Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.i-travel.gr/

Παλι ταξιδακι κανονιζουμε συμπεθερα??

πρεπει να συμπληρωσω τα στοιχεια μου εδω?δεν μπορω να δω μονο τιμες?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρένια συμφωνώ κι εγώ με την Εύα! Μόνο εσύ ξέρεις πότε και αν θα αποφασίσεις να κάνεις 2ο παιδάκι! Για την κάθε οικογένεια είναι διαφορετικά! Η βοήθεια, τα οικονομικά, η ψυχολογία της μαμάς κυρίως όλα παίζουν ρόλο! Σιγά μην αποφασίσουν οι άλλοι πότε θα κάνεις άλλο παιδί!

Άρμα πολύ μου άρεσε το κρεβατάκι σας!Με γεια σας και καλούς ύπνους!

Με ποια Εύα συμφωνείς? Με την Εύα-ραφαέλα?:tongue::tongue::tongue:

ΑΑΑΑΑΑ, δεν πάτε καλά σήμερα! Thanks για το κρεβατάκι!

πλαστελίνες παίξαμε κι εμείς χθες αλλά τις εξαφάνισα γιατι βγάζανε πολύ χρώμα και τις έβαζε και στο στόμα.

Μαράκι που τις βρήκατε τις μη τοξικές; Να πάρω κι εγώ...για να ξανακάνουμε προσπάθεια να παίξουμε!

Βατραχάκι μου μετά από αυτό που μου είπες θα το πετάξω κατευθείαν τον πονσταν, πραγματικά! Θα βγω να πάρω το gantil.

Τις πήρε ο καλός μου από ένα βιβλιοπωλείο τις πλαστελίνες σαρδελάκι μου. όσο για το φάρμακο μην σε μπερδεύουμε εμείς. Ρώτε καλύτερα και τον γιατρό γιατί και το gantil την ίδια ουσία με το πονστάν περιέχει. Άλλωστε ο γιατρός ξέρει για το παιδί, δεν θα σου το είχε απαγορέψει?

Βικάκι ευχαριστώ! Για να δούμε θα κοιμόμαστε για να βλέπουμε και όνειρα??:lol:

Κορίτσια πριν από λίγο έφαγα ένα κομματάκι φέτα από το μαχαίρι. Με βλέπει η Εύα και σοκαρισμένη μου λέει ''ΜΑΜΑ! Μη τως από το μαχαίλι! Θα κοπείς! :lol: Έχω λιώσει!!!! Και μου έχει πει και χίλιες φορές ευχαριστώ για τις ''τσασταλίνες''(πλαστελίνες)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μαράκι φοβερή η Εύα για τις ευχαριστίες χαχα...θα ψάξω να βρω κι εγώ μη τοξικές.

Πήγα φαρμακείο και πήρα gantil. Το πονσταν κατέληξε στα σκουπίδια χαχα...τελοσπάντων, αχρείαστο να είναι! Απλά το πονσταν είναι πιο δυνατό από το ντεπόν (έτσι νομίζω) γιατι μου τον κρατάει περισσότερες ώρες απύρετο. Μέχρι στιγμής έχουμε να ανεβάσουμε από χθες στις 11 το βράδυ!

πάω να κάνω μία κρεατόσουπα τώρα να φάει το μικράκι μου σήμερα κι εμείς θα την φάμε αύριο γιατι για σήμερα έχω φαγητό.

m57Zp2.png

Eδω ειμαι και εγω!!!

Θελουν λίγο ακομα τα φασολακια μου και ειναι ετοιμα, επλυνα και 2 πλυντηρια για το καινουριο μωρακι και την κουρτινα απο το δωματιο του Ανασταση...Ο μικρος ειναι εξω και κανει βολτες με το kart και τον ελεγχω απο όλα τα παραθυρα..

Για πλαστελινες μη τοξικες και υποαλλεργικές δοκιμαστε και τις play doh, υπαρχουν στα Koukou (νομίιιιζω και στα jumbo)..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηρθαμε και εμεις...

Ολα καλα ολα ανθηρα κλασσικα γραμμενη με ειχε στο μπες μεχρι που του βιδωθηκε να βγει εξωνα παιξει..εκανε λεει το χαμο και τον εβγαλαν μαζι με μια δασκαλα η οποια μου ειπε...''καλος, πολυ καλος ειναι ,αλλα πολυ ζωηρος θελει εναν ανθρωπο απο πισω συνεχεια...''

Σωπαααα μου ηρθε να της πω...

Τεσπα ελπιζω να αποδεχτει τη ρουτινα γρηγορα και να καθεται στο προγραμμα διοτι μας βλεπω να μας διωχνουν θα τις βγαλει οφ.

Σφιχτηκε η καρδια μου παλι που τα ακουγα τα μικρακια το πρωι εξω απο το παραθυρο να σπαραζουν...και εκεινη η δολια η δασκαλα ..τι τραγουδια εν μεσω κλαμματων ,τι παιχνιδια...χαρα στην υπομονη της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δε διαβασα ακριβως τι συζητατε για τα αντιπυρετικα αλλα σε εμας στην ιωση με τα 40αρια το gantil ειχε την ιδια αντιδραση με το ντεπον.Ειναι μια εναλλακτικη μαζι με το ντεπον και το algofren(εγω τα εδινα εναλλαξ ανα 3ωρο) αλλα το πονσταν ειναι πολυ πιο ισχυρο για αυτο και λενε να το δινουμε πανω απο 39 και μετα απο 6ωρο ξανα.Ενω ολα τα αλλα ειναι στο 5ωρο(εννοω να ξαναδωσεις το ιδιο)και το ντεπον στο 3ωρο το πονσταν ειναι στο 6ωρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ανησυχω λιγο Ιωαννα διοτι ειναι επιμονος πολυ και αν μουλαρωσει και δεν μπαινει μεσα στην ταξη (πραγμα που φοβομουν εξ αρχης) δε ξερω πως θα τον κανουν καλα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...