και με ταξι τον παω.Συν τοις αλλοις εχω κολλησει με την πισινα οξυγονου.Απο την ερευνα μου και μετα απο ερωτηση και στην παιδιατρο και σε φιλο μας γυμναστη κατεληξα οτι δεν θελω να παει σε χλωριου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

A και επειδη ανθρωπος ειμαι και εγω και ξεχναω...χαχα

Δε θελω να αφησω ασχολιαστω το ταλεντο του Τατση στα μεμε!Καλε Κικη γυναικολογος?πως του ηρθε?Ελιωσα στα γελια!!!!

Αχ ναι κι εγω το ξεχασα αυτο! Ε, ρε καμαρι ο μπαμπας!!!:mrgreen:

t7fQp3.png

A και επειδη ανθρωπος ειμαι και εγω και ξεχναω...χαχα

Δε θελω να αφησω ασχολιαστω το ταλεντο του Τατση στα μεμε!Καλε Κικη γυναικολογος?πως του ηρθε?Ελιωσα στα γελια!!!!

Και επισης εγω στην εγκυμοσυνη επαιρνα ferofolic σιδηρος μαζι με φυλικο οξυ το οποιο επαιρνα παρα τον υψηλο αιματοκριτη μου(42 και βαλε) ςε αρκετη ποσοστητα.Δηλαδη ξεκινησα με 1 και φτασαμε τα 5 εως το τελος.

Παρα τις αντιδρασεις μου λογω δυσκοιλιοτητας επεμενε ο γιατρος οτι ''θελουμε ενα δυνατο και εξυπνο μωρο'' και για αυτο ειναι απαραιτητο.

Το ιδιο χορηγει σε ολες τις φιλες μου που τον εχουν γιατρο.

Για αυτο λοιπον και εχω γιο πανεξυπνο ετσι?χαχαχαχαχαχαχα!

Μαρη, επαιρνες 5 χαπια φυλικο οξυ την ημερα???:shock::shock::shock::shock::shock:

t7fQp3.png

Οχι ειναι ενα χαπι 2 σε 1 σιδηρος με φυλικο οξυ μαζι δε ξερω σε τι αναλογια.

Παντως επεμενε πολυ...και κακο δε μας εκανε.Αφου ο αιματοκριτης μου παρεμεινε στα υψη πραγμα πολυ σημαντικο αφου ετυχε και καταληξαμε σε καισαρικη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε φιλεναδα γλυφαδα με τιποτα.. πως να τον πηγαινοφερνω?

Ιλισια εστω και με ταξι τον παω.Συν τοις αλλοις εχω κολλησει με την πισινα οξυγονου.Απο την ερευνα μου και μετα απο ερωτηση και στην παιδιατρο και σε φιλο μας γυμναστη κατεληξα οτι δεν θελω να παει σε χλωριου.

Ο αντρας σου δεν παιζει ε....? Αχ τι κριμα και θα περναγαμε ονειρο!!!

Οσο για το χλωριο, δεν εχω ρωτησει τον γιατρο μας, αλλα τοσα χρονια που ολες οι πισινες λειτουργουσαν με χλωριο, δεν παθαμε και τιποτα.... Ξερω κι εγω... Μου εβαλες ιδεες τωρα...

t7fQp3.png

Ειναι πολυ αντιθετη και η παιδιατρος σε χλωριου...για διαφορους λογους.

Παντως μην κανω και την εξυπνη ακομα δεν πηγα να ρωτησω απο κοντα.Απο βδομαδα θα παω και θα σου πω.

Ο ανδρας μου και να ηθελε, δεν μπορει ρε, γυρναει πολυ αργα πλεον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπόν όπως μπήκα να σας διαβάσω με πέταξε κατευθείαν στο σχόλειο της Ρίτας "αυτό ήταν σας ισοπέδωσα" και λέω κοίτα να δεις που θα ανακοίνωσε εγκυμοσύνη! Μπαίνω με μια ανάσα να σας διαβάσω και με απογοήτευσες φιλενάδα το σχόλιο αφορούσε το σεντόνι σου! Χα,χα,χα! Πάντως για το χλώριο κι εγώ έτσι ξέρω ότι καλό είναι να αποφεύγουν τα μικρά παιδιά να κολυμπάνε σε τέτοιου είδους πισίνες γιατί όλο και καταπίνουν νερό αλλά και για δερματολογικούς λόγους. Στο ΟΑΚΑ είναι με όζον και οξυγόνο αυτή που πάμε εμείς, αλλά έτσι κι αλλιώς όταν μπει στη μεγάλη είναι κανονικά με χλώριο!

Νατασάκι τέλειος ο αθληταράς σου! Σου είπα ότι κι εμείς δε λέμε πολλές κουβέντες και κυρίως όσες λέμε δεν τις λέμε καθαρά. Τώρα ξεκίνησε να λέει τα χρώματα. Εγώ νομίζω δεν αγχώνομαι με το θέμα, με έχει καλμάρει πολύ το Αρμάκι.

Βατραχάκι μου περαστικά σας! Εύχομαι να περάσει γρήγορα!

Ηλιάνα μου ευτυχώς ήρθε να σε βοηθήσει! Εμείς με τα πεθερίκς, χμμμ μακρυά και αγαπημένοι. Καλά τώρα που αρρώστησε δεν παίζει με τίποτα, αλλά γενικά 1 φορά που έπρεπε να πάω να δω τη μάνα μου στο νοσοκομείο τον κράτησε ένα δύωρο και άλλη μία φορά όταν είχα ξεκινήσει δουλειά κι αυτός αρρώστησε και δε μπορούσα να πάρω άδεια. Ούτε και εγώ θέλω βέβαια να τον κρατάει γιατί σας έχω περιγράψει τι λογική τους για πώς μεγαλώνουν τα παιδιά, αλλά εκτός αυτού ακόμα και βόλτα σε εμάς να έρθουν είναι δύσκολο αφού κρατάει της κουνιάδας μου τα μικρά μεχρι αργά το απόγευμα! Σπίτι μας αν έρθει δεν κάνει απολύτως τίποτα, δε μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι 1 στις 15 που πηγαίνουμε εμείς μια χαρά μας τραπεζώνει και εγώ σπάνια θα βοηθήσω σε κάτι, αφού τρέχω με τα παιδιά. Η μαμά μου από την άλλη με βοηθαει πολύ με τις δουλειές του σπιτιού όταν δεν παίρνω γυναίκα συστηματικά αλλά και με το μαγείρεμα.

Ρε κορίτσια μιας και χτες λέγαμε για την οδήγηση, μήπως πρέπει να πάω σε κανέναν ψυχολόγο να ξεπεράσω τη φοβία μου? Το σκεφτόμουνα χτες βράδυ και το ξέρω ότι είναι παράλογοι οι φόβοι μου ότι θα χαθώ, αλλά κάτι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω. Δηλαδή όταν είμαστε Γιάννενα κι ας λείπω πάνω από δεκαετία παίρνω το αμάξι κανονικά με τα παιδιά και πάω όπου μας βγάλει, εδώ κολλάω απίστευτα! Πανικοβάλομαι στην ιδέα ότι θα χαθώ! Πήραμε και gps αλλά ούτε κι αυτό χρησιμοποιώ! Τι να κάνω γιατρέ μου???

Άσχετο αλλά η Πικουλίνα πού χάθηκε?

Κϊκο μου ακόμα γελλάω με τον Τάτση σου!!!! Είναι απίστευτος!

Σήμερα έφαγα όλο το πρωινό σε γιατρούς και τελικά έκανα μια τρύπα στο νερό γιατί θέλω να μαζέψω τα χαρτιά του κολυμβητηρίου, αλλά ο παθολόγος μου είπε να περάσω από καρδιολόγο πρώτα! Μα συγνώμη του λέω αλλά το νερό μου έρχεται μετά βίας μέχρι το στήθος, ε όχι δε γίνεται μου λέει! Κι ο καρδιολόγος του νοσοκομείου του ταμείου μου ήταν σε άδεια γμτ σήμερα! Άντε τώρα να δω πότε θα έχει ξανά ο άντρας μου ρεπό για να πάω! Γκρρρρ! Θα πάω έξω να τελειώνω μου φαίνεται!

Όχι σεντόνι, υπέρδιπλο πάπλωμα άπλωσα πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Επιφυλάσεσαι ε? Εγώ φανταζόμουνα ότι κάτι τους είπες σε προηγούμενο ποστ και μετά έγραφες ότι μας ισοπέδωσες γιατί δε μιλούσε καμία! Καλπάζει η φαντασία μου :) :) :)

Παρεπιμπτόντως άλλαξα ένα καρεκλάκι αυτοκινήτου που μου φέρανε στη βάφτιση recaro 9-18kg και πήρα το 9-36 γιατί είχαν 100 ευρώ διαφορά, αλλά μου φάνηκε πολύ σε 2 χρόνια να πρέπει να σκάσουμε πάλι 300αρι! Το έχει πάρει καμιά, πώς είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι εμεις αυτο εχουμε!!!Σουπερ ειναι απο 10 μηνων το χρησιμοποιουμε και το πηραμε πολυ ακριβα αλλα αξιζει.

Το μονο προβλημα του ειναι οτι δεν ξαπλωνει πολυ αν το παιδι κοιμαται στο αυτοκινητο, εμας δεν κοιμαται σχεδον ποέε οχι τωρα...ποτέ, οποτε δε μας ενοιαζε.Και λιγο το κουμπωμα ειναι ζορικο.

Για τη μικρη το πηρες?Αν το πηρες για τη μικρη δε νομιζω οτι μπορει να κατσει καλα ακομα μεσα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρή Ρίτα σουργελίασες! :lol: Λοιπόν νομίζω ότι μ'έσωσες τώρα..να σου πω, το ferofolic ήταν κάψουλες με κάτι μπαλάκιa μέσα σε πράσινο κουτί? Θυμάσai? Γιατί στην Εύα μόλις τα ξεκίνησα αυτά σταμάτησα το felisine. Και είχα ξεχάσει πως τα λένε, θυμάμαι ότι ήταν 2 σε 1 αλλά μου είναι πολύ σημαντικά γιατί λόγω στομαχιού ήταν το μοναδικό χάπι που δεν με πείραξε από σίδηρο. Αλλα κι εσύ βρε παιδί μου 5????? Εγώ έπαιρνα 1..μάλλον γι'αυτό βγήκε με ''κενά'' το κοριτσάκι μου!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βατραχάκι πως είναι ο Τιμούλης?

Ηλιάνα τι να πω? Δίνε διαταγές, εκείνη μεν δεν παίρνει μπρος, εσύ από την άλλη δεν έχεις καθόλου μυαλό. Σορυ κιόλας αλλά νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει σε πόσο επικύνδινη κατάσταση είσαι μου φαίνεται. Είναι δυνατόν να κάνεις δουλειές την ώρα που θα έπρεπε μόνο να σηκώνεσαι για τουαλέτα? Ασε το σπίτι ρε πουλάκι μου η δώσε εντολές! Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Εμένα δεν κάνουν τίποτα αν και θέλουν πολύ γιατί δεν θέλω εγώ και τώρα που δεν μπορώ να κάνω πολλά τα κάνει ο καλός μου. Αν βρεθούμε όμως σε μεγάλη ανάγκη ό,τι και τους πούμε αν τις αφήσουμε ελευθερες(μαμα-πεθερά) θα μας κάνουν το σπίτι στην εντέλεια.

Πετρούλα και Μαελένη σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το την βιταμίνη.

Σαρδελάκι μου κι εγώ έχω χαρεί πολύ με τον γιατρό!!!

Μαρίνα το πικουλίνι μας έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνει να μπει. Είναι πολύ καλά, με ρωτάει κάθε μέρα τα νέα σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Όχι σκεφτόμουνα σε κανένα εξάμηνο και βάλε που η μικρή θα πιάσει το εννιάκιλο, να τη βάλω στου Γιώργου που είναι το maxi cosi και το έχουμε καταευχαριστηθεί αλλά είναι 9-18 και το Γιώργο στο καινούριο που είναι μεγαλύτερο. Εμάς κοιμάται μόνο αν ταξιδέψουμε μεσημέρι, η αλήθεια είναι ότι το maxi cosi ξαπλώνει με μία κίνηση, αλλά επειδή άκουσα ότι αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα, είπα να τα δοκιμάσουμε και τα δύο. Εσείς έχετε το 9-18 ή το 9-36?

mGKop3.png60Jvp3.png

Oχι το ferofolic ειναι ασπρο κοκκινο κουτι και ειναι χαπακι κοκκινο κανονικο οχι καψουλα...

Παντως αυτα τα 2 σε 1 ειναι πιο ανεκτα.

Και δεν πηρα ρε εσεις τα 5 απο μονη μου...ισα ισα εγω ηθελα να τα μειωσουμε απλα ο γιατρος ακολουθει αυτο το συστημα και μου το αιτιολογησε κιολας.Ηταν καθετος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...