Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα κανουν οτι εκαναν και στο χρηστο, θα βρουν το κουμπι του ...ο χρηστος αν δεν θελει πεφτει κατω στα πατωματα και δεν κουνιεται ..

Σε μας δεν πιανει και η τιμωρια στο σχολειο ..και να τον βαλουν με το που τελειωνει ξανακανει τα ιδια ...

Οπως ειπε μας ειχε πει και η δασκαλα ειναι 2-3 παιδακια καθε χρονο που ειναι δυσκολα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να σου πω...και αυτες εχουν απορησει με την επομονη του να παιζει εξω...ενω δεν εχει κανενα θεμα με τον αποχωρισμο κτλ και μπορει να κατσει με οποιαδηποτε δασκαλα και τους μιλαει κτλ δεν θελει να καθεται σε δραστηριοτητες μεσα...βαριεται εγω ετσι το εξηγω...

Τεσπα ελπιζω να βρουν εναν τροπο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παλι διπλο ποστ...

Λαζαρενια μου κλεισε τα αυτια σου.Ειναι πολυ δυσκολο να αποφασισεις να κανεις δευτερο παιδι αν δεν χαλαρωσεις ενα διαστημα και δεν ανακτησεις δυναμεις.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οι μανουλες που ειναι συνεχεια με τα μικρα και δεν εργαζονται αργουν να το παρουν αποφαση.Θες λιγο χρονο ρε παιδι μου να ξελαμπικαρεις...και εγω ετσι το βλεπω παντως.

Δεν βιαζομαι ουτε εγω που ειμαι και μεγαλυτερη σου και εχω και σχετικη βοηθεια.Εσυ πως να το αποφασισεις μου λες?

Πολυ καλα κανεις.Να κοιταξεις λιγο τον εαυτο σου και εχεις καιρο.Εισαι πολυ μικρο κοριτσι.Τα παιδια δεν ειναι φασον το εχω ξαναπει.Ερχονται οταν πρεπει και εφοσον εχουμε τις δυναμεις να τα μεγαλωσουμε οπως πρεπει και αν θελει ο Θεος θα μας τα δωσει οταν το αποφασισουμε.

Dont worry be happy!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Eδω ειμαι και εγω!!!

Θελουν λίγο ακομα τα φασολακια μου και ειναι ετοιμα, επλυνα και 2 πλυντηρια για το καινουριο μωρακι και την κουρτινα απο το δωματιο του Ανασταση...Ο μικρος ειναι εξω και κανει βολτες με το kart και τον ελεγχω απο όλα τα παραθυρα..

Για πλαστελινες μη τοξικες και υποαλλεργικές δοκιμαστε και τις play doh, υπαρχουν στα Koukou (νομίιιιζω και στα jumbo)..

ενδέχεται να πάω στα τζάμπο σήμερα και θα δω! Τις ξέρω αυτές τις πλαστελίνες αλλά δεν ήξερα ότι είναι μη τοξικες και υποαλλεργικές! Ωραία...αυτές που του πήρα εγώ είναι και πάρα πολύ σκληρές.

m57Zp2.png

Παντως τα παιδια γινονται πιο συνεργασιμα συνηθως στον παιδικο ..ισως παρασυρονται απο τα υπολοιπα...αλλα να περιμενεις οτι θα περασετε και φαση αρνησης οταν θα καταλαβει οτι το σχολειο δεν ειναι μονο παιδοτοπος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μα νομιζω την περναει ηδη τη φαση αρνησης με το να μη θελει να καθεται στην ταξη...εγω αυτο καταλαβαινω.

Ας βρουν τον τροπο εκεινες να τον κρατησουν.Διοτι το παιδι δεν εχει θεμα να μας αποχωριστει οπως αποδειχτηκε ουτε ειναι κλεισμενο και ντροπαλο εκει περα ουτε τιποτα τετοιο το αντιθετο μου λενε....Οι ιδιες λενε οτι απλα δεν δελεαζεται ευκολα μεσα στην ταξη αρα ειναι δικο τους προβλημα...εγω δεν μπορω να κανω κατι επ αυτου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ενδέχεται να πάω στα τζάμπο σήμερα και θα δω! Τις ξέρω αυτές τις πλαστελίνες αλλά δεν ήξερα ότι είναι μη τοξικες και υποαλλεργικές! Ωραία...αυτές που του πήρα εγώ είναι και πάρα πολύ σκληρές.

λες να παμε μαζι???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

οταν λοιπον θα θες να χαλαρωσεις χτυπα ενα τηλ να σου φερω ολα τα πουκαμισα του λουκα που σε λιγο θα θελουν φρεσκαρισμα.να ενας λογος που μισω τον χειμωνα!!!αααα υπαρχει ομως και ενας αλλος που τον αγαπω.φοραμε ρουχα που κρυβουν τα πολλα πολλα :tongue:

αληθεια θες να κανονισουμε οταν γινει καλα και ο αστερης να μαζευτουμε με τα μικρα στον παιδοτοπο που εκανες τα γενεθλια?οι αλλες μπορειτε?πετρουλα,ντελενι σουλα νικη σαρδελομανα?

Χαχαχα Βικάκι μου. Και το αγαπημένο μου είναι τα πουκάμισα ξέρεις ;) είμαι και ανάποδη συν όλα τα άλλα!!!!!

Πλάκα πλάκα αύριο είναι η μέρα σιδερώματος για μένα και η στοίβα είναι τεράστια.

Οποτε θέλετε πάμε για καφεδάκι.

Μήπως για την Πετρούλα πέφτει λιγάκι μακριά????? Σαν να βλέπω τον καημένο το σύζυγο να μας κάνει αναγκαστικά παρέα χιχιχι!

Από την άλλη αν δεν το κανονίσουμε άμεσα.....θα τη δούμε στα γεννητούρια!

Κορίτσια παρεπιπτόντως το διαβάσατε αυτό το θεματάκι?????

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=68911

απιστεύτου ε? Αλλη συμπεριφορά μπροστά και μόλις κλείνει η πόρτα άλλη! Και να τα λένε αυτά σε αθώες ψυχούλες δηλητηριάζοντάς τες :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και πάλι καλά που της έκοψε να κάνει κάτι τέτοιο της γυναίκας!

Σκέψου από το λέγε λέγε το παιδάκι τι είχε να μάθει :evil::evil::evil:

Πας και την αρπάζεις από το μαλλί ή όχι?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Παλι διπλο ποστ...

Λαζαρενια μου κλεισε τα αυτια σου.Ειναι πολυ δυσκολο να αποφασισεις να κανεις δευτερο παιδι αν δεν χαλαρωσεις ενα διαστημα και δεν ανακτησεις δυναμεις.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οι μανουλες που ειναι συνεχεια με τα μικρα και δεν εργαζονται αργουν να το παρουν αποφαση.Θες λιγο χρονο ρε παιδι μου να ξελαμπικαρεις...και εγω ετσι το βλεπω παντως.

Δεν βιαζομαι ουτε εγω που ειμαι και μεγαλυτερη σου και εχω και σχετικη βοηθεια.Εσυ πως να το αποφασισεις μου λες?

Πολυ καλα κανεις.Να κοιταξεις λιγο τον εαυτο σου και εχεις καιρο.Εισαι πολυ μικρο κοριτσι.Τα παιδια δεν ειναι φασον το εχω ξαναπει.Ερχονται οταν πρεπει και εφοσον εχουμε τις δυναμεις να τα μεγαλωσουμε οπως πρεπει και αν θελει ο Θεος θα μας τα δωσει οταν το αποφασισουμε.

Dont worry be happy!!!

ετσι ριτα.συμφωνω μαζι σου.

αυτες ειναι προσωπικες επιλογες του καθ ενος και αποφασιζει ο καθ ενας οταν νιωσει ετοιμος-η.

οσο για τον γρηγορακη ,εφοσων ειναι τοσο υπερκινητικος λογικο ειναι να βαριεται τον ιδιο χωρο και να θελει να βγαινει βολτα.

εκιε τα βγαζουνε στην αυλη για παιχνιδι?

και να σε ρωτησω και κατι αλλο?

εχεις παρατηρησει οτι βαριεται ευκολα δηλ αν καθησεις μαζι του να του δειξεις κατι πχ ενα βιβλιο καθεται αρκετα ή θελει κατι αλλο?

η ερωτηση απευθυνεται και σε ολες σας.

μαελενι διαβασα το θεματακι.πολυ ασχημο οντως αυτο αλλα επιτρεπεται να παρακολουθεις ?

1654096yn4fep17z7.gif

Εννοειται πως βαιρεται ευκολα...αυτο ειναι το χακτηριστικο του απο νεογεννητο.

Εξαρταται βεβαια και απο τη δραστηριοτητα...αν του πεις να κατσει να ζωγραφισουμε θα κανει μια γραμμη (και αν) και θα φυγει .Αν του πεις να ακουσει παραμυθι και δεν εχει κατι καλυτερο να κανει ή το ζητησει ο ιδιος θα κατσει αλλα και παλι οχι πολυ.Για την ακριβεια ουτε τηλεοραση δε θα κατσει να δει πανω απο 5 -10 λεπτα.Αν ομως του δωσεις κανα ανοιχτηρι να ανοιξει κανα μπουκαλι ή κανα βαλιτσακι με εργαλεια ή τον αφησεις να ανεβασει καμμια τεντα...χαχα θα κατσει παρα πολυ...

Στον παιδικο ναι βεβαια τα βγαζουν εξω αλλα εχουν μια συγκεκριμενη σειρα απο οτι καταλαβα...απλα ο μικρος αποφασιζε 2 μερες τωρα οτι βαρεθηκε και ηθελε να τον βγαλουν.Μολις τον εβγαλαν ηταν πανευτυχης...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εννοειται πως βαιρεται ευκολα...αυτο ειναι το χακτηριστικο του απο νεογεννητο.

Εξαρταται βεβαια και απο τη δραστηριοτητα...αν του πεις να κατσει να ζωγραφισουμε θα κανει μια γραμμη (και αν) και θα φυγει .Αν του πεις να ακουσει παραμυθι και δεν εχει κατι καλυτερο να κανει ή το ζητησει ο ιδιος θα κατσει αλλα και παλι οχι πολυ.Για την ακριβεια ουτε τηλεοραση δε θα κατσει να δει πανω απο 5 -10 λεπτα.Αν ομως του δωσεις κανα ανοιχτηρι να ανοιξει κανα μπουκαλι ή κανα βαλιτσακι με εργαλεια ή τον αφησεις να ανεβασει καμμια τεντα...χαχα θα κατσει παρα πολυ...

λες και μιλάς για το παιδί μου χαχα...φέρτον καλέ να κάνουν παρέα...θα μας γκρεμίσουν κανένα σπίτι! :mrgreen::mrgreen:

m57Zp2.png

Ασε σαρδελα τι τραβαμε....χαχα

Αρμακι μου μεγεια το κρεβατι ειναι πολυ ωραιο!!!Θα τρελαθει το Ευακι!

Οσο για πλαστελινες εγω του εχω παρει (απο τοτε με την υμενιτιδα)αυτες που λεει η πετρουλα.ειναι σε κατι πλαστικα βαζακια και ξερενονται μεν αλλα οχι αμεσως.Παντως ειναι φτηνα τα βαζακια αυτα.Του εχουμε παρει ενα παιχνδι με πλαστελινες που τη βαζεις στη μηχανη και βγαινει σε διαφορα σχεδια (μακαρονια,φατσουλες κτλ)

Οποτε ειναι σε τσακιρ κεφι θα κατσει για κανα 2λεπτο θα μαδησει τις πλαστελινες και εγω μετα θα τις μαζευω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...