Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

δεν σας σχολιαζω γιατι δεν ειμαι καλα ο τιμος ξυπνησε με πυρετο :(

ουφ αρχησαν τα οργανα!

καλο χειμωνα :(

Αχ μωρε Βατραχακι μου περαστικα... Ειναι η εποχη τωρα, ολα θα αρρωστησουν... Δε λες παλι καλα που ξεπεταχτηκε ο μικρος χωρις αρρωστιες?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω παιρνω felicine το παιρνω το πρωι γιατι μετα το ξεχναω...παιρνω και σιδητο(resoferon) το μεσημερι με χυμο ..Κανονικα πρεπει να παιρνω και το βραδυ αλλα το ξεχναω παντα...

Πετρουλα ειναι γεναιοδωρα τα βλασταρια μας!!!υπομονη κοριτσακι φτανεις στο τελος ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα σας κούκλες.

Armaki το φυλλικό οξύ δεν είναι φάρμακο, αλλά σαν βιταμίνη, οπότε το παίρνεις όποτε θέλεις. Εμένα μου είχε πει να το παίρνω και πριν αποφασίσω να μείνω έγκυος. Εμποδίζει τη δημιουργία δισδηχής ράχης στο έμβρυο και βοηθά στην νευρολογική του ανάπτυξη.

Εγώ το έπαιρνα το πρωί.

Μεγειά και το κρεββατάκι σας. Πολύ όμορφο, πριγκηπικό!!!!!

Αχ Πετρούλα μου πόσο σε νοιώθω!!!!! Σίγουρα από το νινί είναι όλα αυτά. Τι να πω παραπάνω. Εύχομαι το καλύτερο.

Νατασσούλα θα έχουμε και πρωταθλητή στο παρεάκι μας ;)

H Kiko πού χάθηκε παιδιά?

Η Σούλα?

Delenaki η μορφωμένη ντίβα μας!!!!

Sardelaki & Βατραχακι πώς είναι τα αγόρια σας?

Καλά είδα κι εγώ το video της Λαμπρινής! Καλέ τι κορίτσι είναι αυτό! Απίθανη!!!! Τι βουτιές, τι ευκολία!!! Μπράβο μπράβο!

Κι ο Γρηγόρης δηλώνει φαν σας!!!!

Φιλιά σε όλες κορίτσια μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα μανουλες!!!

Πως ειστε??Εγω νομιζω πως τον τελευταιο καιρό ο υπνος αντι να με ξεκουραζει με κανει χειρότερα..:?Ξυπνω και σκεφτομαι με ποιον τροπο να σηκωθω απο το κρεβατι, ποναει ολο μου το κορμί και κυριως απο κτ στους προσαγωγους..Ν αε ιανι απο το μωρό?:confused:

Πετρούλα σε όλη την εγκυμοσύνη 'ημουν έτσι...δεν μπορούσα να περπατήσω και πήγαινα σαν... χ...μένη!!!:tongue::tongue::tongue:

Όσο για τη δικιά μου βρε έτσι σας το ρώτησα...:rolleyes::rolleyes: το παιδί έχει βρει απο τώρα επάγγελμα!!!! Τη ρωτήσαμε προχθές τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και μας είπε κομμώτρια!!!! :rolleyes::rolleyes: Τουλάχιστον έχει προσανατολιστεί απο τώρα!!!!:tongue::tongue:

Βατραχάκι μου περαστικά σας....

Έρχομαι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια τελικά βρήκα γιατρό στο Αττικό, στο φόρουμ έχει τις καλύτερες κριτικές, αλλά βρήκα και γνωστές που γέννησαν με τον συγκεκριμένο εκτός φόρουμ και είπαν τα καλύτερα. Τον πήρα προχτές, είναι σε διακοπές και επιστρέφει την Δευτέρα. Μου είπε να κάνω αύριο μια χοριακή και να τον πάρω για τα αποτελέσματα για να μου πει πότε θα με δει. Πραγματικά πάντως ήταν ευγενέστατος παρόλο που δεν με ήξερε και παρόλο που ήταν διακοπές. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

πολύ χαίρομαι καρδουλίτσα μου που βρήκες γιατρό! ;);)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Οσον αφορα τα παιχνιδια, εγω το εχω παρει αποφαση πια οτι το παιδι μου ειναι ανθρωπος του σωματος και οχι του πνευματος!!!

φοβερός ο Σώτος...έχω μείνει άφωνη. Μπράβο ρε Σώτο αθλητή...αλλά μαμά Νατάσα , όπως είπε και το Μαράκι, την κουκουβάγια δεν την παίρνουμε τόσο εύκολα χαχα :mrgreen: πες κι άλλα!

m57Zp2.png

αχ Πετρουλίνι μου υποφέρεις ε; Ο τελευταίος μήνας είναι λίγο κουραστικός για την μανούλα...σύντομα όμως θα πάρεις τον κούκλο σου αγκαλιά! Λιγάκι υπομονή ακόμη...

Μαράκι για το filicine συμφωνώ με την Ελένη...κι εμένα ο γιατρός μου είχε πεί ότι δεν είναι φάρμακο οπότε το παίρνουμε όποτε θέλουμε. Εγώ το έπαιρνα πρωί πρωί!

m57Zp2.png

Καλημέρα σε όλες να ρωτήσω κάτι και θέλω ειλικρινή απάντηση

ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ Η Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ?

Γιατί εγώ περισσότερο κουραστικά κ νιώθω

κ επισκέπτης στο σπίτι μου

:tongue::tongue:

Να πω τι έκανε η πεθερά αυτές τις μέρες πριν πείτε εσείς

πλύναμε μαζί την βεράντα το πρωί σήμερα αφού τις το είπα εγώ

Έβαλα 3 πλυντήρια του μπέμπη χτες και τα απλώσαμε μαζί

δεν μαγείρεψε γιατί δεν ήξερε που ήταν τα κατσαρόλια

και περιμένω να σκουπίσει ακόμη δεν σκούπισε από την τρίτη που ήρθε

τα κρεβάτια δεν τα έστρωσε χτες όταν γύρισα από νοσοκομείο ήταν άστρωτα

της το ζήτησα εγώ σήμερα της λέω να στρώσουμε λίγο τα κρεβάτια ?

Το μπάνιο όλο νερά χτες βραδύ εγώ τα μάζεψα

δεν μάζεψε όχι τα δικά μας αλά ούτε τα δικά της

αυτά

μήπως είμαι εγώ πολύ σχόλατζα ρε κορίτσια?:oops::oops::oops:

εσάς τι κάνουν ?

τους λέτε η ξεκινανα και κάνουν δουλείες μονες >?

Άσε που τώρα δνε κάνει τίποτα ο σύζυγος όλες της μέρες βοηθούσε ενώ τώρα λέει ήρθε η μανά μου κα δεν κάνει τίποτα άνω κάτω είναι το σπίτι και τρελαίνομαι

Υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι ξάπλα αλά δεν είμαι:(:(:(:(:(

να πάω ότι όσες μέρες ήταν η φίλη μου και η ανίψια μου

όλα ήταν σε τάξη και δεν έκανα τίποτα απολύτως

επίσης εγώ Ντίνο τον μικρό

εγώ τον ταΐζω

εγώ τον κοιμίζω

γώ τον έκανα μπάνιο χτες

τελικά απορο γιατί ήρθε ?

πως βοηθάνε όταν έρχονται ?

όλο φωνές και πως κάνει έτσι ο μικρός ?

γιατί πέταξε τα παιχνίδια ?

κτλ

και που είναι το ένα κ πιου είναι το άλλο μια στάλα κουζίνα εχώ γμτ

εκεί είναι όλα :o:o:o:o:o

η φίλη μου πως τα βρήκε όλα και έκανε τόσες μέρες φαγητό ?

μήπως είμαι πολύ απαιτητική πείτε σας παρακαλώ έχω σκάση:(:(:(

Διαφημίσεις

Ααα τι να σου πω Ηλιαννα μου εμενα με βοηθουν ουσιαστικα ..δλδ γυρνω στο σπιτι απο την δουλεια και η μαμα εχει φερει φαγητο , εχει μαζεψει κρεβατια ,εχει μαζεψει ρουχα , αν υπαρχουν ασιδερωτα εχει σιδερωσει ..

η πεθερα δεν ερχεται συχνα αλλα οταν ερχεται κανει τα παντα !!!πλενει τοιχους ,μπακλονια φωτιστικα ..κοινως λες και εχει περασει το υγειονομικο για ελεγχο ...

Αλλα εγω το λεω ειμαι απο τις τυχερες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ααα τι να σου πω Ηλιαννα μου εμενα με βοηθουν ουσιαστικα ..δλδ γυρνω στο σπιτι απο την δουλεια και η μαμα εχει φερει φαγητο , εχει μαζεψει κρεβατια ,εχει μαζεψει ρουχα , αν υπαρχουν ασιδερωτα εχει σιδερωσει ..

η πεθερα δεν ερχεται συχνα αλλα οταν ερχεται κανει τα παντα !!!πλενει τοιχους ,μπακλονια φωτιστικα ..κοινως λες και εχει περασει το υγειονομικο για ελεγχο ...

Αλλα εγω το λεω ειμαι απο τις τυχερες..

ευχαριστω που απαντησεσ καλημερα

Δεν θέλω να κάνει χοντρές δουλείες τα καθημερινά βασικά είναι η πρώτη φορά που άρχετε σπίτι να κοιμηθεί και να βοηθήσει ποτέ δεν ήρθε αλά δεν κάνει τίποτα και στενοχωριέμαι μήπως δεν μπορεί λόγο του ποδιού ου την παναει και την ταλαιπωρώ άδικα και σκάω κ εγώ ? μα τα κάνω όλα εγώ χτες δεν έκατσα λεπτό πόνεσαν τα πόδια μου και δεν ξεκουραστικά καθόλου 3 μέρες εντελώς μονή δεν είχα κουραστεί τόσο

τι να σου πω ηλιαννα μου ειναι και θεμα ανθρωπου ..μπορει να ντρεπεται και να θελει να της λες εσυ τι να κανει ...νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρος ο ρολος που ηρθε ..για να σε βοηθησει και οχι για παρεα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τι να σου πω ηλιαννα μου ειναι και θεμα ανθρωπου ..μπορει να ντρεπεται και να θελει να της λες εσυ τι να κανει ...νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρος ο ρολος που ηρθε ..για να σε βοηθησει και οχι για παρεα!!

Ακριβός να βοηθήσει:D:D:D:D

αλά να της λέω συνέχεια τα αυτονόητα >?

Πχ να σου πω πριν έβαλα πλυντήριο το ακούει τέλιωσε μου λέει έβαλες πλυντήριο?

ναι τις λέω?

άντε να πάμε να το βγάλουμε να το απλώσουμε μου απαντά δεν ξέρω εγώ πως ανοίγει το πλυντήριο σας ….............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συγγνώμη αν είναι να έρθω εγώ να το βγάλουμε και να το απλώσουμε τι σε θέλω εσένα ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάκια και απο'μένα.

Πως είστε;

Σαρδελάκι πως πάει ο Αστεράκος;

Βατραχάκι μπορεί να είναι κάτι τυχαίο και με τον Τιμάκο , μην απελπίζεσαι ακόμα, περαστικά πάντως να είναι.

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω όπως καταλαβαίνετε , εμ και εσείς 3 σελίδες σε μια μέρα που να προλάβω.

Να πω μεγειά το κρεβατάκι στην Άρμα , είναι τέλειο και εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το νέο γιατρό Μαράκι μου.

Εμείς ξεκινήσαμε όπως σας είπα και βγάλαμε τα κάγκελα και μέχρι στιγμής σηκωνόταν ίσα με 50 φορές τη νύχτα και έτσι έπρεπε κάποιος να είναι δίπολα του μέχρι να αποκοιμηθεί , απο επροχθές όμως είχα τη φαεινή ιδέα να αφήσω ανοιχτό το πορτατίφ του και μπορώ να πω ότι εδώ και 2 μέρες αποκοιμιέται μόνος του επιτέλους χωρίς να σηκώνεται άρα μάλλον φοβόταν το μανάρι μου. Σε λίγο καιρό που θα στρώσουμε και εμείς τις μοκέτες θα τον βάλω στο μονό κρεβατάκι που είχα απο το γάμο και έτσι θα ετοιμάσουμε την κούνια για τον μπέμπη.

Το βίντεο της Λαμπρινής εγώ δεν το είδα για να καμαρώσω τη γοργόνα αλλά πρέπει να ήταν σούπερ απ'ότι λέτε, πάντως εμάς με τη θάλασσα δεν ξετρελάθηκε ιδιαίτερα φέτος ο μικρός παρά μόνο με τα κουβαδάκια και την άμμο είχε κόλλημα.

Πετρούλα λόγω της κοιλιάς και του βάρους πρέπει να είναι αυτοί οι πόνοι, πάντως και εγώ τώρα τελευταία δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωί με τίποτα, σήμερα δε με έχει πιάσει και η μέση μου και με χτυπάει κάτω στο πόδι μου και ούτε να περπατήσω τα καταφέρνω καλά καλά , αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μέχρι τέλους και μετά στο σπίτι με τέτοιο τρέξιμο.

Να πω επίσης ότι έφτιαξα κορίτσια τη Μερέντα της Ρίτας και ομολογώ πως ξετρελάθηκα , έβαλα ζαχαρίνη όπως μου πρότεινε και διαφορά καμία , μιλάμε την έχω τσακίσει , ο Αναστάσης όχι τόσο αλλά εγώ το ένα βαζάκι άδειασα. Την πρασόπιτα επιφυλάσσομαι ακόμα γιατί δεν έχω πάρει πράσα. Πάντως Ρίτα είναι λογικές όλες οι ανησυχίες σου σχετικά το ξεκίνημα του Γρηγόρη στον παιδικό και το άγχος σου αλλά σκέψου ότι είναι αρχή ακόμα και πως σύντομα και οι δασκάλες και ο Γρηγόρης θα βρουν μια μέση οδό επικοινωνίας.

Τώρα να πω και εγώ για τον δικό μου ότι οι περιγραφές της Ρίτας για τον Γρηγόρη μας αντιπροσωπεύουν πλήρως αλλά και της Νατάσας σχετικά με τα αθλήματα , μόνο που εμείς δεν είμαστε και τόσο καλοί.

Να σας πω και σκηνικό χθες που είχαν έρθει κάτι φίλοι με το μωράκι τους (4 μηνών) και ρώτησε η μαμά του τον Αναστάση αν μου επιτρέπει να πιάσω εγώ το μωρό αγκαλιά, λέει λοιπόν ο δικός μου" όσι μαμά μπέμπα , είναι μική ακόμα, η μαμά μόνο μπέμπη σα πάρει", λοιπόν η θα έχει λατρεία με το νέο μωρό ο δικός μου η αυτά τα λέει για να μας καλοπιάσει και θα έχουμε επεισόδια απο Νοέμβρη.

Αυτά τα ολίγα.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...