Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα

Παιδια δηλωνω ξετρελαμενη με την Χριστιαννα!!!καλε τι δελφινι ειναι αυτο ???ΘΕΑ!!!!μας αρεσε η ιδεα του κολυμβητηριου αλλα μπαινω σε δυσκολους μηνες και απο Γεναρη πρωτα ο θεος θα εχουμε και το μωρο οποτε ειναι δυσκολα για φετος ..

Ριτακι προσπαθησε να χαλαρωσεις με το θεμα του παιδικου...Οσο αγχωνεσαι το παιδι θα το καταλαβει καποια στιγμη και θα το βγαλει σε εκνευρισμο ..Του Χρηστου παντως παρολο που καταφεραν και τον εβαλαν και στην ταξη και να χορευει το κουνελακι και τα λοιπα ασματα δεν του εχουν μειωσει καθολου την ενεργητικοτητα και την δυναμικοτητα ...Μην ανησυχεις (οσο βεβαια μπορει να γινει αυτο μιας και σαν μανα λογικο ειναι να ανυσυχεις)ολα θα πανε καλα...

Αρμακι περιμενουμε τις εντυπωσεις απο τον καινουργιο ντοκτορ..

Σημερα παω να φτιαξω μαλλι ...Αυριο θα με βγαλει εξω ο συζυγος σε κυριλε μαγαζι-εκπληξη ..κλεινουμε 5 χρονια γαμου!!!!πωπω σαν χθες μου φαινεται ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχετε αλλαξει ολες κρεβατακι εκτος απο μενα?

καιρος κι εγω σιγα σιγα να της παρω......

κι απο μενα... Περιμενω λιγο να κρυωσει ο καιρος για να βαλω τη μοκετα στο δωματιο του και μετα θα του βαλω κανονικο κρεβατακι. τη βλεπω τη δουλεια να πεφτει τον πρωτο καιρο, οποτε τουλαχιστον να πεφτει στα μαλακα...

t7fQp3.png

Και εμεις καλε!!!!το κρεβατι ακοοοοοομα να ερθει ...

Σας ειπα συζητηση χρηστου μαμας ??

Χρηστακο θα δωσεις την κουνια σου στον μπεμπη ??

οοοοχι

Θα δωσεις τα παλια σου ρουχα στον μπεμπη ??

οχι

Οποτε παιρνει ενα παλιο αυτοκινητακι ερχεται στην κοιλια και λεει ..

παε μπεμπη βουβου ντοντο...(παρε μπεμπη αυτοκινητακι δωρο!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

νατασα καλημερα.οντως πρωτη φορα σε διαβασω να λες για τον σωτο.μεχρι τωρα σε θυμαμαι να λες για λαρυγγιτιδες και για ιωσεις.

παντως φαινεται να εχει φοβερη κλιση στον αθλητισμο και να του το προωθησετε αυτο.

μπραβο στον σωτο που κανει και τριπλες....

κοιτα, ο Σωτηρης θελω δε θελω θα κανει αθλητισμο, μη σου πω και πρωταθλητισμο αν ειναι καλος... Ειναι κατι που εκανε και ο πατερας του και δεν το διαπραγματευεται καν...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Πως ειστε??Εγω νομιζω πως τον τελευταιο καιρό ο υπνος αντι να με ξεκουραζει με κανει χειρότερα..:?Ξυπνω και σκεφτομαι με ποιον τροπο να σηκωθω απο το κρεβατι, ποναει ολο μου το κορμί και κυριως απο κτ στους προσαγωγους..Ν αε ιανι απο το μωρό?:confused:

Μαρια μπραβο που βρηκες γιατρο και απο το τηλ ειχε αυτη την συμπεριφορα..Κι εμενα ο δικος μου οταν του τηλ. και του συστηθηκα θυμαμαι με ειχε καθησυχασει αρκετα και μου ειχε δωσει και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη..Επίσης δεν θα ξεχασω τη δυνατη χειραψια που μου εκανε μολις συναντηθηκαμε..

Καλή αρχη να εχετε και εσεις και πραγματικα να σου εμπνευσει απόλυτη εμπιστοσυνη!!!

Νατασα ταλέντο ο Σωτος, μπραβο του!!Αληθεια περα απο κολυμβηση ποιο αλλο αθλημα νομιζεις του ταιριαζει και θα ηθελες να ασχοληθει με αυτο??

Ο δικος μου οπως λές εσυ με την τριπλα απο πολύ μικρος εχει κολλημα με το ποδοσαφιαρο, μεχρι και τακλιν εκανε απο 18 μηνων και ενω ο μπαμπας του ειναι περηφανος που ο γιος του εχει κλίση στο ποδοσφαιρο εγω δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και πολύ η ιδεα..Θεωρω οτι το μπασκετ ειναι πιο κοινωνικο αθλημα και προσφερει ολοκληρωμενη γυμναστικη..

Πάντως κι ο δικος μου καμια σχεση με ζωγραφικη, παραμυθια χειροτεχνικες δραστηριοτητες...Λιγο με τους αριθμους και ασχολειται αλλα και αυτο μεχρι να βρει κανενα black & decker και να ξεκινησει το βιδωμα..:)

Ελένη καλά σου λέει η Νατασα για την Αναστασια σου "μια κοκετα διανοουμενη", υπαρχει καλύετρο???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νατάσα εχτές ξανασηζητούσα με την αδερφή μου για τον γιο της που δεν μιλούσε και μου είπε ότι στα 3 της είπε ο παιδίατρος και πήγαν στον αναπτυξιολόγο όπου το μόνο που τους είπε ήταν αν κάνει λογοθεραπείες γιατί καταλάβαινε τα πάντα. Έκανε ένα χρόνο και όλα οκ. Πήγε και σχολείο και τον βοήθησε πολύ. Τώρα μιλάει άψογα πράγμα που δεν περιμέναμε γιατί και με τις λογοθεραπείες άργησε να πάρει μπρος. Το θ'εμα ε΄'ιναι πως δεν υπήρχε παραπάνω πρόβλημα παρά μόνο τεμπελιά και πως τελικά και μίλησε και έχει πεντακάθαρη άρθρωση.

Λαζαρένια εγώ την βάζω στο κρεβάτι από τώρα για να ξεχάσει την κούνια τελείως μέχρι να έρθει το καινούριο νινί για να μη νιώσει ότι της την πήρε. Αν δεν έμενα έγκυος θα το καθυστερούσα λίγο ακόμα, ίσως θα το έκανα μετά τα Χριστούγεννα. Τα παζλ αυτά που λες τα κάνει και η Εύα. Τα άλλα με τα κομμάτια δεν μπορεί.

Όσο για καλλωπισμούς...πολύ λίγους..πιο πολύ ενθουσιάζεται όταν βλέπει μπουλτντόζες και τον μακουίν παρά όταν βλέπει κραγιόν και κολιέ...:lol: Εχτές είμασταν σ'ένα βιβλιοπωλείο και είδε μια μολυβοθήκη με τον μακουίν και άρχισε ''οοοοοοοοο!!!! ο μακουίν! αυτό θέλω να μου πάεις'' Τι να πω..επίσης καθόταν με τον ξαδερφό της και παίζανε μαζί με τα αυτοκινητάκια του με τεράστια χαρά..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ξέχασα να σας πω, όσες ποντάρετε ότι θα κάνω αγόρι, θα χάσετε, σας το λέω από τώρα. Μου έκανε η μάνα μου το τεστ με τα ψαλίδια και τα μαχαίρια και 3 στα 3 έκατσα στο ψαλίδι που σημαίνει κορίτσι. Αυτό ήταν και το μοναδικό ''τεστ'' που έβγαινε στην Εύα γιατί όλα τα άλλα έβγαζαν αγόρι! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

...

Σας ειπα συζητηση χρηστου μαμας ??

Χρηστακο θα δωσεις την κουνια σου στον μπεμπη ??

οοοοχι

Θα δωσεις τα παλια σου ρουχα στον μπεμπη ??

οχι

Οποτε παιρνει ενα παλιο αυτοκινητακι ερχεται στην κοιλια και λεει ..

παε μπεμπη βουβου ντοντο...(παρε μπεμπη αυτοκινητακι δωρο!!)

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα!!! Θεος ο Χρηστακης! Τον υποχρεωσε τον μικρο!!!

t7fQp3.png

Α καλέ προχωρησε η συζητηση!!

Καλημερα Λαζαρενια και Ιωαννα!!!

Ιωαννα και εμενα ετσι ακριβως ο Αναστασης, χτες τον ψαρευαμε και του λέγαμε τι δωρο θαηθελε να κανει στον μπεμπη απο τα παιχνιδια του και απο ολα τα τεραστια τζιπ, αρμονια και αλλα ποσα ανακαλυψε ενα μικρο παραμυθακι που εχει τα χαλια του και μας το εφερε..Λυθηκαμε να γελάμε!!!

Πάντως για το κρεβατι εχει συμφωνησει γιατι του υποσχεθηκαμε ενα μεγαλο κρεβατι που διαλεξε αυτος τα χρωματα "μπλέ και παθινο"

Μαρια αυτη η ψυχολογια ειναι χειροτερη κι απο ασανσερ ουρανοξυστη!!Σημερα ειμαι καλύτερα...Μολις πιασω ρετιρε και αρχισει η καθοδος θα το καταλάβετε...χαχα

Εγκυούλες, πέρνει καμία filisine?(φολικό οξύ?) Μου είπε να ξεκινήσω αλλά δεν ξέρω πότε να το πίνω. Πριν ή μετά το φαγητό?

Αν και σε αυτη την εγκυμοσυνη ολα τα εχω αμελήσει τελειως, το filicine μετα το φαγητο το παιρνουμε

Αχ βρε Πετρουλα μου δεν ξερω γιατι πονας... Η αληθεια παντως ειναι οτι ο τελευταιος μηνας ειναι βασανιστικος... ολα σε πονανε... Κι εγω ποναγα πολυ, το θυμαμαι πολυ καλα αυτο!

t7fQp3.png

Νατάσα εχτές ξανασηζητούσα με την αδερφή μου για τον γιο της που δεν μιλούσε και μου είπε ότι στα 3 της είπε ο παιδίατρος και πήγαν στον αναπτυξιολόγο όπου το μόνο που τους είπε ήταν αν κάνει λογοθεραπείες γιατί καταλάβαινε τα πάντα. Έκανε ένα χρόνο και όλα οκ. Πήγε και σχολείο και τον βοήθησε πολύ. Τώρα μιλάει άψογα πράγμα που δεν περιμέναμε γιατί και με τις λογοθεραπείες άργησε να πάρει μπρος. Το θ'εμα ε΄'ιναι πως δεν υπήρχε παραπάνω πρόβλημα παρά μόνο τεμπελιά και πως τελικά και μίλησε και έχει πεντακάθαρη άρθρωση.

Μωρε ολα τα καταλαβαινει και ο τοτος μου... Αρα εσυ λες να περιμενω μεχρι τα 3? Για να δουμε, θα το συζητησω και με τον παιδιατρο... thanks αρμακι!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...