Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανησυχω λιγο Ιωαννα διοτι ειναι επιμονος πολυ και αν μουλαρωσει και δεν μπαινει μεσα στην ταξη (πραγμα που φοβομουν εξ αρχης) δε ξερω πως θα τον κανουν καλα...
Mην ανησυχείς Μαργαρίτα, αυτά δεν πιάνουν στο σχολείο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδια θα τρελαθω!Να δειτε μονο τη μικρη της Λαμπρινης σε βιντεο να κανει βουτια απεξω μεσα στην πισινα και οχι μονο μια φορα!Τι κοριτσι ειναι αυτο????

Παει μας εφαγε φιλεναδα η Χριστιανα!!!Τελειααααααα!

Πως ανεβαζουμε βιντεο ?Α θελω ιδιατερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχααα

Κοριτσια σας το στειλα το βιντεο , οχι σε ολες ακομα , οσες βρηκα με τελευταια σχολια . Θα σας το στειλω σε ολες .

Μου εστειλε η Ριτα το λινκ με τις φωτο απο την εξοδο σας !!! Αχ τι ωραια καταζηλεψα !!!! Τα παιδακια ειναι ολα ενα και ενα , χαρηκα τοσο πολυ που τα ειδα !!!! Κουκλια ολα και τι ωραια που συνεργαζονταν (για να φανε το ποπ κορν εννοειτε ! χαχαα)

Αλλα και οι μαμαδες σκετη γλυκα , σας καταλαβα ολες χωρις εξηγησεις , οπως και τα περισσοτερα παιδακια . Εμ τοσα λεμε εδω μεσα καθε μερα , εχω μια εικονα στο μυαλο μου !!! Πολυ χαρηκα !!!

Ριτα εχω καταλάβει το αγχος σου μηπως χρησιμοποιησουν φωνες για να συνετισουν τον Γρηγορη...(???)

Μια χαρα θα τα καταφερει, μην ανησυχεις...Δεν ειναι απαραίτητο επειδη παρουσιαζει μια εντονη δραστηριοτητα και ζηταει να βγει εξω για παιχνιδι, οτι αυτο θα συνεχιστει..Πολύ συντομα θα εγκληματιστει και θελοντας και μη , βλέποντας και τα αλλα παιδακια, θα συμβιβαστει με τους κανονες και το πρόγραμμα του παιδικου .. Εσυ μεχρι τοτε ξερεις, μπλα-μπλα για να το συλλάβει και ολα θα ειναι περιφημα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα γενικως με πειραζει που δε ξερω πως θα τον συνετισουν.Καλα δεν ειμαι υπερβολικη ξερω οτι υπαρχουν και χειροτερα και οτι εχουν δει πολλα τα ματια τους.Ισα ισα δειχνουν οτι ειναι και πολυ ευχαριστημενες απο τον μικρο αφου δεν εχουν κλαμματα κτλ.

Δειχνουν ανετες μπορω να πω...φανταζομαι δε θα ειναι μονο το δικο μου που βαριεται...χαχα

Απλα μωρε δε θελω να καταπιεστει δε με νιαζει τοσο αν θα του φωναξουν ή αν θα τον μαλωσουν δε θελω απλα να στραβωσει......θα μου περασει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω πως ο Γρηγορης μια χαρα τα καταφερνει εσυ πρεπει να χαλαρωσεις και να ηρεμησεις λίγο..

Απο την άλλη πιστευω οτι και οι δασκαλες είναι λίγο υπερβολικες -ίσως- για να σου παρουσιασουν ποσο ανεκτικες ειναι...Κι εγω πιστευω οτι το γεγονος οτι δεν κλαίει λέει απο μονο του πολλά και κυριως για την ψυχολογια του παιδιου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σας ευχαριστώ πολυ κοριτσια μου ! Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας , να ναι παντα γερά και ευτυχισμένα !!!

Ηρθαν τα πμ ε? Εκανα μαζικη αποστολη και δεν ηξερα αν τα καταφερα .

γεια σου λαμπρινη μου.τι κανεις?

απο οτι διαβαζω εισαι καλα απλα λιγο σε ταλαιπωρει η χριστιανα(τι υπεροχο ονομα)

εγω τι να πω που εμαθε να κοιμαται μονη της στο δωματιο της και τωρα με τα ταξιδια που καναμε θελει μαζι μας παλι?

δεν αντεχω αλλο .........

Εννοειται πως βαιρεται ευκολα...αυτο ειναι το χακτηριστικο του απο νεογεννητο.

Εξαρταται βεβαια και απο τη δραστηριοτητα...αν του πεις να κατσει να ζωγραφισουμε θα κανει μια γραμμη (και αν) και θα φυγει .Αν του πεις να ακουσει παραμυθι και δεν εχει κατι καλυτερο να κανει ή το ζητησει ο ιδιος θα κατσει αλλα και παλι οχι πολυ.Για την ακριβεια ουτε τηλεοραση δε θα κατσει να δει πανω απο 5 -10 λεπτα.Αν ομως του δωσεις κανα ανοιχτηρι να ανοιξει κανα μπουκαλι ή κανα βαλιτσακι με εργαλεια ή τον αφησεις να ανεβασει καμμια τεντα...χαχα θα κατσει παρα πολυ...

Στον παιδικο ναι βεβαια τα βγαζουν εξω αλλα εχουν μια συγκεκριμενη σειρα απο οτι καταλαβα...απλα ο μικρος αποφασιζε 2 μερες τωρα οτι βαρεθηκε και ηθελε να τον βγαλουν.Μολις τον εβγαλαν ηταν πανευτυχης...

αυτος σιγουρα θα χρειαστει αθλητισμο ριτα.καπου που να σπαταλαει την ενεργεια του και να εκτονωνεται.

το ρωτησα αυτο γιατι και η λαζαρενια βαριεται ευκολα κατι αλλα οχι τοσο γρηγορα οσο ο γρηγορης.

εμεις ειχαμε το μαζι.

δηλ δεν επαιζε μονη της αν δεν ημουν κι εγω αλλα σιγα σιγα μετα επαιζε και μονη της.

την παρακολουθησα που εβαζε την φαντασια της κι εκανε δικα της παιχνιδια.οπως να φτιαχνει καφε,να ταιζει κουκλες,να τις βαζει για νανι να φτιαχνει λεωφορεια αλλα μετα βαριεται και τα ριχνει κατω.

ολα ομως!

γι αυτο ρωτησα μηπως ειναι οντως της ηλικιας.

μου εστειλαν προσφορα εισητηρια ρωμη,μιλανο,βερολινο μονο 59 ευρω!

το ατομο?

θα τρελαθω........

Καλησπέρα ! Πως ειστε σημερα ?
.

Η Χριστιάννα μοιαζει στη συμπεριφορα με τον Γρηγορη . Διαβαζα που ειχε γραψει η Λαζαρενια "ποιος καθεται 5 ωρες στο πατωμα να παιζει" και σκεφτομουν οτι αυτο εγω δεν το εζησα ποτε ! Τελευταια ισως να κατσει για 10 λεπτα να ασχοληθει με κατι στατικο πχ να μαγειρευει ή να της διαβάζουμε , αλλα γενικα ακομα και στην παιδικη χαρα απο την κουνια (που φυσικα ανεβαινει μονη της και κανει μονη της δεν μας θελει) θα τρεξει στην τσουληθρα και απο κει θα παιξει λιγο με φτυαρακια και παει λεγοντας . Βλεπω αλλα παιδακια να καθονται με τις ωρες να παιζουν με τα κουβαδάκια και απορω !!!!

ε ενταξει τροπος του λεγειν 5 ωρες.παντως ηθελε να ειμαι μαζι.ηταν πολυ κολημενη πανω μου και πολυ της αγκαλιας σαν παιδι.

εμενα λαμπρινη με εσωσε οτι κανει παρεα με μεγαλυτερα παιδακια κι ετσι ξεθαρεψε.

στην παραλια φετος δεν με ενοχλησε αφου ηταν συνεχως με τις φιλες της.εγινε θαραλεα βλεποντας τες να κολυμπανε,να κανουν βουτιες στην πισινα,να παιζουν με κουβαδακια κλπ.

το χαρηκα φετος πολυ ,που η δικια μου δεν παταγε ουτε στην αμμο.!!!

Α ξεχασα το μεγαλο ατου μας εκτος απο τα εργαλεια ειναι τα παζλ.Εχει αμετρητα παζλ ακομα και για μεγαλυτερες ηλικιες και τα κανει σε χρονο ρεκορ οποτε και αυτα μετα απο 2-3 φορες που τα εχει φτιαξει τα βαριεται...

σε αυτο μοιαζουυνε πολυ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

λαμπρινουλα μου ηρθε τπο πμ αλλα δεν μου το ανοιγει.θα ξαναπροσπαθησω!!!

δεν θελω να το χασω.

κα φωτεινη ψυχραιμια...............

η σουλιτσα που χαθηκε?

σαρδελα τι κανει ο αστερης?

βατραχινα καλα ο μικρος?σου κανε πυρετο?

1654096yn4fep17z7.gif

συγνωμη κοριτσια για το πιο πανω αλλα οταν η Φωτεινη δεν θελει να κοιμηθει η κορη μου ριχνει ευθυνες σε μενα λες και εγω ευθυνομαι που το παιδι μεγαλλωνει και αλλαζει χαρακτηρα αμαν πια βαρεθυκααααααα:mad::mad::(:( δεν αντεχωωωωω

οκ υπαρχει η λυση να την κραταει και η πεθερα μου καποιες μερες και δεν το δεχτηκες.τωρα λεγοντας τον πονο σου εδω θιγοντας εμενα τι ακριβως ζητας?μηπως να μιλησω και εγω και να μας κρινουν τα κοριτσια?στο ιντερνετ μαμα???

συγνωμη κοριτσια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...