Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε λες?

Θα κανω το γκαλοπ μου και σε αλλες γνωστες που ξερω οτι εχουν παρει τα περιβοητα utrogestan Και θα ρωτησω και το γιατρο με την πρωτη ευκαιρια.

να μαι!!!!!!!!!!!!!!!!

απο την διαδικασια της εξωσωματικης τα επαιρνα και μεχρι τον 5 μηνα(μπορει και 6)

την φωτεινη την ξερετε,δεν εχει τιποτα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι είναι η προγεστερόνη ρε κορίτσια?

Κι εγω αυτο ηθελα να ρωτησω...

Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον, δεν εγινε κτ αλλα μου φταινε διαφορα πραγματα..Οπως οτι το μεσημερι πάλι φωναζαμε για να κοιμηθουμε, οτι ειμαι ολη μερα μονη μου με το παιδι, δεν εχω ορεξη να βγω ουτε για εναν καφε -αλλα και να ηθελα ολες οι φιλες ή ξαδερφες μου δουλευουν- ο συζυγος ολη μερα λειπει, θελω να φτιαξω το δωματιο του Ανασταση και ενα μηνα τωρα δεν εχω βγαλει ακρη με τους παλιοκωδικους, τα χρωματα και ολες τις αηδιες που εχει μεσα αυτος ο καταλογος, θελω να φτιαξω και το υπογειο οπως σας ειπα και με εναν Ανασταση μες τα πόδοα μου οχι να το συμμαζεψω ούτε τις σκαλες μπορω να κατεβω...

Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη ή οχι αλλα πρωτη φορα πελαγωνω και δεν μπορω να κανω και τπτ...

Και δεν εφταναν ολα αυτα εχω και τις καουρες και δως του ολη μερα νερο και τουαλετα...

Ααα εχω και μια ακανθα στη φτερνα και εχει δεσει το γλυκό..Εκει να δεις πόνος!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ωχ Βικακι μου....σε ξεχασα μη μου κακιωνεις καλε!!!Αντε φτιαξε τη μερεντουλα τωρα!!

Προγεστερονη νομιζω ειναι μια ορμονη για τη διατηρηση της εγκυμοσυνης οπου χρειαζεται τη χορηγουν με κατι χαπακια.

Πετρουλα....σα να τα εγραψα εγω πριν λιγο καιρο αλλα χωρις την κοιλια.:roll:

Τι να σου πω βρε κοπελα μου,κουραστηκες πολυ και ειναι απολυτως κατανοητο το πως αισθανεσαι.Ωρες ωρες δεν παλευεται η κατασταση απλα συνηθιζεις και περνας καλα μολις βρεις τους ρυθμους.Απλα εχεις και την εγκυμοσυνη τωρα που σε εχει κουρασει ακομα πιο πολυ και ολα φαινονται βουνο.

Οπου να ειναι ομως ξεμπερδευεις και νομιζω οτι ολα θα στρωσουν μολις βρειτε τους ρυθμους σας οικογενειακως.Τωρα σιγουρα η υπομονη εχει φτασει στα ορια της και θελεις να τελειωνεις.Λιγο ακομα και φτασαμε!!!

Καλε βικυ η Φωτεινη δεν ειχε παρουσιασει αλλεργια?ή κανω λαθος?

Παω για καφε με μια φιλεναδα μου και τα παιδια....ε ρε γλεντια!χαχα

(Ασχετο ξερετε τι ωρα ηρθε ο ανδρας μου απο το γραφειο εχθες?12 και δεκα το βραδυ....οι γονεις μου στον πνευμονολογο το απογευμα παλι και μιλαμε τα εφτυσα.

Του ετυχε εκτακτη δουλεια και δεν το ηξερα και ξεμεινα με τον μικρο ο οποιος κοιμηθηκε μετα τις 12...)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Κική μου να είσαι καλά! Λύθηκα στα γέλια :P:p:p:p:p:p Έφυγε και η κούραση και η υπνηλία και όλα.

Το μπουμπουκάκι μου είχε ένα ανήσυχο βράδυ χτες, ξυπνόυσε στον ύπνο της και έκλαιγε, και το αποτέλεσμα ήταν να μην κοιμηθεί κανείς μας καλά. Βέβαι;, ήλπιζα ότι το μεσημέρι θα έπεφτε ξερή από την κούραση αλλά μπααααα Ντούρασελ!!!! Τώρα την πήρε ο άντρας μου να πάνε S/M για να βάλω και εγώ μια τάξη στο χάος.

Σαρδελάκι μου περαστικά στον Αστέρη. Ίωση πρέπει να έιναι και θα κάνει τον κύκλο της. Δίνε τα αντιπυρετικά όπως σου έχει πει ο παιδίατρος και μην φοβάσαι.

Πανμαρ εγώ ασυζητητί θα καθόμουν στη Σέριφο μαζί της την μία εβδομάδα. Έτσι θα φανεί και στο παιδί πιο λίγος ο χρόνος. Καλό θα ήταν να αρχίσεις από τώρα να της μιλάς, να της λες ότι η μαμά με τον μπαμπά θα λείψουν λίγο κλπ για να μην νομίζει ξαφνικά ότι την εγκαταλείψατε.

Βατραχάκι μην δώσεις τίποτα σε τόσο μικρό μωρό αν δεν το πας για εξέταση πρώτα. Περαστικά και σε εσάς.

Μαρινάκι εύχομαι η μπουμπού σου να μην έχει αλλεργία. Γιατί δεν της δίνεις άνθος ορύζης σκέτο; Μπορείς να το ανακατέψεις και με λίγη μπανανούλα και γίνεται λίγο πιο γλυκό έτσι.

Προγεστερόνη πήρα και εγώ και η Αλεξάνδρα, ευτυχώς, δεν έχει τίποτα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε Πετρουλίνι κουράστηκες και είναι λογικό. Δεν μπορεί η πεθερά σου να κρατάει λίγες ώρες τον Αναστάση το πρωί, όπως δηλαδήγ γινόνταν όταν ήσουν στη δουλειά, για να ηρεμείς και εσύ λίγο και να κάνεις και καμιά δουλίτσα με ησυχία;

Διαφημίσεις

Αααα να σας πω και κάτι άλλο που μου τη δίνει πολύ. Φέρνουν συνέχεια στην Αλεξάνδρα παιχνίδια που για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Να τα παίξει δεν γίνεται γιατί δεν τα καταλααβαίνει ακόμα, προσπαθεί δηλαδή αλλά στο τέλος τσαντίζεται, να τα κρύψω δεν μπορώ γιατί τα θυμάται και τα ζητάει.....''μαμά φέε το παινίδι που έφερε νονά''.....κλπ, θέλει να της τα εξηγώ συνέχεια και στο τέλος καταλήγουμε να έχουμε κατεστραμμένα άπαιχτα παιχνίδια. :twisted::twisted::twisted:

Αχ βρε Πετρούλα μου, πως σε καταλαβαίνω...

Υπάρχουν μέρες που περνάω την αντίστοιχη φάση (χωρίς την εγκυμοσύνη...).

Λίγο το ότι τα μικρά μας έχουν αρχίσει πλέον να μεγαλώνουν και να δοκιμάζουν με κάθε τρόπο τα όριά μας, λίγο η καθημερινότητα, εσύ έχεις και τις ορμόνες σου να οργιάζουν... δεν θέλει και πολύ!

Υπομονή... Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα!

mrdIp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σιροπι δεν θα εδινα χωρις να παρω τηλ στην γιατρο μας γιατι δεν ξερω και ποσο να του δωσω ορο του βαζω συνεχεια και μετα ρουφιχτιρι και κλαιει ο καημενος δεν το θελει καθολου αλλα ειναι για καλο του.

το μεσημερι κοιμηθηκε καλυτερα να δουμε πως θα παει το βραδυ μας ευχομαι να ειναι ηρεμο και αυριο να ειμαστε περδικια!

στονε μου οι ορμονες ειναι αγαπη μου ολα θα στρωσουν ;)

Λαμπρινη μου τι κανετε;

προγεστερονη δεν πηρα ουτε κι εγω

για διαβαστε οι αγορομανες μπας και πιασουμε την κορη :tongue:

http://networkedblogs.com/7B7Rf

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δεν μπορεί η πεθερά σου να κρατάει λίγες ώρες τον Αναστάση το πρωί, όπως δηλαδήγ γινόνταν όταν ήσουν στη δουλειά, για να ηρεμείς και εσύ λίγο και να κάνεις και καμιά δουλίτσα με ησυχία;
Δε γίνεται βρε Ιωαννα μου, εχει μπει πλέον σε πρόγραμμα δουλειας και εχει αλλαξει και το ωραριο 2 κοριτσιων που δουλευουν εκει (δλδ οταν κρατουσε τον Ανασταση τις ειχε πρωί για να την αντικαθιστουν εν μερει κ' εδω και 2-3 μηνες που ειμαι στο σπίτι εκεινες πηγαινουν μετα τις 10 και σχολανε απόγευμα)..

Ασε κι εκεινη τελευταια υποφερει απο έντονους πονοκεφαλους και αϋπνιες και ψαχνει να βρει απο που προερχονται..

Ριτα όντως λίγο εμεινε αλλα πολύ φοβαμαι μηπως χειροτερεψουν τα πραγματα μετα...

Βγαινουμε λίγο σστην αυλή, θα ταπουμε το βραδακι..Σας φιλω!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πανμαρ εγώ ασυζητητί θα καθόμουν στη Σέριφο μαζί της την μία εβδομάδα. Έτσι θα φανεί και στο παιδί πιο λίγος ο χρόνος. Καλό θα ήταν να αρχίσεις από τώρα να της μιλάς, να της λες ότι η μαμά με τον μπαμπά θα λείψουν λίγο κλπ για να μην νομίζει ξαφνικά ότι την εγκαταλείψατε.

Γιοβάννα μου, δεν γίνεται να κάτσω όλη την εβδομάδα Σέριφο, γιατί αν (όπως λέμε), φύγουμε το άλλο Σάββατο, πρέπει να είμαι Αθήνα νωρίτερα για να κάνουμε χίλιες δυο ετοιμασίες. Δεν μπορώ να γυρίσω Παρασκευή ή Πέμπτη για να φύγω Σάββατο ξημερώματα... Και επειδή το ξέρω το καθικάκι μου, θα είναι πολύ καλύτερα να φύγω την μέρα που θα φεύγει και ο αδερφός μου, παρά να φύγω δυο μέρες αργότερα...

Ούτως ή άλλως, αν η μικρή κάτσει ευχάριστα τις πρώτες μέρες, και δεν γκρινιάζει, μια χαρά θα κάτσει και την άλλη βδομάδα που θα λείπουμε...

Όσο για την προετοιμασία που της κάνω... δεν φαντάζεσαι! Τα έχουμε πει χίλιες φορές! Και θα τα ξαναπούμε άλλες τόσες! Μέχρι την Κυριακή, έχουμε μπροστάααα μας ουουουο....

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γιοβάννα μου, δεν γίνεται να κάτσω όλη την εβδομάδα Σέριφο, γιατί αν (όπως λέμε), φύγουμε το άλλο Σάββατο, πρέπει να είμαι Αθήνα νωρίτερα για να κάνουμε χίλιες δυο ετοιμασίες.......

Σωστά, εσύ ξέρεις και το παιδί σου καλύτερα.

για διαβαστε οι αγορομανες μπας και πιασουμε την κορη :tongue:

http://networkedblogs.com/7B7Rf

Εγώ πάντως μέχρι τώρα ήξερα ότι ο μπαμπάς καθορίζει το φύλο και όχι το αλάτι που τρώει η μαμά!!! Χα!Χα!Χα!

(Φιλιά στον Θοδωράκο και περαστικά του...)

mrdIp3.png

πήγαμε γιατρό...αμυγδαλίτιδα τελικά...η αριστερή πλευρά είναι στο ξεκίνημα , η δεξιά είναι μιά χαρά.

Σήμερα μας είπε να είμαστε σε επιφυλακή γιατι κάνει υψηλό πυρετό η αμυγδαλίτιδια και να προσπαθώ να μην ξεφεύγει από τα δέκατα. Ξεκινάμε αντιβίωση και ο Θεός βοηθός! Δεν είμαι καλά κι εγώ...μέσα στο άγχος, καταλαβαίνεται!

m57Zp2.png

Άσχετο...

Σε φωνάζουν Γιοβάννα ή Ιωάννα?

Ιωάννα. Το Giovanna το χρησιμοποιώ και σε ένα άλλο φόρουμ και το έδωσα και εδώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...