Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

συγνωμη κοριτσια για το πιο πανω αλλα οταν η Φωτεινη δεν θελει να κοιμηθει η κορη μου ριχνει ευθυνες σε μενα λες και εγω ευθυνομαι που το παιδι μεγαλλωνει και αλλαζει χαρακτηρα αμαν πια βαρεθυκααααααα:mad::mad::(:( δεν αντεχωωωωω
Βίκη, μη φωνάζεις σε παρακαλώ στη φωτεινή μας, καλά σου λέει.

Κορίτσια, εγώ από souper market... τον τελευταίο καιρό πηγαίνω Makro για οικονομια, έχει διαφορές δε λέω. Για κάτι που μου λείπει εκείνη τη στιγμή βολεύομαι με το Βερόπουλο (που τον σιχαίνομαι) κι είναι στη γωνία μου, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Βασιλόπουλος.

Σήμερο πήγαμε Γλυφάδα μεριά, πάλι σε παιδότοπο. Περιοδία κάνουμε αυτές τις μέρες! Αύριο λέμε να κάτσουμε στην περιοχή μας!

Το φανταζομαι...αλλα σε τι τροπο θα καταφυγουν δε θελω να φανταζομαι...
ε, ... θα ζοριστεί πάντως...

Λαμπρινή, δελφίνι η κόρη σου, πρώτη στις βουτιές καλά λέει η Ρίτα, έχει γίνει δουλειά στο κολυμβητήριο, δεν κολώνει καθόλου να βουτήξει, κι ούτε μύτη να κρατήσει ούτε τίποτα.

Μαρινάκι, ξεσαλώσατε, μπράβο! Το παρθενικό σου είναι και με τα δύο στο αυτοκίνητο; Πώς ήταν;

Μαρινα πρωτη φορα οδηγησες και με τα δυο;

εγω καθημερινως σχεδον τα εχω και τα δυο και παμε τσαρκες!

Εσύ συμπεθερούλα μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!! Όσο για τα ΠΡΙΝ & τα ΜΕΤΑ του γάμου... αλήθειες είναι όλα....... περνάει ο έρωτας τελικά, ω ναι..... τουλάχιστον μένει η αγάπη! Ελπίζω!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου, βλέπω έχετε πάει όλες για νανάκια, και μόνο εγώ το βρυκολακάκι εμφανίστηκα πάλι! Αποκοιμήθηκα πάλι βλέποντας Grey's anatomy και ξύπνησα πριν από λίγο.

armaκι με γεια το κρεβάτι. Εγώ θέλω, στη κούνια που έχει από το IKEA, να της βγάλουμε επιτέλους το κάγκελο για να γίνει κρεβάτι.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σας πω. Σας φιλώ κι εγώ και σας καληνυχτίζω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Λαμπρινήηηηηηηηηηη τι παιδί είναι αυτό??? Να την χαίρεσαι! Είναι φοβερή! Καλά, περριτό να σου πω ότι η Εύα έγινε ήδη θαυμάστρια της Χριστιάννας, μιλάμε τρελλάθηκε που την είδε! Έλεγε ''πω πω βουτιάααα! κι εγώ βουτιά!!! χαχαχαχα''

Βικάκι και Φωτεινή ελπίζω να βρείτε μια λύση που να είστε και οι δυο ευχαριστημένες! Μην τσακώνεστε!

Φιλάκι εμένα η κούνια που εχουμε δεν γίνεται κρεβάτι, οπότε γι'αυτό πήραμε κατευθείαν αυτό. Η αρχική σκέψη ήταν να πάρουμε κι εμείς ένα από το ΙΚΕΑ αλλά αυτά που μας άρεσαν ήταν πολύ μικρούλια και θα χρειαζόμασταν να αγοράσουμε ξανά μετά από λίγα χρόνια. Οπότε καταλήξαμε εκεί. Βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι μας το έκαναν δώρο τα πεθερικούλια!χιχιχι!

Ριτάκι εγώ πιστεύω ότι θα το βρουν το κουμπί του Γρηγόρη και το πολύ πολύ να ζοριστεί λιγάκι, βέβαια ίσως αυτό του κάνει και καλό. Είδες και η Ιωάννα τι σου είπε που το έζησε? Όλα καλά πήγαν! Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι,(είναι λογικό να σε αγχώνει) απλά θα σου πω ότι το παιδί έχει ξεκινήσει παρα πολύ καλά και να σκέφτεσαι αυτό. Για φαντάσου τώρα να είχες κλάμματα κλπ...το ότι δεν θέλει να μπει στην τάξη είναι πταισματάκι! Θα το συνηθίσει!

Μαρινάκι που ήταν το πάρκο που πήγατε? Μπράβο που περάσατε καλά!

Βατραχάκι και σαρδελάκι πως είναι τα παιδάκια σας?

Σούλα??? Που είσαι βρε κορίτσι μου? Μπες να μας πεις τα νέα σου!

Κορίτσια τελικά βρήκα γιατρό στο Αττικό, στο φόρουμ έχει τις καλύτερες κριτικές, αλλά βρήκα και γνωστές που γέννησαν με τον συγκεκριμένο εκτός φόρουμ και είπαν τα καλύτερα. Τον πήρα προχτές, είναι σε διακοπές και επιστρέφει την Δευτέρα. Μου είπε να κάνω αύριο μια χοριακή και να τον πάρω για τα αποτελέσματα για να μου πει πότε θα με δει. Πραγματικά πάντως ήταν ευγενέστατος παρόλο που δεν με ήξερε και παρόλο που ήταν διακοπές. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Για τα παιχνίδια και για το πόσο βαριουνται τα πιτσιρίκια να σας πω για την Εύα ότι δεν υπάρχει στάνταρ. Υπάρχουν μέρες που θα κάτσει να ασχοληθεί με ένα πράγμα και μισή ώρα,(με τα σπιτάκια της, τα κουζινικά της, να διαβάσουμε παραμύθια ) υπάρχουν μέρες που δεν θέλει τίποτα. Στο χωριό ας πούμε ανά μισό λεπτό άλλαζε και δραστηριότητα. Ανέβαινε στο ποδήλατο, δεν της έκανε, μετά στο μηχανοκίνητο, έκανε ένα λεπτό , μετά πάλι κάτω, μετά έτρεχε να σκαρφαλώσει, μετά έπαιζε λίγο με τα ξαδέρφια της, μετά ξανά ποδήλατο. Μιλάμε δεν στεκόταν λεπτό. Νομίζω ότι συνεχόμενα το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει χωρίς να βαρεθεί είναι να κολυμπάει στη θάλασσα και να κάνει τσουλίθρα.

Ρε κορίτσια διαβάζω ότι τα μικρά σας φτιάχνουν παζλ. Εμένα δεν το έχει καθόλου αυτό το κομμάτι...Δεν της έχω πάρει βέβαια αλλά έχουμε ένα παραμύθι που έχει μέσα παζλ και δεν μπορεί να τα φτιάξει με τίποτα..

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Λαμπρινη καλε τι παιδι ειναι αυτο? Θα τρελαθω!!! Το ιδιο ακριβως κανει και ο Σωτηρακης μου! Με τις ωρες μπορει να κανει το ιδιο πραγμα, αν και καποιες φορες καταληγει να πεφτει με την κοιλια και να σκαει σαν καρπουζι! Επισης κανει και απο την αναποδη! Πεφτει δλδ με την πλατη! Πολυ γελιο!!!! Θλεω να τον παω κολυμβητηριο γιατι βλεπω οτι του αρεσει πολυ το νερο και οι πισινες γενικα!

Μαριζα θα σε μαλωσω! Καλα ρε ανθρωπε, κατεβαινεις στη Γλυφαδα και δεν παιρνεις ενα τηλ??? Θα ειχαμε ερθει σιγουρα! Παρεα ψαχνω κι εγω καθε απογευμα!

Βικυ και Φωτεινη ειρηνη ημιν! Αυτος ηταν ο λογος που επελεξα να εχω και γυναικα να κραταει τον Σωτηρη... Ημουνα σιγουρη οτι θα σκοτωνομουν με τη μανα μου στο τελος!

Αρμακι μπραβο σου που βρηκες καλο γυναικολογο! Αντε θα ηρεμησεις τωρα!

Οσον αφορα τα παιχνιδια, εγω το εχω παρει αποφαση πια οτι το παιδι μου ειναι ανθρωπος του σωματος και οχι του πνευματος!!! Ρε κοριτσια εχει φοβερη κλιση στα αθληματα, αληθεια σας το λεω... Εγω ετσι κι αλλιως δεν κουκουβαγιζω ποτε, αλλα αυτο οφειλω να το ομολογησω... Κλωτσαει την μπαλα με φοβερη ακριβεια, βαζει καλαθια στην μπασκετα (την οποια την εχουμε βαλει στο 1,40 υψος περιπου), εχει ρακετα κανονικη και παιζει τενις με τον πατερα του (οχι μονο αποκρουει την μπαλα κανονικα, αλλα ξεκιναει και τις μπαλιες - πεταει την μπαλα να κανει γκελ μπροστα του και μετα την πετυχαινει και τη στελνει στον απεναντι) και το καλυτερο του ειναι να ειναι μεσα σε γηπεδο τενις και να παιζουν απο τις δυο μεριες του φιλε! Και τις περναει τις μπαλες μεσα! Εχει γινει η μασκοτ των γηπεδων! Κανει και ποδηλατο σφαιρα (στο μεγαλο με τις βοηθητικες επειδη δεν το φτανει κανει μισοπεταλια ο καημενος)! Επισης το νεο κολπο ειναι οτι του εχουμε δωσει μια μπαλα μπασκετ (κανονικη ετσι επαγγελματικη και πολυ βαρια) και προσπαθει να κανει τιρπλα (ετσι δεν το λενε?) και καταφερνει να κανει δυο τρι φορες! Αλλα σε ο,τι αφορα το πνευμα, βασικα πραγματα! Τις πλαστελινες εκει που τις επαιζε, τον βρηκα να τις μασαει, οποτε τις εξαφανισα... Στο χαρτι δε ζωγραφιζει, μουτζουρωνει μονο για ενα λεπτο και μετα βαριεται, τα βιβλια δε τα βαριεται αφορητα! Για να μην ξαναπω για την ομιλια και γινω κουραστικη... Ουφ αρκετα κουκουβαγισα για σημερα! Μια κουκουβαγια παρακαλω!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Τι κάνετε;

Έχω μείνει απο χθες με την Χριστιάννα!!!!Τι παιδί ατρόμητιο είναι αυτό οεο;;;;!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!! Θα πάω σπίτι το μεσημέρι να το δείξω στη μικρή!!!!!

Άρμα ξέχασα να πω ότι το κρεβάτι σας είναι φανταστικό!!! Το είχαμε δει και εμείς αλλά δεν έβγαινε σε διπλό και τελικά καταλήξαμε αλλού...:-D:-D

Αλήθεις που είναι η Σουλίτσα;;

Φωτεινή μου σε καταλαβαίνω... και η μαμά μου όταν κρατούσε αποκλειστικά την Αναστασία μετά απο κάποια στιγμή είχαν σπάσει τα νεύρα της και γι αυτό (βέβαια και για το πρόβλημα υγείας που προέκυψε) τελικά πήρα γυναίκα...Δεν ήθελα να κουράζεται... :? Βέβαια μετά και τώρα ακόμα έχω την γκρίνια ότι δεν βλέπει τα παιδιά (που σχεδόν κάθε σκ είμαστε εκεί και ότι έκτατο προκύψει της τα πάω):rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..:-D

Βατραχάκι μπράβο σου...εγώ δεν νομίζω ότι θα τα έβαζα μόνη και τα δυο στο αυτοκίνητο...βεβαια εγώ δεν μπάινω και μόνη...:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σιγά ρε Νατάσα μην πάρεις κουκουβάγια τόσο εύκολα! :tongue::tongue::tongue: Πες μας λίγα ακόμα και θα στη βάλουμε! Πραγματικά πάντως αθλητής ο Σώτος έτσι? (πέρα από κούκλος, θα το ξαναπώ!)Το κάθε παιδί πάντως όλο και κάπου θα έχει κλίση. Πάντως και κολυμβητήριο καλά θα κάνεις να τον πας. Κι εγώ αν δεν ήταν κορίτσι στανταρ θα την έγραφα. Πέρα του ότι κάνει πολύ καλό σε πολλά πράγματα νομίζω για τα παιδιά που αγαπάνε το νερό είναι το καλύτερό τους!

Νατάσα όντως έχει κλίση το παιδί!!!!:-D:-D

Η δικιά μου μόνο για βιβλία και να βάφουμε τα νύχια είναι... μου λέει κάτι αυτό;;;:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Ναι, οτι θα γινει μια κοκετα διανοουμενη! Μαι χαρα δλδ, δυο σε ενα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Σιγά ρε Νατάσα μην πάρεις κουκουβάγια τόσο εύκολα! :tongue::tongue::tongue: Πες μας λίγα ακόμα και θα στη βάλουμε! Πραγματικά πάντως αθλητής ο Σώτος έτσι? (πέρα από κούκλος, θα το ξαναπώ!)Το κάθε παιδί πάντως όλο και κάπου θα έχει κλίση. Πάντως και κολυμβητήριο καλά θα κάνεις να τον πας. Κι εγώ αν δεν ήταν κορίτσι στανταρ θα την έγραφα. Πέρα του ότι κάνει πολύ καλό σε πολλά πράγματα νομίζω για τα παιδιά που αγαπάνε το νερό είναι το καλύτερό τους!

Αχ δεν εχω αλλα να σας πω! Θα ηθελα, αλλα δεν εχω αλλα...:rolleyes: Α, ξεχωριζει ολα τα αυτοκινητα του! Εχει και καμια 50αρια και ο,τι και να του πω το φερνει! Το μικρο μαυρο τζιπ, το κοκκινο καμπριο, το πρασινο αγωνιστικο, το πυροσβεστικο... Ολα! Και οταν του πω "ποιο ειναι το αυτοκινητο του παλιατζη?" μου φερνει ενα αγροτικο που εχει!!!:-D

Ευχαριστω για το κουκλος, ειναι που μου μοιαζει το παιδι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κολυμβητηριο θα τον παω αλλα δεν μπορω να βρω που... Οπου εχω ρωτησει δεν εχουν απογευματινα μαθηματα... Εχουν κλεισει ηδη τις ωρες.. Ασε που εγω με τη δουλεια μου, οταν λεω απογευματινα εννοω 7 η ακομα καλυτερα 8 το βραδυ. Αχ, πολυ εχω προβληματιστει...

t7fQp3.png

Αχ δεν εχω αλλα να σας πω! Θα ηθελα, αλλα δεν εχω αλλα...:rolleyes: Α, ξεχωριζει ολα τα αυτοκινητα του! Εχει και καμια 50αρια και ο,τι και να του πω το φερνει! Το μικρο μαυρο τζιπ, το κοκκινο καμπριο, το πρασινο αγωνιστικο, το πυροσβεστικο... Ολα! Και οταν του πω "ποιο ειναι το αυτοκινητο του παλιατζη?" μου φερνει ενα αγροτικο που εχει!!!:-D

Και συνεχίζεις να ανησυχείς επειδή δεν μιλάει??? Νατασούλα όταν θα αποφασίσει εκείνος θα σας τρελλάνει με αυτά που θα σας λέει..να μου το θυμηθείς!

Ευχαριστω για το κουκλος, ειναι που μου μοιαζει το παιδι!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό εννοείται!!!!

Όσο για το κολυμβητήριο, όντως είναι λίγο δύσκολη η ώρα απ'ότι κατάλαβα. Πάντως εμείς που έχουμε εδώ στο σπίτι κοντά ένα(ανοιχτό) του δήμου βλέπω ότι έχει τμήματα για μικρά και 7.30 και 8.00 αλλά εσένα σου πέφτει πολυυυυυ μακριά. Αυτό που έλεγε η Ρίτα με την πισίνα με οξυγόνο μήπως σε βόλευε?

Και συνεχίζεις να ανησυχείς επειδή δεν μιλάει??? Νατασούλα όταν θα αποφασίσει εκείνος θα σας τρελλάνει με αυτά που θα σας λέει..να μου το θυμηθείς!

Ανησυχω μωρε, οχι συνεχεια, αλλα ωρες ωρες με πιανει...:| Εχω βαλει μια διορια στο μυαλο μου μεχρι τα Χριστουγεννα και μετα θα ψαχτω λιγο...

t7fQp3.png

Όσο για το κολυμβητήριο, όντως είναι λίγο δύσκολη η ώρα απ'ότι κατάλαβα. Πάντως εμείς που έχουμε εδώ στο σπίτι κοντά ένα(ανοιχτό) του δήμου βλέπω ότι έχει τμήματα για μικρά και 7.30 και 8.00 αλλά εσένα σου πέφτει πολυυυυυ μακριά. Αυτό που έλεγε η Ρίτα με την πισίνα με οξυγόνο μήπως σε βόλευε?

Μωρε θελω κλειστη πισινα... Ριτα, που ειναι αυτο που λες?

t7fQp3.png

καλημερα κοριτσαρες.

βατραχινα τελειο το αρθρο.νομιζω οτι πανω κατω ετσι ειναι......:P:p:p

αρμα μεγεια το κρεβατακι σας.εχετε αλλαξει ολες κρεβατακι εκτος απο μενα?

καιρος κι εγω σιγα σιγα να της παρω......

οσο γιατην ευουλαμια χαρα την βρισκω.

εγω αρμα οταν λεω παζλ εννοω τα παζλ με τα σχηματα ,αριθμους,σχεδια καταλαβες?

οχι τα κλασικα με τα κομματακια.νομιζω οτι ειναι μικρα γι αυτα αν και προσπαθησα δεν το καταφερε.

λαμπρινη μου το βιντεο δεν το ανοιγει σε μενα αλλα πο τι διαβασα πρεπει η χριστιανα να ειναι φοβερη κολυμβητρια!!!να την χαιρεσαι την κουκλα σου.

νατασα καλημερα.οντως πρωτη φορα σε διαβασω να λες για τον σωτο.μεχρι τωρα σε θυμαμαι να λες για λαρυγγιτιδες και για ιωσεις.

παντως φαινεται να εχει φοβερη κλιση στον αθλητισμο και να του το προωθησετε αυτο.

μπραβο στον σωτο που κανει και τριπλες....

σαρδελα και βατραχινα πως ειναι τα παιδιια?

αναρρωσανε?

deleni πολυ γελασα με τα νυχια :-D:-D:-D:-Dγιατι και η δικια μου θελει να βαφει τα νυχια σε διαφορα χρωματα παρακαλω και να καλοπιζεται.οποτε καταλαβες που κλιση οι κορες μας ε?????:D:D:D:twisted:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...