Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες!!!

Ο Αστερης ευτυχως ειναι καλύτερα, μακαρι ετσι να συνεχισει και το υπόλοιπο της ημερας του..

Μαρακι καλοριζικο το κρεβατακι σας και καλούς υπνους να κανει η Ευούλα!!

Ιωαννα και ο Χρηστακος συνηλθε ετσι??Καλα εκανες και του εβαλες πιο ζεστα ρουχα, νομιζω πως τα πρωινά και το τα βραδακια το θελει το μακρυμανικο του

Βικυ ειμαι μεσα για καφεδακι αλλα να μην το αμελήσουμε πάλι..

Πανμαρ τρελα ξενυχτια βλέπω η Σοφία!!:tongue:

Λαζαρενια καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!Ολα θα ειναι καλά, μην ανησυχεις...

Νατασα , Ελενη και Φιλακι καλημερα και καλή δουλεια!!!!

Σε σχεση με τον Ανασταση πιστευω ειλικρινα οτι δε θα εχεις κανενα θεμα ισως μονο στην αρχη λιγο αλλά θα προσαρμοστει αρκετα γρηγορα ,ειμαι σιγουρη!

Μακαρι βρε Ριτα μου..Παρήγορο αυτο που λές και ευχομαι ετσι να ειναι τα πραγματα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελακι οντως οι κομπρεσσες οι hansaplast θαυματουργες!!!!βεβαια πειρα απο αμυγδαλιτιδα δεν εχω (φτου φτου φτου πως μας εχει ξεφυγει)αλλα ιωση ειναι θα περασει ..

ναι συμφωνω.ειναι θαυματουργες!

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε κούκλες;;;

Εγώ σήμερα είμαι πολύ καλύτερα....

Λαζαρένια και το δικό μου στήθος έτσι...ο γιατρός μου μου είχε πει να μην το πειράζω για να δω αν τρέχει γιατί είναι χειρότερα... Εμένα είχε αρχίσει να τρέχει ακριβώς μόλις έμεινα έγκυος στον Γιάννη και δεν μπορούσα να το ψάξω παραπάνω.... τώρα που σταμάτησα τον θηλασμό (πέρασαν βέβαια 2 μήνες μόνο) αν το πατήσω ακόμα τρέχει αλλά θα αφησω να περάσει πρώτα λίγος καιρός ακόμα πριν το ψάξω..

Πετρούλα σε καταλαβαίνω... μια που τα πέρασα πρόσφατα θα σου έλεγα αν μπορούσε κάποιος τις πρώτες μέρες κυρίως να έρχεται και΄λίγες ώρες το πρωί..Βοηθάει να υπάρχει ένα φαγητό και να μην τρέχεις με τις δουλειές για να έχεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά... Παρόλα αυτά και μόνη σου να είσαι μια χαρά θα τα καταφέρεις..;)

deleni μου κι εμενα το ιδιο αλλα εχει περασει 20 μηνες που αποθηλασα και νομιζω οτι επρεπε να το κοιταξω.δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο παντως.

πετρουλα δικιο εχει η deleni οπως και τα υπολοιπα κοριτσια.θα χρειαστεις σιγουρα βοηθεια.ας κανουν οτι μπορουν.

εισαι καλυτερα σημερα?

1654096yn4fep17z7.gif

αληθεια θες να κανονισουμε οταν γινει καλα και ο αστερης να μαζευτουμε με τα μικρα στον παιδοτοπο που εκανες τα γενεθλια?οι αλλες μπορειτε?πετρουλα,ντελενι σουλα νικη σαρδελομανα?

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙ

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κι εγώ είμαι μέσα για καφεδάκι κορίτσια...

Μαράκι μου όπως τα λες...δεν είναι ιογενής γιαυτό κατευθείαν μας έδωσε αντιβίωση. Το gantil που λες δεν το ξέρω. Να το πάρω από το φαρμακείο; παρακεταμόλη είναι κι αυτό; Σε χυμό τα δίνεις ε; Ωραία, να ξέρω. Εχθές του το έβαλα σε νερό αλλά οκ ήταν έντονη η γεύση παρόλα αυτά! Την αντιβίωση την δίνετε σε χυμό;

Τα hansaplast για τον πυρετό είναι;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βίκυ άντε καλέ, έλα Αθήνα! Σε περιμένουμε!!! :lol:

Πανμαρ καλά τρεξίματα!

Λαζαρενια μου γιατί καλέ να σε παρεξηγήσουμε που δεν θες δεύτερο? Αν είναι δυνατόν! Κι εγώ στη θέση σου πάντως ουτε που θα το σκεφτόμουν για τώρα! Εδώ εμείς που έχουμε και λίγη βοήθεια και έρχονται στιγμές που φρικάρουμε, εσύ τι να πεις? Άλλωστε δεν σε πήραν και τα χρόνια. Μπορεί αργότερα που θα έχει μεγαλώσει η λαζαρένια σου να το σκέφτεις..

delenaki μπράβο που είσαι καλύτερα! Τα μικρά είναι καλά?

Σήμερα το πρόγραμμα έχει πλαστελίνες. Βρήκε κάποιες ο άντρας μου που είναι από σόγια, μη τοξικές. Δεν τις έχω εμφανίσει ακόμα, ελπίζω μόνο να μην τις φάει! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!!

εμας το βραδυ μας ηταν σχετικα καλο και ηρεμο δεν ειχε πολυ βηχα το μικρακι μου εβηξε λιγες φορες οταν ειναι ξυπνιος δεν βηχει καθολου για να δουμε ελπιζω απο σημερα να φυγει εντελως ο παλιοβηχας!

σαρδελινα μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα το αστερακι σου για αντιπυρετικο δωσε gantil οπως σου ειπε και η αρμα μας ειναι πολυ καλο κι επεισης να σου πω οτι εδω στο νοσοκομειο μας δεν δινουν ponstan γιατι εχει βρεθει υποπτο για πυρετικους σπασμους.

ξυπνησε ο τιμος τα λεμε μετα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Λαζαρενια μου γιατί καλέ να σε παρεξηγήσουμε που δεν θες δεύτερο? Αν είναι δυνατόν! Κι εγώ στη θέση σου πάντως ουτε που θα το σκεφτόμουν για τώρα! Εδώ εμείς που έχουμε και λίγη βοήθεια και έρχονται στιγμές που φρικάρουμε, εσύ τι να πεις? Άλλωστε δεν σε πήραν και τα χρόνια. Μπορεί αργότερα που θα έχει μεγαλώσει η λαζαρένια σου να το σκέφτεις..

delenaki μπράβο που είσαι καλύτερα! Τα μικρά είναι καλά?

Σήμερα το πρόγραμμα έχει πλαστελίνες. Βρήκε κάποιες ο άντρας μου που είναι από σόγια, μη τοξικές. Δεν τις έχω εμφανίσει ακόμα, ελπίζω μόνο να μην τις φάει! :lol:

οταν το λεω ,πλακωνουν να με φανε.φαγωθηκαν ολοι κανε δευτερο κανε δευτερο να μεγαλωσουν μαζι!

αυτα θα μεγαλωσουν μαζι αλλα η μανα θα ειναι ταβλα!

δεν μπορω νακαταλαβω γιατι τους εχει κολησει οτι τα μωρα πρεπει να ειναι συνομιληκα.

εγω θελω να εχουν διαφορα.βαρεθηκα πια να εξηγω .οπου κι αν παω αυτο ειναι θεμα συζητησης!!!

πετρουλα μου τις εχω αυτες τις πλαστελινες.ειναι πολυ μαλακες και δεν ξερενονται τοσο ευκολα.

1654096yn4fep17z7.gif

Σαρδελάκι μου όχι το gantil δεν είναι παρακεταμόλη είναι σαν το πονσταν.Από το φαρμακείο το παίρνεις, το παιδικό. Α, δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτά τα σιρόπια(πονσταν-γκαντιλ) θέλουν οπωσδήποτε κούνημα πριν τα δώσουμε γιατί αν δεν τα κουνήσουμε είναι σαν να μην τα έχουμε δώσει.

Εγώ το έβαζα σε λίγη αμίτα(μικρή ποσότητα για να το πιει όλο). Για την αντιβίωση δεν ξέρω να σου πω, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν την βάλεις σε χυμό.

οταν το λεω ,πλακωνουν να με φανε.φαγωθηκαν ολοι κανε δευτερο κανε δευτερο να μεγαλωσουν μαζι!

αυτα θα μεγαλωσουν μαζι αλλα η μανα θα ειναι ταβλα!

δεν μπορω νακαταλαβω γιατι τους εχει κολησει οτι τα μωρα πρεπει να ειναι συνομιληκα.

εγω θελω να εχουν διαφορα.βαρεθηκα πια να εξηγω .οπου κι αν παω αυτο ειναι θεμα συζητησης!!!

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!Εγώ αυτά τα ''πρέπει'' ποτέ δεν τα κατάλαβα. Το παιδί δεν είναι παιχνίδι! Εγώ σου είπα, στη θέση σου αν θα σκεφτόμουν για 2ο θα το σκεφτόμουν αφού θα έφτανε το 1ο τουλάχιστον 5-6 χρονών. Και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν! Απλά κλείσε τα αφτιά σου!

Α, εγώ είπα για τις πλαστελίνες καλέ, όχι η Πετρούλα! :lol:

Διαφημίσεις

Εμενα παιδια ο χρηστος τρελενεται για σιροπια φαρμακα ..μαλιστα παιρνει την συριγγα και τα πινει μονος του ..

πλαστελινες δεν εχω παρει ακομη ..εχουμε μαρκαδορους της CRAYOLA οι οποιοι ειναι απιθανοι ..βγαινουν απο παντου με απλο νερακι ..επομενη αγορα πλαστελινες λοιπον..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα σας! Τι μου κάνετε?

Πετρούλα μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα! Όλες οι μαμάδες περνάμε κρίσεις, αλλά μόλις παίρνουμε τα παιδάκια μας αγκαλίτσα το βράδυ για ύπνο όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν πολύ μικρά!

Λαζαρένια συμφωνώ κι εγώ με την Εύα! Μόνο εσύ ξέρεις πότε και αν θα αποφασίσεις να κάνεις 2ο παιδάκι! Για την κάθε οικογένεια είναι διαφορετικά! Η βοήθεια, τα οικονομικά, η ψυχολογία της μαμάς κυρίως όλα παίζουν ρόλο! Σιγά μην αποφασίσουν οι άλλοι πότε θα κάνεις άλλο παιδί!

Άρμα πολύ μου άρεσε το κρεβατάκι σας!Με γεια σας και καλούς ύπνους!

Παιδιά τελικά το σίδερο δεν τελειώνει ποτέ? Ένα έχω απλώσει και έχω άλλο ένα για σίδερο και πάλι άπλυτα! Ωστόσο, το σπίτι μου είναι ελαφρώς συμμαζεμένο έστω και μέχρι την ώρα που θα πάω να πάρω το μικρό από το σχολείο, κάτι είναι κι αυτό! Ωστόσο ανακάλυψα ότι ο Γωγουλίνος έκανε πάλι το θαύμα του και ζωγράφισε το υφασμάτινο μέρος μιας καρέκλας από την τραπεζαρία με κηρομπογιά! Πώς καθαρίζει τώρα αυτό? Επίσης, Πετρούλα ξεκίνησα τακτοποίηση σε φώτο μου έβαλες την ιδέα εδώ και καιρό και βλέπω ότι έχω πολύ δουλειά!

mGKop3.png60Jvp3.png

πλαστελίνες παίξαμε κι εμείς χθες αλλά τις εξαφάνισα γιατι βγάζανε πολύ χρώμα και τις έβαζε και στο στόμα.

Μαράκι που τις βρήκατε τις μη τοξικές; Να πάρω κι εγώ...για να ξανακάνουμε προσπάθεια να παίξουμε!

Βατραχάκι μου μετά από αυτό που μου είπες θα το πετάξω κατευθείαν τον πονσταν, πραγματικά! Θα βγω να πάρω το gantil.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...