Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα σε όλη την εγκυμοσύνη 'ημουν έτσι...δεν μπορούσα να περπατήσω και πήγαινα σαν... χ...μένη!!!:tongue::tongue::tongue:

Όσο για τη δικιά μου βρε έτσι σας το ρώτησα...:rolleyes::rolleyes: το παιδί έχει βρει απο τώρα επάγγελμα!!!! Τη ρωτήσαμε προχθές τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και μας είπε κομμώτρια!!!! :rolleyes::rolleyes: Τουλάχιστον έχει προσανατολιστεί απο τώρα!!!!:tongue::tongue:

Βατραχάκι μου περαστικά σας....

Έρχομαι...

χα,χα σωστή η μικρή , εμένα πάλι όταν τον ρωτάνε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει λέει ζιναικογος (γυναικολόγος) έχει μια τάση με τα στήθη και αφού του εξήγησα ότι αυτός ο γιατρός τα παρακολουθεί και αυτά τότε αποφάσισε ότι αυτό θα γίνει.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να σου πω ρε ηλιανα μου.δεν ειχα ποτε βοηθεια οποτε δεν ξερω.....

αλλα σιγουρα στην κατασταση σου δεν θα πρεπε να κανεις τιποτα εφοσων ηρθε για να βοηθησει.

εμενα μου δειχνει οτι ηρθε απο αγγαρεια.

οποτε αστην να κανει οτι μπορει και μην χωλοσκας για το σπιτι.

κοιτα να ξεκουραζεσαι και παρτο κι αλλιως.

δωσε διαταγες κι ας παρεξηγηθει.

κικο μου καλα εισαι?

1654096yn4fep17z7.gif

χα,χα σωστή η μικρή , εμένα πάλι όταν τον ρωτάνε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει λέει ζιναικογος (γυναικολόγος) έχει μια τάση με τα στήθη και αφού του εξήγησα ότι αυτός ο γιατρός τα παρακολουθεί και αυτά τότε αποφάσισε ότι αυτό θα γίνει.:tongue:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα τελειοοοοοοοοο χαχαχαχαχαχα:-D:-D:-D:-D

1654096yn4fep17z7.gif

Κικο βλεπω ο μικρος οπαδος του γυναικειου φυλου απο νωρις!!!!

Deleni μου δες το και αλλιως βρε!!γλυτωνεις το εξοδα σπουδων και εχει και σιγουρη καριερα ...δεν πειραζει θα παρει ο Γιαννακης το οδοντιατρειο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τι να σου πω ρε ηλιανα μου.δεν ειχα ποτε βοηθεια οποτε δεν ξερω.....

αλλα σιγουρα στην κατασταση σου δεν θα πρεπε να κανεις τιποτα εφοσων ηρθε για να βοηθησει.

εμενα μου δειχνει οτι ηρθε απο αγγαρεια.

οποτε αστην να κανει οτι μπορει και μην χωλοσκας για το σπιτι.

κοιτα να ξεκουραζεσαι και παρτο κι αλλιως.

δωσε διαταγες κι ας παρεξηγηθει.

κικο μου καλα εισαι?

Το Σάββατο θα φύγει

και μου λέει από δευτέρα θες να ξανά ερθω ?

όχι τις λέω δεν είναι ανάγκη ;);););)

δεν ξέρω να είναι από αγκαρια η όχι αλά δεν κάνει τίποτα

τουλάχιστον τώρα πήγαν βόλτα με τον μικρό στο πάρκ

κάτι ένια και αυτό

εγω έβαλα το κοτόπουλο να κάνω σούπα

εσείς πήγατε παιδικό ?

τι έγινε με την μικρή?

δεν διάβασα τίποτα προς τα πίσω

τρέχουν κάτι προκηρύξεις εποχικού τις ειδές?

πάω να ξεκουραστώ λίγο πονανε τα ποδαράκια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αστην να κανει οτι μπορει.κατι ειναι κι αυτο.μην σκας τοσο πολυ για τις δουλειες τωρα.

παρτο κι εσυ λιγο χαλαρα.....

η μικρη ξεκινα τον αλλο μηνα πρωτα ο θεος.

δεν τις ειδα ηλιανα.

που να ψαξω?

που ειχε θεσεις σε ολη την ελλαδα?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημεραααα!!

Αχ κοριτσια θελω τοσα πολλα να σχολιασω απο αυτα που ειπατε αλλα δεν προφταινω..παω να ταισω τον μικρο γιατι το μπριαμ στο σχολειο πηγε ακλαφτο...(σιγα μην το ετρωγε.)

Θα σας πω τα δικα μας και θα επανελθω.

Καταρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα καθυσηχαστικα λογια.

Ξερω μωρε κοριτσια οτι ειναι αρχη και ζηταω πολλα αλλα οσο να ειναι εχω αγχος.Δε θελω να ξεκινησει με πιεση και να πηγαινει αναγκαστικα διοτι τοτε θα μπω στη διαδικασια να σκεφτω οτι δεν θα τον στελνω και το εχω και λιγακι ευκολο αυτο....χμμμ...χαχα

Καταρχην ντρεπομαι αλλα θα σας ομολογησω οτι παραφυλαω να ακουσω τι γινεται....!!Σημερα μονο αφου διαπιστωσα οτι ολα ηταν καλα εφυγα για λιγο και πηγα γραφειο και ξαναγυρισα στην παρακολουθηση!

Τεσπα σημερα ηταν ολα υπεροχα.Μπηκε μεσα μια χαρα οπως παντα και πηγε ντουγρου στην ταξη του να δειξει στα παιδακια και στη δασκαλα του την μπλουζα gummy που του φορεσε η μαμα για να εχει παρεα το παριζακι και να το δειξει στους φιλους του!!!

Επιασε οπως καταλαβατε το κολπακι μου γιατι ηταν πανευτυχης.Μου ειπαν οτι το χεριστηκα πολυ καλα διοτι ολο αυτο τους ελεγε(δεν τους ειχα πει εγω τιποτα αρα το ειπε ο ιδιος και αληθεια μου ειπαν).

Εκατσε μεσα κανονικοτατα και για λιγο μονο γκρινιαξε να βγει εξω αφου πρωτα ειχε κανει λεει κομμα με 2 αλλα παιδακια και τα παρεσυρε να ζητανε και εκεινα εξω...χμμμ.

Τεσπα βγηκαν και μετα ακολουθησε ολο το προγραμμα κανονικα.Δεν εφαγε βεβαια αλλα σιγα το πραγμα ουτε εγω θα ετρωγα μπριαμ στο σχολειο...χαχα

Αυτααα!

Μιλησα αρκετα με τη δασκαλα σημερα και μου εξηγησε οτι ο Γρηγορης εχει απολυτως κατανοητη αντιδραση.Δηλαδη δεν κλαιει αλλα ακουγωντας τα αλλα να κλαινε μεσα στην ταξη δε ξερει τι συμβαινει και καπου πνιγεται και θελει να ξεφυγει(σου λεει τι κανουμε εδω?) για αυτο και ζηταει να βγει.Σημερα ας πουμε που ειχαν ηρεμησει ολα οταν πηγα να τον παρω τον βρηκα μεσα στην ταξη να παιζει κανονικοτατα και τον περιμενα και 20 λεπτα γιατι δεν ηθελε να διακοψει το παιχνιδι.

Οποτε ολαααα καλα!!!!

Επανερχομαι!Και προειδοποιω δε θα μου παρετε ετσι ευκολα την κουκουβαγια μου κ.Νατασσα!!!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα μαλλον εχεις ψωνισει απο σβερκο οπως και εγω...

Η πεθερα μου δεν εχει βοηθησει ποτε και πουθενα.Ερχεται μονο αν εχουν καποια δουλεια δικη τους Αθηνα και απλα περναει να μας δει,να τραπεζωθει με το ''ετσι θελω'' και να μας βγαλει εκτος προγραμματος δινοντας εντολες.

Οταν ημουν λεχωνα ηρθε στο μαιευτηριο την 3ημερα και εκοβε βολτες και επινε καφεδες.Οταν ηταν μεσα στο δωματιο κυριολεκτικα με ειχε γραμμενη ,ειχε γυρισει και την καρεκλιτσα πλατη και εβλεπε ''ερωτα΄΄... :confused:μαλιστα ελεγε στους αλλους να δυναμωσουν και τη φωνη...:twisted:

Πρωτη φορα τοτε στα 10 χρονια της ειπα να παει σπιτι να βοηθησει λιγο τη μανα μου στο καθαρισμα επειδη θα πηγαιναμε με το μωρο και μου ειπε ''Για να δουμε...γιατι εχω να καθαρισω και το σπιτι των παιδιων'' (τα αδερφια του ανδρα μου που τοτε εμεναν σε γκαρσονιερα 20 ολοκληρα τετραγωνικα!!Για τετοια δουλεια μιλαμε...)

Τεσπα δεν εφτιαξε ουτε ενα φαι για το γιο της οσο ημουν στο μαιευτηριο(η μαμα μου φροντιζε) και γενικα εκτοτε δεν εχει πλυνει ουτε ενα μπιμπερο που λεει ο λογος...

Παντως και πριν παντρευτουμε εγω σα χαζη καθομουν και καθαριζα το σπιτι του ανδρα μου οταν θα ερχοντουσαν και τους μαγειρευα να βρουν φαι και οταν πηγαινα κατω τους βοηθουσα αλλα πλεον κομμενα ολα και εκει που παω δεν κανω τιποτα απολυτως και μαλιστα επιδεικτικα.

Η μαμα μου δε μπορω να πω σε δουλειες κτλ βοηθαει οπου και να της πω απλα δεν της το ζηταω συχνα γιατι εχει τα προβληματα της και δεν θελω να την κουραζω εξαλλου ημουν σπιτι κι εχω και τη γυναικα μεχρι στιγμης για μια φορα στις 15 να κανει τα χοντρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni μου δες το και αλλιως βρε!!γλυτωνεις το εξοδα σπουδων και εχει και σιγουρη καριερα ...δεν πειραζει θα παρει ο Γιαννακης το οδοντιατρειο!!!

Παιδί μου ο πατέρας της απο τώρα λέει θα τη στείλει στον Βιντάλ Σασούν για να πηγαίνει ταξιδάκια στην Αγγλία!!!!:rolleyes::rolleyes::P:p

Ρίτα ο μικρός είναι σούπερ!!!!! Μην ανησυχείς καθόλου, απο τη στιγμή κιόλας που σου μιλάει...τι να πω, είσαι πολύ τυχερή!!!:D

Ηλιάνα και εμένα η πεθερά μου "δεν θέλει να μπλέκεται στα πόδια μου και αν της πω κάτι θα γίνει χαλί να με βοηθήσει" αλλά...:rolleyes::rolleyes: όταν ήρθε μετά την καισαρική για "βοήθεια" να ξεκουράσει και τη μαμά μου δεν έκανε τίποτα και εννοείται ότι έδινα διαταγές!!!! όχι που θα καθόμουν να σκάσω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Οπότε μη μασάς...ότι χρειάζεσαι να το υπαγορεύεις....υπάρχουν και άνθρωποι που χρειάζονται...οδηγίες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αρμακι μου πολυ χαιρομαι που βρηκες γιατρο ελπιζω να σε ικανοποιησει και απο κοντα και οικονομικα βεβαιως-βεβαιως.Με το καλο η χοριακη, αν και θα ειναι τελεια!

Ρε κορίτσια διαβάζω ότι τα μικρά σας φτιάχνουν παζλ. Εμένα δεν το έχει καθόλου αυτό το κομμάτι...Δεν της έχω πάρει βέβαια αλλά έχουμε ένα παραμύθι που έχει μέσα παζλ και δεν μπορεί να τα φτιάξει με τίποτα..

Αν εννοεις παζλ αυτα τα ξυλινα, χωρις την φιγουρα εννοειται απο κατω, τα κανουμε αερα αλλα και απο τα αλλα που ειναι εικονα να τη φτιαξεις σε κομματια τα κανει πολυ ευκολα μεχρι 9 κομματια περιπου.Εγω το εξηγω οτι του παει επειδη εχει φοβερα καλο μνημονικο.Αν δει κατι μια φορα το θυμαται παρα πολυ καλα ακομα και αν εγω το εχω ξεχασει.Τα παζλ τα κοιταει καλα καλα και μετα τα κανει και μας διορθωνει κιολας αν κανουμε λαθος.Οταν ειχαμε την υμενιτιδα εκτος των αλλων παιχνιδιων του αγορασα και ενα επιτραπεζιο που ειναι για 4 ετων και εχει κατι καρτελες ενωμενες ανα 2 σαν παζλ.Δηλαδη η αρκουδα και διπλα το δασος,το ψαρι και διπλα η θαλασσα.

Διαλυεις λοιπον τα κομματια τα ανακατευεις και βρισκει μονος του μεσα στο σωρο πιο κολλαει με πιο.

Μια φορα τα ειδε και τα ειπαμε πχ.η αρκουδα μενει στο δασος κτλ και αμεσως τα εφτιαξε.

Οταν το πηρα νομιζα οτι δεν θα μπορει να το παιξει..κι ομως!!Αν θελετε σας λεω πιο παιχνιδι ειναι.

Βέβαια μετά και τώρα ακόμα έχω την γκρίνια ότι δεν βλέπει τα παιδιά (που σχεδόν κάθε σκ είμαστε εκεί και ότι έκτατο προκύψει της τα πάω):rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..:-D

Βατραχάκι μπράβο σου...εγώ δεν νομίζω ότι θα τα έβαζα μόνη και τα δυο στο αυτοκίνητο...βεβαια εγώ δεν μπάινω και μόνη...:tongue::tongue::tongue:

Αμ αυτο που το βαζεις ολο γκριναζουνν και μετα σου λενε οτι τους λειπουν αν δεν τα πας...χαχα Ετσι θα γινουμε και εμεις?

Οσο για το αυτοκινητο με εκφραζεις !Και εγω δε βαζω το παιδι μεσα αφου δεν μπαινω ουτε εγω :tongue:

Ανησυχω μωρε, οχι συνεχεια, αλλα ωρες ωρες με πιανει...:| Εχω βαλει μια διορια στο μυαλο μου μεχρι τα Χριστουγεννα και μετα θα ψαχτω λιγο...

Λοιπον κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλά αν θελεις να ψαχτεις επειδη το εζησα πολυ προσφατα με τη φιλη μου θα σου ελεγα να τον πας σε αναπτυξιολογο και οχι σε κεντρο λογου.Στα κεντρα κατευθυνουν τα παιδια μεχρι το δημοτικο γιατι να το πας αν δε χρειαζεται?

Η φιλη μου τον πηγε σε αναπτυξιολογο που ειναι κορυφη!Αν θες σου λεω .

Ενω ο μικρος 3 ετων δεν μιλουσε, της ειπε οτι καταλαβαινει τα παντα κτλ και της εδωσε μεχρι τα 4 διορια να υπαρξει βελτιωση .Οντως βελτιωθηκε αλλα δεν τα λεει καθαρα οποτε πλεον θα παει για λογοθεραπεια για συγκεκριμενα πραγματα και οχι για το συνολο του λογου.

Παντως μια γνωμη απο ειδικο ποτε δεν κανει κακο(εξαλλου εκει παιχνδιια και τετοια του εκανε δεν ηταν σαν εξεταση).Οποτε αν το θες (μετα τα 2μιση εννοειται) καλο θα ηταν να το κανεις για να ξεαγχωθεις.

Μωρε θελω κλειστη πισινα... Ριτα, που ειναι αυτο που λες?

Κλειστη πισινα θα τον παω.Ιδωτικη και ειναι στα Ιλισια διπλα μου ,5 λεπτα απο το πσιτι μου με αυτοκινητο.Κοντα στην φοιτητικη εστια αν ξερεις...αν θες παμε μαζι!

Ριτακι προσπαθησε να χαλαρωσεις με το θεμα του παιδικου...Οσο αγχωνεσαι το παιδι θα το καταλαβει καποια στιγμη και θα το βγαλει σε εκνευρισμο ..Του Χρηστου παντως παρολο που καταφεραν και τον εβαλαν και στην ταξη και να χορευει το κουνελακι και τα λοιπα ασματα δεν του εχουν μειωσει καθολου την ενεργητικοτητα και την δυναμικοτητα ...Μην ανησυχεις (οσο βεβαια μπορει να γινει αυτο μιας και σαν μανα λογικο ειναι να ανυσυχεις)ολα θα πανε καλα...

Αρμακι περιμενουμε τις εντυπωσεις απο τον καινουργιο ντοκτορ..

Σημερα παω να φτιαξω μαλλι ...Αυριο θα με βγαλει εξω ο συζυγος σε κυριλε μαγαζι-εκπληξη ..κλεινουμε 5 χρονια γαμου!!!!πωπω σαν χθες μου φαινεται ..

Με το καλο να γιορτασετε την επετειο σας φιλεναδα!

Σε ευχαριστω για την ενθαρρυνσση...στην πραγματικοτητα δεν ειμαι τοοοοσο αγχωμενη γιατι παει καλα απλα σας το συζηταω συχνα και σας εχω μπερδεψει...παντως σιγουρα τον Γρηγορη δεν τον αγχωνω ποτε!Οτι και να ειναι αυτο που θελω να του πω του το λεω με τροπο...εχω τον τροπο μου που λενε!!!χαχα

κοιτα, ο Σωτηρης θελω δε θελω θα κανει αθλητισμο, μη σου πω και πρωταθλητισμο αν ειναι καλος... Ειναι κατι που εκανε και ο πατερας του και δεν το διαπραγματευεται καν...

Α μεγαλη κουβεντα....συζητουσα με τον ανδρα μου τις προαλλες.

Λοιπον ο δικος μου ειναι παντελως αντιθετος σε πρωταθλητισμο και κατευθυνομενα αθληματα σε αυτη την ηλικια.Επειδη εκανε και ο ιδιος πρωταθλητισμο(δισκο) θεωρει οτι ειναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο για τα παιδια.Ο ιδιος θελει λεει να πηγαινει μαζι με το Γρηγορη να παιζουν μπασκετ ή οτι αλλο του αρεσει και εφοσον το παιδι εχει μια κλιση καπου και το ζητησει θα τον στειλει.αν προχωρησει λεει εχει καλως...

Εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν ασχολουμαι καν.Ας κανουν οτι θελουν ηδη πανε για μπασκετ και ο μικρος εχει καταπληξει τα πληθη στο γηπεδο...χαχα

Ο Σωτος εχει μοναδικο ταλεντο απο αυτα που λες!!Μπραβο στο μαναρι μου!Δινε τον και εσυ στον μπαμπα να τον περνει μαζι του!Καλο ε?χαχα

Καλημερα μανουλες!!!

Πως ειστε??Εγω νομιζω πως τον τελευταιο καιρό ο υπνος αντι να με ξεκουραζει με κανει χειρότερα..:?Ξυπνω και σκεφτομαι με ποιον τροπο να σηκωθω απο το κρεβατι, ποναει ολο μου το κορμί και κυριως απο κτ στους προσαγωγους..Ν αε ιανι απο το μωρό?:confused:

Ε βεβαια το μωρακι ειναι βρε...εγω το τελευταιο διμηνο δεν κοιμομουν καθολου...φοβερη υπερενταση ειχα...μετρουσα ολα τα σκουπιδιαρικα μεσα στη νυχτα.Υπομονη!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ξέχασα να σας πω, όσες ποντάρετε ότι θα κάνω αγόρι, θα χάσετε, σας το λέω από τώρα. Μου έκανε η μάνα μου το τεστ με τα ψαλίδια και τα μαχαίρια και 3 στα 3 έκατσα στο ψαλίδι που σημαίνει κορίτσι. Αυτό ήταν και το μοναδικό ''τεστ'' που έβγαινε στην Εύα γιατί όλα τα άλλα έβγαζαν αγόρι! :lol:

Ναι καλααααααα!Κατσε και θα δεις!

δεν σας σχολιαζω γιατι δεν ειμαι καλα ο τιμος ξυπνησε με πυρετο :(

ουφ αρχησαν τα οργανα!

καλο χειμωνα :(

Ωρε γμτ...αρχισαμε κιολας?Περαστικα πως ειναι?

Όσο για τη δικιά μου βρε έτσι σας το ρώτησα...:rolleyes::rolleyes: το παιδί έχει βρει απο τώρα επάγγελμα!!!! Τη ρωτήσαμε προχθές τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και μας είπε κομμώτρια!!!! :rolleyes::rolleyes: Τουλάχιστον έχει προσανατολιστεί απο τώρα!!!!:tongue::tongue:

Μια χαρα επαγγελμα!!Τελεια τη βρισκω!Εχει αποψη!

Καλημέρα κοριτσάκια και απο'μένα.

Να σας πω και σκηνικό χθες που είχαν έρθει κάτι φίλοι με το μωράκι τους (4 μηνών) και ρώτησε η μαμά του τον Αναστάση αν μου επιτρέπει να πιάσω εγώ το μωρό αγκαλιά, λέει λοιπόν ο δικός μου" όσι μαμά μπέμπα , είναι μική ακόμα, η μαμά μόνο μπέμπη σα πάρει", λοιπόν η θα έχει λατρεία με το νέο μωρό ο δικός μου η αυτά τα λέει για να μας καλοπιάσει και θα έχουμε επεισόδια απο Νοέμβρη.

Αχου το μωρε!!Μια χαρα θα τα παει !!Ωραια!!

Χαιρομαι που σου αρεσε η μερεντα!!

Αντε βρε γραφτε και κανα σχολιο στο μασα να το διαβαζει ο κοσμος που θελει να το φτιαξει!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει, πιστευω οτι μετα απο αυτο το μνμ, η Ριτα παιρνει και δικαιωματικα τον τιτλο Μις Σεντονι 2010, ενω η Κικη μενει στη δευτερη θεση, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες που κατεβαλλε τοοοοοσο καιρο!!! Για πολυ λιγο κυριες και κυριοι η Κικη βρισκεται στο δευτερο σκαλι του βαθρου... Κριμα, κριμα και παλι κριμα!

Αχ sorry με εχει πιασει η μα...κια μου σημερα!:D

t7fQp3.png

Ριτα,

1. Σε πισινα κλειστη θελω να τον παω αλλα οχι στα Ιλισια! Μακαρι να ηταν εστω στην Ηλιουπολη ρε παιδι μου και θα τον εφερνα μεχρι εκει για να κανουμε παρεα! Αλλα ρε συ Ιλισια μου φαινεται πολυ μακρια! λοιπον πηγε ο αντρας μου σημερα στη Γλυφαδα στο κλειστο και του ειπανε για 2 φορες την εβδομαδα (Παασκευη 8 το βραδυ και Κυριακη 11 το πρωι - τελειες ωρες για μενα) 60 ευρω! Και εχει θεσεις οποτε λεω αυριο να παω να γραφτουμε! Γλυφαδα βολευεστε να ερθετε εσεις? Με καθε επιφυλαξη αυτα που σου ειπα να τα ρωτησω και απο κοντα γιατι μου τα ειπε στα γρηγορα στο τηλ.

2. Σε αναπτυξιολογο θα τον παω το εχω παρει αποφαση... Αμα μετα τα Χριστουγεννα δεν εχω δει προοδο θα τον παω σιγουρα... Ουφ, αγχωθηκα τωρα!

3. Κι εγω συμφωνω για τον αθλητισμο, για μενα ειναι απαραιτητος για ολα τα παιδια, ειδικα για τα παιδια των μεγαλων πολεων που ουσιαστικα δεν παιζουν και δεν κινουνται... Απο εκει και περα ομως, αμα μου το ζητησει το παιδι μου και δω οτι εχει εφεση σε αυτο και το θελει πραγματικα, δε θα το εμποδισω να κανει πρωταθλητισμο, αρκει να το θελει πραγματικα και να ειναι αξιοπρεπης στα μαθηματα του (δεν ειμαι τρελη να ζηταω απο ενα παιδι που κανει πρωταθλητισμο να φερνει 20αρια, αλλα δε θελω να ριξει και το σχολειο πληρως για τον πρωταθλητισμο).. Βλεποντας και κανοντας λοιπον...

t7fQp3.png

A και επειδη ανθρωπος ειμαι και εγω και ξεχναω...χαχα

Δε θελω να αφησω ασχολιαστο το ταλεντο του Τατση στα μεμε!Καλε Κικη γυναικολογος?πως του ηρθε?Ελιωσα στα γελια!!!!

Και επισης εγω στην εγκυμοσυνη επαιρνα ferofolic σιδηρος μαζι με φυλικο οξυ το οποιο επαιρνα παρα τον υψηλο αιματοκριτη μου(42 και βαλε) ςε αρκετη ποσοστητα.Δηλαδη ξεκινησα με 1 και φτασαμε τα 5 εως το τελος.

Παρα τις αντιδρασεις μου λογω δυσκοιλιοτητας επεμενε ο γιατρος οτι ''θελουμε ενα δυνατο και εξυπνο μωρο'' και για αυτο ειναι απαραιτητο.

Το ιδιο χορηγει σε ολες τις φιλες μου που τον εχουν γιατρο.

Για αυτο λοιπον και εχω γιο πανεξυπνο ετσι?χαχαχαχαχαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...