Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες! Τι κάνετε? Εμείς καλά, εχτές κλείσαμε το κρεβάτι της Εύας τελικά από την Νεοσέτ. Την άλλη Τετάρτη θα το έχουμε. Ε, ρε γλέντια! Έχουμε να ρίξουμε ξεχύχτι..:lol: :lol: :lol: Πήραμε αυτό:http://178.79.130.126/node/451

Πήγα να μαζέψω 1 παρά το γιο μου από το σχολείο και , περίμενα, περίμενα παιδί δεν έβλεπα! Μετά από κανένα 7' μου τον φέρνουν και μου είπαν ότι δεν ήθελε να φύγει αν δεν έτρωγε! Ναιιιι, το δικό μου το παιδί! Και τι έφαγε? Φασολάκια με πατατούλες και φέτα! Στο σπίτι μας κάνει κάνει κόλπα με αυτά!

Καλά αυτές είναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!

Η Εύα εχτές έφαγε φασολάδα και έκανε λες και έτρωγε δεν ξέρω κι εγώ τι. Με δυο κουτάλια έτρωγε, ένα εκείνη ένα εγώ. Και έλεγε συνέχεια μμμμμμμμμμμ, μόστιμα φατσόλια! :lol:

Τι είναι η προγεστερόνη ρε κορίτσια?

Είναι τα utrogestan τα χάπια, τα δίνουν συνήθως αν αρχίσει η εγκυμοσύνη με καφέ υγρά, ή αν υπάρχει αποκόλληση ή στις εξωσωματικές. Γενικά τα δίνουν πολύ συχνά οι γυναικολόγοι...

Η Must εξοδος τα τελευτια 2,5 χρονια ειναι το σ/μ!!Τρελη διασκεδαση και ευτυχως στη γειτονια μου με πολλες επιλογες.Πας carrrefour(ειναι της μοδας)?φορας κατι πιο trendy,πας Βασιλοπουλο(πανακριβου)? βαζεις κατι πιο glamourous ,πας dia ή lidl φορας κατι και απο τους κινεζους...ε αν πας στο Ok(ψιλικατζιδικο)πας και με την παντοφλα που λεει ο λογος... χαχα

ΑΑΑΑΑ εσύ έχεις πολλές επιλογές κοπελιά, είσαι προνομιούχα! χαχαχαχαχαχα!!!!!

Πετρούλα μου το ίδιο έπαθα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα...Από την κλεισούρα μιας φρίκαρα και όλα τα έβλεπα μαύρα. Είναι απόλυτα λογικό. Προσπάθησε να κάνεις κάτι να ξεφύγεις λίγο, θα σου κάνει καλό...

Σαρδελάκι μου πως είναι ο Αστέρης? Τα καταφέρατε τελικά με την αντιβίωση?

Λαζαρένια πριν κάνω την Εύα έτρεχε το στήθος μου υγρό και είχα λίγο τσιμπιμένη προλακτίνη. Δεν έκανα κάτι, μετά όταν έκοψα το θηλασμό συνέχιζε να τρέχει γιατί ούτε κι εγώ πήρα χάπια. Κάποια στιγμή σταμάτησε από μόνο του και εμφανίστηκε ξανά πριν κανα δίμηνο. Ο γιατρός μου είχε πει ότι πολλές φορές συμβαίνει και από το άγχος αυτό. Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις, περιμένουμε νέα σου!

Κικίτσαααααα μην ξεχάσεις να βγάλεις τις τσάντες από την κυρία!!! :lol: :lol: :lol:

Φιλιά σε όλες σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας.

Sardelaki πώς είναι ο μικρός?

Τα υπόλοιπα παιδάκια μας και οι μανούλες?

Εμείς καλά δόξα το Θεό. Και τον ακούω μόλις ξύπνησε, οπότε σας φιλώ πάω για το γάγα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλε βικυ η Φωτεινη δεν ειχε παρουσιασει αλλεργια?ή κανω λαθος?

καλημερα κοριτσια μου

ριτακι υποτιθεται οτι ειχε αλλεργια στο γαλα αλλα δεν φαινοταν τιποτα στις εξετασεις που της καναμε 2-3 φορες.

ειχε κανει διαρροια πριν τα χειρουργεια και τοτε μου λεγανε οτι εχει αλλεργια αλλα εγω επεμενα οτι δεν εχει και οτι απλα κανει διαρροια απο τον πολυ πονο που ειχε το μωρο.ετσι καναμε και τις εξετασεις που εδειχναν οτι δεν εχει αλλεργια και παλι εκεινοι μου ελεγαν οτι πολλες φορες δεν φαινεται στις εξετασεις.

τελικα ομως ειχα δικιο και δεν ειχε τιποτα.

το neocate το γαλα της το εδιναν λογω χειρουργειων.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα!!!

Να σχολιασω δυο πραγματα τσακα τσακα γιατι μετα θα με φαει παλι η δουλεια!

Σαρδελακι εγω αλλα ξερω για την αμυγδαλιτιδα... Επειδη ο Σωτηρης ο,τι αρπαξει αμυγδαλιτιδα το κανει κι εχω παιδευτει πολυ, αυτο που ξερω απο τον παιδιατρο μας ειναι οτι η αμυγδαλιτιδα ναι μεν κανει πολυ πυρετο αλλα αμα ειναι ιογενης (που ολες απ'οτι εχω καταλαβει ειναι) περναει απο μόνη της. Κανει τον κυκλο της, το παιδι κανει πολυ πυρετο αλλα η αντιβιωση δεν ειναι απαραιτητη... Εκτος κι αν ειναι πυωδης, οποτε η αντιβιωση ειναι αναποφευκτη! Ο Σωτηρακης μου εχει κανει 5-6 φορες αμυγδαλιτιδες και αντιβιωση δεν εχει παρει ποτε... Κατα τον γιατρο μας, η αντιβιωση σε αυτες τις περιπτωσεις απλα δεν κανει τιποτα... Τωρα στην περιπτωση σας δεν ξερω τι ισχυει, με τη λογικη οτι το παιδι δεν κανει να ανεβασει πολυ πυρετο... Πως ειναι σημερα το αστερακι σου? Μπανακια τον κανεις? Επισης ξερω απο αλλες μαμαδες οτι καλη δουλεια κανουν και κατι κομπρεσες της hansaplast. Εχε το στα υποψη!

Βατραχακι να γιατι επιασα γιο! Τρωω ατελειωτο αλατι! Χμμμμμ, κομμενο το αλατι την επομενη φορα!!!

Λαμπρινουλι τι κανεις? Πολυ γελασα με τη μικρη!!! και ο Τοτος μου τα ιδια, συγκλονιστικη βελτιωση δε βλεπω, μια πολυ μικρη προοδο βλεπω μονο...

Φιλακια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Καλημερααααααααααα

Χαχαχα αναρωτιεμαι τελικως η κικο την αλλαξε την φουκαριαρα στο τικερ της????

Προγεστερονη εγω δεν πηρα αλλα εχει ενδιαφερον το θεμα να το παρακολουθησουμε ..

Πετρουλα μου ελπιζω σήμερα να εισαι ποοοοολυ καλυτερα ...

Ριτακι εισαι υπερτυχερη!!!!!τοοοοσα sm ????μα τι επιλογες!!!!!!!εμεις μονο my market & ψιλικατζιδικο εχουμε ..

Σαρδελακιον περαστικα στον Αστερη σου ...

Αρμακι μεγια το κρεβατακι σου!!!!καλους υπνους!!!!εμας ακοοοοομα....

Ο Χρηστακος σήμερα ολο ενθουσιασμο πηγε σχολειο !!εβηξε μια φορα την νυχτα αλλα ολη μερα ζητημα να εβηξε 5 φορες ...καλου κακου του εβαλε τζην καπρι παντελονι μην μου κρυωσει γιατι το πρωι που εφυγα ειχε 19 βαθμους..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλημέρα...

το βράδυ του έδωσα πονσταν και έτσι κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς να ανεβάσει πυρετό. Προς στιγμής καλά είμαστε...σήμερα του την έδωσα με κουταλάκι την αντιβίωση, την πήραμε με χίλια ζόρια βέβαια αλλά την πήρε. Ούτε και το πονσταν δεν του αρέσει κι εχθές ξεσηκώσαμε την πολυκατοικία. Τελικά του λέει η πεθερά μου " Αστέρη πρέπει να την πάρεις για να μην ξανακάνεις πυρετό και για να μην έρθει ο γιατρός γιατι είναι κάτω και περιμένει να δεί αν την ήπιες" (αυτό το δεύτερο βλακεία αλλά τι να πω...) έτσι την ήπιε ο καψερός και σηκώσαμε το θυροτηλέφωνο και διώξαμε τον γιατρό και καλά χαχα

Νατασάκι μου , μας έδωσε αντιβίωση γιατι μου είπε πως άρχισε να μαζεύει πύον...φαινόταν, αλλά είναι ακόμη στην αρχή μου είπε!

m57Zp2.png

Σαρδελάκι υπάρχει και το gantil που είναι το ίδιο με το πονστάν αλλά δεν έχει τόσο έντονη γεύση. Εγώ μ'αυτό σώθηκα με τα 40αρια που χτυπούσε η Εύα γιατί το πονστάν το έκανε κατευθείαν εμετό. Αυτό της το έβαζα σε λίγο χυμό όπως και το ντεπόν(αλλιώς δεν τα πίνει με τίποτα) και δεν το καταλάβαινε. Περαστικούλια!

Νατάσα ο λαιμός φαίνεται πότε χρειάζεται αντιβίωση. Και εμένα η Εύα έτσι κάνει αλλά πάντα φαίνεται ότι είναι ιογενής και δεν έχει παρει αντιβίωση. Προφανώς του Αστερη δεν θα είναι ιογενής για να του έδωσε αμέσως.

joa ευχαριστώ! Το δικό σας κρεβατάκι ακόμα να έρθει? Σας το είχαν πει ότι θα καθυστερήσει τόσο?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Περαστικά sardelaki μου, ίωση είναι, θα περάσει...

vickypap, τί διαβάζω; Μύκονο; Σε ζηλεύω, μόνο αυτό θα σου πω και τίποτα άλλο. Ελπίζω να περάσετε τις καλύτερες διακοπές. Αν μπορέσεις να το συνδιάσεις να σε δούμε και λίγο, ακόμα καλύτερα, χιχι.

καλε για τηνο ξεκινησαμε αλλα ειπαμε να το εμπλουτισουμε λιγο.το προβλημα ειναι στην φιλη μου που ακομη δεν εχει πληρωθει και δεν μπορουμε να κλεισουμε τα εισητηρια.πρεπει να γινει αμεσα ομως γιατι καθε μερα που περναει ειναι και πιο ακριβα.

θα προσπαθησουμε για την αθηνα.

αλλα και να μη τα καταφερω τωρα,ξερετε εγω ειμαι τρελλη,ερχομαι και απροειδοποιητα :tongue::tongue:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κι εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω! Βικάκι για δώσε λεπτομέρειες!!!

κατσε μολις τα κλεισω θα σας πω.

πετρουλα πως εισαι σημερα??? ανεβηκες κανα οροφο η ακομη στα πατωματα ειναι η διαθεση σου?

Διαφημίσεις

Κορίτσια το σίδερο είναι περισυλλογή, γι' αυτό και ξεκουράζει. Ειδικά ο χαλαρωτικός ήχος του ατμού, νομίζεις ότι είσαι κάπου κι εγώ δεν ξέρω πού εκείνη την ώρα :-D:-D:-D:-D

οταν λοιπον θα θες να χαλαρωσεις χτυπα ενα τηλ να σου φερω ολα τα πουκαμισα του λουκα που σε λιγο θα θελουν φρεσκαρισμα.να ενας λογος που μισω τον χειμωνα!!!αααα υπαρχει ομως και ενας αλλος που τον αγαπω.φοραμε ρουχα που κρυβουν τα πολλα πολλα :tongue:

αληθεια θες να κανονισουμε οταν γινει καλα και ο αστερης να μαζευτουμε με τα μικρα στον παιδοτοπο που εκανες τα γενεθλια?οι αλλες μπορειτε?πετρουλα,ντελενι σουλα νικη σαρδελομανα?

Καλημέρα!

Αντε βρε Σαρδελάκι, μακάρι να συνεχίσετε απύρετοι...

Πετρούλα, πώς είναι τα κέφια σήμερα? καλύτερα?

Βατραχάκι, το Θοδωράκι τι κάνει?

Ντελένη, σου πέρασε καθόλου ο πονοκέφαλος?

Αρμα, με γεια το κρεβατάκι σας!

Ρίτα, μία από τα ίδια με το σούπερ μάρκετ... Η ΕΞΟΔΟΣ!!! Βέβαια, διαφέρουμε στις επιλογές μας... Εμείς πάμε Σκλαβενίτη, Βασιλόπουλο και Lidl (Carrefour και Βερόπουλο δεν πατάω, άλλα δεν έχουμε...) αλλά από "φορεσιά"... τα ίδια παντού, δεν αλλάζει ανάλογα με το Σ-Μ!

Κίκο... απλά έγραψες!!!

Γειτόνισσα, Νατάσα, Βίκυ, (Μα)Ελένη, Μαρίζα... Καλημέρα!

Εμείς χτες είχαμε κόσμο σπίτι (κάτι φίλους του άντρα μου) και η μικρή μου ξεσάλωσε και ξενύχτησε! Στις δέκα κοιμήθηκε τελικά!!!

Σήμερα έχουμε πολλά τρεξίματα... ΙΚΑ, λαϊκή, προετοιμασία και το απόγευμα θα φύγουμε, θα πάμε πρώτα να δούμε την μία γιαγιά μας και μετά θα πάμε να κοιμηθούμε στην άλλη γιαγιά για να φύγουμε αύριο πρωί πρωί για Πειραιά!

Αυτά για την ώρα...

Ελπίζω να προλάβω να μπω λιγάκι και το μεσημέρι.

Φιλάκια

mrdIp3.png

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε κούκλες;;;

Εγώ σήμερα είμαι πολύ καλύτερα....

Λαζαρένια και το δικό μου στήθος έτσι...ο γιατρός μου μου είχε πει να μην το πειράζω για να δω αν τρέχει γιατί είναι χειρότερα... Εμένα είχε αρχίσει να τρέχει ακριβώς μόλις έμεινα έγκυος στον Γιάννη και δεν μπορούσα να το ψάξω παραπάνω.... τώρα που σταμάτησα τον θηλασμό (πέρασαν βέβαια 2 μήνες μόνο) αν το πατήσω ακόμα τρέχει αλλά θα αφησω να περάσει πρώτα λίγος καιρός ακόμα πριν το ψάξω..

Πετρούλα σε καταλαβαίνω... μια που τα πέρασα πρόσφατα θα σου έλεγα αν μπορούσε κάποιος τις πρώτες μέρες κυρίως να έρχεται και΄λίγες ώρες το πρωί..Βοηθάει να υπάρχει ένα φαγητό και να μην τρέχεις με τις δουλειές για να έχεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά... Παρόλα αυτά και μόνη σου να είσαι μια χαρά θα τα καταφέρεις..;);)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εμενα το σιδερο ειναι μεγαλος μπελας....ξενυχταω γα αυτη τη δουλεια γιατι δε γινεται αλλιως...με εχουν φαει τα πουκαμσα ρε γμτ.

Η Must εξοδος τα τελευτια 2,5 χρονια ειναι το σ/μ!!Τρελη διασκεδαση και ευτυχως στη γειτονια μου με πολλες επιλογες.Πας carrrefour(ειναι της μοδας)?φορας κατι πιο trendy,πας Βασιλοπουλο(πανακριβου)? βαζεις κατι πιο glamourous ,πας dia ή lidl φορας κατι και απο τους κινεζους...ε αν πας στο Ok(ψιλικατζιδικο)πας και με την παντοφλα που λεει ο λογος... χαχα

ετσι ακριβως και εγω εδω.

καλημερα μανουλες γλυκες.

σαρδελινα ευτυχως συνεργαστηκε εστω κι ετσι.ευτυχως η δικια μου ειναι λατρης των σιροπιων οποτε δεν εχω τετοιο θεμα.

ιογενης αμυγδαλιτιδα κανει και η δικια μου και της διναμε το augmentin.βεβαια βαρια αντιβιωση.

αρμα μου αν ειναι το υγρο απο το αγχος ,ε!τοτε καλα κρατει........:-D:-D:-D

απλα μου ειπε οτι καλο ειναι να σταματησει γιατι δεν κανει να μεινει μεσα μην δημιουργησει τιποτα αλλο στο μελλον και με ρωτησε αν ταλαιπωρηθηκα απο μαστιτιδες κλπ.

φυσικα της λεω απο τετοια πρωτη!!!!!!!

σε λιγο θα φυγω παλι στο μικροβιολογικο.να ειχα ενα ατομο τωρα να μου την κρατουσε λιγακι την λαζαρενια.γι αυτο δεν θελω δευτερο κοριτσια ακομη.εχω θεματα δικα μου.δευτερη εγκυμοσυνη θα με εβγαζε πολυ εκτος.μη με παρεξηγειτε......

ριτα εισαι φοβερη με αυτα που γραφεις.

εχεις καλες επιλογες βλεπω:-D:-D:-D

εγω εδω ενα μαναβικο εχω γυρω μου μονο.με περνει και μ ετην παντοφλα να παω:-D:-D:-D

φιλακι μου ποτε να σε παρω ρε γμτ να μιλησουμε?το ναταλακι ειναι καλα?

την προγεστερονη κοριτσια εγω την πηρα γιατι ο υπερυχος εδειχνε το μωρακι μου πιο μικρο απο οτι θα επρεπε να ειναι.εκανα χωριακες και οι μοναδες ηταν χαμηλες.

με φοβισε πολυ τοτε και θυμαμαι που μου ειπε ''αν μεσα στο σκ το χασεις μην στεναχωρηθεις.ειναι κατι που δεν μπορεις να τα βαλεις με την φυση''!!!

απο αυτο και μονο κοντεψα να το χασω.τελος παντων τα πηρα τρεις μηνες γιατι ειχα και καφε αλλα τα θεωρουνε εντελως ακινδυνα.

γενικως εγω ειμαι κατα των χαπιων κλπ στην εγκυμοσυνη γιατι παντα ειχα αυτην την αμφιβολια πως ειναι σιγουρο οτι δεν δημιουργει το παραμικρο?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...