Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε αρμα:):):)χαρτορίχτρα ο καλος σου:):) καλε...λεει και το φλυτζανι:?::?::?:

Φωτεινή μoυ λες να λέει και τον καφέ και να μου το κρατάει κρυφό??? :lol:

joa μου για ακόμα μία φορά περαστικά..με τον βήχα πως πάει?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Απο βηχα καλα ειμαστε αρμα μου δεν βηχει καθολου . Και πιστευω οτι ο πυρετος ειναι απο τα δοντια γιατι εχει συνεχεια τα χερακια χωμενα στο στομα..

Εσεις με τα δοντακια πως πατε??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κυρια Φωτεινη σηκωσε το Σαββατο το βραδυ πυρετο 38 και χθες το βραδυ 37,9 .Πιστευουμε οτι ειναι τα δοντια ..το παραξενο ειναι οτι ολη μερα ειναι απυρετος και σηκωνει μονο το βραδυ που βεβαια πεφτει αμεσως με ντεπον..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Joa και Λαζαρενια ο πυρετος και η ανησυχία μαλλον οφείλεται στα δοντακια..

Κατα τα άλλα είναι καλά;;Εχουν διαθεση για απιχνίδι και ορεξη για φαγητό;;

Sardelaki περαστικά και σε σένα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μαι και γω!!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Ιωάννα μου τι διαβάζω πάλι;;;!!!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα...:(

Ρίτα τέλειο το δέντρο, το σπίτι, ο Γρηγόρης...όλα!!!!;) Και του χρόνου!!!

Stone πάντα άξια!!!!

Σαρδελάκι περαστικά σου, ελπίζω να τη βγάλεις ελαφρα...

Βατραχάκι ο Τιμούλης πως είναι;;;

Χρόνια πολλά στη Σούλα και την Κωνκων...

Αν ξεχνάω καμία κορίτσια με συγχωρείται:oops::oops::oops::oops: αλλά γράψατε πάλι ένα σωρό το ΣΚ!!!!!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα κοριτσια.

σαρδελακι σου απαντησα με καθυστερηση σορρυ!!!

περαστικα στους αρρωστους.θα υπαρξει αραγε μια βδομαδα που να ειμαστε ολοι καλα?

ριτακι τελειες οι φωτο σου.πανεμορφο σπιτακι αλλα ο γρηγορης ειναι ολα τα λεφτα.

στονε παντα αξια κουκλα μου.μια φωτο μονο ειδα.

γενικα οτι δεντρο προλαβα μου αρεσε πολυ.αλλα δεν θυμαμαι ποιας ηταν για να το γραψω προσωπικα.

λοιπον το κινητο μου μοπυ εσπασε τα νευρα.αργουσε πολυ να παρει τις απαντησεις και το παρατησα.θα εχω συντομα ομως και στο σπιτι ιντερνετ και θα μπορω ελπιζω να γραφω απο εκει.αν παιρνω σειρα!!!ειναι και αρχαιος ο υπολογιστης αλλα θα τον στρωσω εγω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

απο ορεξη για παιχνιδι εχει παρα πολυ stone μου ...εβλεπα το σπτι της ριτας στολισμενο αλλα εμας αυτο δεν παιζει αλανα ..και στην μεση αντι για το κανονικο τραπεζακι εχουμε βαλει της βεραντας που ειναι ελαφρυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και στην μεση αντι για το κανονικο τραπεζακι εχουμε βαλει της βεραντας που ειναι ελαφρυ..

Εγώ πάλι Ιωαννα μου δεν εχω καθόλου..Το κατεβασα στο υπόγειο γιατί είχε τζαμι και ο ταρζαν ανεβαινε πάνω και πηδούσε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλημερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!Οντωε τα παδιακια μας ειναι τα ωραιοτερα στολ?ιδακια!Να τα χαιρομαστε!

Και εμενα το σπιτι μου εχει παντου παιχνιδια αλλα τα μαζεψα εχθες ελπιζω να κρατησει λιγο ..χαχα

Το τραπεζακι που λετε το ανεβοκατεβαινει απο 9-10 μηνων πριν καν περπατησει και το μπουσουλουσε περα δωθε..ε τωρα το βαρεθηκε συν οτι του εβαλα πραγματα πανω και του εξηγησα οτι δεν τα πειραζουμε.

Σς εχω πει ηθελα να μαθει με πραγματα ειναι πολυ σημαντικο αυτο για μενα.

Οσο για το Γρηγορη με το δεντρο ειναι πολυ συνεργασιμος οταν του εξηγησεις κατι και εγω αυτο με το δεντρο το εξηγω πολυυυ καιρο τωρα.Βεβαια κατι ωρες που τον πιανει η μεγαλη του αταξια θα το γκρεμισει το ξερω..θα δειξει διοτι ειναι νωρις ακομα μολις το βαρεθει να δουμε τι θα γινει..

Αρμα αντε στη παιδιατρο με το καλο να σας πει τι γινεται διοτι τη λυπαμαι την ψυχουλα μου!Ο καλος σου αστερι!!πολυ πλακατζης ο ατιμος.

Ιωαννα περαστικα στον μικρουλη!

Σαρδελακι και εγω εδω τον ειχα οσο ημουν αρρωστη και προσπαθουσα να μην χωνομαι και να μην τον φιλαω βασικα εχω περιπου μια βδομαδα να φιλησω το μικρακι μου...αλλα τουλαχιστον τη γλιτωσε.Ισως πλεον ειναι η ηλικια τους που δεν κολλανει τοσο ευκολα περισυ σε αναλογη φαση θα ειχε μυξα στο λεπτο..

Αχ τι αλλο?

Δε ξερω αν θα ξαναμπω μιας και περιμενω τα πεθερικα.

Ο πεθερος μου αυριο μπαινει στο νοσκομοκειο και ενας Θεος ξερει ποτε θα ξαναβγει..

Ας πανε ολα καλα μονο διοτι ειναι πολυ σοβαρα.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...