Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελάκι περαστικά σας. Η αμυγδαλίτιδα δεν περνάει χωρίς αντιβίωση. Αφού ξεκινήσατε όμως από αύριο θα είναι καλύτερα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελάκι περαστικά σας. Η αμυγδαλίτιδα δεν περνάει χωρίς αντιβίωση. Αφού ξεκινήσατε όμως από αύριο θα είναι καλύτερα.

ναί γιοβάννα μου; μακάρι γλυκιά μου...είμαι φρικαρισμένη...όλα τα μωρά φυσικά αρρωσταίνουν, αλλά εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα!

m57Zp2.png

Περαστικά sardelaki μου, ίωση είναι, θα περάσει...

vickypap, τί διαβάζω; Μύκονο; Σε ζηλεύω, μόνο αυτό θα σου πω και τίποτα άλλο. Ελπίζω να περάσετε τις καλύτερες διακοπές. Αν μπορέσεις να το συνδιάσεις να σε δούμε και λίγο, ακόμα καλύτερα, χιχι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κι εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω! Βικάκι για δώσε λεπτομέρειες!!!

Πετρούλα αφού τα πρωινά η πεθερά σου δουλεύει μήπως μπορεί καμιά ωρίτσα το απόγευμα να τον κρατάει να αλλάζετε και οι 2 παραστάσεις? Η μαμά σου δουλεύει? Εμένα ανέλαβαν από ένα παιδί οι γονείς μου το απόγευμα εκτός σπιτιού και έκατσα να σιδερώσω το χαμό και πραγματικά ξεκουράστηκα! Τι καλά θα ήταν να τους είχα συνέχεια! Αύριο όμως τελειώνουν τα ψέματα! Μπουχουχού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Που φτάσαμε!!! Να θεωρούμε το σιδέρωμα ξεκούραση!!! Και εγώ τα ίδια έκανα το απόγευμα. Ανέλαβε ο καλός μου την Αλεξάνδρα και σιδέρωσα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Α καλά Γιοβάννα μου...εγώ που το απεχθανόμουν και τελευταία θεωρώ ότι το σίδερο με χαλαρώνει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σαρδελάκι μου ελπίζω να περάσετε ενα ήρεμο βράδυ...

Εγώ είμαι χάλια...απο το απόγευμα εχω τρελό πονοκέφαλο...:(

Πετρούλα πως είσαι;;;

Κική και εγώ ψόφησα να γελάω...ε, μα κοψομεσιάστηκε η γυναίκα τόσους μήνες!!!!:D:D:D:D

Καληνύχτα σε όλες...δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω...:oops: Τα λέμε αύριο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ντελενάκι μου περαστικά για το κεφαλάκι σου!

τώρα άρχισε να ανεβάζει ο μικρός...του έδωσα πονσταν κι ελπίζω να τον κρατήσει απύρετο για αρκετές ώρες για να κοιμηθεί. Πονστάν του έδωσα και στης 12 το μεσημέρι και από τότε μέχρι τώρα δεν ανέβασε. Ξεκινήσαμε και την αντιβίωση και δεν την έπινε με τίποτε. χμμμμμμμμμμμ...αύριο θα δω πως θα την δώσω. Έκλαιγε και χτυπιόταν και έβαζε το δάχτυλο για να κάνει εμμετό!

m57Zp2.png

Να 'μαι κι εγώ.

Sardelaki περαστικούλια μωρέ στον Αστερακο σου. Μακάρι να βγάλετε τη νύχτα απύρετοι.

Delenaki περαστικά και σε σένα για τον πονοκέφαλο. Πωπω όλη την προηγούμενη βδομάδα είχα και ούτε να το σκέφτομαι εν θέλω.

Πετρουλίτσα καλύτερα?

Ηλιάνα δεν μας είπες νέα.

Αχ Κικο με τα ωραία σου!!!!! Γράφεις ιστορία στο cafe μας χιχιχι!

Vatraxaki το μωράκι σου πώς είναι?

Εμείς τώρα κοιμηθήκαμε.

Είχαμε βγει βολτίτσα στην παραλία και μιας και είχατε αναφέρει πολλές φορές για πίτσα ε φάγαμε κι εμείς μια, ζουλέψαμε.

Ηρθαν και κάτι φίλοι μας και τα είπαμε, καλά ήταν, αν και κοντέψαμε να βρεθούμε στη θάλασσα με τον μικρό :shock:

Κορίτσια το σίδερο είναι περισυλλογή, γι' αυτό και ξεκουράζει. Ειδικά ο χαλαρωτικός ήχος του ατμού, νομίζεις ότι είσαι κάπου κι εγώ δεν ξέρω πού εκείνη την ώρα :-D:-D:-D:-D

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ξεκινάμε αντιβίωση και ο Θεός βοηθός!

Περαστικα Αλεξάνδρα, μακαρι απο αυριο κιολας να υπαρχει βελτίωση...

αφού τα πρωινά η πεθερά σου δουλεύει μήπως μπορεί καμιά ωρίτσα το απόγευμα να τον κρατάει να αλλάζετε και οι 2 παραστάσεις? Η μαμά σου δουλεύει?

Μαρινα η πεθερα μου εκει εχει ωραριο 9 πμ- 9μμ..Αν της το ζητησω βεβαια δεν θα μου το αρνηθει, οπως προχτες που της ειπα οτι με τη γεννηση του παιδιου καλα θα κανουν να συζητησουν λίγο τα ωραρια τους..Τουλάχιστον να εχω ενα ατομο (προτιμω τον μπαμπα μας) απο τις 7 το απόγευμα και μετα...Η μαμα μου εχει σταθερο ωραριο 7 πμ-2 μμ και πονταρω λίγο και σε εκεινη τις απογευματινες ωρες οταν ερθει το πιτσιρικι...Βεβαια εκεινη δεν οδηγει και ειμαστε και καπως μακρια, αλλα πιστευω θα την βρει την ακρη, πότε με τον μπαμπα μου και πότε με την αδερφη μου ειμαι σιγουρη πως για τις πρωτες μερες θα εχω τη βοηθεια της...Προς το παρον πηγαινω εγω εκει λίγο να ξεφευγουμε αλλα αυτη την εβδομαδα λειπουν για αυτο λίγο κλείστηκα αυτες τις μερες..

Που φτάσαμε!!! Να θεωρούμε το σιδέρωμα ξεκούραση!!! Και εγώ τα ίδια έκανα το απόγευμα. .

Ασε ασε απίστευτη χαλαρωση χτες...Κι ας πονεσε η πλάτη μου!!

Κορίτσια το σίδερο είναι περισυλλογή, γι' αυτό και ξεκουράζει. Ειδικά ο χαλαρωτικός ήχος του ατμού, νομίζεις ότι είσαι κάπου κι εγώ δεν ξέρω πού εκείνη την ώρα :-D:-D:-D:-D

Σε ενα ατμόπλοιο και ... φεεεεευγεις μακρια!!!:tongue:

Αντε σας αφηνω γιατι εκανα ενα κηρυγμα πριν λίγο και με εγκατέλειψαν οι δυναμεις μου...Καλό Βραδυ!!!

Να ρωτησω κτ ασχετο??Τον φρεσκο δυοσμο τον ψιλοκοβουμε οπως τον μαϊντανό ή μονο τα φυλλα του χρησιμοποιουμε???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα όντως λίγο εμεινε αλλα πολύ φοβαμαι μηπως χειροτερεψουν τα πραγματα μετα...

Τι να σου πω βρε Πετρουλα...να σου πω οτι νομιζω οτι θα ειναι ευκολα?Ψεμματα θα σου πω...

Αν και δεν εχω εμπειρια,πιστευω οτι καθε αρχη και δυσκολη...σιγουρα θα ειναι πιεστικα με τα 2 παιδια, θα υπαρχουν στιγμες που θα νιωθουμε οτι δεν μπορουμε να τα κουμανταρουμε και η κουραση θα ειναι μεγαλη.Οσο να ειναι στην αρχη πελαγωνεις.

Ξερω πολυ καλα πως ειναι η καθημερινοτητα με ενα παιδι οληηη μερα καθε μερα ποσο μαλλον με 2 και ειλικρινα οσο και να ακουγεται στους αλλους απλο ειναι πολυυυ δυσκολο για να μην πω το δυσκολοτερο ολων.

Παρολα αυτα, πιστευω οτι τα πραγματα θα μπουν πολυ γρηγορα σε μια σειρα γιατι αν εισαι σε εγρηγορση δε γινεται αλλιως.Σκεψου μονο ποσο πιο απελευθερωμενη θα εισαι μονο και μονο που θα εχεις ελευθερια κινησεων χωρις την κοιλιτσα και επισης οτι η εμπειρια που ηδη εχεις θα παιξει καθοριστικο ρολο.

Σε σχεση με τον Ανασταση πιστευω ειλικρινα οτι δε θα εχεις κανενα θεμα ισως μονο στην αρχη λιγο αλλά θα προσαρμοστει αρκετα γρηγορα ,ειμαι σιγουρη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα το σιδερο ειναι μεγαλος μπελας....ξενυχταω γα αυτη τη δουλεια γιατι δε γινεται αλλιως...με εχουν φαει τα πουκαμσα ρε γμτ.

Η Must εξοδος τα τελευτια 2,5 χρονια ειναι το σ/μ!!Τρελη διασκεδαση και ευτυχως στη γειτονια μου με πολλες επιλογες.Πας carrrefour(ειναι της μοδας)?φορας κατι πιο trendy,πας Βασιλοπουλο(πανακριβου)? βαζεις κατι πιο glamourous ,πας dia ή lidl φορας κατι και απο τους κινεζους...ε αν πας στο Ok(ψιλικατζιδικο)πας και με την παντοφλα που λεει ο λογος... χαχα

Τον φρεσκο δυοσμο ή τον αποξηραινεις και τον τριβεις ή τον ψιλοκοβεις αλλα μονο τα φυλλαρακια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια μου σας εχασα..σορυ.......

να πω περαστικα στον αστερακη της σαρδελινας μας.

ευχομαι να ειναι περαστικο και τιποτε αλλο!

δεν σας διαβασα αναλυτικα κοριτσια μου,λιγο στα πεταχτα και διαβασα για την προγεστερονη.κι εγω πηρα μεχρι τον 3ο μηνα.

αλλεργια δεν μου εμφανισε παντως.....

να σας πω οποια θελει για το γαια ,οτι εχω την γυναικολογο μου εκει που ειναι σουπερ.οποια ενδιαφερεται να μαθω και τιμες.

επισης σημερα εκανα την κυτταρολογικη εξεταση στο στηθος.

εχω αγωνια για τα αποτελεσματα.

η ψηλαφιση ηταν καλη οπως και το πασχα που ξανακανα αλλα εχω πολυ υγρο.

αν δεν δειξει κι αυτη θα ξανακανω παλι απο την αρχη ολες τις εξετασεις.

η προλακτινη μου ηταν καλη.

εσεις ειστε καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

ναί γιοβάννα μου; μακάρι γλυκιά μου...είμαι φρικαρισμένη...όλα τα μωρά φυσικά αρρωσταίνουν, αλλά εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα!

δεν περασες και λιγα.φυσικο ειναι κοπελα μου...αλλα ολα θα περασουν.

πήγαμε γιατρό...αμυγδαλίτιδα τελικά...η αριστερή πλευρά είναι στο ξεκίνημα , η δεξιά είναι μιά χαρά.

Σήμερα μας είπε να είμαστε σε επιφυλακή γιατι κάνει υψηλό πυρετό η αμυγδαλίτιδια και να προσπαθώ να μην ξεφεύγει από τα δέκατα. Ξεκινάμε αντιβίωση και ο Θεός βοηθός! Δεν είμαι καλά κι εγώ...μέσα στο άγχος, καταλαβαίνεται!

ωχ!ναι κανει υψηλο πυρετο η αμυγδαλιτιδα.τι αντιβιωση περνει?

συνηθως κρατα 3 μερες ο πυρετος!

περαστικα του και γρηγορη αναρρωση.......

1654096yn4fep17z7.gif

Σαρδελακι μου περαστικα υπομονη και θα υποχωρησει με την αντιβιωση.Ηρεμο βραδυ να εχετε.

Βατραχακι πως ειναι ο μικρος?

Λαμπρινουλι μου τι κανεις?????Πες μας κανα νεο σας καλε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η Must εξοδος τα τελευτια 2,5 χρονια ειναι το σ/μ!!Τρελη διασκεδαση και ευτυχως στη γειτονια μου με πολλες επιλογες.Πας carrrefour(ειναι της μοδας)?φορας κατι πιο trendy,πας Βασιλοπουλο(πανακριβου)? βαζεις κατι πιο glamourous ,πας dia ή lidl φορας κατι και απο τους κινεζους...ε αν πας στο Ok(ψιλικατζιδικο)πας και με την παντοφλα που λεει ο λογος... χαχα
Καλά τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή σας μέρα κυρίες! Αστέρη, περαστικά σου αγάπη μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...