Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τρελοκομειο αντε πανε ξαπλα χαχαχα

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕφυγα

καμάρι μου θέλει τρελά η ζωή ;);)

γιατί αν τα πάρουμε όλα σοβαρά

πάει θα ανέβουμε στο δέντρο και

θα κάνουμε τον ΑΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΟΠΟOOOOOOOOOOO

ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩ ΑΣΜΑ

Ο αετός πεθαίvει στov αέρα

ελεύθερoς και δυνατός

της απονιάς όταν τov βρίσκει σφαίρα

τov αγκαλιάζει o ουρανός.

Τo αετίσιο δάκρυ μoυ

στo χώμα δεv θα φτάvει

θα με ζητάς τα δειλινά

κι ύπνος δε θα σε πιάνει.

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι μου πολύ θα ήθελα να ετοιμαζόμουνα για κάπου αλλά δεν το βλέπω! Κάνω κονέ και για φίλες μου!

Ριτάκι είναι υπερκινητικό το παιδάκι σου, τι να κάνει μέσα σε μια αίθουσα! Αλήθεια μέσα στο σπίτι πώς την πάλευε? Βγαίνετε βέβαια πολύ συχνά αλλά και πάλι κάθε πρωινό τον είχες βόλτα? Εγώ τον παρέλαβα σήμερα με ένα τέτοιο πλατύ χαμόγελο, δε φαντάζεστε! Όταν τον ρώτησα τι έφαγε μου είπε? Πατάααα και πουλό (κοτόπουλο με πατάτες και καροτάκια του είχα δώσει εγώ γιατί είχαν ψαρόσουπα) και όταν του είπα τα άλλα παιδάκια ούπα, ούπα! Επίσης, μου μαρτύρησε ότι τις έφαγε από το Γιαννάκη, ότι η Χριστίνα (που είναι καινούριο κοριτσάκι γιατί γνώρισα τη μαμά της από κάτω) έκλαιγε όπως και ο άλλος Γιωργάκης, η Βϊκη όμως που μενει από πάνω μας, ήταν καλή λέει! Χαρτί και καλαμάρι! Σήμερα όμως είχα και κατάσκοπο, η μαμά μου έβγαλε όλο το πρωινό σε ένα φίλο μας που μένει μεσοτοιχία με το σταθμό! Μου είπε ότι λίγα κλάματα άκουσε και μια δασκάλα να φωνάζει κάποια στιγμή σαν υστερική!

Το απόγευμα έχω μαμαδοσυνάτηση σε ένα πάρκο να αλωνίσουν τα παιδάκια μας! Πλάκα θα έχει, να το κανονίσουμε κι εμείς καμιά φορά έτσι σε ανοιχτό χώρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βικυ ενα πραγμα θα σου πω.....ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΣ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ

Κύρια φωτηνει χαλαρώστε σας καταλαβαίνω εστί λένε κ εμένα που δεν τρώει κτλ δεν φταίτε εσείς πουθενά έχουν διαμόρφωση χαρακτήρα τα παιδάκι μας

Είστε σπουδαία γιαγια για μένα προσωπικά

μόνο που σκεφτεστε εστι

Μακάρι να το έλεγε η μητέρα μου αυτό ΠΑΙΔΙ ΕΧΕιΣ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ

filiaaaaaaaaaaaaaaaaa πρεπει να παω να ξεκουραστω συγνωμη που δνε καθομαι να σασ ηρεμισω :):):)

:tongue::tongue:

κατα τα αλλα καλα ημαστε αν δεν ειχα και τις μλκ τον αλλον θα ημουν καλλυτερα αλλα ας μην παραπονιεμαι...υπαρχουν και χειροτερα :):) ευχομαι να ειναι καλυτερα ο Αστερακοςμας.

Πετρουλα εισαι καλα σημερα??

η υπολοιπες τι κανετε?? δεν πολυ διαβασα:oops:...ακομα το λαπτοπ μου το εχει ο τεχνικος μην τον χε#$% ....σαν πολυ αργησε

ουφφφφφφφφφφφ θα σκασωωωωωω..............

Σουλα που εισαι βρε ψυχη να μας πεις τι κανει η μανουλα σου????

την εχω στο μυαλο μου...να ειστε απο κοντα της πολυ σημαντικο αυτο...αλλιμονο σε αυτους που δεν εχουν συμπαρασταση

Καλησπέρα ! Πως ειστε σημερα ?

Στεναχωρηθηκα με την κ.Φωτεινη τωρα ... Αχ λε κοριτσια μου , αφου αγαπιεστε τοσο πολυ μην χαλατε τις καρδιες σας για μικρα πραγματα . Δεν θελω να παρω θεση γιατι δεν γνωριζω τι συμβαινει , μονο αυτο θα πω .

Βικη μου εγω εδω και μερικες εβδομαδες δεν κοιμιζω πλεον την Χριστιάννα . Με μενα αντι να κοιμηθει ξυπνάει και θελει παιχνιδια και τρελαμάρες . Τα νευρα μου ειχαν σπασει τοσο πολυ που ανελαβε ο μπαμπας της . Υπάρχουν και μερες που δεν τα καταφέρνει αλλα τουλάχιστον χαλαρωσα λιγο . Δεν ξερω γιατι , αλλα ολα τα παιδακια με τη μαμα βγαζουν ολη την υπερενταση , την γκρινια και την τρελαμαρα που κουβαλαν !

Διαφημίσεις

συνεχιζω ...

Σαρδελακι μου γλυκο περαστικά του Αστερη . Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα ειναι ! Καλες δουλειες κιολας , ειδα λιγο το μπλογκ , τελεια ειναι ολα θα σκισεις !!!!

Αρμακι σουπερ το κρεβατακι της πριγκιπεσας σας !!!

Εμεις ενα απλο απο το ΙΚΕΑ πηραμε αλλα δωσαμε μεγαλη σημασια στο στρωμα . Κοριτσια εγω ουτε πλαινο δεν εβαλα (δεν ειχαν στο ΙΚΕΑ) και δεν εχει πεσει ποτε αν και την βρισκουμε σε περιεργες στασεις καθε πρωι .

Ριτακι εχεις δικιο για το σταθμο , το πως θα κανουν το Γρηγορη να συμετέχει ειναι δικη τους δουλεια . Μην αγχωνεσαι θα βρεθει η χρυσή τομη για να ναι ολοι ευχαριστημενοι .

Εμεις πηγαινουμε δοκιμαστικά -σκεφτομαι να το συνεχισουμε- σε ενα spiel group (Σαρδελακι μου μεταφρασε ! χαχα ). Ειναι μια ομαδα απο μαμαδες με παιδακια που μαζευονται καθημερινα σε ενα χωρο και παιζουν τα παιδια , κοινωνικοποιουντε κλπ. Τις καλες μερες εξω και οταν βρεχει σε νοικιασμενο χωρο που εχουν βαλει παιχνιδια , τραπεζακια κλπ . Ειναι 3 ωρες καθημερινα , μπορεις να αφησεις στις αλλες μαμαδες το παιδι και να πας για μια δουλεια και μια μερα την εβδομαδα εισαι οπωσδηποτε εκει φυλλας τα αλλα παιδακια .

Η Χριστιάννα μοιαζει στη συμπεριφορα με τον Γρηγορη . Διαβαζα που ειχε γραψει η Λαζαρενια "ποιος καθεται 5 ωρες στο πατωμα να παιζει" και σκεφτομουν οτι αυτο εγω δεν το εζησα ποτε ! Τελευταια ισως να κατσει για 10 λεπτα να ασχοληθει με κατι στατικο πχ να μαγειρευει ή να της διαβάζουμε , αλλα γενικα ακομα και στην παιδικη χαρα απο την κουνια (που φυσικα ανεβαινει μονη της και κανει μονη της δεν μας θελει) θα τρεξει στην τσουληθρα και απο κει θα παιξει λιγο με φτυαρακια και παει λεγοντας . Βλεπω αλλα παιδακια να καθονται με τις ωρες να παιζουν με τα κουβαδάκια και απορω !!!!

Ο Γρηγορης δεν εκανε ποτε του ουτε κουνια...Ποτε!

Εκτος και κουνουσε αυτος κανα παιδακι ή καμμια κουνια αδεια...χαχα

Γεια σου Λαμπρινουλα μου!!!!

Δεν ανησυχω πολυ μιας και τουλαχιστον δεν με αποζηταει .Εκει ειλικρινα θα ειχα διαταραχτει αλλα οσο να ειναι το σκεφτομαι το αγορακι μου...

Αυτο τωρα θελει να τρεχει, να παιζει, να καταστρεφει.(..χμμμ) και του τη σπαμε ρε γμτ...

Μακαρι να υπηρχε και εδω κατι αναλογο Λαμπρινη! Υπαρχουν μεν αλλά ολο κατι μουσικονητικα προωθουν ή σχετικα με κατασκευες κτλ και δεν ειναι για τον Γρηγορη καταλληλα...

Μαρινα δεν πολυκαθομαστε μεσα στο σπιτι οπως ξερετε.

Αν ειμαστε εδω τα πρωινα ειμαστε μεχρι τη στιγμη που θα σταματησει να σκορπαει τα παιχνδια του(γιατι αυτο κανει)ή θα βαρεθει το ποδηλατο ή τελοσπαντων μολις βαρεθει οτι κανουμε μαζι (κυνηγητο ,κρυφτο,τραγουδια,τρενακια κτλ κτλ)και θα αρχισει το κατεδαφισμα...μετα παντα τον περνω και βγαινουμε εστω και για ψωνια.

Τα απογευματα τωρα βρισκεταισχεδον καθε μερα με παιδια...ή θα τον βγαλω εξω (σχεδον παντα) ή θα ερθει καποιος σπιτι ή θα τον παει ο παππους λιγο κουνιες,η θα παει για λιγο στη γιαγια αλλα πλεον το κοψαμε και αυτο διοτι ο πατερας μου ειναι αρκετα καταβεβλημενος τους τελευταιους μηνες απο οτι αποδειχθηκε μιας και ειναι διαβητικος και ηρθε και η πνευμονια και εδεσε...μας ειπε και η πνευμονολογος οτι κουραζεται αρκετα με τη δουλεια και γενικα το αγχος του και καλα θα κανει να ξεκουραστει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α ξεχασα το μεγαλο ατου μας εκτος απο τα εργαλεια ειναι τα παζλ.Εχει αμετρητα παζλ ακομα και για μεγαλυτερες ηλικιες και τα κανει σε χρονο ρεκορ οποτε και αυτα μετα απο 2-3 φορες που τα εχει φτιαξει τα βαριεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν με καταλαβες ...η κουνια της αρεσει απο τη στιγμη που καταφερε να ανεβαινει πανω μονη της και να κουνιεται μονη της . Που το καταλαβε λε το κολπο γιατι εμεις δεν της το δειξαμε !!! Εγω παντως δεν ηξερα (τα παιδακια εδω δεν το κανουν) οτι σ΄αυτη την ηλικια ειναι ικανα να κουνιουντε μονα τους γιατι σκεφτομουν οτι δεν πατανε κατω !

Το μονο που πιανει στη Χριστιάννα ειναι η μουσική και ο χορος . Χορευει Lady gaga και φωναζει "ωπαααα" χαχαχα

Και αυτος αν κατσει...λεμε τωρα...κουνιεται...εχει δει μωρε κατι μεγαλυτερα που κουνανε τα ποδια τους και το κανει και αυτος αλλα δεν κρατει πανω απο 1 λεπτο.

Τεσπα στις κουνιες πλεον δε με κουραζει τα κανει ολα μονος του και δεν πλησιαζω καν

(ανεβαινει πλεον και σκαλες με σκοινια ή αυτες με το σκετο σιδερο που ειναι για αναριχηση) .Το μονο που φοβαμαι ειναι ετσι οπως τρεχει μην παει σε καμμια κουνια κοντα και τον χτυπησουν αλλα και αυτο το εχουμε πει χιλιαδες φορες και νομιζω προσεχει πια.

Α χορευετε εσεις?Αααα ωραια,ζηλευω!!!Δε μας τα επες αυτα! μερακλου η Χριστιανα!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ε ναι , ας κανει και κατι κοριτσιστικο γιατι ωρες ωρες νομιζω οτι ειναι τελειως αγοροκοριτσο !!! χαχα

Απο σκαφραλωμα και η Χριστιαννα πρωτη . Σημερα δεν ειχα τη μηχανη μαζι να αποθανατισω που ανεβηκε παλι . Η πλακα ειναι οτι ειναι και στουμπιτσα δεν ειναι και κανα πρωτο μποι και χρειάζεται μεγαλυτερη προσπάθεια γιατι δεν φτανει ευκολα . Δεν το βαζει κατω ομως λαστιχο γινετε και τα καταφέρνει .

Ανεβαζω ενα βιντεο τωρα που τραγουδουσε χτες το βραδυ . Αν τα καταφέρω ,γιατι μου κανει κατι χαζα , θα το στειλω .

Καλησπέρα!!

Βικη μου εγω εδω και μερικες εβδομαδες δεν κοιμιζω πλεον την Χριστιάννα . Με μενα αντι να κοιμηθει ξυπνάει και θελει παιχνιδια και τρελαμάρες . Τα νευρα μου ειχαν σπασει τοσο πολυ που ανελαβε ο μπαμπας της

Λαμπρινη αυτο που μολις ανεφερες το παθαινει ο δικος μου με το μεσημεριανο υπνο και τον μπαμπα του...Το θεμα ειναι οτι όλο λέω να τον βαλω για υπνο πριν ερθει ο μπαμπας του αλλα μεχρι να κανουμε μπανιο, να φαει και να παιξει 5 λεπτα ως να κανει τσισα πάντα μας προλαβαινει ο μπαμπας κι εκει που χανουμε τη μπάλα...

Το σημερινο αποτελεσμα ηταν να φυγει τελικα ο μπαμπας μας γιατι αναστατώθηκε κι εκεινος και σηκωσε τα χερια ψηλα και καταλήξαμε να κοιμηθουμε μετα απο μεγαλη μαχη πριν 10 λεπτα..Πολύ κλάμα, απαιτουσε και χτυπιόταν να κατσω σε συγκεκριμενη θεση, να πιει νερο σε συγκεκριμενο ποτηρι και να κραταω εγω τον Γκάρη...Για πρωτη φορα δεν εκανα τπτ και προσπαθουσ να κρατηθω να μην φωναξω.. ημουν ανεκφραστη και εκεινος εκλαιγε επι μια ωρα..Τελικα συμφωνησαμε να του τραγουδησω τον Gummy bear και να βρισκομαι εξω απο το δωματιο..να μην με βλέπει!!Το θεμα ειναι οτι χτες και προχτες που κατεβηκε κτ μαζι μου -γιατι ειπα αν θες κοιμισου κι αν θες μην κοιμασαι!!!- κοιμηθηκε μεχρι να κανω ενα καφεδακι κτ στο χαλί μονος του....Τι να πω!Απο που μας ηρθε πάλι αυτη η παραξενια???

Φωτεινη μου πρωτη φορα σε ακουω να λές οτι εισαι κουρασμενη και δεν αντεχεις...Και αργησες νομιζω!Αλλαξε η μικρη ε???Λογικο ειναι μετα απο ενα καλοκαιρι στο εξοχικό..Καλή δυναμη και με το καλό να ξαναβρειτε τους ρυθμους σας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα ! Πως ειστε σημερα ?

Στεναχωρηθηκα με την κ.Φωτεινη τωρα ... Αχ λε κοριτσια μου , αφου αγαπιεστε τοσο πολυ μην χαλατε τις καρδιες σας για μικρα πραγματα . Δεν θελω να παρω θεση γιατι δεν γνωριζω τι συμβαινει , μονο αυτο θα πω .

Βικη μου εγω εδω και μερικες εβδομαδες δεν κοιμιζω πλεον την Χριστιάννα . Με μενα αντι να κοιμηθει ξυπνάει και θελει παιχνιδια και τρελαμάρες . Τα νευρα μου ειχαν σπασει τοσο πολυ που ανελαβε ο μπαμπας της . Υπάρχουν και μερες που δεν τα καταφέρνει αλλα τουλάχιστον χαλαρωσα λιγο . Δεν ξερω γιατι , αλλα ολα τα παιδακια με τη μαμα βγαζουν ολη την υπερενταση , την γκρινια και την τρελαμαρα που κουβαλαν !

Πολυ σωστα τα λες φιλεναδα!

Φωτεινη μου και βικακι ετσι ειναι τα μικρα εχουν αποψη πλεον..ποτε ετσι ποτε γιουβετσι.

Ολη την ενταση ομως και την παραξενια την βγαζουν με αυτους που περνουν τις πιο πολλες ωρες.

Τα βλεπουν μετα οι αλλοι και λενε...καλε μια χαρα ειναι...ας ηξεραν μονο..

Για αυτο Βικακι μην τη στεναχωρεις τη μανουλα σου.Ειναι πολυ δυσκολο να κουμανταρεις ενα διχρονο καθε μερα και αν κανει κατι αλλιωτικο απο σενα ειναι απολυτως κατανοητο.

Εμεις ευτυχως δεν εχουμε θεματα με τον υπνο.Τα φτιαξαμε απο νωρις και Δοξα το Θεο εχω ξενοιασει διοτι ηταν η πρωτη μου προτεραιοτητα αυτη αλλιως δεν την παλευα .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρουλα μου το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες . Χτες γυρισε ο αντρας μου μολις ετοιμαζα την Χριστιάννα για μεσημεριανο υπνο . Ενω ήταν ηρεμη , μια χαρα , αρχισε να φωνάζει , να κανει τρελες απο τη χαρα της , να με σπρώχνει και να λεει "οχι μαμα , μπαμπας' . Ευτυχως ομως πλεον κοιμαται και με τον μπαμπα της γιατι πριν μερικους μηνες αυτο ηταν ονειρο απατηλο για μενα .

Αυτα που περιγραφεις για τον Ανασταση τα κανει και η Χριστιάννα . Γιαυτο κουραστηκα παρα πολυ , ε δεν γινετε επι 2 χρονια καπου σπανε τα νευρα . Νομιζω φαση περνανε αν και η δικια μου δεν εχει περασει ακομα τη φαση να κοιμηθει μονη της !

Βεβαια απο την αλλη ειμαι και ευχαριστημενη γιατι κοιμαται και με τον μπαμπα της , κοιμαται μονοκοπανια τη νυχτα ... που πριν απο λιγους μηνες που ξυπνουσε και 10 φορες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...