Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλήμερα κι απο εμένα και καλή εβομαδα!!!

Σπίτι σήμερα με το ζουζούνι μου.

Ρίτα πολύ ομορφο το δεντρο..κι ολα τα χρώματα του σπιτιού δένουν απόλυτα!!

Το καλύτερο στολιδακι ομως είναι ο Γρηγόρης!!

Στην πρώτη φωτο στερεώνει τη βάση, ε;;χεχε

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone χτες δεν το σχολίασα για τον παπά, ξεχάστηκα, φοβερός ήταν εε??

Θα είχε πολύ πλακά με αυτά που έλεγε, μπράβο του, άνετος και προοδευτικός με την γουρούνα του, μου αρέσουν η κληρικοί να έχουν ανοιχτό μυαλό2574701urfk2epis5.gif

Καλημέρα!!!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Σαρδελάκι μου πως είσαι σήμερα?

Μαρίνα και joa ελπίζω τα ζουζούνια σας να είναι καλά σήμερα, όπως επίσης και οαντρούλης της giovanna.

Ριτάκι μου υπέροχο το σπίτι σου, το δέντρο σου όλα, αλλά συμφωνώ με τις υπόλοιπες, το ωραιότερο στολίδι είναι ο Γρηγόρης!

Δεν ειναι οτι δε προλαβαινω γιατι η μπουμπουκα ειναι ξανα ησυχη αλλα προσπαθω να αφιερωσω ολο μου το χρονο στο Πανουλη μου. Του στερησα τοσα πολλά και τωρα θελω να του τα δωσω ολα πισω. Παμε βολτα με το καροτσι καθε πρωι που η μπουμπου κοιμαται και παιζουμε ολη μερα !!!! Ολη μερα κυλιομαστε στο πατωμα και ειναι απολαυση. Πραγματικά ποσο του ελλειψε του καημενου η μανουλα που μπορει να κινειται και κανει τα παντα!!!!

Αν και καθυστερημένα ήθελα να σου πω πικουλινάκι μου ότι με συγκίνησες πολύ με αυτό που έγραψες. Θυμήθηκα κι εγώ πως ήμουν μετά από 9 μήνες προσοχής αφού γέννησα. Ήθελα να κάνω τόοοοσα πολλά! Πόσο μάλλον εσύ απέναντι στον Παναγιώτη! Απόλαυσέ το όσο μπορείς μέχρι να πας για δουλειά. Χαίρομαι πολύ που σε διαβάζω τόσο ευτυχισμένη!!!!!

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα το βράδυ ήταν πιο ήρεμο, ξύπνησε 3 φορές ουρλιάζοντας αλλά ευτυχώς κρατούσε για κανα λεπτό όχι παραπάνω. Λιώνω κορίτισα, την λυπάμαι τόσο πολύ :-( Σήμερα έχουμε παιδίατρο, να δούμε τι γίνεται αν και πιστεύω πως αυτό το μήνα δεν θα έχει βάλει γραμμάριο..

Stone ρεπό σήμερα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μαράκι μου είμαι μπουκωμένη...όχι υπερβολικά αλλά είμαι...φοβάμαι μην κολλήσω το μικράκι μου γμτ...μόνο αυτό με αγχώνει! Φτερνίζεται κι αυτός αρκετά και η μυτούλα του είναι λίγο κάπως αλλά του βάζω ορό μήπως και προλάβουμε τίποτε!

1792630dkhaxcjeyw.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Να σας πω και τα κατορθώματα του καλού μου το σαββατοκύριακο.

Ρωτάει την Εύα:

''ποια είναι γριούλα?'', ''ποιος θα πάει στα ΚΑΠΗ?'' ''ποιος λέει βλακείες?'' και σε όλα αυτά η Εύα απαντάει ''γιαγιά'' :lol: Το σάββατο έπαιρνε συνέχεια την μαμά μου τηλ. για να τα ακούει :lol:

Κάθε μεσημέρι όπως σας έχω πει πριν κλείσω το παντζούρι της Εύας χαιρετάμε το αμάξι του μπαμπά που συνήθως είναι απ'έξω από το σπίτι. Πάω κι εγώ το Σάββατο να το κλείσω και έχει πάει ο άτιμος απ'έξω και με το που ανοίγω το παράθυρο πετάγεται μπροστά μου. Μου κόπηκαν τα πόδια! :lol:

Και το κορυφαίο. Πάμε το σάββατο το απόγευμα στην αδερφή μου. Ο καλός μου λοιπόν όταν ήταν φοιτητής έλεγε τα χαρτιά μέχρι που βρήκε κάτι πολύ άσχημο και το έκοψε. Βρίσκω λοιπόν μία τράπουλα και του λέω άντε, θυμάσαι τίποτα? Για ρίχτα! Μου έλεγε όχι, με τίποτα, δεν το ξανακάνω κτλ. Και καλά σε καποια φάση τον έπεισα και αρχίζει να τα ρίχνει. Σοβαρό ύφος, φαινόταν πολύ πειστικός. Λέει για το παρελθόν, λέει για το παρόν(όλα σωστά..χαχα) και στο μέλλον κολλάει. Μου λέει αστο αυτό δεν το λέω. Πες μου, λέω εγώ. Να, δείχνει μια γυναίκα αλλη σε μένα. Άστα μωρέ μου λέει, βλακείες..όχι λέω εγώ συνέχισε. Και συνεχίζει, με ύφος τελείως αμήχανο και λέει ότι θα βρει εκείνος κάποια και μετά κι εγώ, αλλά εμένα δεν θα πάει καλά. Εν τω μεταξύ τα έλεγε τόσο πειστικά που δεν φαντάζεστε. Τελειώνει λοιπόν, συνεχίζει να είναι σοβαρός και βγαίνουμε για τσιγάρο. ''Ρε παιδί μου λέω, να βρίσκει ο άντρας μου την γκομενα του στα χαρτιά και εγώ να είμαι τόσο ψύχραιμη''? Μπράβο μου! Και συνέχιζε να το παίζει σοβαρός και αμήχανος για λίγο ακόμα μέχρι που έσκασε στα γέλια! :lol: :lol: Σιγά μου λέει μην τα θυμόμουν, εδώ και τότε που τα έριχνα με ένα χαρτί στο χέρι ήμουν! Τον άτιμο! Ηθοποιός έπρεπε να γινόταν! Αδικείται! :lol: :lol: :lol:

μαράκι μου είμαι μπουκωμένη...όχι υπερβολικά αλλά είμαι...φοβάμαι μην κολλήσω το μικράκι μου γμτ...μόνο αυτό με αγχώνει! Φτερνίζεται κι αυτός αρκετά και η μυτούλα του είναι λίγο κάπως αλλά του βάζω ορό μήπως και προλάβουμε τίποτε!

Σαρδελάκι μου ελπίζω να μείνετε μόνο στο μπούκωμα. Πολύ ορό όπως κάνεις και γενικά όσο μπορείς μην τον πολυπλησιάζεις.

Μαράκι μου προσπαθώ να μην τον αγκαλιάζω, να μην τον φιλάω....κατά τ΄άλλα είμαστε όλη μέρα μαζί και κάποια πράγματα δεν μπορω να τα αποφύγω.

Όσο για τον άντρα σου πραγματικά αδικείται χεχε

m57Zp2.png

Καλημερα..

Ριτακι και του χρονου ..πολυ ωραιο το δεντρακι και κυριως ο Γρηγορακης ..Εμας το δεντρο χθες υπεστη ηδη την πρωτη πτωση του

ο Χρηστος το βραδυ σηκωσε παλι πυρετο 37,9 του δωσαμε ντεπον και επεσε και ειναι σπιτι με την γιαγια μες την τρελη χαρα!!(τον κρατησαμε προληπτικα..)

Μαρινα ως συνηθως τα πιτσιρικια μας μαζι ..περαστικα στον Γωγουλινο μας...

Κωνκων περαστικα...

Χαχαχα ολες τα ιδια παιχνιδια εχουμε στα πιτσιρικια???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...